Dodaj do ulubionych

I'm freeeeeeee

07.06.02, 20:58
hip hip hurra! Stało się, według przepowiedni, stało się! Koniec szkoły
nadszedł, coprawda jeszcze nieofficjalnie, ale już od poniedziałku nauczyciele
będą mi mogli sko-czyć!!!

Wszystkim tym, którzy też czują się wolni (i szczęśliwi) chciałem zadedykować
(nie mój broń Boże) pewne małe utworki/piosenki:
www.elektryczne-gitary.art.pl/media/koniec.zip

i coś spokojniejszego:
www.siman.com.sv/stores/simaninternet/musica/Tubular_Bells_Part_I.mp3

-co do tego drugirgo, to nie wiem, czy Wam odpali, bo link nie jest sprawdzony:-
)

I'm freeeeeeeeeeeeeeeeeeee:-)

PS to co napisałem należy przepuścić przez palce:-). Lubię przesadzać:-)
Obserwuj wątek
    • mikolaj7 Re: I'm freeeeeeee 07.06.02, 21:49
      Tobie moga skoczyc (to dlatego byles taki szczesliwy
      dzisiaj ! :-), ale u mnie jeszcze jest na odwrot, hehe
      • kuba203 Me toooooooo!!!!! 07.06.02, 22:33
        I to na całego, bo właśnie wczoraj odebrałem świadectwo ukończenia szkoły,
        możecie mówić do mnie ABSOLWENT :)))
        • tomcrac Re: Me toooooooo!!!!! 07.06.02, 23:50
          > możecie mówić do mnie ABSOLWENT :)))

Czy w tym zdaniu byla jakas ukryta tresc? :) chetnie sie z nia zapoznam =) Aha no i ja rowniez jestem wolny! Zapraszam wszystkie dziewczyny do pisania emaili, spieszcie sie, bo ja nie marnuje czasu ;)))
          • jottka Re: Me toooooooo!!!!! 08.06.02, 00:04
            Jak się zapoznasz bliżej z Absolwentem, to żadna przytomna dziewczyna nie
            będzie marnowała czasu na Ciebie ;)))
            • tomcrac Re: Me toooooooo!!!!! 08.06.02, 00:08
              Czy Pani chce mnie przed czyms przestrzec? Jakis wierszyk wyrecytowac? :)))

• jottka Re: Me toooooooo!!!!! 08.06.02, 00:12
                od dziecka mam wstręt do wierszyków, ale z reguły to jedno z dwojga - albo
                absolwent, albo panienka :)))
                • tomcrac Re: Me toooooooo!!!!! 08.06.02, 00:14
                  > albo absolwent, albo panienka :)))

Cholera jasna! I po co ja zdalem ta mature??? :)))
                • Gość: Batiuk Re: Me toooooooo!!!!! IP: 2.4.STABLE* / *.dau.citynet.pl 08.06.02, 00:15
                  Owszem moge wam skoczyc jako nauczyciel, ale wy mi tez mozecie skoczyc! jestem
                  wolny, koniec szkoly, chociaz tak naprawde to bardzo was (uczniow) lubie i
                  pewnie pod koniec wakacji bedzie mi was brakowalo, ale tymczasem mozemy sobie
                  nawzajem powiedziec : Mozecie mi skoczyc i ja wam tez moge skoczyc! do
                  zobaczenia we wrzesniu!
                  • mikolaj7 Re: Me toooooooo!!!!! 08.06.02, 00:16
                    jak to groznie zabrzmialo ;-)))
                    • Gość: Batiuk Re: Me toooooooo!!!!! IP: 2.4.STABLE* / *.dau.citynet.pl 08.06.02, 00:22
                      Nawet nie wiesz jak bardzo chcialbym byc grozny!!!
                      Ale nic z tego nie wychodzi, chociaz moze do wrzesnia sie przeszkole...
                  • tomcrac Re: Me toooooooo!!!!! 08.06.02, 00:21
                    Gdyby zawod nauczyciela byl szanowany jak u naszych zachodnich sasiadow i rownie dobrze platny, wtedy nie zastanawialbym sie nad przyszloscia tylko zostal belfrem :) a tak zostaje to tylko w sferze marzen..
                    • Gość: Batiuk Re: Me toooooooo!!!!! IP: 2.4.STABLE* / *.dau.citynet.pl 08.06.02, 00:25
                      To chyba tez troche od nas (nauczycieli) zalezy, jesli bedziemy sie sami
                      szanowac i wykonywac swoja prace najlepiej jak potrafimy to chyba zasluzymy na
                      szcunek otoczenia i moze (przy odrobinie szczescia) uczniow rowniez. A jesli
                      chodzi o te koszmarne pieniadze, no coz, widzialy galy co braly!
                      • tomcrac To trzeba wydrukowac! 08.06.02, 00:30
                        Naprawde jestem pod wrazeniem szczerosci Batiuka! NIECH ZYJE!!!
                        PS. Znowu mnie klonuje :( wiec ide lulac..
                        • mikolaj7 Re: To trzeba wydrukowac! 08.06.02, 00:34
                          mnie tez sie spodobalo to, co pisze Batiuk. swieta prawda.
                          jesli nauczyciel nie robi z siebie albo boga albo super-
                          kumpla, tylko jest naturalny to uczniowie beda go
                          szanowac. przede wszystkim uczniowie, bo pisze z ich
                          perspektywy...
                        • Gość: Batiuk Re: To trzeba wydrukowac! IP: 2.4.STABLE* / *.dau.citynet.pl 08.06.02, 00:36
                          Ja z genetyki jestem naprawde kiepski, wiec chyba lepiej dla wszystkich zebym
                          sie za klonowanie nie zabieral, moglby wyjsc jaki koszmar! I chyba nigdy
                          wczesniej tego nie robilem, chyba, ze bylem bardzo nietrzezwy, ale nie wypada
                          sie przyznawac, ze nauczyciel tez czlowiek i popic czasem lubi.
                      • tomcrac To trzeba wydrukowac! 08.06.02, 00:32
                      • tomcrac To trzeba wydrukowac! 08.06.02, 00:37
                  • tomcrac Re: Me toooooooo!!!!! 08.06.02, 00:24
                    Gdyby zawod nauczyciela byl szanowany jak u naszych zachodnich sasiadow i rownie dobrze platny, wtedy nie zastanawialbym sie nad przyszloscia tylko zostal belfrem :) a tak zostaje to tylko w sferze marzen..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka