Gość: Ania IP: 213.25.22.* 12.07.02, 18:51 czy ktoś tam studiował, jaki jest poziom i w ogóle-atmosfera? Chodzi o studia zaoczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: betina Re: A zarządzanie na Kijowskiej? Jak tam jest? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 08:26 chodziłam tam jakis czas ale na 2-letnie studium,nie studia..i z tego co ja wiem ta Kijowska nie cieszy sie zbyt dobra opinia,juz lepiej wybierz sie na Miodowa:)ale na studiach moze jest inaczej? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Miodowa IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 09:52 Gość portalu: betina napisał(a): > chodziłam tam jakis czas ale na 2-letnie studium,nie studia..i z tego co ja > wiem ta Kijowska nie cieszy sie zbyt dobra opinia,juz lepiej wybierz sie na > Miodowa:)ale na studiach moze jest inaczej? > pozdr. Jeżeli chodzi o PSB to jst niewesoło (chyba muszą zamykać), a rektor to zwolennik Samoobrony jak uczy ekonomii mulata Leppera to pozazdrościć wiedzy:)) wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=938136&dzial=krk010100 Pozdrawiam i myślcie trzeźwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: A zarządzanie na Kijowskiej? Jak tam jest? IP: *.taconic.net 21.08.02, 02:34 Witam serdecznie! Osobiscie studiuje w Wyzszej Szkole Zarzadzania i Bankowosci w Krakowie Finanse i Bankowosc i mowiac zupelnie szczerze jestem w zupelnosci ustysfakcjonowana poziomem edukacyjnym, jaki jest w stanie zaoferowac ta uczelnia. Jestesmy najlepsza uczelnia niepanstwowa w Malopolsce. Wykladowcami sa u nas profesorzy i doktorzy pracujacy najczesciej na UJ, AGH i AE w Krakowie. Moim zdaniem najlepsze jest tu to, ze mozna tu zdobyc wiedze na prawde uzyteczna, praktyczna i czesto wykorzystywana na codzien. Dysponujemy kilkoma przedmiotami wykladowymi, ktorych nie mozna spotkac na innej uczelni, jak na przyklad: techniki internetowe, biurowe sytemy informacyjne, "Market Place" symulacyjna gra biznesowa oraz program internetowy sluzacy do nauki jezykow obcych - "Supermemo". Uczelnia jest w wysokim stopniu skomputeryzowana, kazdy sluchacz otrzymuje nieodplatnie swoj wlasny profil na serwerze uczelnianym. Ponadto jest mozliwosc otrzymania stypendium zarowno socjalnego jak i naukowego. Mamy tez nasze wlasne akademiki i nowy budynek dydaktyczny, o barzdo wysokim standardzie wyposazenia. Zapraszam wiec do odwiedzenia naszej strony internetowej: www.wszib.edu.pl 0sobiscie polecam WSZiB w Krakowie jako uczelnie godna zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew A mgr można zrobić IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.02, 11:54 Czy tylko licencjat a później do państwowej. Odpowiedz Link Zgłoś