Gość: wintermute Zapowiadają deszcz na piątek!!! IP: 81.21.194.* 29.06.05, 09:05 Nie wiem czy jednak nie będzie konieczne przełożenie przejazdu rolkarzy - Onet zapowiada 3,9 mm deszczu w piątek po południu! :((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Zapowiadają deszcz na piątek!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 09:08 Hyhy.. a nie mowilam, ze do piatku zdaza prognozy 10 razy zmienic? Na ten moment deszczu 0.0 przewidywane na jutro :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Ela, czy beda pochodnie??? IP: *.tele2.pl 30.06.05, 10:18 Hej hej, czy masz pochodnie na jutro? bo cos tak kiedys pisalas o przejezdzie z pochodniami. zrobilo to na mnie duze wrazenie. byloby w kazdym razie super ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: R O L K I - kto dizsiaj chetny(Środa) IP: *.chello.pl 29.06.05, 09:14 Czy jest ktos dzisiaj chetny do jazdy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wintermute Re: R O L K I - kto dizsiaj chetny(Środa) IP: 81.21.194.* 29.06.05, 09:44 Wstępnie ja, mam jeszcze trochę ulotek i kilka plakatów, ale nie mam jeszcze pewności na którą się wyrobię, więc potwierdzę jeszcze przed 16:00. Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: R O L K I - kto dizsiaj chetny(Środa) 29.06.05, 09:56 Ja tez dzisiaj chcialabym pojezdzic, co do godziny moge sie dostosowac. Wstepnie umawialam sie tez z dziewczynami. Mysle ze prognozami na piatek nie ma sie co przejmowac, jeszcze sie moga zmienic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wintermute Re: R O L K I - kto dizsiaj chetny(Środa) IP: 81.21.194.* 29.06.05, 15:44 OK, ja potwierdzam, dzisiaj wieczorem rolki, najprawdopodobniej 18:30 na Dąbiu a 19:00 przy barierce, jakbym się nie wyrobił to zaesemesuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: R O L K I - kto dizsiaj chetny(Środa) IP: *.chello.pl 29.06.05, 16:47 oki 18.30 dabie. Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: R O L K I - kto dizsiaj chetny(Środa) 29.06.05, 15:45 To ja bede o 19 pod wawelem. Gdyby byly inne propozycje to prosze o sms. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wintermute A może jednak nie będzie padać?... :D IP: 81.21.194.* 01.07.05, 08:57 Hehe, w tej chwili, czyli o 8:56, Onet zapowiada na wieczór tylko 0,1 mm deszczu :D - nawety gdyby to miało spaść akurat o 19:00, to taka ilość nas chyba nie wystraszy? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: A może jednak nie będzie padać?... :D IP: *.chello.pl 01.07.05, 09:40 pewnie, ze nie wystraszy! damy rade. ja tam bede hodzby mialo tornado przejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: A może jednak nie będzie padać?... :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 10:23 Nie będzie padać. Tylko straszy! Zgłaszam swoją obecność dziś w wyznaczonym miejscu - Pod Klubem Żeglarskim o 19.00. do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: A może jednak nie będzie padać?... :D 01.07.05, 10:41 Ela, jakby co wez parasol:))) Do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: A może jednak nie będzie padać?... :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 11:20 Robimy gdzieś przerwę na jakieś napoje chłodzące po przejeździe? Macie jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wintermute Re: A może jednak nie będzie padać?... :D IP: 81.21.194.* 01.07.05, 12:00 Ja bardzo chętnie... Czy to znaczy, że mam wziąć zwykłe obuwie na przebranie?... ;) Ale co do miejsca... - naprawdę ciężko mi planować, bo to zależy od liczby chętnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz zdjecia z przejazdu IP: *.tele2.pl 01.07.05, 12:08 niestety musze wyjechac z kraka :( ale mam nadzieje ze bedzie piekna pogoda i Pierwszy Przejazd Rolkarzy bedzie kapitalny! trzymam kciuki :) Czy moze ktos wziac aparat i zrobic zdjecia?? byloby super potem je umiescic na www. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wintermute Re: Troche pada:((( IP: *.cela.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:36 u mnie nie pada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Troche pada:((( IP: *.net.autocom.pl 01.07.05, 17:37 Zaraz do Ciebie dojdzie, bo juz u mnie jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuya Re: Troche pada:((( IP: *.net.autocom.pl 01.07.05, 17:39 Aktualizuj, bo masz chyba najblizej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Tuya IP: *.net.autocom.pl 01.07.05, 17:41 Sorx za podszywanie, to w temacie mialo byc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wintermute Re: Troche pada:((( IP: *.cela.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:41 No dobra, dupa zbita, u mnie też pada :(((((((((((((((((((((((((( CO TERAZ? :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wintermute Re: Troche pada:((( IP: *.cela.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:43 Fuck, u mnie leje, aż miło :((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wintermute Re: jeszcze pada... IP: *.cela.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:49 Nie ma szans. Spadło tyle wody, że moim zdaniem dzisiaj to nie ma już sensu. Ktoś jest innego zdania? Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: jeszcze pada... 01.07.05, 17:55 tez sie boje ze nie wyglada to dobrze. moze chociaz jakies piwko na pocieszenie? Odpowiedz Link Zgłoś
bartko Re: jeszcze pada... 01.07.05, 18:00 u mnie na kazimierzu wciaz pada i nie wyglada zeby szybko przestalo. Z reszta nawet gdyby przestalo w ciagu 15min to, z doswiadczenia wiem, ze do 19 nie wyschnie. pozdr bartko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wintermute Re: jeszcze pada... IP: *.cela.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 18:03 NINIEJSZYM ODWOŁUJĘ PIERWSZY NIEOFICJALNY (NIEUDANY) PRZEJAZD ROLKARZY, jednocześnie proponując przełożenie daty przejazdu na PIĄTEK, 8. LIPCA 2005. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: R O L K I - szukam chetnych (niedziela 20.00) IP: *.chello.pl 03.07.05, 18:18 czy ktos dzisiaj chetny? ja bede o 20.00 przy barierkach przed smokiem(tam gdzie zawsze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poniedzialek :) Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 13:49 Ktos, dzis, cos, gdzies? :) Rozleniwilam sie przez weekend. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wintermute Jaka cisza IP: 81.21.194.* 06.07.05, 12:07 Ale tu spokój... Nikt już nie jeździ? :| Nie zaglądałem tu od paru dni, bo nie miałem czasu :( Dzisiaj raczej nie pojeździmy, bo pada, ale mam nadzieję, że idea wspólnego rolkowania nie umarła? I mam nadzieję, że nie zapomnicie o piątku i - jeśli tylko pogoda dopisze - zrobimy w końcu pierwszy przejazd rolkarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: Jaka cisza 06.07.05, 15:31 Pogoda niestety niesprzyjajaca. Co gorsza marne widoki na poprawe do piatku:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Jaka cisza IP: 149.156.155.* 07.07.05, 12:38 to wszystko przez pogode! Wintermute!przeslij mi swoj numer gg! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: R O L K I - szukam chetnych (czwartek) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 15:12 Ten tydzien to chyba baaardzo zaniedbany Moze by tak dzis skorzystac z pogody zanim sie znow nie zmieni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kortezzz Re: R O L K I - szukam chetnych (czwartek) IP: *.crowley.pl 07.07.05, 16:36 jestem new na rolforum i chętnie pojeżdżę.gdzie i o której? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: R O L K I - szukam chetnych (czwartek) IP: *.net.autocom.pl 07.07.05, 17:04 Tradycyjnie bylo o 19.00 przy barierce pod Wawelem na dole, nad sama Wisla, wiec moze niech tak zostanie :) MOze sie jeszcze ktos doturlika? Odpowiedz Link Zgłoś
cezarex27 Re: R O L K I - szukam chetnych (czwartek) 07.07.05, 20:18 czesc,co z tym piątkiem-jezdzimy coś??? Mam nadzieję ze tak,jeżeli nie będzie lać to o której sie spotykamy i gdzie??? Nadal pod barierą czy pod tym klubem kajakowyk.Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wintermute Przejazd Rolkarzy - podejście drugie IP: 81.21.194.* 08.07.05, 09:05 ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA PIERWSZY NIEOFICJALNY PRZEJAZD ROLKARZY (podejście drugie), który odbędzie się w piątek (dzisiaj :D ), 8. lipca 2005. Prognozy zapowiadają suche Bulwary Wiślane, więc wszystko wskazuje na to, że dzisiaj sobie pojeździmy!! :D To tyle jeśli chodzi o oficjalne zaproszenie. Ech, nie jeździłem przez tydzień, i dzisiaj już mi ciężko wysiedzieć w pracy... :) Cezarex, ja będę na pewno o 18:45 przy klubie kajakowym, bo to miejsce rozreklamowaliśmy, ale przecież stamtąd pod barierkę jest rzut beretem, chodziło mi tylko o to, żeby nie utrudniać przejścia przy barierce (wąsko tam jest) w przypadku, gdyby na Przejeździe rolkarzy pojawiło się więcej niż 10 osób. :D Kortezzz, zapraszamy dzisiaj do wspólnej jazdy - szczegóły wyżej na tym forum, albo na rolki.atspace.com Dziewczyny, nic nie piszecie, ale mam nadzieję, że dzisiejszy wieczór zarezerwowałyście na rolki? Tuya, Ela, Monika, Agata - proszę o wpisy ;) Krzysiek, zaprzepaściłem gdzieś twój nr telefonu z czasów AE, ale mam nadzieję, że śledzisz to forum? No i przede wszystkim: Łukasz - dasz radę pojechać z nami?... Jako pomysłodawcy i założyciela tego forum nie może cię tam zabraknąć. :) Uff, to się spisałem, wracam do pracy, bo mnie z roboty wywalą :D Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: Przejazd Rolkarzy - podejście drugie 08.07.05, 09:13 Ja sie melduje ze bede:) Niestety cyfrowka odjechala w sina dal wiec jak ktos ma aparat to niech wezmie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
deviil Re: Przejazd Rolkarzy - podejście drugie 08.07.05, 09:43 witam ... a jakąś nową duszyczkę przygarniecie ? Mam na imię Adam, mieszkałem ostatnio w Poznaniu i tam też zacząłem jeździć na rolkach po Malcie, miałem na tor 100m ...:) a teraz to już kicha straszna, od momentu jak wróciłem do Krakowa ręce mi opadły ... nie ma gdzie jeździć, tzn. chodzi o stan nawierzchni ... tyle dobrego z tego złego, że pracuję w Galerii K. i w nocy jest cała moja :). Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wintermute Re: Przejazd Rolkarzy - podejście drugie IP: 81.21.194.* 08.07.05, 10:09 Jasne, każda para rolek mile widziana - w końcu o to chodzi :D Tuya - cyfrówka jest - można powiedzieć, że kupiłem ją specjalnie na tą okazję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Przejazd Rolkarzy - podejście drugie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:59 Zgłaszam swoją obecnosc dziś na przejeździe rolkarzy? Może ktoś rusza z Dąbia? może zdąże to ok chyba 18.15 -18.20 żeby zdążyć do punktu zbornego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wintermute Re: Przejazd Rolkarzy - podejście drugie IP: 81.21.194.* 08.07.05, 11:29 Będę ok. 18:15 na Dąbiu, jakby co to SMS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Przejazd Rolkarzy - podejście drugie IP: 149.156.155.* 08.07.05, 12:03 zglaszam swoja obecnosc. bede na Dąbiu o 18.15! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Przejazd Rolkarzy - podejście drugie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 13:35 Noo.. ja juz przeciez wczoraj chcialam potrenowac przed, ale cos nie bylo chetnych :P No to zglaszam sie - bede Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Re: Przejazd Rolkarzy - podejście drugie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 13:58 mam nadzieję, ze nie bedzie znowu padać bo wczoraj w wiadomościach o 19:30 podali, ze dzisiaj po południu w krakowie ma padać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wintermute Re: Przejazd Rolkarzy - podejście drugie IP: 81.21.194.* 08.07.05, 14:13 eee tam, telewizja kłamie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wintermute Re: A gdzie obiecane zdjecia??? IP: 81.21.194.* 11.07.05, 10:44 Będą dzisiaj. Strasznie mało czasu mam. No, najpóźniej jutro... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wintermute ZDJĘCIA DODANO IP: 81.21.194.* 11.07.05, 16:05 Zapraszam na rolki.atspace.com :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: ZDJĘCIA DODANO IP: *.chello.pl 11.07.05, 17:17 Dobra robota!Fajne zdjecia,stronka sie rozwija! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: ZDJĘCIA DODANO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 17:19 no to teraz mowcie kto jest kto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bartko Re: ZDJĘCIA DODANO 11.07.05, 18:03 no spoko, pierwszy przejazd za nami, a przed nami mam nadzieje kolejne. Teraz czekamy na forum z prawdziwego zdarzenia ;) pozdr bartko, na zdj z bialym krzyzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wintermute Re: ZDJĘCIA DODANO IP: *.cela.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:52 Ja to ten którego nie widać, stoję z drugiej strony aparatu. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wintermute Re: ZDJĘCIA DODANO IP: *.cela.