Gość: bonzaj IP: *.krakow.pl 24.05.02, 07:52 No wkońcu!!!!Wczoraj wieczorem wyczaiłem że UPC podpisała umowe z Poshitem... To ostatnio najlepsza rzecz jaką zrobiło UPC... A teraz Mistrzostwa Świata stoją otworem :):):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: van der Re: Polsat SPORT na UPC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 194.204.148.* 24.05.02, 11:27 Hej! Też wczoraj zauważyłem że kablówka sprezentowała nam Polsat-Sport. W związku z tym mam pytanie czy napewno nie zrobią nam niespodzianki i nie zakodują meczów na mistrzostwach? Mam nadzieje że moje obawy są bezpodstawne, ale jakby ktoś mógł je rozwiać to byłoby jeszcze lepiej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Polsat SPORT na UPC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.05.02, 19:19 Gość portalu: bonzaj napisał(a): > No wkońcu!!!!Wczoraj wieczorem wyczaiłem że UPC podpisała umowe z Poshitem... > To ostatnio najlepsza rzecz jaką zrobiło UPC... > A teraz Mistrzostwa Świata stoją otworem :):):) nie dla wszystkich :( ja mieszkam wzgeldnie w centrum (zwierzyniec) i kablowki nie ma i pewnie nie bedzie :( Odpowiedz Link Zgłoś