Gość: PROKOCIM IP: *.client.attbi.com 31.05.02, 02:03 ale goraco, 7PM i 84F. Jutro ma byc 88F, slonce caly dzien. I pomyslec, ze u Muuzzyy pare dzionkow temu sniezek sypnal. uf ale goraco Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chłodek Re: puf,puf,puf IP: *.sp / 192.168.5.* 31.05.02, 08:44 A w Krakowie dziś znów chłodek! Wręcz zimno jak na taka porę! ;;))chłodek Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: puf,puf,puf 31.05.02, 10:27 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > ale goraco, 7PM i 84F. Jutro ma byc 88F, slonce caly dzien. > I pomyslec, ze u Muuzzyy pare dzionkow temu sniezek sypnal. > uf ale goraco ile to jest 88 farenhajtow? a co do sniegu to przyklad, ze nie zyjecie w normalnym kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: puf,puf,puf IP: *.client.attbi.com 31.05.02, 15:40 mikolaj7 napisał(a): > ile to jest 88 farenhajtow? 31 > a co do sniegu to przyklad, ze nie zyjecie w normalnym > kraju... kraj normalny, tylko duzy.w polnocnych stanach zawsze jest chlodniej niz w poludniowych. taka fikusna ta przyroda Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: puf,puf,puf 31.05.02, 19:01 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > > ile to jest 88 farenhajtow? > > 31 > > > a co do sniegu to przyklad, ze nie zyjecie w normalnym > > kraju... > > kraj normalny, tylko duzy.w polnocnych stanach zawsze jest chlodniej niz w > poludniowych. taka fikusna ta przyroda przeciez ty jestes na mniej wiecej takiej samej szerokosci jak Muzaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: puf,puf,puf IP: *.client.attbi.com 31.05.02, 19:21 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > ile to jest 88 farenhajtow? > > > > 31 > > > > > a co do sniegu to przyklad, ze nie zyjecie w normalnym > > > kraju... > > > > kraj normalny, tylko duzy.w polnocnych stanach zawsze jest chlodniej niz w > > > poludniowych. taka fikusna ta przyroda > > przeciez ty jestes na mniej wiecej takiej samej szerokosci > jak Muzaaa dlatego klimat jest prawie taki sam jak w polsce z wyjatkiem uciazliwej wilgotnosci w lecie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: puf,puf,puf 31.05.02, 19:24 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > > > > ile to jest 88 farenhajtow? > > > > > > 31 > > > > > > > a co do sniegu to przyklad, ze nie zyjecie w normalnym > > > > kraju... > > > > > > kraj normalny, tylko duzy.w polnocnych stanach zawsze jest chlodniej > niz w > > > > > poludniowych. taka fikusna ta przyroda > > > > przeciez ty jestes na mniej wiecej takiej samej szerokosci > > jak Muzaaa > > dlatego klimat jest prawie taki sam jak w polsce z wyjatkiem uciazliwej > wilgotnosci w lecie. ale mnie chodzi o to, ze u ciebie jest lato, a o niej snieg padal, to nienormalne, bo ieszkacie w podobnym klimacie. chyba, ze to przez te jeziora, ale one wlasnie nie powinny stanowic przeszkody dla rozprzestrzeniania sie wyzow, czy nizow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: puf,puf,puf IP: *.client.attbi.com 31.05.02, 21:18 Poprostu zalezy jak sie przesowaja masywy powietrza. Zdarzaja sie anomalie czasami, kiedys spadl snieg w Californi i na Florydzie. Pomaranczki troche przemarzly ale najwieksze dziwo bylo rok temu. Moja byla kompania ma filie w Chihuahua w Meksyku. Spadl tam snieg chyba pierwszy raz w historii. Widzialem zdjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: puf,puf,puf 31.05.02, 21:37 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > Poprostu zalezy jak sie przesowaja masywy powietrza. > Zdarzaja sie anomalie czasami, kiedys spadl snieg w Californi i na Florydzie. > Pomaranczki troche przemarzly ale najwieksze dziwo bylo rok temu. > Moja byla kompania ma filie w Chihuahua w Meksyku. Spadl tam snieg chyba > pierwszy raz w historii. Widzialem zdjecia. w maju u nich spadl snieg? hehe, to chyba przez prady morskie, bo juz nic innego nie jestem w stanie wymyslic... aaa, co sie stalo, ze tak rzadko piszesz? dawniej to lecielismy co minute, a teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: puf,puf,puf IP: *.client.attbi.com 31.05.02, 21:42 cieplawo sie zrobilo i basen nam wczoraj otworzyli. A tak powazniej to staram sie o rzadowa robote i musze napisac zajebiste resume. Troszke czasu to zajmuje bo co chwile cos zmieniam, poprawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: puf,puf,puf 31.05.02, 21:45 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > cieplawo sie zrobilo i basen nam wczoraj otworzyli. aaa!!! i juz sie pewnie pluskasz pol dnia, he? > A tak powazniej to staram sie o rzadowa robote i musze napisac zajebiste resume > . > Troszke czasu to zajmuje bo co chwile cos zmieniam, poprawiam. nie poprawiaj, Lucas chce znou poprawiac stara trylogie, wyjdzie jeszcze gorzej, podrzuc mi na maila to Ci powiem, czy naprawde zajebiste :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: puf,puf,puf IP: *.client.attbi.com 31.05.02, 21:48 a wiesz co to resume? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: puf,puf,puf 31.05.02, 21:55 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > a wiesz co to resume? odswierzenie? myslalem najpierw, ze opisujesz jaki to jestes genialny w jakims podaniu... ale wiesz, ja moge wiedziec o czym mowa, tylko nazwa angielska jest na pierwszy rzut oka obca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: puf,puf,puf IP: *.client.attbi.com 31.05.02, 22:00 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > a wiesz co to resume? > > odswierzenie? myslalem najpierw, ze opisujesz jaki to > jestes genialny w jakims podaniu... ale wiesz, ja moge > wiedziec o czym mowa, tylko nazwa angielska jest na > pierwszy rzut oka obca. Cos w tym rodzaju, tylko ze podanie to raczej aplication. Resume to piekne przedstawienie swojego wyksztalcenia, kwalifikacji i umiejetnosci , historii pracy itp. Im piekniej tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: puf,puf,puf 31.05.02, 22:03 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > a wiesz co to resume? > > > > odswierzenie? myslalem najpierw, ze opisujesz jaki to > > jestes genialny w jakims podaniu... ale wiesz, ja moge > > wiedziec o czym mowa, tylko nazwa angielska jest na > > pierwszy rzut oka obca. > > Cos w tym rodzaju, tylko ze podanie to raczej aplication. > Resume to piekne przedstawienie swojego wyksztalcenia, kwalifikacji i > umiejetnosci , historii pracy itp. > Im piekniej tym lepiej dawaj, dawaj, chetnie sobie poczytam i obiektywnie ocenie :-))) a o jaka prace sie starasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: puf,puf,puf IP: *.client.attbi.com 31.05.02, 22:08 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > > > a wiesz co to resume? > > > > > > odswierzenie? myslalem najpierw, ze opisujesz jaki to > > > jestes genialny w jakims podaniu... ale wiesz, ja moge > > > wiedziec o czym mowa, tylko nazwa angielska jest na > > > pierwszy rzut oka obca. > > > > Cos w tym rodzaju, tylko ze podanie to raczej aplication. > > Resume to piekne przedstawienie swojego wyksztalcenia, kwalifikacji i > > umiejetnosci , historii pracy itp. > > Im piekniej tym lepiej > > dawaj, dawaj, chetnie sobie poczytam i obiektywnie ocenie > :-))) Poczytalbys sobie, hehe > a o jaka prace sie starasz? Ta instytucja nazywa sie Transportation security administration Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: puf,puf,puf 31.05.02, 22:11 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > > > > > a wiesz co to resume? > > > > > > > > odswierzenie? myslalem najpierw, ze opisujesz jaki to > > > > jestes genialny w jakims podaniu... ale wiesz, ja moge > > > > wiedziec o czym mowa, tylko nazwa angielska jest na > > > > pierwszy rzut oka obca. > > > > > > Cos w tym rodzaju, tylko ze podanie to raczej aplication. > > > Resume to piekne przedstawienie swojego wyksztalcenia, kwalifikacji i > > > > umiejetnosci , historii pracy itp. > > > Im piekniej tym lepiej > > > > dawaj, dawaj, chetnie sobie poczytam i obiektywnie ocenie > > :-))) > > Poczytalbys sobie, hehe nie mozesz mi zabronic marzyc! podrzuc :-))) > > > a o jaka prace sie starasz? > > Ta instytucja nazywa sie Transportation security administration bedziesz sie wozil jakas piekna bryczka i obzeral w dunkin donuts, czy siedzial za biurkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: puf,puf,puf IP: *.client.attbi.com 31.05.02, 22:18 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > > > > > > > a wiesz co to resume? > > > > > > > > > > odswierzenie? myslalem najpierw, ze opisujesz jaki to > > > > > jestes genialny w jakims podaniu... ale wiesz, ja moge > > > > > wiedziec o czym mowa, tylko nazwa angielska jest na > > > > > pierwszy rzut oka obca. > > > > > > > > Cos w tym rodzaju, tylko ze podanie to raczej aplication. > > > > Resume to piekne przedstawienie swojego wyksztalcenia, kwalifika > cji i > > > > > > umiejetnosci , historii pracy itp. > > > > Im piekniej tym lepiej > > > > > > dawaj, dawaj, chetnie sobie poczytam i obiektywnie ocenie > > > :-))) > > > > Poczytalbys sobie, hehe > > nie mozesz mi zabronic marzyc! podrzuc :-))) > > > > > > > a o jaka prace sie starasz? > > > > Ta instytucja nazywa sie Transportation security administration > > bedziesz sie wozil jakas piekna bryczka i obzeral w dunkin > donuts, czy siedzial za biurkiem? Donuts nie lubie a za biurkiem to moze troche. Najpierw trzeba sie zalapac a pozniej zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: puf,puf,puf 31.05.02, 22:21 o czym traktuje ta praca? co bedziesz robil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: puf,puf,puf IP: *.client.attbi.com 31.05.02, 22:28 To sie nazywa screening manager. Jak sie zalapie to bede odpowiedzialny za maszyny przeswietlajaco wykrywajace i agentow security pracujacych na jednym z lotnisk. Ostatnio wymyslili ze tylko obywatele moga pracowac w takich miejscach. Zwolinili duzo ludzi z zielonymi kartami w calym kraju. Dlatego teraz potrzebuja nowych. Rzadowa robota, sprubowac mozna a jak nie to sobie mundial ogladne do konca. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: puf,puf,puf 31.05.02, 22:31 wow, bedziesz szefowal ochronie? btw. jestes obywatelem juesej? nieladnie, moze byc problem z objeciem wiadomego stanowiska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: puf,puf,puf IP: *.client.attbi.com 31.05.02, 22:34 mikolaj7 napisał(a): > wow, bedziesz szefowal ochronie? > > btw. jestes obywatelem juesej? nieladnie, moze byc > problem z objeciem wiadomego stanowiska... Zadnych problemow, wszystko zaplanowane Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: puf,puf,puf 31.05.02, 22:40 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > wow, bedziesz szefowal ochronie? > > > > btw. jestes obywatelem juesej? nieladnie, moze byc > > problem z objeciem wiadomego stanowiska... > > Zadnych problemow, wszystko zaplanowane nooo... wreszcie mowisz z sensem, masz plan strategiczny jakis (skasowanie samolotu z moskalem na pokladzie nie wchodzi w gre ;)))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: puf,puf,puf IP: *.client.attbi.com 31.05.02, 22:42 spoko, na razie to mam w planie obudzic sie jutro rano na jakis mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: puf,puf,puf 31.05.02, 22:45 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > spoko, na razie to mam w planie obudzic sie jutro rano na jakis mecz. i moze jeszcze popluskac w basenie? bezstresowy jestes, myslalbys troche o swojej i narodu przyszlosci :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: puf,puf,puf IP: *.client.attbi.com 31.05.02, 22:48 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > spoko, na razie to mam w planie obudzic sie jutro rano na jakis mecz. > > i moze jeszcze popluskac w basenie? > > bezstresowy jestes, myslalbys troche o swojej i narodu > przyszlosci :-))) Mysle, wypinajac do gory tlusty brzuszek plywajac na materacu w basenie popijajac margarita. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: puf,puf,puf 31.05.02, 22:50 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > spoko, na razie to mam w planie obudzic sie jutro rano na jakis mecz. > > > > i moze jeszcze popluskac w basenie? > > > > bezstresowy jestes, myslalbys troche o swojej i narodu > > przyszlosci :-))) > > Mysle, wypinajac do gory tlusty brzuszek plywajac na materacu w basenie popijaj > ac > margarita. wreszcie to napisales!!! od poczatku wiedzialem, ze jestes takim tlusciochm oplywajcym tylko w tluszcz przed telewzorem, dla ktorego plywanie w basenie ogranicza sie do spoczecia na materacu!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: puf,puf,puf IP: *.client.attbi.com 31.05.02, 22:53 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > > > spoko, na razie to mam w planie obudzic sie jutro rano na jakis > mecz. > > > > > > i moze jeszcze popluskac w basenie? > > > > > > bezstresowy jestes, myslalbys troche o swojej i narodu > > > przyszlosci :-))) > > > > Mysle, wypinajac do gory tlusty brzuszek plywajac na materacu w basenie po > pijaj > > ac > > margarita. > > wreszcie to napisales!!! od poczatku wiedzialem, ze jestes > takim tlusciochm oplywajcym tylko w tluszcz przed > telewzorem, dla ktorego plywanie w basenie ogranicza sie > do spoczecia na materacu!!! :-))) To wszystko dla narodu bo przecie nowy prezydent powinien "wygladac lepiej" od poprzedniego. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: puf,puf,puf 31.05.02, 23:20 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > > > > > spoko, na razie to mam w planie obudzic sie jutro rano na j > akis > > mecz. > > > > > > > > i moze jeszcze popluskac w basenie? > > > > > > > > bezstresowy jestes, myslalbys troche o swojej i narodu > > > > przyszlosci :-))) > > > > > > Mysle, wypinajac do gory tlusty brzuszek plywajac na materacu w basen > ie po > > pijaj > > > ac > > > margarita. > > > > wreszcie to napisales!!! od poczatku wiedzialem, ze jestes > > takim tlusciochm oplywajcym tylko w tluszcz przed > > telewzorem, dla ktorego plywanie w basenie ogranicza sie > > do spoczecia na materacu!!! :-))) > > To wszystko dla narodu bo przecie nowy prezydent powinien "wygladac lepiej" od > poprzedniego. no co Ty, chcesz byc takim spasionym prosiakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: puf,puf,puf IP: *.client.attbi.com 31.05.02, 23:24 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > > > > > > > spoko, na razie to mam w planie obudzic sie jutro rano > na j > > akis > > > mecz. > > > > > > > > > > i moze jeszcze popluskac w basenie? > > > > > > > > > > bezstresowy jestes, myslalbys troche o swojej i narodu > > > > > przyszlosci :-))) > > > > > > > > Mysle, wypinajac do gory tlusty brzuszek plywajac na materacu w > basen > > ie po > > > pijaj > > > > ac > > > > margarita. > > > > > > wreszcie to napisales!!! od poczatku wiedzialem, ze jestes > > > takim tlusciochm oplywajcym tylko w tluszcz przed > > > telewzorem, dla ktorego plywanie w basenie ogranicza sie > > > do spoczecia na materacu!!! :-))) > > > > To wszystko dla narodu bo przecie nowy prezydent powinien "wygladac lepiej > " od > > poprzedniego. > > no co Ty, chcesz byc takim spasionym prosiakiem? brrrr wypluj to slowo. Jeszcze nie spasiony, poki staram sie jakos. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: puf,puf,puf 31.05.02, 23:27 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > > > > > > > > > spoko, na razie to mam w planie obudzic sie jutro > rano > > na j > > > akis > > > > mecz. > > > > > > > > > > > > i moze jeszcze popluskac w basenie? > > > > > > > > > > > > bezstresowy jestes, myslalbys troche o swojej i narodu > > > > > > > przyszlosci :-))) > > > > > > > > > > Mysle, wypinajac do gory tlusty brzuszek plywajac na matera > cu w > > basen > > > ie po > > > > pijaj > > > > > ac > > > > > margarita. > > > > > > > > wreszcie to napisales!!! od poczatku wiedzialem, ze jestes > > > > takim tlusciochm oplywajcym tylko w tluszcz przed > > > > telewzorem, dla ktorego plywanie w basenie ogranicza sie > > > > do spoczecia na materacu!!! :-))) > > > > > > To wszystko dla narodu bo przecie nowy prezydent powinien "wygladac l > epiej > > " od > > > poprzedniego. > > > > no co Ty, chcesz byc takim spasionym prosiakiem? > > brrrr wypluj to slowo. Jeszcze nie spasiony, poki staram sie jakos. wolisz tlusty? nie korzystaj z kiepksich wzorcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: puf,puf,puf IP: *.client.attbi.com 31.05.02, 23:30 A kto Ci takich bzdur nagadal o mnie? tlusty? Nie jestem przecinek ale w porownaniu z tubylcami wygladam jak kosciotrup. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: puf,puf,puf 31.05.02, 23:35 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > A kto Ci takich bzdur nagadal o mnie? tlusty? sam tak powiedziales - ze grzejesz tluszcz na materacu :-))) > Nie jestem przecinek ale w porownaniu z tubylcami wygladam jak kosciotrup. zdziwilbym sie gdybys do nich chcial rownac :-))) swoja droga to chcialbym Cie kiedys zobaczyc :D na spotkaniu w wakacje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: puf,puf,puf IP: *.client.attbi.com 31.05.02, 23:38 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > A kto Ci takich bzdur nagadal o mnie? tlusty? > > sam tak powiedziales - ze grzejesz tluszcz na materacu :-))) > > > Nie jestem przecinek ale w porownaniu z tubylcami wygladam jak kosciotrup. > > zdziwilbym sie gdybys do nich chcial rownac :-))) > > swoja droga to chcialbym Cie kiedys zobaczyc :D > > na spotkaniu w wakacje :))) W wakacje nie da rady. Nie planuje wyjazdow na razie a jak zlapie robote to nawet nie bede myslal o wakacjach. Poprostu zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: puf,puf,puf 31.05.02, 23:40 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > A kto Ci takich bzdur nagadal o mnie? tlusty? > > > > sam tak powiedziales - ze grzejesz tluszcz na materacu :-))) > > > > > Nie jestem przecinek ale w porownaniu z tubylcami wygladam jak koscio > trup. > > > > zdziwilbym sie gdybys do nich chcial rownac :-))) > > > > swoja droga to chcialbym Cie kiedys zobaczyc :D > > > > na spotkaniu w wakacje :))) > > W wakacje nie da rady. Nie planuje wyjazdow na razie a jak zlapie robote to naw > et > nie bede myslal o wakacjach. Poprostu zycie. po prostu skandal. moglbys czasem odwiedzi tereny, ktorymi chcesz wladac. jakis wywiad w terenie zrobic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: puf,puf,puf IP: *.client.attbi.com 31.05.02, 23:43 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > > > A kto Ci takich bzdur nagadal o mnie? tlusty? > > > > > > sam tak powiedziales - ze grzejesz tluszcz na materacu :-))) > > > > > > > Nie jestem przecinek ale w porownaniu z tubylcami wygladam jak k > oscio > > trup. > > > > > > zdziwilbym sie gdybys do nich chcial rownac :-))) > > > > > > swoja droga to chcialbym Cie kiedys zobaczyc :D > > > > > > na spotkaniu w wakacje :))) > > > > W wakacje nie da rady. Nie planuje wyjazdow na razie a jak zlapie robote t > o naw > > et > > nie bede myslal o wakacjach. Poprostu zycie. > > po prostu skandal. > > moglbys czasem odwiedzi tereny, ktorymi chcesz wladac. > > jakis wywiad w terenie zrobic... > odwiedzam wirtualnie, na razie musi wystarczyc Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: puf,puf,puf 01.06.02, 11:12 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > > > > > A kto Ci takich bzdur nagadal o mnie? tlusty? > > > > > > > > sam tak powiedziales - ze grzejesz tluszcz na materacu :-))) > > > > > > > > > Nie jestem przecinek ale w porownaniu z tubylcami wygladam > jak k > > oscio > > > trup. > > > > > > > > zdziwilbym sie gdybys do nich chcial rownac :-))) > > > > > > > > swoja droga to chcialbym Cie kiedys zobaczyc :D > > > > > > > > na spotkaniu w wakacje :))) > > > > > > W wakacje nie da rady. Nie planuje wyjazdow na razie a jak zlapie rob > ote t > > o naw > > > et > > > nie bede myslal o wakacjach. Poprostu zycie. > > > > po prostu skandal. > > > > moglbys czasem odwiedzi tereny, ktorymi chcesz wladac. > > > > jakis wywiad w terenie zrobic... > > > > odwiedzam wirtualnie, na razie musi wystarczyc na razie, na razie, kiedys sie bedzie trzeba pokazac plebsowi. Odpowiedz Link Zgłoś