Gość: krakowianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 11:30 A co sadzicie o 29 Lo ? na kurdwanowie. skończyłam tą szkołe i moge powiedziec ze...porażka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: XXIX LO IP: *.chello.pl 10.05.05, 11:36 Nie skonczylam tej szkoly, ale mieszkam na Kurdwanowie, i rowniez moge stwierdzic, ze porazka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hola Re: XXIX LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:50 Tez mieszkam na Kurdwanowie. Chocby nie wiem co nie poszłabym nigdy do tego LO! Slyszalam pogloski ze maja je zlikwidowac..Poziom..towarzystwo jakie tam chodzi..no porazka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz:P Re: XXIX LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:13 Sama jestes porazka:P:P:P a do tego reprezentujesz strasznie niski poziom:P skarbie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hola Re: XXIX LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 11:13 Wiesz, moi znajomi co sami chodza do XXIX uwazaja ta szkole za porazke, ale im sie podoba takie "obijanie", niski poziom.. wiec nie jest im zle;) Tak wiec sobie tego nie wymyslam :P A porazka to pewnie jestes Ty chodzac do tej szkoly i broniac jej poziomu, heheheheheh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 fajne Re: XXIX LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:45 no bez przesady z tym towrzystwem...nie wszyscy są tam jacyś ułomn, nienormalni i z Kurdwanowa:) ja tam chodziłam i moge śmiało stwiedzić że jestem zupelnie normalna i jacyś inni tez sie znajda normalni:). a poziom wcale nie jest taki niski.ostanimi czasy bardzo się tam podniósł. nawet na końcu roku szkolnego Krampus nie okazał sie taki zły:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Re: XXIX LO IP: *.76.classcom.pl 20.05.05, 10:13 haha tez sadze, ze porazka... poziom i towarzystwo (co ciekawe przyjmuja tam ludzi, ktorzy zostali wywaleni z technikum...); takie liceum dla tych ktorym nie poszlo w innych szkolach... Odpowiedz Link Zgłoś