Gość: poszukiwacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 13:56 Gdzie na rynku lub Kazimierzu można usiąść do notatek, i troche sie pouczyc. Spokojna cicha muzyka, itp, itd. ?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poszukiwacz Re: Mam pytanie o lokalik. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 21:27 dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Mam pytanie o lokalik. 20.01.05, 21:47 O cichy pytałeś lokalik to i odpowiedzi cichutkie... a mozesz sobie siedzieć nawet i w Mleczarni...albo Stajni... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: Mam pytanie o lokalik. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 21:53 w takiej sytuacji, to ja bym wybrał synagogę Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Mam pytanie o lokalik. 20.01.05, 21:55 jeśli już, co piękne, to którą? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: Mam pytanie o lokalik. IP: *.server.ntli.net 20.01.05, 22:22 Osmoza, tylko czasami glosno graja na pianinie ale idzie wytrzymac --- a w Nowej Hucie nadal bandytyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NowaHuta Trudny2002 też żydem? IP: *.crowley.pl 05.03.05, 22:49 eeeee i Trudny2002 widzę że znacie się na synagogach Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: Mam pytanie o lokalik. 05.03.05, 22:54 Mam takie miejsce na notatki - winda w hotelu Pod Różą: spokojna cicha muzyka i porządek. Tylko czasem ktoś się pcha... Gość portalu: poszukiwacz napisał(a): > Gdzie na rynku lub Kazimierzu można usiąść do notatek, i troche sie pouczyc. > Spokojna cicha muzyka, itp, itd. > > ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg Nowy Świat IP: *.crowley.pl 06.03.05, 02:47 Tak się to chyba nazywa. Do Twoich celów idealna. Sympatyczna kawiarnia przy Zwierzynieckiej (idąc od Jubilata zaraz po prawej jeszcze przed wylotem Koletek). Dużo miejsca, jasno, wygodne duże drewniane krzesła, świetna kawa i czekolada, sympatyczna obsługa, nieagresywna muzyka, nie ma tłoku (może dlatego, że się nie pali i nie ma alkoholu ale to do nauki chyba nie jest niezbędne). Odpowiedz Link Zgłoś