Gość: student IP: *.bydgoska.krakow.pl 13.05.02, 19:33 V L.O. kuźnia przyszłych sępów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: peteen Re: Absolwenci IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 20:01 a bachleda-curuś, mlasku, mlasku ?... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Absolwenci 13.05.02, 20:19 chyba, że obleje na ustnym... a tego jej nie życzę Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Absolwenci 13.05.02, 20:32 ja tez nie, ale... choc sam nie wiem, czy dla szkoly (wizualnie) to taka wielka strata, ja znam pare ladniejszych dziewczyn ode niej :D Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Absolwenci 13.05.02, 20:37 noooo, trafiłeś w mój czuły punkt, ala jest dla mnie super ( ale na codzień, a nie w makijażu filmowym ) musisz mi koniecznie pokazać te ładniejsze !!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Absolwenci 13.05.02, 20:44 peteen napisał(a): > noooo, trafiłeś w mój czuły punkt, ala jest dla mnie super ( ale na codzień, a > nie w makijażu filmowym ) na codzien... no fakt, wyglada calkiem niezle, ale wsrod drugich klas raczej byla obiektem zartow :-/// coz, tacy ludzie. zreszta ona w szkole nie bywala za czesto, podobno osobny tok nauczania miala... ale ze ladna to jednak przyznam racje :))) > musisz mi koniecznie pokazać te ładniejsze !!! kwestia gustu... przyprowadze na majowke ;))) serio to raczej nie, ale jakby pomyslec dluzej... no nie wiem. chetnie bym Ci pokazal :D Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Absolwenci 13.05.02, 20:48 to ja się prędziutko upodobnię do ucznia liceum i wpadnę do piątki, chyba się nie kapną, co ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Absolwenci 13.05.02, 20:54 hehe :))) ale ja je musze najpierw przygotowac !!! nie ma nic na juz :))) a zreszta jeszcze potem uznasz mnie za skrzywionego ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Absolwenci 13.05.02, 21:05 heh. jakby Ci to powiedziec... znalzlem co nieco w internecie dotyczace naszej rozmowy... kcesz na maila? :) Odpowiedz Link Zgłoś