doomi 06.12.05, 13:39 Dzisiaj w sklepie widziałam wznowione pisemko "Józefów nad Świdrem". Była jakaś przerwa w jego wydawaniu, ale cieszę się, że jest znowu. Jest to numer listopadowy, ale o czym to nie wiem, bo jeszcze nie czytałam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bajka111 Re: "Józefów nad Świdrem" 08.12.05, 10:55 Tez kupilam. Kiedys sie nim bardzo cieszylam. teraz po Tygodniku Regionalnym wyglada bardzo smutno. No i jest dla osob bardzo doglebnie interesujacych sie sprawami Jozefowa. Odpowiedz Link
doomi Re: "Józefów nad Świdrem" 08.12.05, 14:38 kupiłaś? to jest pismo samorządowe - bezpłatne przecież... Odpowiedz Link
kubek Rzeka Graniczna 08.12.05, 16:14 "Kładka na rzece" - Świder photos.allegro.pl/photos/oryginal/76/7605/760500/76050051 Odpowiedz Link
doomi Re: Rzeka Graniczna 08.12.05, 16:49 O rany, a tyle lat zastanawiałam się czego resztki wystają w wody w tym miejscu. A swoją drogą to niesamowite że po tylu latach bale wykonane z drewna nadal siedzą w wodzie (i straszą). Odpowiedz Link
doomi Re: Rzeka Graniczna 10.12.05, 09:55 Według mnie niedaleko mostu kolejowego, ale tak idąc w kierunku "starego mostu". Od strony Świdra wystaje tam z wody naprawdę sporo zachowanej jescze konstrukcji. Akurat tam najczęściej plażowałam w wieku młodzieńczym... To były czasy ))) Odpowiedz Link
doomi Re: Rzeka Graniczna 29.12.05, 01:44 Numer grudniowy jest beznadziejny. Nie dość, że dokładnie tego samego można się dowiedzieć na stronie miasta, to jeszcze dobór zdjęć na okładce z tyłu jest powalający. Kompletny misz-masz: projekt nowego hotelu obok ciasta świątecznego. Świetny pomysł nie ma co... rzeczywiście jak to ma być w takiej formie to strata kasy. Odpowiedz Link
bajka111 Re: "Józefów nad Świdrem" 29.12.05, 10:31 www.jozefow.pl/WWW/RM/JNS/jns.html Jakby ktos chcial sobie poczytac Odpowiedz Link