madzix88 03.04.09, 21:04 Dziewczyno zlituj się i daj sobie spokój z tą reklamą. W każdym wątku jest Twój post z reklamą www.,,,,,,,,,.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aribeth1 Re: Do mandrusi... 04.04.09, 07:20 Popieram. Mandrusiu, proszę, nie zmuszaj nas do oglądania tych ohydnych wyrobów wózkopodobnych... Weszłam na tą stronę i teraz będę mieć koszmary senne.... Odpowiedz Link Zgłoś
mandrusia Re: Do mandrusi... 04.04.09, 18:52 Koszmary senne może masz jak patrzysz na swój "ekstra wózek". Polecam słownik ortograficzny. A co do tej strony to ją napisałam bo jestem i nie tylko ja zadowolona z wózka więc uważam, że warto się nimi zainteresować. Ale widzę same "wyższe sfery" jak nie wyrzucisz dużo kasy na byle co to nie poczujesz ulgi. A droższy i bardziej zbajerowany nie oznacza lepszy. Ale są gusta i guściki. Odpowiedz Link Zgłoś
madzix88 Re: Do mandrusi... 04.04.09, 20:37 O, kochana, i tu się mylisz. Mam używaną Emmę i zwykły stary wózek odziedziczony po bracie. A Twoja reklama jest tak nachalna, że jakbym nie patrzyła, to ewidentnie wychodzi na to, że masz interes w tym, żeby ktoś zainteresował się wózkiem z podanej przez Ciebie strony. Nie wiem jak reszta, ale ja dziękuję. Jak dla mnie paskudne. A jeśli chodzi o słownik ortograficzny, to przydałby się chyba Tobie, bo ani w swojej ani koleżanki wypowiedzi błędu ortograficznego nie widzę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mandrusia Re: Do mandrusi... 05.04.09, 15:38 To radze się lepiej przyjrzeć. Interesu nie mam napisałam to co mi się podoba. I nie tylko mi jak i normalnym ludziom. Ale widzę, że na tym forum to same wyższe sfery wielcy bogacze bo nie ważne, że wózki z Chin nie ważne materiały, ważne że duuużo kasy. Trzeba zaszpanować. Jakoś normalnym ludziom te wózki się podobają. A z resztą widać po kimś jak wypowiada się na temat wózków a nawet na oczy nie widział jak ten wózek się sprawuje. Ja jestem ze swojego zadowolona. Jak by mi się spodobał wózek innej firmy też bym tak zachwalała. A że wybrałam ten wózek tej firmy to uważam że jest wart żeby też kto inny się nimi zainteresował. Odpowiedz Link Zgłoś
otiku Re: Do mandrusi... 05.04.09, 15:46 Widać jestem nienormalna, bo mi się nie podoba. Jeździłam implastem driver 4xl i to wcale nie jest wózek za wielką kasę a moim zdaniem ładniejszy. Co do funkcjonalności to nie widziałam i nie prowadziłam tego wózka o którym piszesz i mam nadzieję, że nigdy nie będę musiała. Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: Do mandrusi... 05.04.09, 15:47 cholera, jak to jest, jestem normalna a żadne anmary kunerty czy inne kolosy wybitnie mi się nie podobają. wielkie, cięzkie, brzydkie i wcale nie uważam siebie za wyższą sferę, ale nie będę wciągać kolosa na drugie piętro bez windy. wolę wydać więcej (ewentualnie kupić używany w dobrym stanie) na nowoczesny lekki zwrotny wózek który złożę jednym ruchem i zabiorę się z nim na gorę. co do szpanu pozostawię bez komentarza. to chyba nie grzech że mając alternatywy wybieramy wózki droższe ale bardziej funkcjonalne. stać mnie to kupuję bo na dziecku nie będę oszczędzać, widocznie niektórych to boli. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Do mandrusi... 05.04.09, 15:51 Uuu kompleksy Ci na wierzch wyłażą koleżanko. Są równie krowiaste, jak Twój wózek:) Odpowiedz Link Zgłoś
majka.da Re: Do mandrusi... 05.04.09, 16:39 Nikt Ci nie broni posiadania takiego wózka i nic nam do tego,że Ci sie podoba.Wyraziłaś swoją opinię raz ok,ale nie uszczęśliwiaj nas na siłę tym wózkiem, co krok piszac jaki jest super. Dla nas jest beznadziejny i już. Ja "wyższa sfera";) kupię sobie o wiele bardziej funkcjonalny i ładniejszy wózek z fotelikiem za-bagatela-1.100 zł. To się nazywa mieć kasę i gest, nie?:). Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: Do mandrusi... 05.04.09, 17:28 cholera, ci co jeżdżą bugaboo to dopiero muszą być nienormalni, nic tylko w kaftan bezpieczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
mandrusia Re: Do mandrusi... 05.04.09, 18:28 Wasze posty zostawię bez komentarza. To tylko świadczy o was.... Odpowiedz Link Zgłoś
magda7902 Re: Do mandrusi... 05.04.09, 18:51 A ja w pewnym sensie popieram Mandrusie. Widziałam wózek Anmara i nawet mi się spodobał. Dziewczyna jest zachwycona wózkiem i chce to okazać dając innym jakiś namiar(a może ktoś skorzysta) i coś w tym złego jest? Jedni chwalą to drudzy co innego. A najlepiej zawsze na własne oczy zobaczyć a nie sypać negatywne czy inne komenty. Wrzućcie na luz i niech każdy kupuje co chce. Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: Do mandrusi... 05.04.09, 19:24 Magdo, nie chodzi o to ze reklamuje tylko że robi to nachalnie i wszędzie gdzie się da. to męczące. i podejrzane Odpowiedz Link Zgłoś
magda7902 Re: Do mandrusi... 05.04.09, 20:14 Myślę że to nic podejrzanego w tym nie jest poprostu dziewczyna się cieszy z tego i chce to przekazać w jakiś sposób. Może i dużo tego rozesłała ale z drugiej strony może komuś by pomogła w czymś, tak jak już mówiłam mi się spodobał ten wózek. Tak uważam. Ludzie różnie okazują swoją radość. A swoją też drogą wgłębiłam się w tą jej "reklamę" i uważam, że mimo wszystko ta firma jest znana na rynku więc co by jej dało takie reklamowanie? Kto zna to kupi wózek tej firmy kto nie może poznać i ocenić. Dużo mamy tych firm jedne lepsze drugie gorsze. Dla każdego coś się znajdzie. Dlatego drogie dziewczyny bez krytyki już proszę i niech każdy ocenę zachowa już dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 do magda7902 05.04.09, 20:24 Założyłaś sobie konto specjalnie po to, żeby poprzeć mandrusię? Bo na Twoim koncie na forum wyborczej (nie tylko na wózkach) nie ma nic, poza tym wątkiem. Cóż za zaangażowanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
magda7902 Re: do magda7902 05.04.09, 20:58 Ciekawa koncepcja, ale mylna... Przypadkiem się złożyło, że to była moja pierwsza wypowiedź na tym forum. Nie założyłam specjalnie konta, żeby bronić mandrusi, nawet jej nie znam, ale nie lubię jak ludzie atakują bez powodu innych... Forum to nie miejsce na obrażanie i atakowanie innych... Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: do magda7902 05.04.09, 22:24 Ja nie mówię tylko o tym forum. Ja mówię o wszystkich forach gazety. :) A co do atakowania - czy mandrusia (czy jak tam się nazywasz) nie atakowała osób z droższymi wózkami wyzywając ich od metkolubnych snobów? Odpowiedz Link Zgłoś
aribeth1 Re: do magda7902 06.04.09, 08:37 Jestem metkolubnym snobem, kupuję same drogie wózki (mój ostatni zakup kosztował, bagatela, całe 315 zł), a do tego robię błędy ortograficzne, i to tak sprytnie, że nikt ich dostrzec nie może. Co do słownika ortograficznego: Mandrusiu, "nie" z przymiotnikami piszemy łącznie. Odpowiedz Link Zgłoś