tomcrac
06.06.02, 17:02
Nie pamietam czy byl juz podobny watek, ale chyba warto cos na ten temat napisac. Ktore wedlug Was sa najbardziej przyjazne klientowi (o ile w ogole takie istnieja :), w ktorych nie ma kolejek, przyjazna atmosfera itp.
Oto moje opisy:
Carrefour -nie za duzy, nie za duzy, atmosfera calkiem przyjazna, wiem gdzie co jest i czego moge sie spodziewac, a przy okazji sklep La Halle w poblizu :), troszke za duzo ludu,
HIT -bylem tam moze 5 razy, odczucia negatywne, typowy sklep 'kup i wypier#$%#', zawsze bylo multum ludzi i kilometrowe kolejki
PLAZA - z zewnatrz wyglada tragicznie, ale wszystko rekompensuje srodek, wedlug mnie calkiem zgrabnie sie w nim mozna poruszac, duzy wybor marek i sklepow, a nawet kino dla znudzonych zakupami facetow :) poza tym malo ludzi! przynajmniej jak ja tam bywam..
PS. W jednym ze sklepikow spotkalem sie z najmilsza i rownie piekna obsluga w Krakowie (to byla kobieta, zeby nie bylo niedowien ;)
M1 - kicz roku, lodka i tramwaj suuuper ;) sklepow duzo, za duzo, bo w kilku mozna kupic te same produkty, jakos wole Plaze.
Geant - dawno tam nie bylem, ale prawie nie roznil sie wtedy od Carrefouru, wiec wrazenia, raczej pozytywne
TESCO - wrrrrr bylem tam dwa razy i juz tam nie wroce (chyba ze w nocy w awaryjnej sytuacji), nudno, brudno, masa ludzi... zyc nie kupowac!
Hipernova - osiedlowy hipermarkecik, za duze kolejki, ale ceny sa jednymi z najnizszych w Krakowie, na tygodniowe zakupy do lodowki znakomity,