Dodaj do ulubionych

Profi-lingua KOMPLETNE DNO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 19:39
Jakie macie doswiadczenia z tą szkołą? Ja- jak najgorsze. Dałam się zwieśc
reklamami a teraz jestem- jak zresztą i inni- skazana na niedouczonego nativ
speakera i arogancką administrację szkoły. Dramat! Tyle forsy poszło na
marne! :-(
Obserwuj wątek
    • sabbina Re: Profi-lingua KOMPLETNE DNO 04.12.04, 19:42
      1. popelniłaś blad, zdając sie tylko na kolorowe, plakatowe reklamy,

2. praede wszstkim trzeba było sprawdzić, czy szkoła warta jest pieniędzy,
      sprawadzając u tych co już tam się uczą,

3. masz na uczkę na przyszłość - co kolwiek będziesz kupowac, trzeba sprawdzać,
      tu straciłaś trochę kasy, ale inni tracą więcej, kupując np. trefne mieszkania,
      samochody etc.
      • Gość: Angie Re: Profi-lingua KOMPLETNE DNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 20:02
        1. Święte słowa
        2. Nie znałam nikogo
        3. Oj, mam. I- dzięki za pociechę!
        :-)
        • Gość: eeeee Re: Profi-lingua KOMPLETNE DNO IP: *.server.ntli.net 04.12.04, 20:08
          a czemu nie wyjedziesz do jakiegos anglojezycznego kraju na pare miesiecy gdzie
          bedziesz miala tyle lekcji z native speakerami ile zechcesz? wyjdzie na pewno
          taniej niz oplacanie takich lekcji w profilingua. poza tym miedzynarodowe
          doswiadczenie to zawsze fajna sprawa, szczegolnie jesli np. sa to studia.
      • Gość: Boo! Re: Profi-lingua KOMPLETNE DNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 11:00
        Ja szukając szkoły językowej natknalem sie na fajna stronke
        www.swiatjezykow.pl

Spisz szkol jezyka obcego w Krakowie, bardzo duzo informacji o systemie
        nauczania.
        Spisz ambasad, konsulatow, ogolne informacje o roznych krajach...i to co dla
        mnie najawazniejsze, baardzo duzo o egzaminach z roznych jezykow.Gdzie, kiedy,
        jak zdawac.
        maja past papers...i cigale na stronie cos nowego:)

No, moze sie wam przyda!

Boo:)
      • Gość: mon Re: Profi-lingua KOMPLETNE DNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:28
        eee
    • Gość: :) NIE MASZ RACJI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 23:59
      Ja mam akurat kompletnie odmienne zdanie na ten temat. W tym roku zapisalam się tam na angielski i jestem bardzo zadowolona. Moim zdaniem naprawdę się tam przykładają do tego co robią, mimo że chodzę na godzinę 19:30 gdzie o tej porze raczej kazdy miałby już dość. Kiedys przez dwa lata chodziłam do Poligloty i o tej szkole mogę powiedzieć, że jest to kompletne dno!!! tam naprawdę nikt się nie przykładał do tego co robi. Ale powiem Ci, że duzo zależy od tego na jakich nauczycieli się trafi,co jeszcze niekoniecznie musi świadczyć o tym, że szkoła jest beznadziejna. Widocznie poprostu mialaś pecha. A może spróbujesz przenieść się do innej grupy??
      pozdrawiam i życzę wytrwałości:)
      • Gość: Angie Re: NIE MASZ RACJI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:45
        Dzięki za złotą radę! Faktycznie- miałam pecha. Próbowaliśmy całą grupą coś
        zrobić w tej sprawie ale kierownictwo szkoły miało nam tylko do powiedzenia, że
        nas olewa. Cóz- jak pech to pech.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka