Dodaj do ulubionych

dane osobowe funkcjonariuszy SB daty urodzenia

IP: *.wmc.net.pl 11.03.05, 22:02
Na stronie tw_sb.er.pl opublikowano dane osobowe funkcjonariuszy PRLi
służby bezpieczenstwa /daty urodzenia,miejsce pracy,imię ojca /
Obserwuj wątek
    • mrug Re: dane osobowe funkcjonariuszy SB daty urodzeni 12.03.05, 10:11
      Niezgodne z ustawą o ochronie danych osobowych. W tym momencie popełniasz
      przestępstwo.
      • Gość: :-) Re: dane osobowe funkcjonariuszy SB daty urodzeni IP: *.crowley.pl 12.03.05, 11:24
        Nie denerwujcie się poruczniku, nic nie poradzicie.
        Krakowskie listy SB-eków już wkrótce!
        • mrug Re: dane osobowe funkcjonariuszy SB daty urodzeni 12.03.05, 11:50
          Jak już coś, to majorze.
          Czego jak czego, ale zaniżania szarż nie zniosę.
      • hm_tak Re: dane osobowe funkcjonariuszy SB daty urodzeni 12.03.05, 11:25
        O tym,czy zostało popełnione przestępstwo decyduje nie opinia zamieszczona w
        portalu internetowym (nawet wpływowym) ale prawomocny... i tak dalej.
        • mrug Re: dane osobowe funkcjonariuszy SB daty urodzeni 12.03.05, 11:48
          Oczywiście, że prawomocny i tak dalej.
          Zwracam uwagę na pewien paradoks.
    • kapitan.kirk Re: dane osobowe funkcjonariuszy SB daty urodzeni 12.03.05, 12:22
      No więc dobrze, przyznaję się. Nazywam się James Tiberius Kirk i jestem
      kapitanem (z perspektywami awansu na admirała, ale gdzie mi tam do majorów).
      Urodziłem się 22 marca 2233 roku w Riverside (Iowa, Ziemia), z ojca Benjamina
      (strach pomysleć, czy przypadkiem nie z "naszych"), pułkownika-ambasasdora
      skądinąd i matki nauczycielki. Już w czasie nauki na Starfleet Academy (2250-
      2254) donosiłem na kolegów Klingonów, bo nie podobało mi się, że śmierdzą i
      piją sok śliwkowy zamiast piwa. Swoimi donosami zamęczyłem mojego pierwszego
      dowódcę, kpt. Garrovicka z USS "Farragut", który ostatecznie wolał zginąć wraz
      z całą załoga okrętu w walce z myślącą chmurą materii z planety Tycho IV niż
      stanąć przed komisją śledczą parlamentu Federacji Gwiezdnej, powołaną do
      wyjaśnienia jego kontaktów z wywiadem romulańskim; temu zawdzięczam m.in. swój
      awans na najmłodszego kapitana we flocie w wieku 34 lat. Także moja ukochana
      Antonia, z którą chodziłem w latach 2280-2282 nie mogła dłużej wytrzymać, że co
      wieczór wypytywałem ją o kontakty z ambasadą volkańską i zakładałem jej
      podsłuch w poduszkowcu. Myślałem, że podróż do gwiazd z pięcioletnią misją
      badawczą spowoduje, że na Ziemi ludzie zapomną trochę o moich postępkach, ale
      krakowska inicjatywa lustracyjna odebrała mi nawet ten cień nadziei. Niniejszym
      ogłaszam zatem, że czym prędzej wyruszam moim krążownikiem "Enterprise-B" na
      Nexus/Veridiana III, by tam polec w walce i w ten sposób odkupić choć część
      moich przewin.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka