Dodaj do ulubionych

gdzie robia buty na zamówienie??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 00:42
szukam butów duży numer i potrzebuje, żeby mi ktos zrobił na zamówienie. sa
jakies pracownie obuwnicze w Krakowie?moze ktos robił gdzies na zamówienie???
Obserwuj wątek
    • Gość: Imm Re: gdzie robia buty na zamówienie?? IP: *.qwe.streamcn.pl 20.01.05, 02:29
      zaglądnij kiedyś do sklepu "EBOLA" na Floriańskiej 13- można tam zamówić buty dowolnego rozmiaru. polecam.
      • Gość: kasia Re: gdzie robia buty na zamówienie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 00:17
        moze jeszcze ktos cos mi doradzi???????
      • Gość: Ania K. Re: gdzie robia buty na zamówienie?? IP: 82.160.57.* 21.01.05, 02:21
        W Eboli to głównie glany... Masz pewność, że o ten rodzaj obuwia chodzi ? Jeśli
        jednak tak, to główna pracownia jest przy ul. Gertrudy
        • Gość: kasia Re: gdzie robia buty na zamówienie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 12:41
          nie chce glany chce eleganckie buty na max 1,0 cm obcasie duzy numer
          • Gość: arti Re: gdzie robia buty na zamówienie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 12:52
            W Połowie Karmelickiej naprzeciw parkingu jest sklep obuwniczy i reklamują się
            że mają duże rozmiary - chyba też robią na zamówienie...
            • Gość: minka Re: gdzie robia buty na zamówienie?? IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 14:25
              duże rozmiary do 42 są w sklepach Deichmann w M-1, Tesco i Hit
              • Gość: kasia Re: gdzie robia buty na zamówienie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 21:46
                mi chodzi o punkty gdzie mozna zrobić buty na zamówienie-jakies pracownie
                szewców itp........
                • Gość: adio Re: gdzie robia buty na zamówienie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 21:52
                  Zaglądnij do Browarskich na Szpitalnej (zaraz koło Małego Rynku po lewej
                  stronie) - jesli nie robia to wiedzą kto robi( może nie panienka ekspedientka,
                  ale ktoś wie), możliwe że już nikt nie robi, możliwe że ich już też nie
                  ma ?!!!. Natchnęło mnie żeby zrobić sobie buty na wymiar - to już może ostatnia
                  szansa
                  adio - wnuk szewca
                • Gość: mala ulica Łużycka IP: 81.21.197.* 21.01.05, 23:50
                  tylko domki, nie bloki ;)
                  nr coś koło 20 chyba... duży dom koło przystanku autobusowego
                  facet robi różne buty na różne okazje, buty do ślubu i normalne
                  dla mistrzów tańca towarzyskiego też robił przez kilka lat, nie wiem czy dziś
                  też, ale wogóle buty robi cały czas, męskie, damskie
                  • Gość: kasia Re: ulica Łużycka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 00:43
                    bardzo dziekuje o to mi chodziło:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka