Dodaj do ulubionych

Krakowskie lokale z tęczową nalepką

• nicola21 co ze mna ?? 02.06.05, 15:09
      ja nie chce zadnych naklejek. nie przeszkadzaja mi pary calujace sie bez wzgledu
      na to jakiej sa plci. ale majac dwie resteuracje jedna z naklejka druga bez,
      ja musze dokonac wyboru - opowiadajac sie po jednej czy drugiej stronie bez
      wzgledu czy tego chce czy nie. mam wrazenie ze ktos wykorzystuje fakt ze jestem
      glodna lub chce sie spotkac z przyjaciolmi do zakwalifikowania mnie do jakiejs
      grupy.

w moim miescie jest jedna restuaracja do ktorej chodze - wszystkie posilki sa
      tam weggi wiec nie musze znosic wzroku sprzedawcow jak sie pytam o jedzenie bez
      miesa. ale nie ma na drzwiach nakleki - "DLA TYCH CO NIE ZABIJAJA ZWIERZAT".

o co w tej akcji tak na prawde chodzi ??
      • Gość: ADAM WITAJCIE CIEMNOGRODZIANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 15:16
        o bożżżżżżżżżżżżżż, co za ciemnogród
        -to do tych co pisali te wypociny powyżej...trudno mi uwierzyć ,ze nie wiecie o
        co w tym wszystkim chodzi....?
        tyle lat walki o tolerancje a ci jak w onucach łazili tak i łażą...
        to ja może napiszę dużymi lyteramy żeby naród zrozumiał
        A TO PO TO DROGI NARODZIE,ŻEBY GEJ MÓGŁ PRZYJŚĆ ZE SWOIM CHŁOPAKIEM UFAJĄC,ŻE
        NIE DOSTANIE PO MORDZIE ,OD JEDNEGO Z WAS!!!!koniec pieśni.
        TRUDNE BYŁO?

• nicola21 Re: WITAJCIE CIEMNOGRODZIANIE 02.06.05, 15:20
          wybacz ciemnogrodzianinie ale chyba inaczej rozumiemy tolerancje. mnie naklejki
          kojarza sie z dyskryminacja - onaczaniem terenu dla tych co sa za i dla tych co
          sa przeciw.
          jesli tacy ludzie jak ty decydowali o tych naklejkach, to sie nie dziwie ze ta
          akcja przypomina raczej dzialania faszystow niz ludzi ktorzy walcza o ROWNE
          PRAWA DLA WSZYSTKICH BEZ WZGLEDU NA ICH POGLADY.
          nie mowie oczywiscie o biciu, ale w Polsce mozna zostac pobitym o wszystko i nie
          trzeba byc homoseksulaista. zreszta mnie jakos takie rzeczy panie ograniczony
          nie przychodza do glowy wobec zadnych ludzie.

spozeciemnogrodczanin.
        • Gość: str8 Re: WITAJCIE CIEMNOGRODZIANIE IP: *.echostar.pl 02.06.05, 16:13
          Kiedyś zamiast uładzonego "gej", "homoseksualista" mówiło się : pederasta,
          zboczniec. Tolerancyjni panowie i panie zostali niestety skutecznie poddani
          praniu mózgów przez progejowską propagandę. O tym, że jest to zboczenie i do
          tego podlegające leczeniu nikt jakoś nie wspomina.
          • nicola21 Re: WITAJCIE CIEMNOGRODZIANIE 02.06.05, 16:17
            jestem za mloda zeby pamietac te czasy. ale wydaje mi sie ze kiedys
            przesladowane bylo w Polsce wszystko, rowniez to co obecnie przesladuje
            najbardziej(RM).
            • Gość: str8 Re: WITAJCIE CIEMNOGRODZIANIE IP: *.echostar.pl 02.06.05, 16:36
              Ciekawe czy chodzi tu o prześladowanie, czy o zwykłe nazywanie rzeczy po
              imieniu. Wiadomo, że nie należy kraść, ale jeśli można "wziąć inaczej" - to
              brzmi już lepiej i prawie normalnie. Tak samo zboczenie można ubrać w tęczową
              flagę i próbować zakryć jego rzeczywiste chore oblicze.
              • Gość: envoy Re: WITAJCIE CIEMNOGRODZIANIE IP: .48.213.* / *.skawina.eu.org 02.06.05, 16:41
                Bredzisz. Co jest chorego w byciu innym nikogo przy tym nie krzywdzac?
                • Gość: str8 Re: WITAJCIE CIEMNOGRODZIANIE IP: *.echostar.pl 02.06.05, 16:44
                  Co jest chorego w gejach? - to samo co w pedofilach - zboczenie.
                  • Gość: envoy Re: WITAJCIE CIEMNOGRODZIANIE IP: .48.213.* / *.skawina.eu.org 02.06.05, 17:14
                    szkoda ze nie zgadza sie z Toba Swiatowa Organizacja Zdrowia, ale przeciez jestes najmadrzejszy.
                    • Gość: str8 Re: WITAJCIE CIEMNOGRODZIANIE IP: *.echostar.pl 02.06.05, 18:36
                      Jeśli dotarłeś do materiałów publikowanych przez Światową Organizację Zdrowia,
                      to z pewnością jesteś w stanie dotrzeć również do innych źródeł i rozszerzyć
                      swoją wiedzę o inne puntky widzenia. Życzę powodzenia.
                    • Gość: lewako prawicowiec Re: WITAJCIE CIEMNOGRODZIANIE IP: *.client.insightBB.com 03.06.05, 11:17
                      Teraz sie nie zgadza, gdyz wplynelo na nia lobby gejowskie, ae kidys sie
                      zgadzalo. To po pierwsze, a po drugie to wilu lekarzy psychiatrow (rowniez na
                      zachodzie) prywatnie uwaza homoseksualizm za dewwiacje.
                • Gość: Czarny_Zyd_homo Re: WITAJCIE CIEMNOGRODZIANIE IP: *.crowley.pl 02.06.05, 18:40
                  Nic.
                  Zle jest natomiast epatowanie swoja innosci reszty i proba narzucania
                  "jedynie slusznych pogladow innym"

