Dodaj do ulubionych

R O L K I - szukam chetnych

• Gość: wintermute Zapowiadają deszcz na piątek!!! IP: 81.21.194.* 29.06.05, 09:05
      Nie wiem czy jednak nie będzie konieczne przełożenie przejazdu rolkarzy - Onet
      zapowiada 3,9 mm deszczu w piątek po południu! :(((((((((((((((
      • Gość: Agata Re: Zapowiadają deszcz na piątek!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 09:08
        Hyhy.. a nie mowilam, ze do piatku zdaza prognozy 10 razy zmienic?
        Na ten moment deszczu 0.0 przewidywane na jutro :>
        • Gość: lukasz Ela, czy beda pochodnie??? IP: *.tele2.pl 30.06.05, 10:18
          Hej hej, czy masz pochodnie na jutro? bo cos tak kiedys pisalas o przejezdzie z
          pochodniami. zrobilo to na mnie duze wrazenie. byloby w kazdym razie super ;)
    • Gość: artur Re: R O L K I - kto dizsiaj chetny(Środa) IP: *.chello.pl 29.06.05, 09:14
      Czy jest ktos dzisiaj chetny do jazdy!!
      • Gość: wintermute Re: R O L K I - kto dizsiaj chetny(Środa) IP: 81.21.194.* 29.06.05, 09:44
        Wstępnie ja, mam jeszcze trochę ulotek i kilka plakatów,
        ale nie mam jeszcze pewności na którą się wyrobię, więc potwierdzę jeszcze przed
        16:00.
        • tuya Re: R O L K I - kto dizsiaj chetny(Środa) 29.06.05, 09:56
          Ja tez dzisiaj chcialabym pojezdzic, co do godziny moge sie dostosowac.
          Wstepnie umawialam sie tez z dziewczynami.
          Mysle ze prognozami na piatek nie ma sie co przejmowac, jeszcze sie moga
          zmienic:)
          • Gość: wintermute Re: R O L K I - kto dizsiaj chetny(Środa) IP: 81.21.194.* 29.06.05, 15:44
            OK, ja potwierdzam, dzisiaj wieczorem rolki, najprawdopodobniej 18:30 na Dąbiu a
            19:00 przy barierce, jakbym się nie wyrobił to zaesemesuję.
            • Gość: artur Re: R O L K I - kto dizsiaj chetny(Środa) IP: *.chello.pl 29.06.05, 16:47
              oki 18.30 dabie.
          • tuya Re: R O L K I - kto dizsiaj chetny(Środa) 29.06.05, 15:45
            To ja bede o 19 pod wawelem. Gdyby byly inne propozycje to prosze o sms.
            • Gość: wintermute A może jednak nie będzie padać?... :D IP: 81.21.194.* 01.07.05, 08:57
              Hehe, w tej chwili, czyli o 8:56, Onet zapowiada na wieczór tylko 0,1 mm deszczu
              :D - nawety gdyby to miało spaść akurat o 19:00, to taka ilość nas chyba nie
              wystraszy? :)))
              • Gość: artur Re: A może jednak nie będzie padać?... :D IP: *.chello.pl 01.07.05, 09:40
                pewnie, ze nie wystraszy! damy rade. ja tam bede hodzby mialo tornado przejsc.
                • Gość: Ela Re: A może jednak nie będzie padać?... :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 10:23
                  Nie będzie padać. Tylko straszy!
                  Zgłaszam swoją obecność dziś w wyznaczonym miejscu - Pod Klubem Żeglarskim
                  o 19.00.
                  do zobaczenia
                  • tuya Re: A może jednak nie będzie padać?... :D 01.07.05, 10:41
                    Ela, jakby co wez parasol:)))
                    Do zobaczenia!
                    • Gość: Ela Re: A może jednak nie będzie padać?... :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 11:20
                      Robimy gdzieś przerwę na jakieś napoje chłodzące po przejeździe?
                      Macie jakieś pomysły?
                      • Gość: wintermute Re: A może jednak nie będzie padać?... :D IP: 81.21.194.* 01.07.05, 12:00
                        Ja bardzo chętnie... Czy to znaczy, że mam wziąć zwykłe obuwie na przebranie?... ;)
                        Ale co do miejsca... - naprawdę ciężko mi planować, bo to zależy od liczby
                        chętnych...
                        • Gość: lukasz zdjecia z przejazdu IP: *.tele2.pl 01.07.05, 12:08
                          niestety musze wyjechac z kraka :(
                          ale mam nadzieje ze bedzie piekna pogoda i Pierwszy Przejazd Rolkarzy bedzie
                          kapitalny! trzymam kciuki :)
                          Czy moze ktos wziac aparat i zrobic zdjecia?? byloby super potem je umiescic na
                          www.
                          • tuya Troche pada:((( 01.07.05, 17:30
                            Przejdzie?
                            • Gość: wintermute Re: Troche pada:((( IP: *.cela.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:36
                              u mnie nie pada...
                              • Gość: Agata Re: Troche pada:((( IP: *.net.autocom.pl 01.07.05, 17:37
                                Zaraz do Ciebie dojdzie, bo juz u mnie jest ;)
                            • Gość: Tuya Re: Troche pada:((( IP: *.net.autocom.pl 01.07.05, 17:39
                              Aktualizuj, bo masz chyba najblizej :)
                              • Gość: Agata Tuya IP: *.net.autocom.pl 01.07.05, 17:41
                                Sorx za podszywanie, to w temacie mialo byc :)
                              • Gość: wintermute Re: Troche pada:((( IP: *.cela.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:41
                                No dobra, dupa zbita, u mnie też pada :((((((((((((((((((((((((((
                                CO TERAZ? :(((
                                • Gość: wintermute Re: Troche pada:((( IP: *.cela.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:43
                                  Fuck, u mnie leje, aż miło :(((((((((((((((((((((((
                              • tuya jeszcze pada... 01.07.05, 17:42
                                ..ale juz slabiej:)))
                                • Gość: wintermute Re: jeszcze pada... IP: *.cela.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:49
                                  Nie ma szans. Spadło tyle wody, że moim zdaniem dzisiaj to nie ma już sensu. Ktoś jest innego zdania?
                                  • tuya Re: jeszcze pada... 01.07.05, 17:55
                                    tez sie boje ze nie wyglada to dobrze. moze chociaz jakies piwko na pocieszenie?
                                  • bartko Re: jeszcze pada... 01.07.05, 18:00
                                    u mnie na kazimierzu wciaz pada i nie wyglada zeby szybko przestalo. Z reszta nawet gdyby przestalo w ciagu 15min to, z doswiadczenia wiem, ze do 19 nie wyschnie.

