Gość: Vick IP: *.sopot.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 10:09 Hej! co sądzicie o barze Różowy Słoń? Czekam na opinie! p.s gdzie mozna zjeść tanio w Krakowie? pa pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blanka2 Re: Różowy Słoń 09.05.02, 10:32 Moim zdaniem od pewnego czasu sie pogorszyl,suche nalesniki z ciapa itp. a jezeli chodzi o miejsca gdzie mozna tanio i smacznie zjesc jest duzo zalezy jaka kuchnie preferujesz.np.ja bardzo lubie bar rybny na limanowskiego maja pysznego dorsza i najlepsze w swiecie frytki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mizaR Re: Różowy Słoń IP: *.waw.cdp.pl 14.05.02, 18:58 Jedzenie moze i znosne ale obsluga daje duzo do zyczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Różowy Słoń 09.05.02, 11:32 Gość portalu: Vick napisał(a): > Hej! co sądzicie o barze Różowy Słoń? Czekam na opinie! > p.s gdzie mozna zjeść tanio w Krakowie? > pa pa jadlem dwa razy. raz kolo teatru slowackiego i bylo calkiem okej, to bylo w styczniu, pare tygdni pozniej na siennej. bylo okropnie, smrod z toalet, lech, wiecej tam nie pojde, na pewno. a tanio mozna zjesc chocby w taco mexicano, czy sfinksie, tzn. tanio - za 20zl sie najesz bez problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Różowy Słoń 14.05.02, 14:35 mikolaj7 napisał(a): > jadlem dwa razy. raz kolo teatru slowackiego i bylo calkiem > okej, to bylo w styczniu, pare tygdni pozniej na siennej. > bylo okropnie, smrod z toalet, lech, wiecej tam nie pojde, na > pewno. Na Siennej chyba się likwidują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krefka Re: Różowy Słoń IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 19:32 no, nawet, nawet, ale ten wystrój zielono- różowy nie za dobrze wpływa na trawienie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kkicia Re: Różowy Słoń 27.07.02, 13:45 Lubię ale rażą mnie błędy ortograficzne w napisach na ścianach :) Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki_m Re: Różowy Słoń 05.09.02, 11:58 Za czasów studenckich brałem tam rano kanapkę z zupą cebulową - rewelka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L_J_B Re: Różowy Słoń IP: *.telsten.com / 10.20.8.* 06.10.02, 08:22 Gość portalu: Vick napisał(a): > Hej! co sądzicie o barze Różowy Słoń? Czekam na opinie! > p.s gdzie mozna zjeść tanio w Krakowie? > pa pa Kiedyś zjadłem koło Słowackiego makaron z pieczrkami, czy coś w tym stylu- potem przez tydzień leżałem padnięty zatruciem w łóżku... :/ Interpretację tego zdarzenia pozostawiam Wam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac 2x IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 22:14 x1: nalesniki z serem na Siennej (pycha, oprocz czekolady i bitej ktorych nie znosze.. brrr) x2: kolo Slowackiego, ryz z owocami bleeeeeeeeee nigdy wiecej! :( Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: 2x 12.10.02, 12:05 Naleśniki są pycha, choć dawniej były lepsze, bo częściej trafiało się w środku na prawdziwe owoce, a nie na papkę :))) Odpowiedz Link Zgłoś