Gość: katie IP: 2.3.STABLE* / 192.168.0.* 04.06.02, 14:47 Ludzie ja to tylko moge slyszec, mam zajecia. Czy nasi sa tak slabi, czy Korea tak mocna???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skuter70 Re: POLSKA:KOREA 0:2!!!!!!!!!!! 04.06.02, 15:05 Gość portalu: katie napisał(a): > Ludzie ja to tylko moge slyszec, mam zajecia. Czy nasi sa tak slabi, czy Korea > tak mocna???? Polacy graja jak zawsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
drgin Re: POLSKA:KOREA 0:2!!!!!!!!!!! 04.06.02, 15:58 brrrrrrrrrrrrbuuuuuuuuuuuuuuuuca Słyszycie to grzeją silniki JE prezydenta.Czy zmieszczą się tam nasze ptaszki tfu orły... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: POLSKA:KOREA 0:2!!!!!!!!!!! IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 16:03 DrGin nasze orzełko-wróbelki mogą i powinny na własnych skrzydełkach wracać. :-))) skks e nie, lepiej tak :-(((( skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: POLSKA:KOREA 0:2!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 04.06.02, 16:07 Bardzo mi przykro ze tak wypadlismy chociaz tego sie spodziewalam poniewaz Koreanczycy sa nizsi i to daje im wieksze pole manewru. Mialam okazje poznac ten narod bedac w stanach. Ale i tak mi jest smutno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qui-bol Re: POLSKA:KOREA 0:2!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 16:25 Gość portalu: Aga napisał(a): > Koreanczycy sa nizsi i to daje im wieksze pole manewru. Poza tym jedza psy i to im daje lepszy start do pilki. Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: POLSKA:KOREA 0:2!!!!!!!!!!! 04.06.02, 17:09 Przegraliśmy bo folijki nie uzywaliscie !!!!!!!!!!!!!!!!!! Na mecz z Portugalczykami wszyscy zaopatruja sie w folijke - obowiazkowo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qui-bol Re: POLSKA:KOREA 0:2!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 18:13 yhwh napisał(a): > Przegraliśmy bo folijki nie uzywaliscie !!!!!!!!!!!!!!!!!! A to sie wacha, czy wstrzykuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Pierwsza polowa! 04.06.02, 18:25 kardynalne bledy sedziego: faul Zurawskiego (sfaulowal Koreanczyka ktory byl zanim!!!) faul Kaluznego, ktory nawet nie dotknal Koreanczyka itd. oczywiscie byly to faule na 12-15 metrze od bramki przeciwnika Nie powiem, zeby sedzia byl kupiony, ale popelnil takie bledy, po ktorych powinni kupic mu bilet powrotny do wioski, z ktorej pochodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
t.t Re: POLSKA:KOREA 0:2!!!!!!!!!!! 04.06.02, 18:33 Tragiczny występ Ołów Engela.... (pisownia bezbłędna...) Odpowiedz Link Zgłoś