moke 16.12.04, 14:16 ZGROZA ... jeszcze 2 lata temu było nie do pomyślenia żeby coś takiego miało miejsce w "dwójce". Z roku na rok jest niestety co raz gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ABeCe Wczesnie zaczynaja lekcje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 14:47 Wczesnie zaczynaja lekcje bo za moich czasow to chodzilo sie na 8 a nie na 7:30. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Klos [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.12.04, 15:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marko To gniot! Ofiara opluskwiona, a nic o sprawcy IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.12.04, 06:34 Co to za gniot dla naiwnych? I to ma być poważna gazeta? Dopiero po kilku dniach od opublikowania pierwszego tekstu zawierającego pomówienia ofiary i nie zawierającego żadnych istotnych informacji o sprawcy pojawia się wyjaśnienie kim on jest. A ostatni passus Niemczyńskiej i Danko o liceum przypomina jak żywo propagandę gadzinówek PRL. "Jeden z uczniów" odgrywa u nich rolę "określonych kół". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika Przestali by z tymi narkotykami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 14:24 zamiast narezkać, że tu są narkotyki, tam są, to wprowadzono by jakąś edukacje, wyjścia do ośroków monaru. Z narkotykami niewygracie. Głupie jest twierdzenie, ze dana szkola jest gorsza bo w niej sa a inna lepsza bo tam nie ma. Taka jest prawda ze narkotyki sa wszedzie, czy sie to komuspodoba czy nie. Jesli mlody czlowiek bedzie chcial wziasc to i tak wezmie. Zamaist proboac zwlaczyc dostep do nich nalezaloby pokazywac co narkotyki robia z czlowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antylewica Re: Przestali by z tymi narkotykami IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.12.04, 14:59 Gdyby za handel narkotykami grozila kara smierci lub dozywocie, problem z narkotykami w szkolach zniklby raz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr luzakis EE... ZA MOICH CZASOW START BYL O 7.10 IP: 193.195.200.* 16.12.04, 17:05 no ale to byla nieludzka komuna, cholera przez lata mieszkalem na krowoderskiej, jakies 250 metrow od feralnego LO i nic nie wiedzialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: Wczesnie zaczynaja lekcje... IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 17:40 a w X LO lekcje zaczynają się o 7.30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wczesnie zaczynaja lekcje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:01 jestem w X lo i zaczynam o 7:10,wiec prosze tu nie pyskowac,ze w II za wczesnie zaczynaja :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł W związku ze zjazdem PZPR , obecnie ukrywającej IP: *.golebia.clarus.com.pl 17.12.04, 20:53 się pod nazwą LSD . W przerwach między obradami , seminarium na temat poprawnego wyplatania czerwonej pajęczyny w gosodarce i kapitalizmu politycznego , poprowadzi Pan Baron Kazimierz FeREX Chrzanowski. Pan Baron omówi te zagadnienia posługując się przykładami rad nadzorczych firmy FeREX ( p. Gondek i Agula ) oraz Krakowskiego Holdingu Komunalnego S.A. w Krakowie ( Pan Prezes Wlezień ). Przewidziany jest też wykład na temat : Jak zabezpieczyć sobie tyły , czyli lobbowanie na rzecz dodatkowych pieniędzy dla Policji. Obecność na zajęciach obowiązkowa, sprawdzana będzie lista obecności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MALTHUS JEŚLI TAKI GNÓJ HARDY,WYPAD NA KOPACH ZE SZPITALA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 14:49 I niech się sam poceruje 'in the street'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shymekk Re: JEŚLI TAKI GNÓJ HARDY,WYPAD NA KOPACH ZE SZPI IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.12.04, 16:24 w pełni popieram Malthusa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann G Re: JEŚLI TAKI GNÓJ HARDY,WYPAD NA KOPACH ZE SZPI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 19:49 boshe..dziecko drogie czytam to Twoje żenujące hasło, bo chyba na więcej Cię nie stać..Wogóle z tego co się tutaj naczytałam to wychodzi,ze w rzeczywistości poszkodowanym jest typ,który generalnie wyciągnął kosę i jeszcze biedak musi się ukrywać!Jakie narkotyki?!Z tego co mi sie wydaje pani chciała zrobić sensację.Szkoda tylko,że robi ją w taki nieładny sposób.Bo gdyby zaintersowac się życiem każdego z nas w danej chwili to o 75% możnaby napisać,że sprawiają problemy wychowawcze! A do Ciebie synu tylko jedno : jeżeli lezałbyś w szpitalu, ktoś rano załatwił Cię tak uroczo jak Jego to czy miałbś ochotę prowadzić zażyłą konwersacją z jakąś beznadziejną dziennikarą,która skoro niczego nie mogła się dowiedzieć to sobie domyśliła scenariusz?!Miałbyś ?! No, więc fuck oFF.Nothing more 2 saY.Żegnam i nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiołek Re: JEŚLI TAKI GNÓJ HARDY,WYPAD NA KOPACH ZE SZPI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 20:10 Nareszcie ktoś kto mądrze pisze (Ann popieram Twoje zdanie), primo: skąd wiecie jak sie chłopak zachował nie byliście tam, secundo: jak sie jest po operacji tro sie z reguły agresywnie na wszystko reaguje NIE BYŁEŚ NAJWIDOCZNIEJ TO NIE WIESZ i weź sie odwal od biednego gościa, ciekawa jestem jak tam Twoje problemy wychowawcze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iskierka Re: JEŚLI TAKI GNÓJ HARDY,WYPAD NA KOPACH ZE SZPI IP: *.ists.pl / *.ists.pl 17.12.04, 00:42 Uwazaj frajerze zeby tobie nie stala sie krzywda, uwazaj do kogo pyskujesz smieciu, nie wychylaj sie z tlumu marny szaraku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: JEŚLI TAKI GNÓJ HARDY,WYPAD NA KOPACH ZE SZPI IP: *.crowley.pl 17.12.04, 10:02 Gość portalu: iskierka napisał(a): > Uwazaj frajerze zeby tobie nie stala sie krzywda, uwazaj do kogo pyskujesz > smieciu, nie wychylaj sie z tlumu marny szaraku A do kogo on pyskuje ? Któż to taki ważny i dlaczego ? Jakie ma osiągnęcia ? Nagrodę Nobla w dziedzinie fizyki? A może to ktoś zasłużony dla kultury narodowej ? A tak na marginesie "iskierko " to co napisałeś /aś , to są groźby karalne, poważna sprawa. I jeszcze głupio zostawiasz dowody , jak jakiś "inteligentny inaczej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jukty Re: JEŚLI TAKI GNÓJ HARDY,WYPAD NA KOPACH ZE SZPI IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 18.12.04, 07:41 moze nie geniusz, ale czlowiek i swietny facet. wiec zamknijcie wszyscy swe durne geby.ciekawe czy tak samo byscie krytykowali. gdyby to byl wasz kumpel c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczuply [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 22:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulek Re: JEŚLI TAKI GNÓJ HARDY,WYPAD NA KOPACH ZE SZPI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 23:30 ty glupia dziwko!!!! sam dostaniesz kose za takie pie..nie!!!! ku.. guwno wiesz o tej sprawie to sie nie udzielaj smieciu!!!! uwazaj o kim muwisz, ku..!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: JEŚLI TAKI GNÓJ HARDY,WYPAD NA KOPACH ZE SZPI IP: 81.186.225.* 18.12.04, 10:52 mam pytanie: czy to powyzej to wpisy uczniow tegoz to renomowanego liceum? zgroza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiu Re: Narkotykowe porachunki krakowskich licealistó IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.12.04, 14:50 wiadomo: kraków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yxaz Re: Narkotykowe porachunki krakowskich licealistó IP: *.tele2.pl 16.12.04, 17:08 Ja słyszałem, ze dziennikarka, która pisze te wszystkie artykuły do "Wyborczej" to II ledwo na trójach skończyła i sie mści ale pewnie sie myle gdyż tak mocno juz zdegenerowany łeb mam. Pozdrawiam najlepszego nauczyciela matmy Profesora Dymela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafel Re: Narkotykowe porachunki krakowskich licealistó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 20:26 Znam ofiare tego zdarzenia... I moge powiedziec tylko tyle: ON NAPEWNO NIE JEST DILEREM I NIE BYLY TO PORACHUNKI HANDLARZY NARKOTYKOW. Media szukaja sensacji bo juz kulczyk i wywin wyszly z mody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola VIII Re: Narkotykowe porachunki krakowskich licealistó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 21:01 no jesli mam byc szczera to szukanie taniej sensacji kosztem biednego chlopaka nie jest zbyt eleganckim zagraniem ze strony autorki artykulu, znam chlopaka i zadne narkotyki nie wchodza w gre, agresywny to btl ten co go prawie zabil ,a tu co? o nim to juz nie mowimy ... bo w tych czasach jak sie powie "z nieoficjalnych zrodel wiadomo" to odrazu jest wielkie halo. a HALO to ja mam do sumienia pani dziennikarki, i pozdrawiam kobiete ktora prawdopodobnie zniszczyla zycie poszkodowanemu. smutne ale prawdziwe. acha i apeluje do pani zeby wrocila pani na studia i zapoznala sie z zasadami dobrego dziennikarstwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z II LO Re: Narkotykowe porachunki krakowskich licealistó IP: *.veranet.pl 17.12.04, 15:50 co to wogóle za teksty w stylu: W VI LO NAPEWNO BY SIE TO NIE ZDARZYŁO???!!! otóż to sie może zdarzyć WSZEDZIE!!!!!! to nie zależy od renomy! tymczasem WYBIÓRCZA wypisuje jakieś totalne brednie, szkoda że jeszcze nie napisaliście że nasza szkoła to jest jedna wielka mafia!!!:[[[[ jak można objeżdżać tak całą szkole za jednego palanta???!!! to jest jakieś nieporozumienie - wszystko pięknie i ładnie dopóki sie coś złego nie stanie, i tu nagle okazuje sie że II LO jest siedliskiem zła wszelakiego, macie teraz wszyscy doskonały pretekst żeby sie wyżyć nie wiem za co!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Narkotykowe porachunki krakowskich licealistó IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 17.12.04, 16:23 Zgadzam sie. Teraz mlodzież krakowska bedzie wilkiem patrzec na nas, sobieszczaków, bo media powiedzialy, ze jestesmy fuj i be. a tak na marginesie. NIKT, absolutnie nikt kto nie zna dokladnie sytuacji nie powienien się na ten temat wypowiadac(mowie tu o dziennikarzach, ktorzy jak grzyby po deszcu wryośli przed nasza szkolą). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nut SAMI JESTEŚCIE WYBIÓRCZY, IGNORANCI. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 19:05 Jakby się ktoś wczytał w tekst, to by może i zauważył, że pani autorka nie formułuje tu tezy, że chłopak był narkomanem, dilerem czy niewiadomokim, tylko że to niektórzy uczniowie waszej superszkółki tak twierdzą. Trzebaby ich zawiadomić, że możliwe, że zniszczyli życie biedakowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz z II LO Re: Narkotykowe porachunki krakowskich licealistó IP: w3cache.* / *.2-0.pl 17.12.04, 23:46 Gość z II LO ma rację. Dlaczego mamy cierpieć z powodu jednej czarnej owcy w naszym gronie? Przecież to nie wina dyrektora Stępskiego że ów chłopaczyna znalazł się w naszej szkole.Przeciez nie robi się uczniom testów psychologicznych.Dzisiaj przyjmuje się do szkoły tylko i wyłącznie ze względu na wynik egzaminu i świadectwo! Skąd nauczyciele mieli wiedzieć że on taki będzie? Dlaczego naszą szkołę opisują jako gniazdo wszelkiego zła?To naprawde super fajna szkoła z tradycjami i bardzo fajną atmosferą. Chodza do niej uczniowie zdolni, którzy chcą coś osiągnąć w życiu. Narkotyki? Jakie narkotyki?! Niedługo dojdzie do tego że naszą szkołę będą uważać za arene wojen gangów narkotykowych.Przeciez to bzdura! Zapewniam że gdyby pojawiły się choć jakieś plotki natychmiast zostałaby one sprawdzone przez grono pedagogiczne które ma naprawde dobry kontakt z uczniami.W każdej szkole, czy to w Witkowskim czy Nowodworku są czarne owce odstające od reszty. My mieliśmy niestety to nieszczęście że ów czarna owca posunęła się do takiego czynu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Narkotykowe porachunki krakowskich licealistó IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 17.12.04, 16:18 Zgadzam sie z przedmówcami. dziwię się dziennikarce, ze tak napisala o swojej szkole. Po drugie: cala ta nagonka na II lo i ofiare(tez go znam) jest smieszna. Jakiś pomylony typek wbil chlopakowi kose w brzuch, a tu od razu szkola to margines, ofiara to diler! Ludzie , zastanówcie się trochę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Protz Re: Narkotykowe porachunki krakowskich licealistó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 15:20 ta, dwa lata temu to było pieknie, nie? Tak naprawde to nie widze różnicy,narkotyki trafiły do szkół już dawno. Z roku na rok coraz gorzej? Jak dla mnie to constans. Protz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a [...] IP: *.ing.uj.edu.pl 16.12.04, 15:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmm a może by się ktoś tak zapytał o prawdę?? IP: *.mapasoft.krakow.pl 16.12.04, 15:31 kłopoty wychowawcze?? może i sprawiał, ale w takim wieku każdy z nas sprawia kłopoty wychowawcze. Warto może wspomnieć, że poszkodowany chodzi do 2 klasy, a atakujący do 1. Bójka jak bójka, zakończyła się fatalnie... Ale jak wiadomo, atakujący również chodzi, do II LO w Krakowie, więc raczej go znajdą... Może pozwolę sobie jeszcze zauważyć, że jestem uczniem II LO w Krakowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa z Sobieskiego Re: Narkotykowe porachunki krakowskich licealistó IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 16.12.04, 15:33 1. to ze szkola nie odwolala turnieju gwiazdkowego- bylo spowodaowane wieloma czynnikami, poza tym gdybt to zrobiono mysle ze moglaby sie pojawic panika...to nie byloby dobre, i wybrano lepsze wyjscie zapewniajac ochrone poliscji. 2. fakt ze z roku na rok jest coraz gorzej i to co sie dzis stalo jest wielka tragiedia. ale moze jeszcze da sie zmienic ta szkole i wrocic do "lepszuych czasow" Odpowiedz Link Zgłoś
marqr autorce/autorowi 16.12.04, 15:34 a dlaczego mieliby odwolac Gwiazdkowe zawody? Prezen to zrobil ten co dziabnol dilera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: autorce/autorowi IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 17.12.04, 16:28 Prosilabym twórców forum o zdjęcie poprzedniego komentarza ze strony, bo ten, kto napisal takie proste bzdury, nie powinein miec radości, ze zobazcy je na forum. Jak mozna tak pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do marqr Re: autorce/autorowi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.04, 22:46 ty sie zastanów o czym mówisz usłyszałas że on był dilerem i piszesz takie rzeczy na forum niszczysz w ten sposób życie tego chłopaka a jest to nieprawda najpierw poznaj parwdę a potem wypowiadaj sie na forum bo to idzie w całą poslkę a on na pewno nie życszy sobie zęby o nim móiono takie rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: Narkotykowe porachunki krakowskich licealistó IP: *.kabel.telenet.be 16.12.04, 15:46 selekcja naturalna kryminalistow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano Re: Narkotykowe porachunki krakowskich licealistó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 15:53 uwazaj zeby ciebie naturalnie niedlugo nie wyselekcjonowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Narkotykowe porachunki krakowskich licealistó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 15:53 Jak nalezy przypuszczac słabiutka to szkoła.Cienki dyrektyor, pedagog przypadkowy a wychowawca niczego nie podejrzewał, niczego nie widział. W naszej szkole ???? jestem zaszokowany/a/ tak bedą opowiadać. A tymczasem szkoły powoli przekształcaja sie w godzinne izby przetrzymań elementu krymanalnego / oczywiscie nie wszystkie /. Rodzicom bandziora oczywiscie tez włos z głowy nie spadnie. Pogada sie3 na ten temat ze 2-3 dni i sprawa ucichnie. W kuratorium jak zwykle zorganizuja jakąs pseudonaradę, komendant policji ma juz gotowe teksty pt zwiększymy ilosc patroli w terenie X i nic wiecej. Tylko te cholerne pismaki będą jeszcze wietrzyć. Ale byle do wiosny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Narkotykowe porachunki krakowskich licealistó IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 17.12.04, 16:38 Z kąd dyrekcja ma wiedziec, ze w glowie jakiegos malolata rodzi sie pomysl wziecia noza do szkoly i wpakowania go w brzuch koledze? Zaatakowany chlopak jest ofiarą, nie zapominajcie o tym. To nie on jest przestepcą, nie wiem wiec za co oskarzacie wychowawce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a z dwójki Re: Narkotykowe porachunki krakowskich licealistó IP: *.interserv.net.pl / 62.233.214.* 17.12.04, 19:06 Ludzie, co się z Wami dzieje?! To, że pani dziennikarka napisała coś, co warte jest brukowca, to nie oznacza, ze macie się zachowywać z podobnym nietaktem,( a raczej chamstwem). Gadacie głupoty o sobieskim, a to jest świetna szkoła. możecie mieć zastrzeżenia do dyrekcji, ale co to ma wspólnego ze sprawą?!! Zresztą wasze argumenty są doprawdy załosne. I nie róbcie z dwójki jakiejś menelowni rodem z nowej huty. To, że jakiś koleś dźgnął nożem niewinnego(a na to wskazuje jego zachowanie w szkole - spokojny, zrównoważony, całkiem dobry uczeń), nie wskazuje na to, że pozostałych 900 osób to również degeneraci. A pomyśleliście o rodzicach tego poszkodowanego?... nie wstyd wam wypisywać jakieś bzdury o narkotykach, porachunkach itd w chwili kiedy chłopak o mało nie stracił życia?! nie wstyd wam szkalować go? A czy autorce artykułu nie wstyd podawać do wiadomości publicznej takich głupot? czy na prawdę jest osobą tak nieodpowiedzialną, czy może raczej szuka taniej sensacji kosztem nieletniego? kosztem kogoś, kto nie dość, że został ugodzony nożem, to teraz jeszcze musi znosić te idiotyzmy ze strony prasy i niemyślącego społeczeństwa? Albo jesteście bezmyślni, albo małoduszni. jednego i drugiego - współczuję. Aha, i wara mi od szkoły. To jest liceum z tradycjami. To jest szkoła, gdzie uczą wykwalifikowani nauczyciele, gdzie szanuje się ucznia i jego zainteresowania, gdzie jest organizowana największa impreza kulturalna szkoł średnich - Festiwal Małych Form Teatralnych, gdzie ludzie mają naprawdę duże osiagnięcia. I taki jeden incydent, który MÓGŁ ZDARZYĆ SIĘ WSZĘDZIE, ma przeważyć o opinii o naszej szkole? Sobieszczacy - nie dopuśćmy do tego, żeby inni oczerniali naszą szkółkę. zachowujmy się odpowiedzialniej niz autorka artykułu i wielu z tych, którzy się wypowiedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeździec_z_nikąd Re: Narkotykowe porachunki krakowskich licealistó IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.04, 15:57 Jak możan takie pierdoły opowiadać, które może przeczytać każdy użytkownik internetu? Poszkodowany chłopak nie miał żadnego związku z narkotykami. To byla tylko mała sprzeczka, z której wywiązało sie coś strasznego- to prawda ale to żadne porachunki narkotykowe. DAjcie sobie spokoj z przekrecaniem informacji lepiej zajmijcie sie Irakiem czy czym tam chcecie ale nie opowiadajcie takich pierduł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziq Re: Narkotykowe porachunki krakowskich licealistó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 18:25 Hassanków chwacie, nóż i rezać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100$ [...] IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.04, 16:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: Narkotykowe porachunki krakowskich licealistó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 16:50 Kultura przede wszystkim... nie? Prawde mowiac teraz ciesze sie, ze zmienilem liceum. Wiekszosc z was to zbufoniale paniczyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Narkotykowe porachunki krakowskich licealistó IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 16.12.04, 17:04 zapewne zmieniłeś szkołe bo sobie rady nie dałeś. Żbufoniałe paniczyli ... błagam Cie chłopcze ... daruj sobie takie wypowiedzi. Twoje słowa pachną żenującą prostotą by nie powiedzieć prymitywnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: Narkotykowe porachunki krakowskich licealistó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 17:15 > zapewne zmieniłeś szkołe bo sobie rady nie dałeś. Czyli ze co, slabiak jestem? Heh... po prostu macie tam lewa atmosfere, wsrod nauczycieli zaledwie kilka milych jednostek, a tak to nic tylko sie z nerwow po****. Ogolnie rzecz biorac jedziecie wylacznie na renomie, a poza nia jestescie bardzo sredni. Cos o tym wiem, bo mam porownanie juz. > błagam Cie chłopcze ... daruj sobie takie wypowiedzi. Twoje słowa pachną > żenującą prostotą by nie powiedzieć prymitywnością. "A ja jestem lepszy, wyzszy i piekniejszy". Buzi na dobranoc :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 19:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica II L.O Re: Narkotykowe porachunki krakowskich licealistó IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 16.12.04, 16:51 Nie mam zamiaru przeklinać bo na nic się to nie zda. Z pewnością ktoś kto napisał ten artykuł szukał tylko taniej sensacji. Najbardziej rozbawił mnie fragment: "Mimo bulwersującego zdarzenia władze liceum im. Sobieskiego nie odwołały gwiazdkowych zawodów sportowych z konkurencyjnym liceum nr 5." Nie bardzo rozumiem z jakiego powodu miałby zostać odwołany Turniej Gwiazdkowy skoro był on organizowany w ramach lekcji. CZy w takim razie szef waszej gazety lub szanowny Pan Redaktor zorganizowałby nam te lekcje ??? A może oddał trud i pieniądze włożone w tą imprezę !!! Teraz zapewne będziemy się dowaidywać jakież nasze liceum jest zdegenerowane itp. Jeżeli macie zamiar pisać takie głupoty lepiej szukajcie materiału na artykuł gdzie indziej ... zajmijcie się lepiej korupcją, albo sprawą podwyżek dla nauczycieli. Zajmijcie się czymć co zależy od dorosłych, a nie czepiajcie sie uczniów o których w dodatku nic nie wiecie siedząc na swoich cieplutkich krzesełkach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pcs Degeneracja liceu nr2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 16:16 Skonczylem dwojke 11 lat temu. Wowczas bylo to jedno z 3 najlepszych liceów w Krakowie. Potem z roku na rok dochodzily wiesci o stopniowej degeneracji szkoly. O narkotykach, o odejsciu najlepszych nauczycieli do konkurencji, itd... To nie moze byc przypadek, tylko za to ktos powinien odpowiedziec. - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józek Re: Degeneracja liceum nr 2 IP: *.bphpbk.pl 16.12.04, 17:14 Ja skończyłem dwójkę w 97 roku. Dwójka z roku na rok schodzi coraz niżej. Powolny zjazd zaczął się od odejścia Gula. Później powoli odchodziła stara kadra i tak się potoczyło. Do 99 roku było jeszcze ok. Potem dno. Ukłony dla prof. Podolskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 lo Re: Degeneracja liceum nr 2 IP: *.chello.pl 16.12.04, 22:26 jako obecnemu uczniowi 2 lo przykro mi jest stwierdzić iż coś z prawdy w poprzednich postach jest ;((( , wielokrotnie już słyszałem iż od kiedy dyrektorem jest stępski sprawy mają sie coraz gorzej , ale nie czarujmy sie to nie tylko jego wina (niestety,,,, :D ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sobieszczaczka Re: Degeneracja liceum nr 2 IP: *.autocom.pl 17.12.04, 18:38 Skąd Ty wiesz co jak jest teraz w dwójce???? Czytasz tylko gazety i z nich się dowiadujesz jakiś bajek na temat mojej szkoły. Zapewniem Cie, ze dwojka dalej ma taki poziom, jaki miala kilka lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miiiii Re: Degeneracja liceum nr 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 20:24 Dwójka naprawdę schodzi na psy, nie wiem jakim cudem tego nie zauważacie.Obecnie trzyma się jako tako tylko dzięki renomie z poprzednich lat, ale nie wiem, jak długo jeszcze tak będzie, pewnie niedługo tę powszechną dobrą opinię straci.A w Krakowie oczywiście rządzi Piątka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwent'99 pozdrowienia IP: *.traple.pl / *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.12.04, 17:06 A ja pozdrawiam p. Sobańską - najbardziej fachowego nauczyciela z jakim sie spotkałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QWE Re: SLD - owska wersja Państwa Prawa. IP: *.kom / *.kom-net.pl 16.12.04, 16:36 I kogo to Paweł spamerze obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oso CIEKAWE KTO JEST TATUSIEM TEGO AGRESYWNEGO POSZKOD IP: *.mdot.state.mi.us / 162.108.2.* 16.12.04, 19:21 Pewnie jakas szycha z SLD lub PO. Za takim postepowaniem mlodocianego handlarza narkotykow w szkole sredniej i o wysokiej klasyfikacji w Krakowie, idzie prawdopodobnie przekonanie, ze on i jego gang narkotykowy maja pelna kontrole nad sytucja. W takim razie nie zazdroszcze uczniowi, ktory teraz ukrywa sie i przed policja i przed gangiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: II lo Re: CIEKAWE KTO JEST TATUSIEM TEGO AGRESYWNEGO PO IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.04, 21:04 nie przesadzaj chłopcze nie znasz całej sytuacji więc lepiej zamilknij bo stała się rzecz bardzo straszna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kier Re: CIEKAWE KTO JEST TATUSIEM TEGO AGRESYWNEGO PO IP: *.ists.pl / *.ists.pl 17.12.04, 00:35 Jesteś Kratynem a moim zdaniem kretynów powinno się likwidować. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos z II LO Re: CIEKAWE KTO JEST TATUSIEM TEGO AGRESYWNEGO PO IP: *.autocom.pl 17.12.04, 18:41 NIE MA ŻADNYCH DRAGÓW!!!!!!!! To nie miało żadnego związku z narkotykami. Chodzę do II LO więc wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulek Re: CIEKAWE KTO JEST TATUSIEM TEGO AGRESYWNEGO PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 23:37 pilnuj sobie swojego tatusia zeby jemu sie nie stala jakas krzywda!!!!!! w ogule nie masz pojecia o prawie a zabierasz glos farmazonie pie..ny!!!!!! pilnuj sie dziwko!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guwfefe Re: CIEKAWE KTO JEST TATUSIEM TEGO AGRESYWNEGO PO IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 18.12.04, 07:46 jak mozna oczerniac chlopaka lezącego w szpitalu i zarazem jego cierpiącą rodzinę. wszyscy korzystaja z anonimowości interentu, zeby wypluc swoje frustracje. dajcie spokoj chlopakowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: Narkotykowe porachunki krakowskich licealistó IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.12.04, 17:07 ciekawe czy policja prowadzi statystyki napadow z noze w rekui na bank grod kraka na pierwszym miejscu pozdrawiam nowa hute i wszystkich nozownikow "debile sami sobie szykuja horor" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Szkoła to przywilej a nie obowiązek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 17:15 Szkoła to przywilej a nie obowiązek oczywiście darmowy Tak powinno być . Nie chcesz się uczyć twoja strata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry Oto skutki bezstresowego wychowywania dziecka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 17:20 Gdyby dostał pasem po tyłku(nie mam na myśli katowania ani znęcania się,żeby było jasne)pare razy za młodu, dziś by się uczył i rósł na porządnego człowieka.Niebawem wyjdzie ze szpitala,a za parę lat trafi do ciupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100$ Do ciupy to twoj stary pojdzie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.04, 17:24 frajerze nie mow mi o moim ziomku ze do "ciupy" bo dostaniesz cepa i sam wylądujesz w szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: Do ciupy to twoj stary pojdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 17:26 Cracovia Pany, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wislakarkow Re: Do ciupy to twoj stary pojdzie IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 17.12.04, 15:47 W IILO rząddzi Wisła i każdy frajer który myśli inaczej dostanie kose w brzuch!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś-II LO Re: Do ciupy to twoj stary pojdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 19:26 Sam jesteś frajer! A Ty to masz zaj******** kumpli, jak na powitanie i miły początek dnia, to posyłają kosę w brzuch... Noo, gratuluję! Pewnie jesteś taka sama menda, jak ten co zwiał! I co, takie kozaki jesteście, nie? Cwaniaki...! Tępić robactwo!!!!! Albo bagażnik i na Kryspinów, żebyście się trochę strachu najedli. A policja zamiast zajmować się takimi elementami, to qrde mandaty wystawia i papierkową robotą się zajmuje. Ale to właśnie cały polski system... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziilo Re: Narkotykowe porachunki krakowskich licealistó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 17:25 niecaly rok temu taka bylam zadowolona z tej szkoly, w pierwszej klasie bylo genialnie, w drugiej atmosfera byla troche gorsza, teraz jest tragicznie, na szczescie to moje ostatnie pol roku w tek szkole, szkoda mi tylko niektorych naprawde wartosciowych nauczycieli (uklon w strone profesora D.) przesroga dla gimnazjalistow NIE IDZCIE DO DWOJKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Narkotykowe porachunki krakowskich licealistó IP: 195.150.161.* 16.12.04, 17:38 Warto wspomniec ze to nie on byl celem ataku, i zapewniam ze z narkotykami NIE mialo nic wspolnego w kazdym razie nie on. chodze z nim do klasy. Jesli nikt nie bedzie zeznawal i nie znajda go to zapewniam ze my go znajdziemy(nie osobiscie ale radze ci sie bac, nie znasz dnia ani godziny!!!)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Narkotykowe porachunki krakowskich licealistó IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 17.12.04, 17:03 tez chodze z nim do klasy i chcialabym wiedziec ktoz to jest xxx? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agga NO TO WYSZEDŁ NA LUDZI ... Z NOŻEM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 17:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ::::OBIEKTYWNY:::: O C H O L E R A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 17:51 szkoda, ze chodze do szkoly, o ktorej sie pisze raz na tydzien, zawsze negatywnie. i glupio sie robi jak przy wejsciu trzeba uwazac na rew zeby w nia nie wejsc... to o tyle wina dyrek. ze przyjmuje osoby, kotore powinny byc na pewno nie w tej szkole... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sobieszczak Re: O C H O L E R A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:54 Wina dyrekcji?? a nie pop******** Ci sie coś??!! Człowieku myślisz że dyrekcja wybiera, tego weźmiemy bo ma krawat, a tego nie, bo niema??!! zgłupiałeś?? Jak ktoś jest mądry i zdał egzamin to sie dostał i tyle. Do tej szkoły debile nie chodzą, no może z wyjątkiem Ciebie pajacu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 LO a... Re: O C H O L E R A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 20:48 no jak możesz.. z kąd Stępski mógł wiedzieć że on jest taki a nie inny.. zasady rekrutacji to tylko i wyłacznie punkty.. jesli tam chodzisz to wiesz że szkoła jest super.. jest ciezko z nauką.. ale wychowuja nas.. starają sie żebyśmy wyrośli na dobrych i mądrych ludzi.. atmosfera jest boska.. za pół roku wyniosłam z tej szkoły 5 razy wiecej niż z 3 lat gimnazjum.. nagonka na szkołe bardzo mnie i innych uczniów boli.. z resztą już przygotowujemy reakcję .. ciekawe czy o tym napiszą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ::::OBIEKTYWNY:::: Re: O C H O L E R A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 23:15 jesli myślicie, ze wszystko jest takie piękne, punkciki itp. to jesteście w błędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieswiadomosc Re: Narkotykowe porachunki krakowskich licealistó IP: *.abhsia.telus.net 16.12.04, 18:03 Dziecko jesli zazyje pierwszy raz amfetamine uzaleznia sie od niej. Te zbrodnie moga popelnic nieuswiadomieni rowiesnicy, czy tez inni zbrodniarze. Sadze ze szkoly maja prewencyjne programy dotyczace takich zagrozen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Narkotykowe porachunki krakowskich licealistó IP: *.crowley.pl 16.12.04, 18:25 W Gazecie niestety jak zawsze, do kilku informacji ktore sa prawdziwe zostalo dodanych wiele innych tak zeby wszystko wygladalo na tania sensacyjke. A co do szkoly to podoba mi sie bardzo, wbrew temu co niektorzy mowia jest naprawde fajna atmosfera, ale to zalezy od tego na jakich sie ludzi trafi, a ja mam to szczescie ze trafilem do naprawde fajnej klasy;) A co do nauuczycieli i dyrekcji, to jak w zyciu. Pan L. sprawia wrazenie jakby wladza uderzyla mu do glowy, ale ogolnie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ju Re: Narkotykowe porachunki krakowskich licealistó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 22:34 JA LUBIĘ DWÓJKĘ I CIESZE SIĘ ŻE W NIEJ SIĘ UCZĘ i nie podoba mi się chamstwo jakim niektórzy strzelacie dookoła! PS. WYBORCZA- zawiodłam się!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: old friend <<<<<<<<Tragedia w Krakowie>>& IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 18:32 Nie sadze aby ten spokojny chlopak mial cos wspolnego z narkotykami, znam go dosc dlugo i to jest raczej ostatnia rzecz za jaka by sie wzial. Klopoty wychowawcze? No coz, kazdy mial kiedys 17 lat.. Dziennikarze, uwazajcie co piszecie bo slowami mozna kogos duzo latwiej zranic niz nozem i taka rana duzo dluzej sie goi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bąbelek z 2LO =) Re: <<<<<<<<Trage IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 19:53 ello...nie znam zabardzo tego kolesia, ale z tego co wiem to nawet spox facet. Pisanie takiego artykułu i wogóle komentów, tak strasznie krytykujących ziomka, w momencie kiedy tak naprawde prawie nikt tutaj nie wie jak było dokładnie...może najpierw poczekajcie aż wszystko się w miare wyjaśni, a potem oceniajcie. Faktem jest, iż takie zachowanie ( chodzi mi o kose w "brzuch") nie ma ŻADNEGO wytłumaczenia...nic tego nie tłumaczy...tu winnym jest kolo który zaatakował, a nie facet poszkodowany!!!! Pozdro dla "uszkodzonego"... Odpowiedz Link Zgłoś
larum_krk Piękna plota poszła... 16.12.04, 18:32 Jaka amfetamina?? O co w ogóle chodzi??!! Wszyscy jesteśmy mocno zbulwersowani zaistniałą sytuacją, ale, ludzie, skąd dyrekcja mogła podejżewać, że może stać się coś takiego?! Przy przyjmowaniu do liceów nie prowadzi się testów psychologicznych, więc skąd ci ludzie mogli brać pod uwagę napad z bronią? Njalepiej narzekać, jaka Dwójka jest zła, ale czy ktokolwiek zapytał, jak się czuje poszkodowany?? Nie? Zauważyłam. Więc, po co się wypowiadacie, skoro nie macie pojęcia, co się dzieje! Ps. Nie odniósł żadnych bardzo poważnych obrażeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iskierka Re: Narkotykowe porachunki krakowskich licealistó IP: *.ists.pl / *.ists.pl 17.12.04, 00:51 do takich jak ty pasuje tylko jedno okreslenie: "Zjeb Genetyczny" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Narkotykowe porachunki krakowskich licealistó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 18:29 Nie ma co się dziwić, wśród uczniów jest coraz więcej dresów :| Jak zaczynałam tam naukę był świetny, alternatywny klimat. A potem? Zaczęli schodzić się pogimnazjalni pierwszoklasiści w adidasach i kapturach :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bąbelek z 2LO Re: Narkotykowe porachunki krakowskich licealistó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 20:13 P R Z E P R A S Z A M B A R D Z O ! ! ! ...odkąd to chodzenie w adidasach i z kapturem jest czymś złym!!!...czy niektórzy tu jusch kompletnie OSZALELI...???!!!...kobieto zastanów się zanim cos napiszesz...a najlepiej to idź do jakiegoś lekarza, bo kiepsko z tobą...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx to tak jakby chodzic w gumiakach i kufajce IP: 62.111.139.* 17.12.04, 01:20 wiec w sumie nic zlego - tylko obciach Odpowiedz Link Zgłoś