IP: *.jagiellonia.krakow.pl 29.05.02, 15:15
Czy są tu jacyś absolwenci szóstki???????????????
Obserwuj wątek
    • Gość: tomCrac Re: VI LO IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 00:36
      > Czy są tu jacyś absolwenci szóstki???????????????

TAK JEST PANI GENERAL! CZYM MOGE SLUZYC??????!!!! ;)

• Gość: evangeline Re: VI LO IP: *.alfaomega.pl 02.08.02, 07:44
        absolwenci gdzies sie pochowali... jest za to przyszla uczennica :)
        • mtq Re: VI LO 02.08.02, 12:07
          Przyszła katechetka też...biedne ucznie VI zakładu..:-(((
          • Gość: tomCrac Re: VI LO IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 12:17
            > Przyszła katechetka też...biedne ucznie VI zakładu..:-(((

mtq czy Ty masz jakies problemy ze soba?
            • mtq Re: VI LO 02.08.02, 13:37
              tomCrac a Ty masz?!?
              • Gość: tomCrac Re: VI LO IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 13:44
                > tomCrac a Ty masz?!?

Pewnie, ze mam! Dzisiaj mam katar, jutro pewnie temperatura, a za tydzien mam jechac na oboz. Inne problemy ze soba tesh mam, ale raczej nie do tego stopnia, zeby komus caly czas robic kolo pupy...
        • Gość: demigod Re: VI LO IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 13:41
          przyszla uczennico ja jestem absolwentem i Cie goraco pozdrawiam .. ale jak
          znam zycie to latweono dla Ciebie nie bedzie ... nie lam sie !!! bedzie dobrze
          z problemami na forum pomozemy !!
        • Gość: Gosia Re: VI LO IP: 62.233.183.* 13.02.03, 17:32
          ja jestem w czwartej klasie, wiec w tym roku bede absolwentka:), a masz jakies
          pytania???...zemgosia@wp.pl
          • Gość: Cardigan Re: VI LO IP: *.chello.pl 13.02.03, 22:54
            Do jakiej klasy chodzisz i jak Ci się podoba?

Cardigan
    • Gość: tomCrac Prosze na glowne forum IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 12:23
      Tam jest watek o VI lo liczacy ponad 100 postoof, wiec trzeba go dalej pielegnowac :) Za chwile go odswieze.
    • Gość: powtorek Re: VI LO IP: *.tele2.pl 05.09.02, 17:52
      w tym roku właśnie udało mi się skończyć owo szacowne LO i mogę powiedzieć że
      niestety zawiodło ono moje oczekiwania.A oto dlaczego:chodziłam do wykładówki
      angielskiej,obiecywano mi dużo wyjazdów,zajebistą znajomość angielskiego,maturę
      międzynarodową itd.Tymczasem nie wyjechaliśmy nigdzie za granicę,a angielski
      znam na poziomie CAE,czyli mniej więcej przeciętnie dla ludzi w moim
      wieku.Plusy były za to takie, że udało mi się dość dokładnie spenetrować
      Kazimierz i okoliczne zakamarki,jako że często(szczególnie pod koniec)miałam ku
      temu sposobność-choćby dlatego,że umieszczali mi religię(na którą nie chodziłam)
      w środku lekcji.Ogólna rada-nie należy się kierować tym,co o tym liceum mówi
      się oficjalnie(to zresztą dotyczy chyba każdego liceum).
      • Gość: pete79 Re: VI LO IP: *.net.autocom.pl 05.09.02, 21:57
        Ja wspominam VI LO bardzo mile, mimo że wiele mnie nie nauczyli (choć akurat z
        angielskim im się udało)... na forum Kraków (obecnie na drugiej stronie) jest
        wątek VI LO w Krakowie (ok.180 postów) - pod koniec jest także ranking w którym
        oceniamy nauczycieli naszego zakładu... Dołącz się do zabawy! Pozdrawiam! PS.
        Sam fakt, że szkoła jest na Kazimierzu to już bardzo dużo! :)
        • belami1 Re: VI LO 09.09.02, 18:11
          Jestem absolwentem VI LO 1995 r., poszerzony francuski-kompletnie nieprzydatny,
          drugi język to angielski-kiepsko nauczany. Obiegowa opinia nie pokrywała się z
          rzeczywistością.
    • gogulec Re: VI LO 25.10.02, 23:42
      Ludziska! Jak dobrze sobie przypomnieć, że kazimierska brać wciąż działa:)
      Ja jestem szóstkowa maturzystka 2000, mój luby kończył 14 SP (tylko kilka lat
      wcześniej..) i mamy niekończący się temat do dyskusji w którą stronę odbywało
      się deprawowanie i gorszenie młodzieży :)) A z Ms Hubert ktoś się męczył?
      (Mikołajek na wakacjach zamiast całek- niezły program..), a imć Kowalski dalej
      ociera ręce z kredy o pośladki?? Kurcze, dopiero 3 lata a zupełnie inna
      planeta.. A propos- czy ktoś z absolwentów wybiera się na bal 23.IX.? bo z
      chęcią bym poczytała relacje!
    • Gość: aga Re: VI LO IP: *.76.226.172.coditel.net 12.12.02, 21:28
      pozdrawiam ;) 6 tkowiczow matura 95 i bardzo sie czesze ze nie mam juz nic
      wspolnego z tym liceum bylo minelo zostal sentymet do kaziemierza i super
      znajomosc dzielnicy :) !!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Gosc Re: VI LO IP: 62.233.183.* 17.02.03, 16:52
        ja jestem w niemieckiej klasie i szczerze przyznaje,ze zawdzieczam dobra
        znajomosc jezyka(Mittelstufe), pozatym bylam na 2 wymianach, 3miesiecznym
        stypendium i wogole chyba milo bede wspominac 6. Raczej polecam 6. choc
        wiadome, nie wszystko jest tak rozowe!
        pozdrawiam!
        Gosia
        PS.Pani hubert juz nie uczy, ale mialam z nia porzyjemnocc uczyc sie przez pol
        roku - fajna kobietaaa, szczegolnie te jej opowiadania:)
    • Gość: Gosia Re: VI LO IP: 62.233.183.* 17.02.03, 17:00
      GDZIE JEST TO GLOWNE FORMUM?!?!?!? JAK SIE NA NIE DOSTAC?!?!?!?!
      POZDRAWIAM
      • Gość: tomCrac tutaj Gosiu :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 20:36
        www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=61&w=1385647&strona=0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka