Gość: peteen IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 23:08 a co będzie, jak w niedzielę będzie padać - oczekuję konstruktywnych rozwiązań ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbigniew Re: MAJOOVKA IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 23:23 Gość portalu: peteen napisał(a): > a co będzie, jak w niedzielę będzie padać - oczekuję konstruktywnych rozwiązań > ! To przełożymy na sobotę:))) O kurde chyba się nie da:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen MAJOOVKA dla wszystkich !!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 16:04 zaniepokoił mnie post tomcraca przy wątku o kolgach peteena, otóz wyraził on zdziwienie, że jest zaproszony na majoovkę, otóż: KAŻDY FORUMOWICZ JEST ZAPROSZONY !!!! a mtq to systematyzuje; pospieszcie się, czasu coraz mniej !!! byle do niedzieli ( bez deszczu ) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: tomcrac się kryguje 20.05.02, 16:07 jak panienka przy przyzwoitce :) jest aktywny od dawna i na pewno czytał nie raz o mayuufce Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: tomcrac się kryguje 20.05.02, 17:26 m.in napisał(a): > jest aktywny od dawna i na pewno czytał nie raz o mayuufce ano czytal, czytal i wole nie zglaszac sie do udzialu w tej uroczystosci skoro jest to malo prawdopodobne.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: tomcrac się kryguje 20.05.02, 17:28 tomcrac napisał(a): > m.in napisał(a): > > > jest aktywny od dawna i na pewno czytał nie raz o mayuufce > > ano czytal, czytal i wole nie zglaszac sie do udzialu w tej uroczystosci skoro > jest to malo prawdopodobne.. :( co jest malo prawdopodobne? Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: tomcrac się kryguje 20.05.02, 17:30 mikolaj7 napisał(a): > co jest malo prawdopodobne? moj udzial :) mayoovka sie odbedzie z tego co wiem.. aktywny tomcrac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: MAJOOVKA dla wszystkich !!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 16:47 Gość portalu: peteen napisał(a): > zaniepokoił mnie post tomcraca przy wątku o kolgach peteena, otóz wyraził on > zdziwienie, że jest zaproszony na majoovkę, otóż: > KAŻDY FORUMOWICZ JEST ZAPROSZONY !!!! > a mtq to systematyzuje; pospieszcie się, czasu coraz mniej !!! > byle do niedzieli ( bez deszczu ) > :))) To nie ma być w sobotę w sumie wolałbym sobotę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 nie w sobote! 20.05.02, 17:27 w sobote to ja mam lekcje w zamian za 'po-bozym-ciele'... Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: nie w sobote! 20.05.02, 17:32 mikolaj7 napisał(a): > w sobote to ja mam lekcje w zamian za 'po-bozym-ciele'... chyba nie powiesz, ze lubisz bardziej szkole od forumowiczow? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: nie w sobote! 20.05.02, 17:44 tomcrac napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > w sobote to ja mam lekcje w zamian za 'po-bozym-ciele'... > > chyba nie powiesz, ze lubisz bardziej szkole od forumowiczow? ;) nie, ale sprawa jest dosc klarowna. moglbym sie spytac o to samo w odniesieniu do tego, ze Twoj udzial jest malo prawdpodobny - czemu? szkoly juz przeciez nie masz ! Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac spokojnie mikolaju :) 20.05.02, 17:50 mikolaj7 napisał(a): > moglbym sie spytac o to samo w odniesieniu do tego, ze > Twoj udzial jest malo prawdpodobny - czemu? szkoly juz > przeciez nie masz ! nie krzycz :) mam swoje powody, z ktorych nie musze sie wcale spowiadac.. bycmoze bylem juz z kims umowiony na weekend, moze nastepnego dnia mam mature, a moze poprostu Was nie lubie ;) do wyboru do koloru, jedna z odpowiedzi jest prawidlowa.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: spokojnie mikolaju :) 20.05.02, 18:03 PRZECIEZ NIE KRZYCZALEM! :))) sdory jesli tak wyszlo, po prostu wparwisz mnie w niepomierne zdziwienie. od dawna mowi sie o tym, ze wszyscy moga przyjsc na majowke, a jestes jednym z najaktwyniejszych forumowiczow, wiec szkoda, zebys sie nie pojawil i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: spokojnie mikolaju :) 20.05.02, 18:13 mikolaj7 napisał(a): > wszyscy moga przyjsc na majowke, a jestes jednym z > najaktwyniejszych forumowiczow, wiec szkoda, zebys sie > nie pojawil i tyle. Dziekuje za uznanie :-) Jest mi tym bardziej milo, ze dzialam zaledwie od kilku tygodni. Zawsze jest to 10%... (patrz watek "przyjaciele peteena..") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: spooooookojnie mikolaju :) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 18:19 nikogo nie zmuszaj, jeśli w sobotę okaże się, że jest nas garstka, to skoczymy na pyfo do osady 2000, zjemy po kiełbasce, pozostałe 5 ton odkupimy od skks-a i rozejdziemy się w zgodzie, by kontynuować spotkania w sprawdzonym gronie z anatewki... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: spooooookojnie mikolaju :) 20.05.02, 18:48 starsznie to pesymistyczne wizje. nie chce nikogo zmuszac, ale dziwi mnie fakt, ze nagle wszysycy sie tak wystraszyli... Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: spooooookojnie mikolaju :) 20.05.02, 18:51 Nie chcą to nie, ich strata, może będą potem żałować, jak będzie fajnie. btw, to kiedy w końcu tas majówka? 25 czy 26? bo coś widzę brak jednolitej koncepcji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: spooooookojnie mikolaju :) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 19:00 qrde, kuba, nie czytasz uważnie: niediela, 14, zakrzówek od strony jednostki, będzie gitara + cyja + bongosy + tamburyno egipskie, 5 ton kiełbasy skks-a, może 2 beki pyfa i jakiś meter sześcienny drewna, chwatit ? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: spooooookojnie mikolaju :) 20.05.02, 19:05 A bo mtq w innym wątku napisał, że 25... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: spooooookojnie mikolaju :) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 19:13 to jest młodzież, ona się uczy... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: spooooookojnie mikolaju :) 20.05.02, 19:15 Gość portalu: peteen napisał(a): > to jest młodzież, ona się uczy... > :))) Ja też jeszcze nie emeryt... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: spooooookojnie mikolaju :) 20.05.02, 19:19 To majówka jest w niedzielę ? :( A o której ? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 spooooookojnie peteenie :) 20.05.02, 19:21 malopolanin napisał(a): > To majówka jest w niedzielę ? :( > A o której ? Tylko się Peteen nie denerwuj :))) Odpowiedź padła kilka postów wyżej. O 14. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: spooooookojnie peteenie :) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 19:23 aj low ju do bólu, wszystkich !!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: spooooookojnie peteenie :) 20.05.02, 19:31 kuba203 napisał(a): > malopolanin napisał(a): > > > To majówka jest w niedzielę ? :( > > A o której ? > > Tylko się Peteen nie denerwuj :))) > Odpowiedź padła kilka postów wyżej. O 14. :((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: spooooookojnie peteenie :) 20.05.02, 19:37 malopolanin napisał(a): > kuba203 napisał(a): > > > malopolanin napisał(a): > > > > > To majówka jest w niedzielę ? :( > > > A o której ? > > > > Tylko się Peteen nie denerwuj :))) > > Odpowiedź padła kilka postów wyżej. O 14. > > :((((((((((((( > co znowu? Ty tez wyjezdzasz? no nie. co za ludzie !!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: spooooookojnie peteenie :) 20.05.02, 20:22 mikolaj7 napisał(a): > > > > co znowu? Ty tez wyjezdzasz? > > no nie. co za ludzie !!! :( Myślałem, że będzie w niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: spooooookojnie peteenie :) 20.05.02, 20:35 przeciez 26 to niedziela. Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: spooooookojnie peteenie :) 20.05.02, 21:17 Wiem, ale pierwotnie był mówione o sobocie lub niedzieli. Myślałem, że padło na tą pierwszą opcję. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: spooooookojnie peteenie :) 21.05.02, 10:40 malopolanin napisał(a): > Wiem, ale pierwotnie był mówione o sobocie lub niedzieli. Myślałem, że padło na > > tą pierwszą opcję. To co w końcu myślałeś? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: spooooookojnie peteenie :) 21.05.02, 13:57 kuba203 napisał(a): > malopolanin napisał(a): > > > Wiem, ale pierwotnie był mówione o sobocie lub niedzieli. Myślałem, że pad > ło na > > > > tą pierwszą opcję. > > To co w końcu myślałeś? :))) Pierwsza opcja, znaczy sobota. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Rita/Dora/Kriss/Wuen/An-Nah & co 20.05.02, 19:45 juz mi pisac maile do mtq mtq@wp.pl ciagle was na liscie nie ma! no. zeby do jutro te zaleglosci byly nadrobione. ps - pod skrotem 'co' kryja sie wszyscy, ktorych nie ma na liscie, a chca sie pojawic lub nie zmiescili mi sie w temacie. ps 2 - jak znowu mi powiecie, ze sie narzucam i krzycze to ... to zobaczycie, ale nie bedzie to mile :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Rita/Dora/Kriss/Wuen/An-Nah & co IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 20:06 Witam!!!! Na 10 minut i znowu uciekam:))))) Będę póżno w nocy. Dogadajcie tą majówkę do końca bo we czwartek muszę zamówić "specjalne" kiełbachy. A w sobotę to ja na 100% nie będę mógł, bo wyjeżdżam:(((( MUSZĘ. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś