morfeusz_1 12.06.07, 21:03 te meszki są okropne,jestem na nie uczulony bo bomble mi się robią,nie pomagają żele po ukąszeniach,a to dopiero początek i na dodatek mam temperaturę też pewnie przez te cholery Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to-wlasnie-ja Re: swędzi... 12.06.07, 22:03 Nie wiem czy to podziala na te meszki, ale dzis dowiedzialam sie od lekarza , ze ponoc komary nie tna , gdy zazywa sie wit. B complex. Akurat to mi m. in. zapisala przy okazji leczenia i dodala , ze bede miala 2w1 , dodatkowo ochrone przed komarami. Moze sprobuj? Odpowiedz Link
alpepe Re: swędzi... 12.06.07, 22:07 posmaruj plastrem cebuli i zacznij jeść zaporowe dawki B complex Odpowiedz Link
veeto1 Re: swędzi... 12.06.07, 22:26 Meszki pono nie lubią takiej jednej roślinki rodem z Indii. Se posadź i siedź przy niej. Możesz se też zapalić. Heh! Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: swędzi... 13.06.07, 15:54 Słyszałam, że gaszone działa najlepiej. I najszybciej!! ;DD Odpowiedz Link
weronka77 Re: swędzi... 12.06.07, 23:17 uważaj bo moją koleżankę użarło przedwczoraj tak że ma nogę spuchniętą od kostki po udo i antybiotyki bierze.. Odpowiedz Link
krysica Re: swędzi... 13.06.07, 07:36 Tylko tego NIE DRAP!!!! ...bez antybiotyku sie nie obejdzie...jak masz uczulenie na ukąszenia tych małych diablów...witaminka B to owszem na komary jest dobra ale te cholery maja ja w nosie...WIEM co mówie!!! Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: swędzi... 13.06.07, 08:04 jak mnie jedna użarła, to miałam wielką banię zamiast nogi. tak jak napisała alpepe - pomaga świeżo przekrojona cebula no i tradycyjnie ocet. Odpowiedz Link
sjena1 Re: swędzi... 13.06.07, 08:15 współczuję, kup sobie taki brzęczyk co odstrasza wszystkie robaki i gryzonie, mnie specjalnie nie gryzą mimo ze mam krew grupy A a podobno taką lubią, pewnie mam jakis dodatkowy składnik ze mnie unikają Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: swędzi... 13.06.07, 11:02 drapię...zrdobił się większy bąbel nogi nie mogę zginać,na drugi raz wysmaruję się zapachem vaniliowym używanym do ciast albo innym paczuli,jakimś... Odpowiedz Link
aguszak Re: swędzi... 13.06.07, 11:13 Polecam Dermophenazol - na takie własnie odczyny alergiczne po ukąszeniach owadów. Wiem, co za męki przechodzisz... a w dodatku mój Matik też to po mnie odziedziczył Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: swędzi... 13.06.07, 14:52 nie wiem dlaczego ale strasznie się pocę i mam 36,2 Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: swędzi... 13.06.07, 15:14 byłem u piguły zakładowej - zapisała scorbolamid i calcium Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: swędzi... 13.06.07, 21:03 nadal łeb mam jak sklep,a może to wszystko przez...eeee nie napiszę,ale zaśpiewam bo jakoś tęskno mi... warszawa jest smutna bez ciebie Odpowiedz Link