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:54 No, i licznik od razu ruszył do przodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: ZDJĘCIA DODANO 12.07.05, 08:30 Zdjecia suuuper! Cale szczescie ze nie objely czesci nieoficjalnej ale niech zaluja ci co z nami nie zostali - piwko po rolkach na najwiekszym rynku w Europie smakuje wyjatkowo. I daje tyle energii ze o maly wlos potem nie staranowalam autobusu:( Wogole to nocny przejazd moznaby kiedys zaplanowac. tuya, ta w niebieskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: ZDJĘCIA DODANO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:14 tuya napisała: > Zdjecia suuuper! Cale szczescie ze nie objely czesci nieoficjalnej Dlaczego? Wlasnie takie zakonczenie, to niezla reklama :P No i tlo z sztucznymi ogniami tez mogloby byc ciekawe ;) > ale niech zaluja ci co z nami nie zostali - piwko po rolkach na najwiekszym > rynku w Europie smakuje wyjatkowo. Tu sie nie bede spierac :) > I daje tyle energii ze o maly wlos potem nie staranowalam autobusu:( No tak, szkody na szczescie nie byly takie wielkie :> Taranowanie mniejszych obiektow lepiej wychodzi np. mojego.. ale cii.. ;))) > Wogole to nocny przejazd moznaby kiedys zaplanowac. Owszem, koniecznie.. No a poza tym sie zastanawiam co z tym Tyncem, bo Artur jakos nie daje znaku > tuya, ta w niebieskim Agata, ta w jasnych :> Odpowiedz Link Zgłoś
tuya A moze sa jacys chetni na jezdzenie dzisiaj? 12.07.05, 12:31 > No a poza tym sie zastanawiam co z tym Tyncem, bo Artur jakos nie daje znaku No wlasnie, Artur, co z Twoja obietnica? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: A moze sa jacys chetni na jezdzenie dzisiaj? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:54 Ja mialam byc dzis zajeta, ale narazie nie mam potwierdzenia. Jak nie bedzie dalej, to bede wolna i bardzo chetna. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: A moze sa jacys chetni na jezdzenie dzisiaj? 12.07.05, 15:01 > Jak nie bedzie dalej, to bede wolna i bardzo chetna. ;) I jak? poprosze o jakies info (po 16 sms-em) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata DZISIAJ (wtorek) IP: *.net.autocom.pl 12.07.05, 16:57 Tradycyjnie 19:00 pod barierka. Tuya sie zadeklarowala, reszta nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: ZDJĘCIA DODANO IP: *.tele2.pl 12.07.05, 08:44 Gratulacje!!!! musialo byc superowsko! Opowiedzcie wrazenia, historie, co sie wydazylo, przygody ;) ,jak sie jedzie waskim chodnikiem w tyle osob??. Serwis zdjeciowy swietny!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: R O L K I - Sroda 19 (-Tyniecka) IP: 149.156.155.* 12.07.05, 15:13 Po przejezdzie, na rynku na piwku powstal pomysł co by wkoncu sprawdzic, czy istnieje ta fantastyczna sciezka rowerowa za Tyniecka. Proponuje ja wkoncu sprawdzic, ja przyjade samochodem i zaparkuje tam gdzie konczy sie sciezka, bedziemy mogli przejechac ten kawalek gdzie nie ma asfaltu a dalej to wiadomo posuszowac. Moja propozycja to sroda o 19.00 przy barierkach przy wawelu(czyli tam gdzie zawsze) Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: R O L K I - Sroda 19 (-Tyniecka)???? 12.07.05, 15:18 Buuuu:( A musi byc sroda? Bo ja w srode nie moge (Ela tez nie) Moze czwartek albo dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Nowe tereny rolkowe IP: *.tele2.pl 12.07.05, 16:13 Polecam dojazd autem do toru kajakowego przy stopniu wodnym kosciuszko (skret w prawo przed przejazdem pod autostrada, sa male oznaczenia) jest duzy parking, z ktorego trzeba sie przedostac przez wal ;) Wokol toru jest swietna petla do jezdzenia z rowniutkim asfaltem. Poza tym walem mozna przejechac spory kawal asfaltowa sciezka, bardzo ladna trasa. Na miejscu jast jakas knajpka, minusem jest brak oswietlenia trasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur !Re: R O L K I - Nie Sroda - Piatek (-Tyniecka)!! IP: *.chello.pl 13.07.05, 09:30 Przepraszam wszystkich forumowiczow, niestety w srode nie dam rady - sprawy zawodowe. Proponuje przelozenie tego na piatek!! Odpowiedz Link Zgłoś
tuya !Re: R O L K I - Nie Sroda - a moze czwartek? 13.07.05, 10:01 bo ja w piatek nie moge:( a bedzie mi bardzo przykro jak pojedziecie beze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: R O L K I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 15:24 Ej, rolkarze! nie może tak być ze ten wątek jest na poprzedniej stronie! up. Odpowiedz Link Zgłoś
bartko stronka www + forum z prawdziwego zdarzenia 14.07.05, 15:44 Witam wszystkich, Wpadlismy z kumplem na pomysl zeby zrealizowac pomysl na nasza strone krakowskich rolkarzy. Do tego oczywiscie bedzie forum, prawdziwe i funkcjonalne. Mamy zapewniony hosting, trzeba by tylko wykupic jakas domene ale to nie problem. Nie wiem czy jutro wpadne na 19 wiec pytam Was tu i teraz. Czy bylibyscie zainteresowani odwiedzeniem takiej stronki i ew braniu czynnego udzialu w jej rozwoju? Jednym slowem czy warto zebysmy sie w to pobawili? Licze na wasze opinie, na tak lub na nie. Stronka moglaby wystartowac w ciagu 2 tygodni, jest juz w fazie projektu. pozdr bartko (ten z bialym krzyzem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pulemiot Re: stronka www + forum z prawdziwego zdarzenia 03.08.05, 09:42 Ja jestem zainteresowany taką stroną, deklaruję sie na zrzutę na domenę i na napisanie paru tekstów (np. o łożyskach ;) ). Wydaje mi się, że warto mieć taką stronkę, bołatwiej się wtedy będzie skrzyknąć na jakieś przejazdy, a jakby na to nie patrzeć, to w grupie raźniej. A tak generalnie, to jaką trasę wczoraj zaliczaliście? widziałem Was na Błoniach po 21. pozdro. P. Odpowiedz Link Zgłoś
bartko Re: stronka www + forum z prawdziwego zdarzenia 03.08.05, 16:02 pulemiot napisał: >Ja jestem zainteresowany taką stroną, deklaruję sie na zrzutę na domenę i na >napisanie paru tekstów (np. o łożyskach ;) ). Wydaje mi się, że warto mieć >taką stronkę, bołatwiej się wtedy będzie skrzyknąć na jakieś przejazdy, a jakby >na to nie patrzeć, to w grupie raźniej. Spoko, jestesmy otwarci na wspolprace. Pare artykulow jest napisanych. Kazdy ciekawy artykul bedziemy dodawac. To ma byc w koncu nasza wspolna strona. Mysle, ze odpalimy calosc w ciagu tygodnia. Bedziemy czekac na uwagi i wspolnymi silami bedziemy budowac dalej. > A tak generalnie, to jaką trasę wczoraj zaliczaliście? widziałem Was na > Błoniach po 21. Przegonilismy Panie wokol Blon, na Bulwary, Plantami do Rynku i z powrotem na Blonia. Tak rekreacyjnie ;) pozdr bartko Odpowiedz Link Zgłoś
alrisa Ja bym też chciała ... 08.08.05, 15:11 A tak generalnie, to jaką trasę wczoraj zaliczaliście? widziałem Was na > > Błoniach po 21. > Przegonilismy Panie wokol Blon, na Bulwary, Plantami do Rynku i z powrotem na Blonia. Tak rekreacyjnie ;) Czytam i zazdroszczę... Mam rolki ale jeździłam na nich kilka razy w życiu - boję się jak cholera... Jak się uczyliście jeździć ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Ja bym też chciała ... IP: *.tele2.pl 08.08.05, 15:27 zalozylismy ochraniacze, potem rolki, wstalismy i... potem cos sie szybko stalo, ale nie bardzo wiadomo co, i ...trzeba bylo znowu wstawac. Ale potem to juz bylo tylko lepiej ;) a teraz to nawet jest frajda ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz na deszcz IP: *.tele2.pl 08.08.05, 15:35 podobno fajnie sie jezdzi na pietrze budynku AGH przy alejach. Sa tam szerokie korytarze i mozna robic dluga petle. Podloga wylozona flizami, wiec przyczepnosc jest dobra. Z wejsciem nie ma klopotu, bo jest tam jakas wystawa skamienialosci czy jakis prac studentow. Na 'trasie' tloku nie ma bo ta wystawa nie jest jakas rewelacyjna :) kumpel jezdzil i zachwalal. Jesli macie jakies doswiadczenia lub pomysly na jazde w deszczu to dajcie znac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musibyclepiej Re: Ja bym też chciała ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 19:13 ja również zaczęłam w tym sezonie się uczyc, i też się okrutnie boję- strach w oczach, uczucie, że mam klocki zamiast nóg itp.tak to jeszcze wygląda:) Mnie pomaga kumpela, za 1-szym razem trzymała mnie za rękę, - interesujacy to musiał byc widok dla śmigajacych przy Błoniach rolkarzy:)nie wiem czy dobrze mnie osoby postronne instruowały, ale podobno dobrze jest się na poczatku "bezpiecznie poprzewracac" podobno się wtedy przełamię- hmmm jeszcze nie próbowałam, bo to nie to samo w końcu co narty:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_z82 Re: Ja bym też chciała ... 08.08.05, 20:15 ja moge równiez powiedzieć,że jeżdżę dopiero od tego sezonu bo moje wcześniejsze rolki były okropne i beznadziejnie sie na nich jeździło- one raczej robiły dużo hałasu :D Narazie rolkuje tylko na Błoniach ale samej mnie się nie zawsze chce a na dalsze trasy to jeszcze chyba nie bardzo sie nadaje :) może zbierzemy sie kiedyś razem na Błoniach i się pouczymy? by móc dołączyć do bardziej zaawansowanych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
alrisa Re: Ja bym też chciała ... 09.08.05, 11:27 W kupie raźniej :) A co do kontrolowanych upadków to pierwsze były zupełnie niekontrolowane i to głównie na tyłek, potem siedziałam bokiem... Jak przejść z etapu rapowego na jakiś bardziej normalny? A może by się tak faktycznie zebrać w kilka łamag to jest nmiałam na myśli początkujących :)Tylko przydałby się ktoś jeżdżący co by instruować ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja 15_07 piatek IP: *.tele2.pl 15.07.05, 09:19 heja, jezdzi ktos dzisiaj wieczorem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: 15_07 piatek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:29 Ktos chyba jezdzi.. :> Rzuc tu okiem rolki.atspace.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:25 czemu sie nie umawiacie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:42 A chcesz sie umowic? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:47 nie bo ja nie jezdze na rolkach ;) ale chce zeby oni sie umowili... Odpowiedz Link Zgłoś
tuya jakby dzis po poludniu nie padalo... 21.07.05, 12:33 to bedziemy jezdzic na rolkach - na razie Ela i ja. Moze ktos dolaczy? Wczoraj jezdzilam sama i troche smutno mi bylo ze nikogo znajomego nie spotkalam. Spotkanie tradycyjnie o 19 pod barierka:) Odpowiedz Link Zgłoś
alrisa Re: jakby dzis po poludniu nie padalo... 21.07.05, 13:55 A w okolicach Błoń nikogo nie będzie przypadkiem? Planuję sobie dzisiaj wieczorem porapować w tamtych okolicach :) A w ogóle to jeszcze przydałyby się podpisy pod tymi zdjęciami bo jak tu zaczepiać kogoś jak się wie tylko tyle, że był na zdjęciu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: jakby dzis po poludniu nie padalo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:31 My będziemy krążyć w okolicach Bulwarów Wiślannych -może dołączysz do nas? Może następnym razem jak będzie pewniejsza pogoda dotrzemy też na Błonia. Myślę że spokojnie nas rozpoznasz. Zapraszamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: jakby dzis po poludniu nie padalo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:21 A telefonu to nie ma?:P Ja na 19ta nie zdaze raczej, 19:30-20 :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: jakby dzis po poludniu nie padalo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:33 Agata będziemy krążyć w okolicach to odnajdziemy się gdzieś. Wyślij sms do Tuyi to podjedziemy pod Wawel. Do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
tuya A Panowie wyjechali na wakacje, wszyscy??? 21.07.05, 15:47 Nie zeby mi towarzystwo kolezanek nie wystarczalo. Ale coz sie panowie tak rozleniwili? Bo rolki kurzem zarosna i zalegna sie pajaki! Odpowiedz Link Zgłoś
bumbum155 Re: A Panowie wyjechali na wakacje, wszyscy??? 21.07.05, 22:10 jeździcie jutro? Odpowiedz Link Zgłoś
bartko Re: A Panowie wyjechali na wakacje, wszyscy??? 21.07.05, 23:10 Panowie jezdza, wtedy kiedy Panie ida juz spac ;) Chyba, ze Panie zaczna jezdzic w bardziej przystepnych godzinach, np 21-22. Poza tym pracujemy nad nasza stronka i forum, premiera juz wkrotce. pozdr bartko Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: A Panowie wyjechali na wakacje, wszyscy??? 22.07.05, 08:19 > Chyba, ze Panie zaczna jezdzic w bardziej przystepnych godzinach, np 21-22. Bardzo chetnie, kiedy tylko pogoda dopisze. Panie sie nie wlocza same po nocy ale w towarzystwie to co innego;) > Poza tym pracujemy nad nasza stronka i forum, premiera juz wkrotce. Nie mozemy sie doczekac! pozdr. tuya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Poniedzialek - zapraszamy chetnych nad Wisłe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 15:29 Dziś tradycyjnie o 19.00 pod barierką nad Wisła będziemy z Tuyą na rolkach. Prawdopodobnie nie będzie padać. Może ktoś dołączy do nas! Coś ostatnio towarzystwo się wykruszyło. Odpowiedz Link Zgłoś
tuya a jak dzisiaj bedzie padac (tfu, tfu) to WTOREK 25.07.05, 16:00 moze ktos sie skusi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: a jak dzisiaj bedzie padac (tfu, tfu) to WTOR IP: *.tele2.pl 26.07.05, 08:43 bedziecie we wtorek? o 19? moze zdaze ;) milego dnia, l Odpowiedz Link Zgłoś
tuya jutro czyli w SRODE... 26.07.05, 09:29 bedziemy jezdzic. Bylysmy wczoraj, padalo tylko przez chwilke. A tak wogole to milo by bylo sie spotkac - wieki juz sie nie odzywales! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: jutro czyli w SRODE... IP: *.tele2.pl 26.07.05, 11:44 ha ha ha, no to sprobuje dorolkowac ;) gdybym sie spoznil to bede jechac w gore rzeki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: jutro czyli w SRODE... IP: *.tele2.pl 26.07.05, 11:46 zaraz, zaraz, jak to w srode?? ja bede dzisiaj - we wtorek 26 lipca dwa tysiace piatego roku Odpowiedz Link Zgłoś
tuya A G A T A ! 27.07.05, 09:23 Twoj tel. nadal nie dziala:( Co Ty na to zeby dzis sie spotkac o 20? I zeby pozniej pojechac na Blonia? Taki plan mi sie kroi na dzis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela dzis o 21.00 na Błoniach!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 10:18 Dziś wieczorkiem ruszamy na Błonia. Może ktoś dołączy do nas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: dzis o 21.00 na Błoniach!!!!!!!!!! IP: *.tele2.pl 27.07.05, 10:47 bede na bloniach od 20 :) wczoraj mnie troche zlalo, dzisiaj mam nadzieje ze bedzie lepiej, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: A G A T A ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 12:15 No niestety dzialac juz nie bedzie, dopoki sie nie postaram o nowy. Dzieki za zwrocienie mojej uwagi wielkimi literami ;) Tylko poprosze o konkretne sprecyzowanie, godzina + miejsce, 20ta, czy 21sza? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: A G A T A ! 27.07.05, 12:21 jak wolisz: jak bys miala ochote przyjechac nad Wisle to o 20 czekam pod barierka jesli wolisz na Blonia to o 20.30 jestem umowiona z Monika przy wyjsciu z parku Jordana a o 21 ma dotrzec Ela. I jeszcze Lukasz ma sie pojawic. To jak??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: A G A T A ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 12:26 Mysle, ze najrozsadniej bedzie odrazu pod wejsciem, zeby nie robic zamieszania :) W koncu w razie czego nie mam mozliwosci kontaktu. 20:30 pod wejsciem do parku Odpowiedz Link Zgłoś
bartko Re: A G A T A ! 27.07.05, 13:16 To ja sie dopisuje do dzisiejszej listy obecnosci. Zwlaszcza, ze i godzina przystepna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Sobota IP: 213.241.90.* 28.07.05, 21:09 czy ktos bedzie jezdzil w sobote wieczorem w okolicach Blon? Agata , moze Ty dasz rade , albo panowie tylko bede musiala prosic Bartka i Filipa o duza dawke cierpliwosci:))MonikA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Sobota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 10:11 Khem, wieczorem, tak jak ostatnio? :> Cos mi sie wydaje, ze przy tej pogodzie to chyba dopiero w nocy :> Aha, nie mam do Ciebie kontaktu, przepadl mi z telefonem no i na wszelki wypadek powtarzam, ze nie mam poki co komorki. Mozesz mi wrzucic jakies namiary na maila? /telefon,kominikator,e-mail/ jaguta(at)gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Sobota IP: 213.134.139.* 30.07.05, 11:54 Straszne upaly, chyba sobie odpuszcze gosci mam na glowie musze sie nimi zajac pozdrawiam , Ela wraca we wtorek to moze wtedy, ja wczoraj gralam dwie godziny w tenisa i padlam SAUNA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 31.07.05, 13:24 Gdzie moge kupić dobre rolki w Krakowie?, tzn na jakiej ulicy?, jestem z Tarnobrzega. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bartko Re: R O L K I - szukam chetnych 31.07.05, 15:44 > Gdzie moge kupić dobre rolki w Krakowie?, tzn na jakiej ulicy?, jestem z > Tarnobrzega. Polecam sklepy Maks, w CH Zakopianka, CH Plaza i przy ul.Zyblikiewicza, dokladne namiary na www.maks.pl. Obok CH Zakopianka jest tez duzy sklep sportowy Decathlon'a. Mozesz tez zajrzec do GoSport w M1 przy al.Pokoju, niedaleko Plazy. pozdr bartko Odpowiedz Link Zgłoś
cezarex27 Re: R O L K I - szukam chetnych 31.07.05, 19:20 czesc bedzie jezdził ktoś w poniedziałek wieczorkiem najlepiej koło 20 na błoniach??? MOże trochę później,jeżeli tak to ja się piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: R O L K I - szukam chetnych IP: 83.238.175.* 01.08.05, 10:51 Wybieramy się z Moniką we wtorek na Błonia po 21.00. Ktoś jeszcze dołączy? Odpowiedz Link Zgłoś
bartko Re: R O L K I - szukam chetnych 01.08.05, 13:11 Gość portalu: Ela napisał(a): > Wybieramy się z Moniką we wtorek na Błonia po 21.00. > Ktoś jeszcze dołączy? Bede tamtedy wracal na rolkach z pilki ok 21. Jak nie uciekniecie za daleko to sprobuje was znalezc. Pewnie filip tez bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: R O L K I - szukam chetnych IP: 213.134.139.* 03.08.05, 15:53 Aha! To z pilki we wtorek wracales! Dzieki jeszcze raz dla Ciebie i Filipa za cierpliwosc:))) i chyba znalazlam ten kabelek :) tak mi sie wydaje , do czwartku po 21 Ela! skontaktuje sie z Toba jutro(czwartek) kolo 18, idziemy do kina w piatek po ciekawym wykladzie auf deutsch uber die Geschichte Polens, bist du daran interessiert?m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 13:32 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika ELA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 14:54 Chyba mialas racje z ta pogoda,LEJE. Dobrze ze wczoraj wykorzystalysmy fajna pogode, wiec moze do czwartku, a jak co to jestem chetna tez we wtorek pa m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Czy ktos dzis bedzie jezdzil przy Bloniach? IP: 213.134.139.* 09.08.05, 09:00 Ruszcie sie , bo samej mi sie nie chce, blagam! Bede w okolicach Blon po 21 bo najpierw wybieram sie do teatru , najpierw cos dla ducha , a potem dla ciala Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Czy ktos dzis bedzie jezdzil przy Bloniach? IP: *.tele2.pl 09.08.05, 09:32 a na co idziesz do teatru? bo bym sie chetnie wybral, jesli Ci to nie przeszkadza. a swoja droga, jak zamiezasz jezdzic w wieczorowej sukni?? chyba ze szukasz na rolki jakiegos faceta w smokingu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Czy ktos dzis bedzie jezdzil przy Bloniach? IP: 213.241.90.* 09.08.05, 15:22 Witam. macie racje z rolek nici, leje, ta pogoda mnie wykonczy, ide do Moliera na "Czape" z Litewka , to sa sztuki lekkie i wakacyjne, wiec zamierzalam isc na luzie tzn. w rolkach:)) a potem rundki wokol Rynku. Jutro graja Babski wybor z Jerzym Nowakiem a w piatek Emigranci Mrozka, tez ide; sa wolne miejsca, mozna dzwonic do Moliera i dowiadywac sie 2926400, pozdrawiam MOnika Odpowiedz Link Zgłoś
alrisa Re: Czy ktos dzis bedzie jezdzil przy Bloniach? 11.08.05, 09:31 A ja melduję, że jeździłam między 19 a 21 w okolicach Parku Jordana i Błoń - dolało nam dopiero później ... Zaczyna mi się to podobać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Czy ktos dzis bedzie jezdzil przy Bloniach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 14:40 Czesc Alrisa! a jak tam ten dluuuuuuugi weekend? , jestes w kraku? jezeli tak i bedziesz jezdzic to daj znac, napisze jeszcze do Ciebie na Twoj adres pozdrawiam mOnika Odpowiedz Link Zgłoś
alrisa Re: Czy ktos dzis bedzie jezdzil przy Bloniach? 09.08.05, 11:28 Dzisiaj to raczej marne szanse - ponoć ma lać.... A na co się wybierasz do teatru? Odpowiedz Link Zgłoś
bartko dzis, sroda 10.08.05, 18:00 witam ponownie, Bede jezdzil wieczorem o 2030 po Bloniach, jakby ktos reflektowal na rundke po miescie to bede sie chwile krecil po 3.Maja. Panie juz widze odpoczely po ostatnim treningu ;) pozdr bartko, z bialym krzyzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.chello.pl 18.08.05, 10:10 odświeżam bo coś nasz wątek wylądował już chyba na 5 stronie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Niedziela-jest ktos chetny IP: *.chello.pl 21.08.05, 14:31 Cze jest dzisiaj ktos chetny na rolki , czy jeszcze wszyscy na urlopach? Odpowiedz Link Zgłoś
bartko Kraków na rolkach wystartował! 21.08.05, 17:32 Witam wszystkich, Kiedys tam pisalem, ze jestesmy w trakcie tworzenia strony o krakowskich rolkach. I oto jest. Dzis udostepnilismy ja dla Was. Mam nadzieje, ze wezmiecie udzial w jej tworzeniu lub przynajmniej bedziecie nas czesto odwiedzac. Powstalo tez forum, gdzie mozna podyskutowac o wszelkich tematach rolkowych i nie tylko, a takze umowic sie na wspolne jazdy. Nie bede pisal wiecej. Zapraszam na www.rolki.krakow.pl Czekamy na Wasze komentarze, ale juz na nowym forum ;) pozdr bartko www.rolki.krakow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rolki.krakow Re: Kraków na rolkach wystartował! 21.08.05, 17:54 Cześć tak tak, strona wystartowała!!! po 2 miesiącach nieprzespanych nocy wszystko zostało dopięte na ostatni guzik i oto ruszyliśmy. Zapraszamy więc na serwis <b><a href="www.rolki.krakow.pl" target=_blank>www.rolki.krakow.pl</a></b> Życzymy dobrej zabawy i czekamy na Wasze komentarze. Fredi Rolki.krakow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Kraków na rolkach wystartował! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 13:44 Świetna stronka, mysle, ze cieżko bedzie znalezc cos do czego sie mozna doczepic :) A cala reszta juz zalezy od inicjatywy i zapotrzebowania :) Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
rolki.krakow Re: Kraków na rolkach wystartował! 23.08.05, 20:55 Dzięki! i zapraszam kolejne osoby na stronę, inicjatywy zapewne nie zabraknie :-) pozdr. Fredi www.rolki.krakow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rolki.krakow Re: R O L K I - szukam chetnych 21.08.05, 17:58 Cześć W takim razie napierw zajrzyj tutaj: www.rolki.krakow.pl. Nowy serwis dla krakowskich rolkarzy, w sieci od wczoraj. Zapraszam Fredi www.rolki.krakow.pl Odpowiedz Link Zgłoś