IP: *.computerplus.krakow.pl / *.multisoft.com.pl 29.01.05, 12:05
czy wiecie moze cos o lodowisku na bloniach??? mialo podobno byc dzisiaj juz
otwarte??
z gory dzieki za odpowiedz
ka_ha
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: lodowisko IP: *.servegame.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 15:21
      wejdź na: www.szs.cp.win.pl/inne.php
      w harmonogramie znajdziesz to, czego szukasz :)
      pzdr
    • kocibrzuch Re: lodowisko 29.01.05, 15:32
      dzis.dziennik.krakow.pl/test/?Krakow/c4/c4.html
      Na pewno od poniedziałku, a może nawet od jutra będzie czynne lodowisko na Błoniach. Postawiono już obiekty lodowiska, bandy, wylano taflę o wymiarach 20 na 40 m (800 m kw.), która jednorazowo ma pomieścić ok. 70 - 80 osób. Lodowisko umiejscowiono między wjazdem na ul. Oleandry a wejściem do parku Jordana.

Ślizgać będzie się można w godz. 8 - 22. Podczas ferii od poniedziałku do piątku trzy godziny dziennie (9 - 10, 11 - 12, 13 - 14) będą tu dla dzieci i młodzieży bezpłatnie za okazaniem legitymacji szkolnej - w ramach akcji "Zima w mieście". Poza tymi godzinami i w weekendy bilet normalny ma kosztować 7 zł, ulgowy 5 zł. Wypożyczenie łyżew - 5 zł (odpłatne także podczas darmowych wejść). (MM)
      • krewetka Re: lodowisko 29.01.05, 16:30
        a studenci tez wejda za darmo?
    • hildaa Re: lodowisko 29.01.05, 17:06
      hej a inne, warte polecenia lodowiska w Krakowie ???
      pozdrowienia
      • izkaa Re: lodowisko 29.01.05, 18:41
        Byłam jakis czas temu na lodowisku koło hali targowej - jest na prawde ok.
        wstep ulg 8 zł, 6 - wypożyczenie łyzew (musisz miec jakis dokument pod zastaw)
        i szatnia 2 - zł . Jeździ sie 1,5 h o okreslonych godzinach . Miłej zabawy!!!
        • Gość: Ada Re: lodowisko na Bloniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:03
          czy ktos juz tam byl? fajne to lodowisko? duzo ludzi?
          • qwint Re: lodowisko na Bloniach 02.02.05, 11:31
            na blniach zawsze bedzei duzo ludzi. dobry dojazd i jedyne na swierzym
            poweitrzu. dzis przejezdzajac autobusem obok stwierdzielem ze kudzi jest jednak
            umiarkowanie duzo;) az chyba sie przejde :)))) milej zabawy;)
            • Gość: Asda Re: lodowisko na Bloniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:05
              moze po feriach ruch sie troche zmniejszy:)moze sie jutro wybiore:) napewno w
              godzinach okolopoludniowych
              • qwint Re: lodowisko na Bloniach 02.02.05, 12:15
                podobno ma byc czynne do kwietnia. fajnie bedzie jezdzic na lyzwach w goracym
                marcowym sloncu hehehe
                • Gość: ona Re: lodowisko na Bloniach IP: *.servegame.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:38
                  beznadzieja.. lodowisko jak zamarznięta kałuża.. byłam tam wczoraj,
                  wstęp niby od 9 a dopiero o 9.10 jeździli po tafli żeby lód ubić.. a ludzi,
                  może z 10 osób było :P lepiej iść na spacerek do Parku Jordana

pzdr
                  • qwint Re: lodowisko na Bloniach 02.02.05, 12:49
                    a juz myslalem ze wreszcie cos fajnego (oprucz klimatu i knajpek) stworzono w
                    krakowie a tu kolezaka mnie rozczarowala :'( a myslalem ze bedzie fajnie ;)
                    • Gość: Asia Re: lodowisko na Bloniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 13:06
                      najlepiej isc samemu sprawdzic, ile ludzi, tyle opini
                      • Gość: k. Re: lodowisko na Bloniach IP: *.streamcn.pl 08.02.05, 17:10
                        żeby na tym lodowisku był komfort jazdy, to musiałoby być ono przynajmniej 2
                        razy wieksze.
                        Jest to dobry pomysł dla dzieciaków, które mają wstęp za friko. Ja wolę
                        chodzić na lodowisko przy Hali Targowej.
                        A nie wie ktoś jak to jest na lodowisku przy Plazie? czy ono jeszcze w ogóle
                        funkcjonuje?
                    • Gość: ona Re: lodowisko na Bloniach IP: *.servegame.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 13:57
                      Przepraaaszam ;) Takie jest przynajmniej moje zdanie, ale tak jak słusznie
                      zauważyła Asia - najlepiej samemu sprawdzić :) Bo w życiu piękne są tylko
                      chwile i a nuż natrafisz na taką piękną chwile i Ci sie spodoba ;)

pzdr
      • Gość: jowanka Re: lodowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 14:37
        chodzę często na lodowisko przy plazie, fajnie jest chociaż mała tafla. wejście
        7 zł, wypożyczenie łyżew 5 zł, nie wiem jak ulgowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka