Dodaj do ulubionych

Tivoli, ul. Stolarska 8

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 23:57
Ciekawe czy osoba która pisała tą recenzję odwiedziała kiedykolwiek ten
przybytek: "Kameralne wnętrze w stylu antycznym ...."?
W środku wszystko przypomina słowacki wycap, brudne stoły, plastikowe
coś "obrus?" na stołach, głośna muzyka z trzeszczącego magnetofonu.
"w sam raz na kolację przy świecach." CHYBA JEŚlI KTOŚ LUBI TOWARZYSTWO
DRESIARZY.
Ale na szczęście można tam zjeść jedną z najlepszych Lasagne.
Może w sumie warto, ale lepiej potraktować knajpę jako stołówkę.
Ja niestety wpadłem tam na romantyczną kolację, zwiedziony recenzją w
Gazecie.
Obserwuj wątek
    • Gość: k. Re: Tivoli, ul. Stolarska 8 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 18:08
      no to chyba ty!
    • Gość: Łukasz Tivoli, ul. Stolarska 8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 22:47
      Gnój, syf i ubóstwo!!! Niedomyte kufle, ser żółty jakaś kupa od kozy, a w karcie
      napisane, że mozzarela, której szefa oczy nigdy nie ujrzały, obok też nie lepiej
      bratnia firma grill cafe, która współdziała niby razem z tivoli, bo toaleta ich
      łączy, a obstrukcja po niesmacznym w ich wykonaniu i nadto drogim jedzeniu -
      gwarantowana! Kelnerki -pożal się boże, aż obrzydza na samym wstępie... co
      kobieta ok 50/60'letnia robi trzymając talerz z jedzeniem przeze mnie
      zamówionym. Jej image i dialekt angielski do coraz liczniejszej grupy turystów w
      krakowie idealny, abym puścił pawia zanim tknę się tego jedzenia. Z kolei
      dostawcy z tych firm są niezdarni wylewają sosy, dowożą sodome i gomore w
      pudełku.. Obecna opinia nie wiąże się z tym z czym miałem do czynienia dwa lata
      temu!
    • Gość: kasia i tomek Tivoli, ul. Stolarska 8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 21:08
      jedzenie nie najgorsze ale podawane na obitych talerzach i doliczają za
      ketchup - chyba biedna firma !!! dobre posunięcie z zakazem
      palenia !!!!!!!!!!!! prosimy o uśmiech panie kelnerki bo ostatnim czasem go
      brakuje i robi się jak w grobowcu pozdrawiamy cieplutko
    • Gość: stali bywalcy Tivoli, ul. Stolarska 8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 11:47
      Bardzo często przychodzimy do Tivoli na pizze i jest naprawde bardzo dobra
      nasza uwaga to brudne kufle
    • Gość: krzyś Tivoli, ul. Stolarska 8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 12:36
      polecam lasagne jest naprawde smaczna . Kiedyś to było nasze ulubione miejsce
      na spotkania ze znajomymi ale popsuła się obsługa . Pracowała tam bardzo ładna
      i miła blondyneczka zawsze uśmiechnięta to ona nas tam przyciągła brak jej
      osoby spowodował , że jedzenie już tak nie smakuje SZKODA !!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: krzyś Tivoli, ul. Stolarska 8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 12:36
      polecam lasagne jest naprawde smaczna . Kiedyś to było nasze ulubione miejsce
      na spotkania ze znajomymi ale popsuła się obsługa . Pracowała tam bardzo ładna
      i miła blondyneczka zawsze uśmiechnięta to ona nas tam przyciągła brak jej
      osoby spowodował , że jedzenie już tak nie smakuje SZKODA !!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka