Dodaj do ulubionych

SPRZEDAM APARAT MINOLTA DYNAX i parę gadzetow

28.05.02, 17:57
Mam do sprzedania pare rzeczy do Minolty AF :)

1. Lampa SOLIGOR Tiff380LCD - regulowany kat glowicy we wszystkich
plaszczyznach, regulacja sily blysku, pomiar TTL, synchro ze 'slow',
podswietlany wyswietlacz LCD no i mocowanie do Dynaxa :)
Cena ok. 350 - do negocjacji :)

2. Obiektyw Tamron 80-210/4,5-5,6 - mało używany, stan idealny, oslona
przeciwsloneczna, pudełko, instrukcja, dekielki.

3. Aparat Minolta Dynax 505si z ob. 28-80 (minolta)- stan idealny, zapakowany
jak w sklepie, instrukcja, dekielki i wszystko co potrzeba
cena. ok. 1200 - do negocjacji :)

Do calosci statyw GRATIS!!
Lokalizacja Krakow :)
Obserwuj wątek
    • Gość: PROKOCIM Re: SPRZEDAM APARAT MINOLTA DYNAX i parę gadzetow IP: *.client.attbi.com 28.05.02, 18:04
      a w zeby chcesz?
      • aparat Re: SPRZEDAM APARAT MINOLTA DYNAX i parę gadzetow 28.05.02, 18:22
        > a w zeby chcesz?

No to chodź :))
    • Gość: Zbigniew Re: SPRZEDAM APARAT MINOLTA DYNAX i parę gadzetow IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 18:05
      aparat napisał(a):

> Mam do sprzedania pare rzeczy do Minolty AF :)
      >
      > 1. Lampa SOLIGOR Tiff380LCD - regulowany kat glowicy we wszystkich
      > plaszczyznach, regulacja sily blysku, pomiar TTL, synchro ze 'slow',
      > podswietlany wyswietlacz LCD no i mocowanie do Dynaxa :)
      > Cena ok. 350 - do negocjacji :)
      >
      > 2. Obiektyw Tamron 80-210/4,5-5,6 - mało używany, stan idealny, oslona
      > przeciwsloneczna, pudełko, instrukcja, dekielki.
      >
      > 3. Aparat Minolta Dynax 505si z ob. 28-80 (minolta)- stan idealny, zapakowany
      > jak w sklepie, instrukcja, dekielki i wszystko co potrzeba
      > cena. ok. 1200 - do negocjacji :)
      >
      > Do calosci statyw GRATIS!!
      > Lokalizacja Krakow :)

Interesuje mnie tylko obiektyw 28-105 lub 28-80.
      I ewentualna cena.
      • aparat Re: SPRZEDAM APARAT MINOLTA DYNAX i parę gadzetow 28.05.02, 18:25
        Obiektywm 28-80/3,5-5,6 - w sumie nie planowalem sprzedazy samego obiektywu,
        ale jesli jestes chętny... :)) W komisie na Basztowej leży za 800 zł. Ja Ci
        moge sprzedać za 500zł. Stan idealny. Pozdrawiam. Wiecej szczegołow na maila.
        • muzaaa Re: SPRZEDAM APARAT MINOLTA DYNAX i parę gadzetow 28.05.02, 19:36
          kradzione?
          • aparat Re: SPRZEDAM APARAT MINOLTA DYNAX i parę gadzetow 28.05.02, 19:45
            Skąd taki wniosek??? Wiadomo, że będzie taniej niż w komisie bo nie naliczam
            sobie marży komisowej :( Będzie też taniej niż w sklepie bo nie daję gwarancji
            producenta - czy to powód by kogoś obrażać? Nikt nikogo nie zmusza...
            • muzaaa Re: SPRZEDAM APARAT MINOLTA DYNAX i parę gadzetow 28.05.02, 19:47
              Wariat jestes? Nie chcialam Cie obrazac, to bylo wylacznie rzeczowe pytanie.
              Jejku, cos taki drazliwy. Lalus...
              • aparat Re: SPRZEDAM APARAT MINOLTA DYNAX i parę gadzetow 28.05.02, 19:52
                No to rzeczowa odpowiedź: nie jest kradzione! Mam wszystkie papiery, dowód
                zakupu, instrukcje, gwarancje, której termin upłynął kilka tygodni temu. Aparat
                chce sprzedać bo mam jeszcze kilka innych - ten nie jest mi potrzebny, a
                potrzebne są mi pienądze. Jako, że nie był to mój jedyny sprzęt używany był
                sporadycznie. Pozdrawiam i na przyszłość radze powstrzymać pochopne wnioski.
                • muzaaa Re: SPRZEDAM APARAT MINOLTA DYNAX i parę gadzetow 28.05.02, 20:00
                  Sluchaj, tylko Cie prowokuje, naprawde nie musisz mi nic tlumaczyc. Chociaz to
                  co piszesz napewno bedzie pomocne w podjeciu decyzji zainteresowanemu kupnem:)
                  • mikolaj7 Re: SPRZEDAM APARAT MINOLTA DYNAX i parę gadzetow 28.05.02, 20:16
                    muzaaa napisał(a):

> Sluchaj, tylko Cie prowokuje, naprawde nie musisz mi nic tlumaczyc. Chociaz to
                    > co piszesz napewno bedzie pomocne w podjeciu decyzji zainteresowanemu kupnem:)

co sie z Toba dzisiaj dzieje? w morde bys dala, prowokacje,
                    faceci, moze znowu pilas? :)))
    • Gość: kloss76 Re: SPRZEDAM APARAT MINOLTA DYNAX i parę gadzetow IP: *.bratniak.krakow.pl 01.06.02, 10:19
      Ile za ten obiektyw 80-210 - byłbym zainteresowany bardzo... Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka