izetca 04.04.05, 23:04 Czy Papiez mial jakas rodzine? bardzo chcialabym wiedziec ze nie byl samotny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lula Re: Papiez Samotny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 20:40 Dziś wyczytałam archiwalne artykuły,że miał kuzynostwo,pisali ostatnimi czasy listy między sobą. Zdziwiłam sie bo mało sie o tym mówiło,pozatym przyjaciele maturalni go odwiedzali,widziałam reportaż,utrzymywał tez kontakt z "Rodzinką". Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysca Re: Papiez Samotny 06.04.05, 23:34 Jezeli tak jak mowisz Papiez ma rodzine to skladam im wyrazy najglebszego wspolczucia . Odpowiedz Link Zgłoś
agalea Re: Papiez Samotny 06.04.05, 21:44 Jego współpracownicy byli dla niego rodziną. I to nie w znaczeniu przenośnym. Traktował ich wszystkich z ogromną miłością. W poniedziałek w gazecie wyborczej był artykuł o Artuto Mari (fotografie) dla którego był jaa ojciec. Był z Arturo Mari w ważnych chwilach żyia (np. podtrzymywał go na duchu kiedy umierała mu zona). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stokrotka Re: Papiez Samotny IP: *.chello.pl 06.04.05, 23:50 Mnie bardzo wzruszyla informacja, ze umarl trzymajac za reke swojego przyjaciela, arcybiskupa Dziwisza. Pomyslcie, nawet On - taki wielki, taki swiety - chcial w tej chwili trzymac za reke kogos bliskiego. Moze nawet On sie bal? Odpowiedz Link Zgłoś