Gość: zabek IP: *.centrumc.krakow.pl 25.06.02, 16:20 Czy ktos z Was ma doswiadczenia z leczeniem zebow laserem. Chodzi mi gdzie w Krakowie, za ile i jak to w ogole wyglada ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dora5 Re: Leczenie laserem 25.06.02, 16:36 zabkowi się ząbek popsuł:-((( nie lepiej do rejonowego ośrodka zdrowia?:-(((( tam jest i gabinet, i dentysta-sadysta, a i usługa gwarantowanie bezpłatna:((( Dora ps. sama jestem ciekawa informacji o laserze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Leczenie laserem 25.06.02, 22:32 Oj Doro coś u Ciebie kiepsko z aktualną informacją :-) W przychodni za darmo leczą tylko jedynki i bodajże dwójki, za resztę trzeba płacić. Nasi decydenci uznali, że Polakowi wystarczy ładny uśmiech? Odpowiedz Link Zgłoś
dora5 Re: Leczenie laserem 26.06.02, 09:26 kathy38 napisał(a): > Oj Doro coś u Ciebie kiepsko z aktualną informacją :-) W przychodni za darmo > leczą tylko jedynki i bodajże dwójki, za resztę trzeba płacić. Kasiu! zartujesz?! powiedz że zartujesz! przecie to kpina, nic o tym nie wiedziałam, Ty wiesz ile mój mąz płaci na służbę zdrowia, za głowę sie złapac, akurat wczoraj przyniósł rozliczenia- wszyscy mielibysmy zęby ze złota Dora ps.Chodzimy prywatnie do gabinetu w domu pogodnej jesieni. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Leczenie laserem 26.06.02, 09:38 No niestety nie żartuję :-( A sama też chodzę do prywatnego gabinetu. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Leczenie laserem 26.06.02, 10:12 dora5 napisał(a): > ps.Chodzimy prywatnie do gabinetu w domu pogodnej jesieni. Ja też :))) I jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Dentysta 26.06.02, 15:25 Widzialam ostatnio w telewizorze krotki program inforamcyjny o innowacjach wprowadzanych w niektorych gabinetach dentystycznych. Wykorzystywana jest refleksjologia. Delikwent, ktory lezy na fotelu dentystycznym, masowane ma stopy przed, w czasie i chwile po zabiegu. Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś