Gość: Agnieszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 13:21 Ktoś regularnie rysuje mi samochód,urywa lusterka jedno po drugim - podejrzewam jednego sąsiada. Co mam zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia340 Re: dewastacja samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 13:31 Gdzie mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: dewastacja samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 13:56 W Bielsku-Białej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaradny Re: dewastacja samochodu IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.02.05, 14:40 proponuje profilaktycznie wyslac anonim z opisem co sie stanie jesli nie przestanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: dewastacja samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 14:53 Anonim - ale w jaki sposób - przecież są odpowiednie ekspertyzy i ten wandal wie dokładnie jak się zabezpieczać - zgłosi na policji, że go ktoś starszy - a policja ma moje zgłoszenie i podejrzenie kto to, ale oczywiście bez dowodów nic nie mogą zrobić, nawet go nie przesłuchali. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: dewastacja samochodu 17.02.05, 17:01 Przeprowadż sie do strzeżonej i ogrodzonej enklawy. Piękną taką w budowie widziałem na ul. Lipnickiej. Gdybym był z Bielska to bym to kupił. Odpowiedz Link Zgłoś
zaholec Re: dewastacja samochodu 17.02.05, 14:54 Urwij mu, profilaktycznie, rekę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: dewastacja samochodu 17.02.05, 15:13 napisz skarge na bezczynność policji do prokuratury, złóż to na dzienniku podawczym, zachowaj sobie kopie, skseruj ja i złóz komendatowi posterunku policji ksero... Odpowiedz Link Zgłoś
kac4 Re: dewastacja samochodu 19.02.05, 20:29 moim zdanie trza grupe dewa.... nieszczycielska i wklepać sąsiadowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebo Re: dewastacja samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 22:10 Sąsiad ma samochód ? No to chyba wiesz co robić. Oko za oko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: dewastacja samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:50 Ma samochód ale zawsze albo siedzi w samochodzie, albo zaraz po powrocie z wyjazdu wstawia go natychmiast do garażu. Pewnie sam już się tego obawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: dewastacja samochodu IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 19.02.05, 22:59 Najprościej byłoby zainstalować kamerkę na podczerwień z czujnikiem ruchu która cykała by fotki albo jako ukryta w samochodzie albo naprzykład z okienka piwnicy ale musiałabyś mieć pewnie pomoc techniczną która kosztuje. Może szybciej , taniej i bezpieczniej dla ciebie załatwiłby to detektyw. Przypomnij sobie czy te ataki nie zdarzają się wówczas kiedy zostawisz wóz na "cudzym" miejscu parkingowym, albo czy nie stoi za tym jakiś odrzucony wielbiciel albo dziewczyna która przez ciebie traci mężczyznę Może być też tak ,że któryś chłopak nie ma śmiałości do ciebie zagadać i wyżywa się na twoim autku . Z umiejscowienia rys możesz wywnioskować o jego wzroście, możesz także w aptece kupić nadmanganian potasu czyli śilnie barwiący i trudno zmywalny środek dezynfekcyjny oraz w kiosku klej w sztyfcie . Nadmanganian zetrzyj na na drobny proszek po czym gdzieś dyskretnie klejem natrzyj obudowę lusterka i pędzelkiem nanieś na klej ten proszek nadmanganianowy Na drugi dzień patrz kto ma fiolety na łapach albo łazi w rękawiczkach lub z opatrunkiem . Resztę proszku rozsyp obok samochodu tak żeby w niego wlazł , wystarczy potem rozpylic troche wody z takiego rozpylacza do kwiatków żeby zobaczyc gdzie odszedł a jesli poszedł niedaleko to jego wycieraczka opryskana woda prawdę ci powie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys on się chyba w tobie kocha. Zastanów sie?! IP: 213.199.198.* 19.02.05, 23:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: on się chyba w tobie kocha. Zastanów sie?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:47 Raczej to wykluczam, jest starszy ode mnie o jakieś 50 lat - to już dinozaur - a poza tym nie podejrzewam aby ktoś taki był zdolny do innych uczuć niż nienawiść. Pisze na wszystkich donosy i wszędzie sie awanturuje. Ale za rękę go nie złapałam. I w tym jest problem. Odpowiedz Link Zgłoś