chloe30 07.11.06, 13:46 Trafiłam to za Nutopią :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zewsi Re: Dzień dobry :) 07.11.06, 13:53 Dzień dobry :-) (kurde, jaki ja jestem okropnie, nieznośnie i wymiotniesłodkokulturalny) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dzień dobry :) 07.11.06, 14:04 zewsi napisał: > (kurde, jaki ja jestem okropnie, nieznośnie i wymiotniesłodkokulturalny) Kurde a ja nie - uzywam często słów powszechnie uznanych za obraźliwe tylko nie wiem czy tu możńa :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Dzień dobry :) 07.11.06, 14:06 chloe30 napisała: > zewsi napisał: > > > > (kurde, jaki ja jestem okropnie, nieznośnie i wymiotniesłodkokulturalny) > > > Kurde a ja nie - uzywam często słów powszechnie uznanych za obraźliwe tylko nie > > wiem czy tu możńa :))))) można! (patrz posty koczisssa:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Dzień dobry :) 07.11.06, 14:07 chloe30 napisała: > Trafiłam to za Nutopią :) > w końcu do czegoś się przydałam:D Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 ALe ja prosze szanownych Państwa 07.11.06, 14:16 powazny problem mam :PPP Tylko czy tu można z powaznymi problemami??? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ALe ja prosze szanownych Państwa 07.11.06, 14:20 chloe30 napisała: > powazny problem mam :PPP > Tylko czy tu można z powaznymi problemami??? opowiadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: ALe ja prosze szanownych Państwa 07.11.06, 14:23 Opowiadam. Problem życiowy. Królika musze odchudzić :PPPPPPP Ma KILO nadwagi. Przy wymaganej masie 1,8kg całkiem sporo. I teraz czekam na pomysły - jak odchudzic KRÓLIKA??????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: ALe ja prosze szanownych Państwa 07.11.06, 14:29 oddessać mu zbędny kilogram i przerobić na pasztet. jak ja lubię jak nic się nie marnuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: ALe ja prosze szanownych Państwa 07.11.06, 14:32 aanneett napisała: > oddessać mu zbędny kilogram i przerobić na pasztet. wrrrr!!! > jak ja lubię jak nic się nie marnuje ;) Myślałam o fitnesie :)) Taki mały stepper na ten przykład :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: ALe ja prosze szanownych Państwa 07.11.06, 14:34 chloe30 napisała: > aanneett napisała: > > > oddessać mu zbędny kilogram i przerobić na pasztet. > > wrrrr!!! ale tylko zbedny kilogram na pasztet, króliczek nich se dalej kica. > > > jak ja lubię jak nic się nie marnuje ;) > Myślałam o fitnesie :)) Taki mały stepper na ten przykład :DDD > samiczkę mu kup :) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: ALe ja prosze szanownych Państwa 07.11.06, 14:41 aanneett napisała: > > samiczkę mu kup :) > > Nie będzie się gził pod moim dachem, trzymajta mie ludzie!!!! :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: ALe ja prosze szanownych Państwa 07.11.06, 14:43 ależ to czysty interes! 100 króliczków i futro gotowe :P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ALe ja prosze szanownych Państwa 07.11.06, 14:44 chloe30 napisała: > aanneett napisała: > > > > samiczkę mu kup :) > > > > > > Nie będzie się gził pod moim dachem, trzymajta mie ludzie!!!! > :PPPP niech się gzi u kochanicy:) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: ALe ja prosze szanownych Państwa 07.11.06, 14:47 nutopia napisała: >> niech się gzi u kochanicy:) Nie ma bidulek prawa jazdy żeby sie po randkach szlajać:P Chyba, że kupie futrzaka sasiadom z pietra na gwiazdke :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ALe ja prosze szanownych Państwa 07.11.06, 14:49 chloe30 napisała: > nutopia napisała: > > >> niech się gzi u kochanicy:) > > Nie ma bidulek prawa jazdy żeby sie po randkach szlajać:P > Chyba, że kupie futrzaka sasiadom z pietra na gwiazdke :DDDD ja myślę, że powinnaś zapisać go na jogę! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: ALe ja prosze szanownych Państwa 07.11.06, 15:02 nutopia napisała: > > ja myślę, że powinnaś zapisać go na jogę! I zastanowić sie czy mam dobre feng shui do odchudzania! :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ALe ja prosze szanownych Państwa 07.11.06, 15:04 chloe30 napisała: > nutopia napisała: > > > > ja myślę, że powinnaś zapisać go na jogę! > > > I zastanowić sie czy mam dobre feng shui do odchudzania! > :DDDDD no własnie! siegnij głębiej do problemu! dlaczgo twój królik ma nadwagę! a może on zajada stres? pomyślałas nad tym?:) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: ALe ja prosze szanownych Państwa 07.11.06, 15:07 nutopia napisała: > no własnie! siegnij głębiej do problemu! dlaczgo twój królik ma nadwagę! a może > > on zajada stres? pomyślałas nad tym?:) Nutopia, otwierasz mi oczy!!! Poproszę o namiary na dobrego prywatnego psychoterapeute króliczego. Królik po prostu ma traumę od tej pory jak mu nie pozwiliłam zeżreć kabli pod napięciem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: ALe ja prosze szanownych Państwa 07.11.06, 15:36 Żryć mu nie dawaj tyle to schudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ALe ja prosze szanownych Państwa 07.11.06, 15:39 chloe30 napisała: > nutopia napisała: > > > no własnie! siegnij głębiej do problemu! dlaczgo twój królik ma nadwagę! > a > może > > > > on zajada stres? pomyślałas nad tym?:) > > Nutopia, otwierasz mi oczy!!! > Poproszę o namiary na dobrego prywatnego psychoterapeute króliczego. Królik po > prostu ma traumę od tej pory jak mu nie pozwiliłam zeżreć kabli pod > napięciem!!!! ja ci go odbiorę!!!! jak mogłaś!!! ja się z ty zwrócę do jakiegoś związku! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: ALe ja prosze szanownych Państwa 07.11.06, 15:44 nutopia napisała: >> > ja ci go odbiorę!!!! jak mogłaś!!! ja się z ty zwrócę do jakiegoś związku! Słuchaj, daj mi szansę, ja już mu na wszystko pozwolę, po prostu wyłączymy prąd i pobawimy się w Amiszów :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ALe ja prosze szanownych Państwa 07.11.06, 15:45 chloe30 napisała: > nutopia napisała: > > >> > > ja ci go odbiorę!!!! jak mogłaś!!! ja się z ty zwrócę do jakiegoś związku > ! > > Słuchaj, daj mi szansę, ja już mu na wszystko pozwolę, po prostu wyłączymy prąd > > i pobawimy się w Amiszów :DDDDDD chcę by był pod opieką! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: ALe ja prosze szanownych Państwa 07.11.06, 16:14 nutopia napisała: >> chcę by był pod opieką! Dobrze, ale najsamprzód kuratora mi ustal, może uzna że się jednak nadaję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ALe ja prosze szanownych Państwa 07.11.06, 17:22 chloe30 napisała: > nutopia napisała: > > >> chcę by był pod opieką! > > Dobrze, ale najsamprzód kuratora mi ustal, może uzna że się jednak nadaję!!! > > no jesli kurator uzna że się nadasz dla króliczka...;))) to on schudnie~:) Odpowiedz Link Zgłoś