IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 11:30
A co sadzicie o 29 Lo ? na kurdwanowie. skończyłam tą szkołe i moge
powiedziec ze...porażka.
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: XXIX LO IP: *.chello.pl 10.05.05, 11:36
      Nie skonczylam tej szkoly, ale mieszkam na Kurdwanowie, i rowniez moge stwierdzic, ze porazka...
      • Gość: hola Re: XXIX LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:50
        Tez mieszkam na Kurdwanowie. Chocby nie wiem co nie poszłabym nigdy do tego LO!
        Slyszalam pogloski ze maja je zlikwidowac..Poziom..towarzystwo jakie tam
        chodzi..no porazka.
        • Gość: Mateusz:P Re: XXIX LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:13
          Sama jestes porazka:P:P:P a do tego reprezentujesz strasznie niski poziom:P
          skarbie;)
          • Gość: hola Re: XXIX LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 11:13
            Wiesz, moi znajomi co sami chodza do XXIX uwazaja ta szkole za porazke, ale im
            sie podoba takie "obijanie", niski poziom.. wiec nie jest im zle;) Tak wiec
            sobie tego nie wymyslam :P A porazka to pewnie jestes Ty chodzac do tej szkoly
            i broniac jej poziomu, heheheheheh!
      • Gość: 2 fajne Re: XXIX LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:45
        no bez przesady z tym towrzystwem...nie wszyscy są tam jacyś ułomn, nienormalni
        i z Kurdwanowa:) ja tam chodziłam i moge śmiało stwiedzić że jestem zupelnie
        normalna i jacyś inni tez sie znajda normalni:). a poziom wcale nie jest taki
        niski.ostanimi czasy bardzo się tam podniósł. nawet na końcu roku szkolnego
        Krampus nie okazał sie taki zły:D
    • Gość: lil Re: XXIX LO IP: *.76.classcom.pl 20.05.05, 10:13
      haha tez sadze, ze porazka... poziom i towarzystwo (co ciekawe przyjmuja tam
      ludzi, ktorzy zostali wywaleni z technikum...); takie liceum dla tych ktorym nie
      poszlo w innych szkolach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka