Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 00:42 szukam butów duży numer i potrzebuje, żeby mi ktos zrobił na zamówienie. sa jakies pracownie obuwnicze w Krakowie?moze ktos robił gdzies na zamówienie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Imm Re: gdzie robia buty na zamówienie?? IP: *.qwe.streamcn.pl 20.01.05, 02:29 zaglądnij kiedyś do sklepu "EBOLA" na Floriańskiej 13- można tam zamówić buty dowolnego rozmiaru. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: gdzie robia buty na zamówienie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 00:17 moze jeszcze ktos cos mi doradzi??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania K. Re: gdzie robia buty na zamówienie?? IP: 82.160.57.* 21.01.05, 02:21 W Eboli to głównie glany... Masz pewność, że o ten rodzaj obuwia chodzi ? Jeśli jednak tak, to główna pracownia jest przy ul. Gertrudy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: gdzie robia buty na zamówienie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 12:41 nie chce glany chce eleganckie buty na max 1,0 cm obcasie duzy numer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti Re: gdzie robia buty na zamówienie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 12:52 W Połowie Karmelickiej naprzeciw parkingu jest sklep obuwniczy i reklamują się że mają duże rozmiary - chyba też robią na zamówienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: gdzie robia buty na zamówienie?? IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 14:25 duże rozmiary do 42 są w sklepach Deichmann w M-1, Tesco i Hit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: gdzie robia buty na zamówienie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 21:46 mi chodzi o punkty gdzie mozna zrobić buty na zamówienie-jakies pracownie szewców itp........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adio Re: gdzie robia buty na zamówienie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 21:52 Zaglądnij do Browarskich na Szpitalnej (zaraz koło Małego Rynku po lewej stronie) - jesli nie robia to wiedzą kto robi( może nie panienka ekspedientka, ale ktoś wie), możliwe że już nikt nie robi, możliwe że ich już też nie ma ?!!!. Natchnęło mnie żeby zrobić sobie buty na wymiar - to już może ostatnia szansa adio - wnuk szewca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala ulica Łużycka IP: 81.21.197.* 21.01.05, 23:50 tylko domki, nie bloki ;) nr coś koło 20 chyba... duży dom koło przystanku autobusowego facet robi różne buty na różne okazje, buty do ślubu i normalne dla mistrzów tańca towarzyskiego też robił przez kilka lat, nie wiem czy dziś też, ale wogóle buty robi cały czas, męskie, damskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: ulica Łużycka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 00:43 bardzo dziekuje o to mi chodziło:-) Odpowiedz Link Zgłoś