pozdr
                                    bartko
                                    • Gość: wintermute Re: jeszcze pada... IP: *.cela.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 18:03
                                      NINIEJSZYM ODWOŁUJĘ PIERWSZY NIEOFICJALNY (NIEUDANY) PRZEJAZD ROLKARZY, jednocześnie proponując przełożenie daty przejazdu na PIĄTEK, 8. LIPCA 2005.
    • Gość: artur Re: R O L K I - szukam chetnych (niedziela 20.00) IP: *.chello.pl 03.07.05, 18:18
      czy ktos dzisiaj chetny? ja bede o 20.00 przy barierkach przed smokiem(tam
      gdzie zawsze)
    • Gość: Poniedzialek :) Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 13:49
      Ktos, dzis, cos, gdzies? :)

Rozleniwilam sie przez weekend. :/
    • Gość: wintermute Jaka cisza IP: 81.21.194.* 06.07.05, 12:07
      Ale tu spokój... Nikt już nie jeździ? :|
      Nie zaglądałem tu od paru dni, bo nie miałem czasu :(
      Dzisiaj raczej nie pojeździmy, bo pada, ale mam nadzieję, że idea wspólnego
      rolkowania nie umarła?
      I mam nadzieję, że nie zapomnicie o piątku i - jeśli tylko pogoda dopisze -
      zrobimy w końcu pierwszy przejazd rolkarzy...
      • tuya Re: Jaka cisza 06.07.05, 15:31
        Pogoda niestety niesprzyjajaca. Co gorsza marne widoki na poprawe do piatku:(((
      • Gość: artur Re: Jaka cisza IP: 149.156.155.* 07.07.05, 12:38
        to wszystko przez pogode! Wintermute!przeslij mi swoj numer gg!
    • Gość: Agata Re: R O L K I - szukam chetnych (czwartek) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 15:12
      Ten tydzien to chyba baaardzo zaniedbany
      Moze by tak dzis skorzystac z pogody zanim sie znow nie zmieni?
      • Gość: kortezzz Re: R O L K I - szukam chetnych (czwartek) IP: *.crowley.pl 07.07.05, 16:36
        jestem new na rolforum i chętnie pojeżdżę.gdzie i o której?
        • Gość: Agata Re: R O L K I - szukam chetnych (czwartek) IP: *.net.autocom.pl 07.07.05, 17:04
          Tradycyjnie bylo o 19.00 przy barierce pod Wawelem na dole, nad sama Wisla,
          wiec moze niech tak zostanie :)
          MOze sie jeszcze ktos doturlika?
          • cezarex27 Re: R O L K I - szukam chetnych (czwartek) 07.07.05, 20:18
            czesc,co z tym piątkiem-jezdzimy coś???
            Mam nadzieję ze tak,jeżeli nie będzie lać to o której sie spotykamy i gdzie???
            Nadal pod barierą czy pod tym klubem kajakowyk.Pozdrowionka.
    • Gość: wintermute Przejazd Rolkarzy - podejście drugie IP: 81.21.194.* 08.07.05, 09:05
      ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA PIERWSZY NIEOFICJALNY PRZEJAZD ROLKARZY (podejście
      drugie), który odbędzie się w piątek (dzisiaj :D ), 8. lipca 2005.
      Prognozy zapowiadają suche Bulwary Wiślane, więc wszystko wskazuje na to, że
      dzisiaj sobie pojeździmy!! :D

To tyle jeśli chodzi o oficjalne zaproszenie. Ech, nie jeździłem przez tydzień,
      i dzisiaj już mi ciężko wysiedzieć w pracy... :)

Cezarex, ja będę na pewno o 18:45 przy klubie kajakowym, bo to miejsce
      rozreklamowaliśmy, ale przecież stamtąd pod barierkę jest rzut beretem, chodziło
      mi tylko o to, żeby nie utrudniać przejścia przy barierce (wąsko tam jest) w
      przypadku, gdyby na Przejeździe rolkarzy pojawiło się więcej niż 10 osób. :D

Kortezzz, zapraszamy dzisiaj do wspólnej jazdy - szczegóły wyżej na tym forum,
      albo na rolki.atspace.com

Dziewczyny, nic nie piszecie, ale mam nadzieję, że dzisiejszy wieczór
      zarezerwowałyście na rolki? Tuya, Ela, Monika, Agata - proszę o wpisy ;)

Krzysiek, zaprzepaściłem gdzieś twój nr telefonu z czasów AE, ale mam nadzieję,
      że śledzisz to forum?

No i przede wszystkim: Łukasz - dasz radę pojechać z nami?... Jako pomysłodawcy
      i założyciela tego forum nie może cię tam zabraknąć. :)

Uff, to się spisałem, wracam do pracy, bo mnie z roboty wywalą :D
      • tuya Re: Przejazd Rolkarzy - podejście drugie 08.07.05, 09:13
        Ja sie melduje ze bede:) Niestety cyfrowka odjechala w sina dal wiec jak ktos
        ma aparat to niech wezmie!!!
        • deviil Re: Przejazd Rolkarzy - podejście drugie 08.07.05, 09:43
          witam ... a jakąś nową duszyczkę przygarniecie ? Mam na imię Adam, mieszkałem
          ostatnio w Poznaniu i tam też zacząłem jeździć na rolkach po Malcie, miałem na
          tor 100m ...:) a teraz to już kicha straszna, od momentu jak wróciłem do
          Krakowa ręce mi opadły ... nie ma gdzie jeździć, tzn. chodzi o stan
          nawierzchni ... tyle dobrego z tego złego, że pracuję w Galerii K. i w nocy
          jest cała moja :). Pozdrowionka
          • Gość: wintermute Re: Przejazd Rolkarzy - podejście drugie IP: 81.21.194.* 08.07.05, 10:09
            Jasne, każda para rolek mile widziana - w końcu o to chodzi :D

Tuya - cyfrówka jest - można powiedzieć, że kupiłem ją specjalnie na tą okazję :)
            • Gość: Ela Re: Przejazd Rolkarzy - podejście drugie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:59
              Zgłaszam swoją obecnosc dziś na przejeździe rolkarzy?
              Może ktoś rusza z Dąbia? może zdąże to ok chyba 18.15 -18.20 żeby zdążyć do
              punktu zbornego.
              • Gość: wintermute Re: Przejazd Rolkarzy - podejście drugie IP: 81.21.194.* 08.07.05, 11:29
                Będę ok. 18:15 na Dąbiu, jakby co to SMS
              • Gość: artur Re: Przejazd Rolkarzy - podejście drugie IP: 149.156.155.* 08.07.05, 12:03
                zglaszam swoja obecnosc. bede na Dąbiu o 18.15!
      • Gość: Agata Re: Przejazd Rolkarzy - podejście drugie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 13:35
        Noo.. ja juz przeciez wczoraj chcialam potrenowac przed, ale cos nie bylo
        chetnych :P
        No to zglaszam sie - bede
      • Gość: krzysztof Re: Przejazd Rolkarzy - podejście drugie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 13:58
        mam nadzieję, ze nie bedzie znowu padać bo wczoraj w wiadomościach o 19:30
        podali, ze dzisiaj po południu w krakowie ma padać
        • Gość: wintermute Re: Przejazd Rolkarzy - podejście drugie IP: 81.21.194.* 08.07.05, 14:13
          eee tam, telewizja kłamie ;)
          • tuya A gdzie obiecane zdjecia??? 11.07.05, 08:14
            czyzby klisza pekla;-(
            • Gość: wintermute Re: A gdzie obiecane zdjecia??? IP: 81.21.194.* 11.07.05, 10:44
              Będą dzisiaj.
              Strasznie mało czasu mam.
              No, najpóźniej jutro... ;)
    • Gość: wintermute ZDJĘCIA DODANO IP: 81.21.194.* 11.07.05, 16:05
      Zapraszam na rolki.atspace.com :D
      • Gość: artur Re: ZDJĘCIA DODANO IP: *.chello.pl 11.07.05, 17:17
        Dobra robota!Fajne zdjecia,stronka sie rozwija!
        • Gość: rrr Re: ZDJĘCIA DODANO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 17:19
          no to teraz mowcie kto jest kto ;)
      • bartko Re: ZDJĘCIA DODANO 11.07.05, 18:03
        no spoko, pierwszy przejazd za nami, a przed nami mam nadzieje kolejne. Teraz czekamy na forum z prawdziwego zdarzenia ;)

pozdr
        bartko, na zdj z bialym krzyzem
        • Gość: wintermute Re: ZDJĘCIA DODANO IP: *.cela.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:52
          Ja to ten którego nie widać, stoję z drugiej strony aparatu. ;)))
        • Gość: wintermute Re: ZDJĘCIA DODANO IP: *.cela.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:54
          No, i licznik od razu ruszył do przodu :)
          • tuya Re: ZDJĘCIA DODANO 12.07.05, 08:30
            Zdjecia suuuper! Cale szczescie ze nie objely czesci nieoficjalnej ale niech
            zaluja ci co z nami nie zostali - piwko po rolkach na najwiekszym rynku w
            Europie smakuje wyjatkowo. I daje tyle energii ze o maly wlos potem nie
            staranowalam autobusu:( Wogole to nocny przejazd moznaby kiedys zaplanowac.
            tuya, ta w niebieskim
            • Gość: Agata Re: ZDJĘCIA DODANO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:14
              tuya napisała:

> Zdjecia suuuper! Cale szczescie ze nie objely czesci nieoficjalnej

Dlaczego? Wlasnie takie zakonczenie, to niezla reklama :P
              No i tlo z sztucznymi ogniami tez mogloby byc ciekawe ;)

> ale niech zaluja ci co z nami nie zostali - piwko po rolkach na najwiekszym
              > rynku w Europie smakuje wyjatkowo.

Tu sie nie bede spierac :)

> I daje tyle energii ze o maly wlos potem nie staranowalam autobusu:(

No tak, szkody na szczescie nie byly takie wielkie :> Taranowanie mniejszych
              obiektow lepiej wychodzi np. mojego.. ale cii.. ;)))

> Wogole to nocny przejazd moznaby kiedys zaplanowac.

Owszem, koniecznie..
              No a poza tym sie zastanawiam co z tym Tyncem, bo Artur jakos nie daje znaku

> tuya, ta w niebieskim
              Agata, ta w jasnych :>

• tuya A moze sa jacys chetni na jezdzenie dzisiaj? 12.07.05, 12:31
                > No a poza tym sie zastanawiam co z tym Tyncem, bo Artur jakos nie daje znaku
                No wlasnie, Artur, co z Twoja obietnica?
                pozdr.
                • Gość: Agata Re: A moze sa jacys chetni na jezdzenie dzisiaj? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:54
                  Ja mialam byc dzis zajeta, ale narazie nie mam potwierdzenia.
                  Jak nie bedzie dalej, to bede wolna i bardzo chetna. ;)
                  • tuya Re: A moze sa jacys chetni na jezdzenie dzisiaj? 12.07.05, 15:01
                    > Jak nie bedzie dalej, to bede wolna i bardzo chetna. ;)

I jak? poprosze o jakies info (po 16 sms-em)
                    • Gość: Agata DZISIAJ (wtorek) IP: *.net.autocom.pl 12.07.05, 16:57
                      Tradycyjnie 19:00 pod barierka.
                      Tuya sie zadeklarowala, reszta nie wiem :)

• Gość: lukasz Re: ZDJĘCIA DODANO IP: *.tele2.pl 12.07.05, 08:44
            Gratulacje!!!! musialo byc superowsko! Opowiedzcie wrazenia, historie, co sie
            wydazylo, przygody ;) ,jak sie jedzie waskim chodnikiem w tyle osob??.
            Serwis zdjeciowy swietny!!!

:)))
    • Gość: artur Re: R O L K I - Sroda 19 (-Tyniecka) IP: 149.156.155.* 12.07.05, 15:13
      Po przejezdzie, na rynku na piwku powstal pomysł co by wkoncu sprawdzic, czy
      istnieje ta fantastyczna sciezka rowerowa za Tyniecka. Proponuje ja wkoncu
      sprawdzic, ja przyjade samochodem i zaparkuje tam gdzie konczy sie sciezka,
      bedziemy mogli przejechac ten kawalek gdzie nie ma asfaltu a dalej to wiadomo
      posuszowac. Moja propozycja to sroda o 19.00 przy barierkach przy wawelu(czyli
      tam gdzie zawsze)
      • tuya Re: R O L K I - Sroda 19 (-Tyniecka)???? 12.07.05, 15:18
        Buuuu:(
        A musi byc sroda? Bo ja w srode nie moge (Ela tez nie)
        Moze czwartek albo dzisiaj?
      • Gość: lukasz Nowe tereny rolkowe IP: *.tele2.pl 12.07.05, 16:13
        Polecam dojazd autem do toru kajakowego przy stopniu wodnym kosciuszko (skret w
        prawo przed przejazdem pod autostrada, sa male oznaczenia) jest duzy parking, z
        ktorego trzeba sie przedostac przez wal ;) Wokol toru jest swietna petla do
        jezdzenia z rowniutkim asfaltem. Poza tym walem mozna przejechac spory kawal
        asfaltowa sciezka, bardzo ladna trasa. Na miejscu jast jakas knajpka, minusem
        jest brak oswietlenia trasy.
      • Gość: artur !Re: R O L K I - Nie Sroda - Piatek (-Tyniecka)!! IP: *.chello.pl 13.07.05, 09:30
        Przepraszam wszystkich forumowiczow, niestety w srode nie dam rady - sprawy
        zawodowe. Proponuje przelozenie tego na piatek!!
        • tuya !Re: R O L K I - Nie Sroda - a moze czwartek? 13.07.05, 10:01
          bo ja w piatek nie moge:(
          a bedzie mi bardzo przykro jak pojedziecie beze mnie
    • Gość: rrr Re: R O L K I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 15:24
      Ej, rolkarze! nie może tak być ze ten wątek jest na poprzedniej stronie!
      up.
      • bartko stronka www + forum z prawdziwego zdarzenia 14.07.05, 15:44
        Witam wszystkich,

Wpadlismy z kumplem na pomysl zeby zrealizowac pomysl na nasza strone krakowskich rolkarzy. Do tego oczywiscie bedzie forum, prawdziwe i funkcjonalne. Mamy zapewniony hosting, trzeba by tylko wykupic jakas domene ale to nie problem.
        Nie wiem czy jutro wpadne na 19 wiec pytam Was tu i teraz. Czy bylibyscie zainteresowani odwiedzeniem takiej stronki i ew braniu czynnego udzialu w jej rozwoju? Jednym slowem czy warto zebysmy sie w to pobawili?
        Licze na wasze opinie, na tak lub na nie.
        Stronka moglaby wystartowac w ciagu 2 tygodni, jest juz w fazie projektu.

pozdr
        bartko (ten z bialym krzyzem ;)
        • pulemiot Re: stronka www + forum z prawdziwego zdarzenia 03.08.05, 09:42
          Ja jestem zainteresowany taką stroną, deklaruję sie na zrzutę na domenę i na
          napisanie paru tekstów (np. o łożyskach ;) ). Wydaje mi się, że warto mieć taką
          stronkę, bołatwiej się wtedy będzie skrzyknąć na jakieś przejazdy, a jakby na
          to nie patrzeć, to w grupie raźniej.

A tak generalnie, to jaką trasę wczoraj zaliczaliście? widziałem Was na
          Błoniach po 21.

pozdro.
          P.
          • bartko Re: stronka www + forum z prawdziwego zdarzenia 03.08.05, 16:02
            pulemiot napisał:
            >Ja jestem zainteresowany taką stroną, deklaruję sie na zrzutę na domenę i na
            >napisanie paru tekstów (np. o łożyskach ;) ). Wydaje mi się, że warto mieć >taką stronkę, bołatwiej się wtedy będzie skrzyknąć na jakieś przejazdy, a jakby >na to nie patrzeć, to w grupie raźniej.

Spoko, jestesmy otwarci na wspolprace. Pare artykulow jest napisanych. Kazdy ciekawy artykul bedziemy dodawac. To ma byc w koncu nasza wspolna strona. Mysle, ze odpalimy calosc w ciagu tygodnia. Bedziemy czekac na uwagi i wspolnymi silami bedziemy budowac dalej.

> A tak generalnie, to jaką trasę wczoraj zaliczaliście? widziałem Was na
            > Błoniach po 21.

Przegonilismy Panie wokol Blon, na Bulwary, Plantami do Rynku i z powrotem na Blonia. Tak rekreacyjnie ;)

pozdr
            bartko
            • alrisa Ja bym też chciała ... 08.08.05, 15:11

A tak generalnie, to jaką trasę wczoraj zaliczaliście? widziałem Was na
              > > Błoniach po 21.
              > Przegonilismy Panie wokol Blon, na Bulwary, Plantami do Rynku i z powrotem na
              Blonia. Tak rekreacyjnie ;)

Czytam i zazdroszczę... Mam rolki ale jeździłam na nich kilka razy w życiu -
              boję się jak cholera... Jak się uczyliście jeździć ???
              • Gość: lukasz Re: Ja bym też chciała ... IP: *.tele2.pl 08.08.05, 15:27
                zalozylismy ochraniacze, potem rolki, wstalismy i... potem cos sie szybko
                stalo, ale nie bardzo wiadomo co, i ...trzeba bylo znowu wstawac.
                Ale potem to juz bylo tylko lepiej ;)
                a teraz to nawet jest frajda ;))
              • Gość: lukasz na deszcz IP: *.tele2.pl 08.08.05, 15:35
                podobno fajnie sie jezdzi na pietrze budynku AGH przy alejach. Sa tam szerokie
                korytarze i mozna robic dluga petle. Podloga wylozona flizami, wiec
                przyczepnosc jest dobra. Z wejsciem nie ma klopotu, bo jest tam jakas wystawa
                skamienialosci czy jakis prac studentow. Na 'trasie' tloku nie ma bo ta wystawa
                nie jest jakas rewelacyjna :)
                kumpel jezdzil i zachwalal.

Jesli macie jakies doswiadczenia lub pomysly na jazde w deszczu to dajcie znac
              • Gość: musibyclepiej Re: Ja bym też chciała ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 19:13
                ja również zaczęłam w tym sezonie się uczyc, i też się okrutnie boję- strach w
                oczach, uczucie, że mam klocki zamiast nóg itp.tak to jeszcze wygląda:) Mnie
                pomaga kumpela, za 1-szym razem trzymała mnie za rękę, - interesujacy to
                musiał byc widok dla śmigajacych przy Błoniach rolkarzy:)nie wiem czy dobrze
                mnie osoby postronne instruowały, ale podobno dobrze jest się na
                poczatku "bezpiecznie poprzewracac" podobno się wtedy przełamię- hmmm jeszcze
                nie próbowałam, bo to nie to samo w końcu co narty:)
                • aga_z82 Re: Ja bym też chciała ... 08.08.05, 20:15
                  ja moge równiez powiedzieć,że jeżdżę dopiero od tego sezonu bo moje
                  wcześniejsze rolki były okropne i beznadziejnie sie na nich jeździło- one
                  raczej robiły dużo hałasu :D
                  Narazie rolkuje tylko na Błoniach ale samej mnie się nie zawsze chce a na
                  dalsze trasy to jeszcze chyba nie bardzo sie nadaje :) może zbierzemy sie
                  kiedyś razem na Błoniach i się pouczymy? by móc dołączyć do bardziej
                  zaawansowanych :))
                  • alrisa Re: Ja bym też chciała ... 09.08.05, 11:27
                    W kupie raźniej :)
                    A co do kontrolowanych upadków to pierwsze były zupełnie niekontrolowane i to
                    głównie na tyłek, potem siedziałam bokiem... Jak przejść z etapu rapowego na
                    jakiś bardziej normalny?
                    A może by się tak faktycznie zebrać w kilka łamag to jest nmiałam na myśli
                    początkujących :)Tylko przydałby się ktoś jeżdżący co by instruować ...
      • Gość: ja 15_07 piatek IP: *.tele2.pl 15.07.05, 09:19
        heja, jezdzi ktos dzisiaj wieczorem?
        • Gość: Agata Re: 15_07 piatek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:29
          Ktos chyba jezdzi.. :>
          Rzuc tu okiem rolki.atspace.com
    • Gość: rrr Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:25
      czemu sie nie umawiacie? ;)
      • Gość: Agata Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:42
        A chcesz sie umowic? :>
        • Gość: rrr Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:47
          nie bo ja nie jezdze na rolkach ;) ale chce zeby oni sie umowili...
          • tuya jakby dzis po poludniu nie padalo... 21.07.05, 12:33
            to bedziemy jezdzic na rolkach - na razie Ela i ja. Moze ktos dolaczy? Wczoraj
            jezdzilam sama i troche smutno mi bylo ze nikogo znajomego nie spotkalam.
            Spotkanie tradycyjnie o 19 pod barierka:)
            • alrisa Re: jakby dzis po poludniu nie padalo... 21.07.05, 13:55
              A w okolicach Błoń nikogo nie będzie przypadkiem? Planuję sobie dzisiaj
              wieczorem porapować w tamtych okolicach :)
              A w ogóle to jeszcze przydałyby się podpisy pod tymi zdjęciami bo jak tu
              zaczepiać kogoś jak się wie tylko tyle, że był na zdjęciu :)
              • Gość: Ela Re: jakby dzis po poludniu nie padalo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:31
                My będziemy krążyć w okolicach Bulwarów Wiślannych -może dołączysz do nas?
                Może następnym razem jak będzie pewniejsza pogoda dotrzemy też na Błonia.
                Myślę że spokojnie nas rozpoznasz.
                Zapraszamy!!!
            • Gość: Agata Re: jakby dzis po poludniu nie padalo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:21
              A telefonu to nie ma?:P

Ja na 19ta nie zdaze raczej, 19:30-20 :/
              • Gość: Ela Re: jakby dzis po poludniu nie padalo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:33
                Agata będziemy krążyć w okolicach to odnajdziemy się gdzieś.
                Wyślij sms do Tuyi to podjedziemy pod Wawel.
                Do zobaczenia!
                • tuya A Panowie wyjechali na wakacje, wszyscy??? 21.07.05, 15:47
                  Nie zeby mi towarzystwo kolezanek nie wystarczalo. Ale coz sie panowie tak
                  rozleniwili? Bo rolki kurzem zarosna i zalegna sie pajaki!
                  • bumbum155 Re: A Panowie wyjechali na wakacje, wszyscy??? 21.07.05, 22:10
                    jeździcie jutro?
                  • bartko Re: A Panowie wyjechali na wakacje, wszyscy??? 21.07.05, 23:10
                    Panowie jezdza, wtedy kiedy Panie ida juz spac ;)
                    Chyba, ze Panie zaczna jezdzic w bardziej przystepnych godzinach, np 21-22.
                    Poza tym pracujemy nad nasza stronka i forum, premiera juz wkrotce.

pozdr
                    bartko
                    • tuya Re: A Panowie wyjechali na wakacje, wszyscy??? 22.07.05, 08:19
                      > Chyba, ze Panie zaczna jezdzic w bardziej przystepnych godzinach, np 21-22.
                      Bardzo chetnie, kiedy tylko pogoda dopisze. Panie sie nie wlocza same po nocy
                      ale w towarzystwie to co innego;)

> Poza tym pracujemy nad nasza stronka i forum, premiera juz wkrotce.
                      Nie mozemy sie doczekac!
                      pozdr.
                      tuya
                      • Gość: Ela Re: Poniedzialek - zapraszamy chetnych nad Wisłe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 15:29
                        Dziś tradycyjnie o 19.00 pod barierką nad Wisła będziemy z Tuyą na rolkach.
                        Prawdopodobnie nie będzie padać. Może ktoś dołączy do nas!
                        Coś ostatnio towarzystwo się wykruszyło.

• tuya a jak dzisiaj bedzie padac (tfu, tfu) to WTOREK 25.07.05, 16:00
                          moze ktos sie skusi:)
                          • Gość: lukasz Re: a jak dzisiaj bedzie padac (tfu, tfu) to WTOR IP: *.tele2.pl 26.07.05, 08:43
                            bedziecie we wtorek? o 19? moze zdaze ;)
                            milego dnia, l
                            • tuya jutro czyli w SRODE... 26.07.05, 09:29
                              bedziemy jezdzic. Bylysmy wczoraj, padalo tylko przez chwilke. A tak wogole to
                              milo by bylo sie spotkac - wieki juz sie nie odzywales!
                              • Gość: lukasz Re: jutro czyli w SRODE... IP: *.tele2.pl 26.07.05, 11:44
                                ha ha ha, no to sprobuje dorolkowac ;)
                                gdybym sie spoznil to bede jechac w gore rzeki
                                • Gość: lukasz Re: jutro czyli w SRODE... IP: *.tele2.pl 26.07.05, 11:46
                                  zaraz, zaraz, jak to w srode?? ja bede dzisiaj - we wtorek 26 lipca dwa tysiace
                                  piatego roku
                                  • tuya Re: jutro czyli w SRODE... 26.07.05, 13:37
                                    a my bedziemy w srode, jutro
    • tuya A G A T A ! 27.07.05, 09:23
      Twoj tel. nadal nie dziala:( Co Ty na to zeby dzis sie spotkac o 20? I zeby
      pozniej pojechac na Blonia? Taki plan mi sie kroi na dzis.
      • Gość: Ela dzis o 21.00 na Błoniach!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 10:18
        Dziś wieczorkiem ruszamy na Błonia. Może ktoś dołączy do nas?
        • Gość: lukasz Re: dzis o 21.00 na Błoniach!!!!!!!!!! IP: *.tele2.pl 27.07.05, 10:47
          bede na bloniach od 20 :)
          wczoraj mnie troche zlalo, dzisiaj mam nadzieje ze bedzie lepiej,
          pozdro
      • Gość: Agata Re: A G A T A ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 12:15
        No niestety dzialac juz nie bedzie, dopoki sie nie postaram o nowy.
        Dzieki za zwrocienie mojej uwagi wielkimi literami ;)

Tylko poprosze o konkretne sprecyzowanie,
        godzina + miejsce, 20ta, czy 21sza? :)
        • tuya Re: A G A T A ! 27.07.05, 12:21
          jak wolisz:
          jak bys miala ochote przyjechac nad Wisle to o 20 czekam pod barierka
          jesli wolisz na Blonia to o 20.30 jestem umowiona z Monika przy wyjsciu z parku
          Jordana a o 21 ma dotrzec Ela. I jeszcze Lukasz ma sie pojawic. To jak???
          • Gość: Agata Re: A G A T A ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 12:26
            Mysle, ze najrozsadniej bedzie odrazu pod wejsciem, zeby nie robic zamieszania :)
            W koncu w razie czego nie mam mozliwosci kontaktu.
            20:30 pod wejsciem do parku
            • bartko Re: A G A T A ! 27.07.05, 13:16
              To ja sie dopisuje do dzisiejszej listy obecnosci. Zwlaszcza, ze i godzina przystepna.
      • Gość: Monika Sobota IP: 213.241.90.* 28.07.05, 21:09
        czy ktos bedzie jezdzil w sobote wieczorem w okolicach Blon? Agata , moze Ty
        dasz rade , albo panowie tylko bede musiala prosic Bartka i Filipa o duza dawke
        cierpliwosci:))MonikA
        • Gość: Agata Re: Sobota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 10:11
          Khem, wieczorem, tak jak ostatnio? :>
          Cos mi sie wydaje, ze przy tej pogodzie to chyba dopiero w nocy :>

Aha, nie mam do Ciebie kontaktu, przepadl mi z telefonem no i na wszelki wypadek
          powtarzam, ze nie mam poki co komorki.
          Mozesz mi wrzucic jakies namiary na maila? /telefon,kominikator,e-mail/
          jaguta(at)gmail.com
          • Gość: Monika Re: Sobota IP: 213.134.139.* 30.07.05, 11:54
            Straszne upaly, chyba sobie odpuszcze gosci mam na glowie musze sie nimi zajac
            pozdrawiam , Ela wraca we wtorek to moze wtedy, ja wczoraj gralam dwie godziny
            w tenisa i padlam SAUNA !!!
    • Gość: gość Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 31.07.05, 13:24
      Gdzie moge kupić dobre rolki w Krakowie?, tzn na jakiej ulicy?, jestem z
      Tarnobrzega.
      pozdrawiam
      • bartko Re: R O L K I - szukam chetnych 31.07.05, 15:44
        > Gdzie moge kupić dobre rolki w Krakowie?, tzn na jakiej ulicy?, jestem z
        > Tarnobrzega.

Polecam sklepy Maks, w CH Zakopianka, CH Plaza i przy ul.Zyblikiewicza, dokladne namiary na www.maks.pl.
        Obok CH Zakopianka jest tez duzy sklep sportowy Decathlon'a.
        Mozesz tez zajrzec do GoSport w M1 przy al.Pokoju, niedaleko Plazy.

pozdr
        bartko
        • cezarex27 Re: R O L K I - szukam chetnych 31.07.05, 19:20
          czesc bedzie jezdził ktoś w poniedziałek wieczorkiem najlepiej koło 20 na
          błoniach??? MOże trochę później,jeżeli tak to ja się piszę.
          • Gość: Ela Re: R O L K I - szukam chetnych IP: 83.238.175.* 01.08.05, 10:51
            Wybieramy się z Moniką we wtorek na Błonia po 21.00.
            Ktoś jeszcze dołączy?
            • bartko Re: R O L K I - szukam chetnych 01.08.05, 13:11
              Gość portalu: Ela napisał(a):
              > Wybieramy się z Moniką we wtorek na Błonia po 21.00.
              > Ktoś jeszcze dołączy?

Bede tamtedy wracal na rolkach z pilki ok 21. Jak nie uciekniecie za daleko to sprobuje was znalezc. Pewnie filip tez bedzie.
              • Gość: Monika Re: R O L K I - szukam chetnych IP: 213.134.139.* 03.08.05, 15:53
                Aha! To z pilki we wtorek wracales! Dzieki jeszcze raz dla Ciebie i Filipa za
                cierpliwosc:))) i chyba znalazlam ten kabelek :) tak mi sie wydaje , do
                czwartku po 21
                Ela! skontaktuje sie z Toba jutro(czwartek) kolo 18, idziemy do kina w piatek
                po ciekawym wykladzie auf deutsch uber die Geschichte Polens, bist du daran
                interessiert?m
    • Gość: . Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 13:32
      .
    • Gość: Monika ELA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 14:54
      Chyba mialas racje z ta pogoda,LEJE. Dobrze ze wczoraj wykorzystalysmy fajna
      pogode, wiec moze do czwartku, a jak co to jestem chetna tez we wtorek pa m
    • Gość: Monika Czy ktos dzis bedzie jezdzil przy Bloniach? IP: 213.134.139.* 09.08.05, 09:00
      Ruszcie sie , bo samej mi sie nie chce, blagam! Bede w okolicach Blon po 21 bo
      najpierw wybieram sie do teatru , najpierw cos dla ducha , a potem dla ciala
      Monika
      • Gość: lukasz Re: Czy ktos dzis bedzie jezdzil przy Bloniach? IP: *.tele2.pl 09.08.05, 09:32
        a na co idziesz do teatru? bo bym sie chetnie wybral, jesli Ci to nie
        przeszkadza.

a swoja droga, jak zamiezasz jezdzic w wieczorowej sukni?? chyba ze szukasz na
        rolki jakiegos faceta w smokingu ;)
        • Gość: Monika Re: Czy ktos dzis bedzie jezdzil przy Bloniach? IP: 213.241.90.* 09.08.05, 15:22
          Witam. macie racje z rolek nici, leje, ta pogoda mnie wykonczy, ide do Moliera
          na "Czape" z Litewka , to sa sztuki lekkie i wakacyjne, wiec zamierzalam isc na
          luzie tzn. w rolkach:)) a potem rundki wokol Rynku. Jutro graja Babski wybor z
          Jerzym Nowakiem a w piatek Emigranci Mrozka, tez ide; sa wolne miejsca, mozna
          dzwonic do Moliera i dowiadywac sie 2926400, pozdrawiam MOnika
          • alrisa Re: Czy ktos dzis bedzie jezdzil przy Bloniach? 11.08.05, 09:31
            A ja melduję, że jeździłam między 19 a 21 w okolicach Parku Jordana i Błoń -
            dolało nam dopiero później ... Zaczyna mi się to podobać :)
            • Gość: Monika Re: Czy ktos dzis bedzie jezdzil przy Bloniach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 14:40
              Czesc Alrisa! a jak tam ten dluuuuuuugi weekend? , jestes w kraku? jezeli tak i
              bedziesz jezdzic to daj znac, napisze jeszcze do Ciebie na Twoj adres
              pozdrawiam mOnika
      • alrisa Re: Czy ktos dzis bedzie jezdzil przy Bloniach? 09.08.05, 11:28
        Dzisiaj to raczej marne szanse - ponoć ma lać.... A na co się wybierasz do
        teatru?
      • bartko dzis, sroda 10.08.05, 18:00
        witam ponownie,

Bede jezdzil wieczorem o 2030 po Bloniach, jakby ktos reflektowal na rundke po miescie to bede sie chwile krecil po 3.Maja.
        Panie juz widze odpoczely po ostatnim treningu ;)

pozdr
        bartko, z bialym krzyzem
    • Gość: :)) Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.chello.pl 18.08.05, 10:10
      odświeżam bo coś nasz wątek wylądował już chyba na 5 stronie :)
      • Gość: artur Niedziela-jest ktos chetny IP: *.chello.pl 21.08.05, 14:31
        Cze jest dzisiaj ktos chetny na rolki , czy jeszcze wszyscy na urlopach?
      • bartko Kraków na rolkach wystartował! 21.08.05, 17:32
        Witam wszystkich,

Kiedys tam pisalem, ze jestesmy w trakcie tworzenia strony o krakowskich rolkach. I oto jest. Dzis udostepnilismy ja dla Was. Mam nadzieje, ze wezmiecie udzial w jej tworzeniu lub przynajmniej bedziecie nas czesto odwiedzac.
        Powstalo tez forum, gdzie mozna podyskutowac o wszelkich tematach rolkowych i nie tylko, a takze umowic sie na wspolne jazdy.
        Nie bede pisal wiecej. Zapraszam na www.rolki.krakow.pl
        Czekamy na Wasze komentarze, ale juz na nowym forum ;)

pozdr
        bartko
        www.rolki.krakow.pl
        • rolki.krakow Re: Kraków na rolkach wystartował! 21.08.05, 17:54
          Cześć
          tak tak, strona wystartowała!!!
          po 2 miesiącach nieprzespanych nocy wszystko zostało dopięte na ostatni guzik i
          oto ruszyliśmy.
          Zapraszamy więc na serwis <b><a href="www.rolki.krakow.pl"
          target=_blank>www.rolki.krakow.pl</a></b>
          Życzymy dobrej zabawy i czekamy na Wasze komentarze.

Fredi
          Rolki.krakow.pl
        • Gość: Agata Re: Kraków na rolkach wystartował! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 13:44
          Świetna stronka, mysle, ze cieżko bedzie znalezc cos do czego sie mozna doczepic :)
          A cala reszta juz zalezy od inicjatywy i zapotrzebowania :)

Pozdrawiam
          Agata
          • rolki.krakow Re: Kraków na rolkach wystartował! 23.08.05, 20:55
            Dzięki! i zapraszam kolejne osoby na stronę, inicjatywy zapewne nie zabraknie :-)
            pozdr.
            Fredi
            www.rolki.krakow.pl
    • rolki.krakow Re: R O L K I - szukam chetnych 21.08.05, 17:58
      Cześć
      W takim razie napierw zajrzyj tutaj: www.rolki.krakow.pl. Nowy serwis dla
      krakowskich rolkarzy, w sieci od wczoraj. Zapraszam

Fredi
      www.rolki.krakow.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka