Gość: zarłoczna bestia IP: *.veo.pl 20.11.04, 12:06 Czy ktos wie czy istnieje w kraku cos takiego jak klub dla osob uzależnionych od jedzenia??Prosze o pomoc bo sama juz nie daje rady i to mnie w koncu zabij ektoregos dnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jesień Re: KLUB ANONIMOWYCH ŻARŁOKÓW IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 20.11.04, 13:53 byłaś na tej stronie? www.przewaga.pl spróbuj napisać na ten adres i zapytaj o Kraków przewaga1@wp.pl pozdrawiam Cię serdecznie rozumiem Twój problem do bólu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarłoczna bestia Re: KLUB ANONIMOWYCH ŻARŁOKÓW IP: *.veo.pl 20.11.04, 14:38 tak byłam n atej stronie ale nie ma wkrakowie spotkań :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: KLUB ANONIMOWYCH ŻARŁOKÓW 20.11.04, 15:04 to mozemy zalozyc taki klub same. Anula36@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: KLUB ANONIMOWYCH ŻARŁOKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 15:14 Jest coś takiego ! Terapia ! Szkoła Normalizacji Łaknienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: KLUB ANONIMOWYCH ŻARŁOKÓW IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.11.04, 17:00 ale o co chodzi? moze tez sie nadaje do takiego klubu, moglbym jesc non stop (i staram sie tak robic), naprawde sporo musze zjesc zeby sie poczuc sytym. czy to mnie zabije kiedys?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: KLUB Wirtualnych Grubasów IP: *.comnet.krakow.pl 20.11.04, 17:22 ja też mam problem z jedzeniem, może nie jem dużo, ale tłusto. Pęcznieje w oczach. Alkoholu prawie nie używam bo wtedy dostaję wilczego apetytu. Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa Re: KLUB ANONIMOWYCH ŻARŁOKÓW 20.11.04, 17:18 Ja stara,m sie duzo jesc , by przytyc...i jakos nie moge.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIBI Re: KLUB ANONIMOWYCH ŻARŁOKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 17:11 Znam tez takie osoby, ktore jedza i nie moga ni w zab przytyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarłoczna bestia Re: KLUB ANONIMOWYCH ŻARŁOKÓW IP: *.veo.pl 22.11.04, 16:29 no prosze ludzie POMOCY!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarłoczna bestia Re: KLUB ANONIMOWYCH ŻARŁOKÓW IP: *.veo.pl 23.11.04, 20:30 PO M O C YYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula36 Re: KLUB ANONIMOWYCH ŻARŁOKÓW IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 23.11.04, 23:20 kanapeczke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa_zbozowa A TERAZ SERIO IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 08.02.05, 11:14 Chcemy zorganizować spotkania AŻ w Krakowie. Na razie jest nas niewiele. Po szczegóły proszę pisać na atram34@go2.pl Ogólnie o AŻ na stronie www.przewaga.pl Można pisać śmiało, to przecież do niczego nie zobowiązuje. Osoby, ktrych to nie dotyczy bardzo proszę o powstrzymanie się od złośliwych uwag. Problemy z jedzeniem naprawdę mogą stanowić dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
jasminar Re: serio serio:)) 08.02.05, 12:10 Wyslalam do Was mailiki w tej sprawie poszukajcie w poczcie czas zewrzec szeregi))) do dziela!!! CZekam! Odpowiedz Link Zgłoś