Gość: ka_ha IP: *.computerplus.krakow.pl / *.multisoft.com.pl 29.01.05, 12:05 czy wiecie moze cos o lodowisku na bloniach??? mialo podobno byc dzisiaj juz otwarte?? z gory dzieki za odpowiedz ka_ha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: lodowisko IP: *.servegame.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 15:21 wejdź na: www.szs.cp.win.pl/inne.php w harmonogramie znajdziesz to, czego szukasz :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: lodowisko 29.01.05, 15:32 dzis.dziennik.krakow.pl/test/?Krakow/c4/c4.html Na pewno od poniedziałku, a może nawet od jutra będzie czynne lodowisko na Błoniach. Postawiono już obiekty lodowiska, bandy, wylano taflę o wymiarach 20 na 40 m (800 m kw.), która jednorazowo ma pomieścić ok. 70 - 80 osób. Lodowisko umiejscowiono między wjazdem na ul. Oleandry a wejściem do parku Jordana. Ślizgać będzie się można w godz. 8 - 22. Podczas ferii od poniedziałku do piątku trzy godziny dziennie (9 - 10, 11 - 12, 13 - 14) będą tu dla dzieci i młodzieży bezpłatnie za okazaniem legitymacji szkolnej - w ramach akcji "Zima w mieście". Poza tymi godzinami i w weekendy bilet normalny ma kosztować 7 zł, ulgowy 5 zł. Wypożyczenie łyżew - 5 zł (odpłatne także podczas darmowych wejść). (MM) Odpowiedz Link Zgłoś
hildaa Re: lodowisko 29.01.05, 17:06 hej a inne, warte polecenia lodowiska w Krakowie ??? pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
izkaa Re: lodowisko 29.01.05, 18:41 Byłam jakis czas temu na lodowisku koło hali targowej - jest na prawde ok. wstep ulg 8 zł, 6 - wypożyczenie łyzew (musisz miec jakis dokument pod zastaw) i szatnia 2 - zł . Jeździ sie 1,5 h o okreslonych godzinach . Miłej zabawy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: lodowisko na Bloniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:03 czy ktos juz tam byl? fajne to lodowisko? duzo ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
qwint Re: lodowisko na Bloniach 02.02.05, 11:31 na blniach zawsze bedzei duzo ludzi. dobry dojazd i jedyne na swierzym poweitrzu. dzis przejezdzajac autobusem obok stwierdzielem ze kudzi jest jednak umiarkowanie duzo;) az chyba sie przejde :)))) milej zabawy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asda Re: lodowisko na Bloniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:05 moze po feriach ruch sie troche zmniejszy:)moze sie jutro wybiore:) napewno w godzinach okolopoludniowych Odpowiedz Link Zgłoś
qwint Re: lodowisko na Bloniach 02.02.05, 12:15 podobno ma byc czynne do kwietnia. fajnie bedzie jezdzic na lyzwach w goracym marcowym sloncu hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: lodowisko na Bloniach IP: *.servegame.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:38 beznadzieja.. lodowisko jak zamarznięta kałuża.. byłam tam wczoraj, wstęp niby od 9 a dopiero o 9.10 jeździli po tafli żeby lód ubić.. a ludzi, może z 10 osób było :P lepiej iść na spacerek do Parku Jordana pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
qwint Re: lodowisko na Bloniach 02.02.05, 12:49 a juz myslalem ze wreszcie cos fajnego (oprucz klimatu i knajpek) stworzono w krakowie a tu kolezaka mnie rozczarowala :'( a myslalem ze bedzie fajnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: lodowisko na Bloniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 13:06 najlepiej isc samemu sprawdzic, ile ludzi, tyle opini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: lodowisko na Bloniach IP: *.streamcn.pl 08.02.05, 17:10 żeby na tym lodowisku był komfort jazdy, to musiałoby być ono przynajmniej 2 razy wieksze. Jest to dobry pomysł dla dzieciaków, które mają wstęp za friko. Ja wolę chodzić na lodowisko przy Hali Targowej. A nie wie ktoś jak to jest na lodowisku przy Plazie? czy ono jeszcze w ogóle funkcjonuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: lodowisko na Bloniach IP: *.servegame.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 13:57 Przepraaaszam ;) Takie jest przynajmniej moje zdanie, ale tak jak słusznie zauważyła Asia - najlepiej samemu sprawdzić :) Bo w życiu piękne są tylko chwile i a nuż natrafisz na taką piękną chwile i Ci sie spodoba ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jowanka Re: lodowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 14:37 chodzę często na lodowisko przy plazie, fajnie jest chociaż mała tafla. wejście 7 zł, wypożyczenie łyżew 5 zł, nie wiem jak ulgowe. Odpowiedz Link Zgłoś