Gość: Jojo IP: *.client.attbi.com 03.05.02, 17:40 Darth Vader Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuba203 Re: Pojawil sie nowy wirus 03.05.02, 19:12 Jasne, PROKOCIM, widać Cię po Twoim ip. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Pojawil sie nowy wirus 03.05.02, 19:23 Gość portalu: Jojo napisał(a): > Darth Vader a moze wirus nazywa sie 'prokocim i jego niezrownowazeni fani'? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Pojawil sie nowy wirus 03.05.02, 20:17 Bardzo prawdopodobne. Wirus ten najwyraźniej atakuje teraz USA, bo nie wszyscy tam dobrze się czują :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Pojawil sie nowy wirus IP: *.client.attbi.com 04.05.02, 00:32 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: Jojo napisał(a): > > > Darth Vader > > a moze wirus nazywa sie 'prokocim i jego niezrownowazeni > fani'? Ja tylko z dobrego serca was ostrzegam a wy..... Wstydz sie Mikosiu swojego chamstwa. Tak na serio to ten wirus zaczal sie pojawiac w czwartek. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Pojawil sie nowy wirus 04.05.02, 09:19 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > Tak na serio to ten wirus zaczal sie pojawiac w czwartek. No dobrze, ale dlaczego na forum komunikacyjne to dałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Pojawil sie nowy wirus IP: *.client.attbi.com 04.05.02, 22:50 kuba203 napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > Tak na serio to ten wirus zaczal sie pojawiac w czwartek. > > No dobrze, ale dlaczego na forum komunikacyjne to dałeś? Komunikujemy sie na forum, tak czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Pojawil sie nowy wirus 05.05.02, 09:21 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > Komunikujemy sie na forum, tak czy nie? To ja już nie mam pytań... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Pojawil sie nowy wirus 05.05.02, 09:42 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > kuba203 napisał(a): > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > Tak na serio to ten wirus zaczal sie pojawiac w czwartek. > > > > No dobrze, ale dlaczego na forum komunikacyjne to dałeś? > > Komunikujemy sie na forum, tak czy nie? kurde. co za tok myslenia.... rece opadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Pojawil sie nowy wirus 04.05.02, 11:51 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > Gość portalu: Jojo napisał(a): > > > > > Darth Vader > > > > a moze wirus nazywa sie 'prokocim i jego niezrownowazeni > > fani'? > > Ja tylko z dobrego serca was ostrzegam a wy..... > Wstydz sie Mikosiu swojego chamstwa. przepraszam. ale na pewno nie Ciebie ;))) juz spokoj byl, a ty z jakimis wyspami wyjezdzasz do mnie... ech... > > Tak na serio to ten wirus zaczal sie pojawiac w czwartek. Odpowiedz Link Zgłoś