Dochodze do wniosku ze gdyby pojawil sie czarny Zyd homo to moglby byc
                  najwiekszym morderca i debilem a i tak wszyscy by bali sie cokolwik zlwgo o nim
                  powiedziec.
                  • Gość: czucz Re: WITAJCIE CIEMNOGRODZIANIE IP: *.bj.uj.edu.pl 03.06.05, 10:56
                    czytalam gdzies w jakims powaznym pismie ,ze"polityczna poprawnosc"w USA
                    powoduje,ze gdy o to samo stanowisko stara sie dwoje ludzi,to na pewno wygra
                    stara murzynska lesbijka,a nie mlody bialy facet.Niby troche zartem,ale cos w
                    tym jest.Podoba mi sie to twoje okreslenie"czarny zyd"!
              • nicola21 Re: WITAJCIE CIEMNOGRODZIANIE 02.06.05, 16:55
                >Wiadomo, że nie należy kraść, ale jeśli można "wziąć inaczej" - to
                > brzmi już lepiej i prawie normalnie.

nie chodzi o nazwe tylko o sumienie. jesli sumienie pozwoli ci oszukiwac na
                poadtkach, to nie nazwiesz tego kradzieza - chociaz taką jest.

• Gość: str8 TOLERANCJA czy AKCEPTACJA IP: *.echostar.pl 02.06.05, 18:57
                  Sumienie to kwestia indywidualna, co zresztą widać tutaj na forum, i jest w
                  dużej mierze wyuczone. Może być oszukane w imię szczytnych ideałów tolerancji,
                  lub np jak w Holandii fałszywej litości (zabijmy dziadka, po co ma się męczyć).

A tak w ogóle nie powinno się mylić w kontekście gejów TOLERANCJI - (ledwo coś
                  toleruję) z AKCEPTACJĄ (wszystko jest OK).
          • Gość: ok Re: WITAJCIE CIEMNOGRODZIANIE IP: *.do.pl / *.generacja.pl 02.06.05, 17:12
            Gość portalu: str8 napisał(a):

> Kiedyś zamiast uładzonego "gej", "homoseksualista" mówiło się : pederasta,
            > zboczniec. Tolerancyjni panowie i panie zostali niestety skutecznie poddani
            > praniu mózgów przez progejowską propagandę. O tym, że jest to zboczenie i do
            > tego podlegające leczeniu nikt jakoś nie wspomina.

Kiedyś, zamiast uładzonego "ateista", "niewierzący" mówiło się po prostu:
            przeklęty pomiot szatana...
            • Gość: str8 Re: WITAJCIE CIEMNOGRODZIANIE IP: *.echostar.pl 02.06.05, 19:13
              > Kiedyś, zamiast uładzonego "ateista", "niewierzący" mówiło się po prostu:
              > przeklęty pomiot szatana...

Przynajmniej nikt nie bawił się w bicie politycznie poprawnej piany.

Teraz możesz spokojnie okraść staruszkę z 50 zł i jest to czyn o niskiej
              szkodliwości społecznej. Ale nazwiesz geja zboczeńcem i i już jesteś
              nietolerancyjny, zacofany i wszyscy są oburzeni za nazywanie rzeczy po imieniu.
        • Gość: rikitikitavi Re: WITAJCIE CIEMNOGRODZIANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 17:10
          A gdzie i kiedy gej dostał po mordzie i za co?
          Jeżeli publicznie obciagał swojemu chłopakowi druta to chyba się by należało?
        • amdrzej11 Re: WITAJCIE CIEMNOGRODZIANIE 02.06.05, 17:45
          www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/00000886.htm
        • Gość: X DO "OSWIECONEGO" ADAMA IP: *.crowley.pl 02.06.05, 18:29
          Wydaje mi sie ze jestes zwyklym pseudo-intelektualista, ktory swoja
          marnosc swojego intelektu chce zaslonic byciem "trendy"

Pokaz mi gdzie w Krakowie i kiedy para homo zostala pobita?
          Nigdy!! niegdzie!!
          Natomiast nalepki sa po to by napietnowac te lokale ktore nalepek nie maja.

To nie jest zadna walka o tolerancje tylko o to by wszycy mieli "teczowe
          poglady" a ci ktorzy takich nie maja to "ciemnogrod"

TO JEST TECZOWY FASZYZM!!!!!!!
      • serwal Re: co ze mna ?? 02.06.05, 15:53
        Chodzi o propagowanie zboczenia w imię "tolerancji i wielokulturowości".
    • Gość: blunder Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką IP: *.icpnet.pl 02.06.05, 15:22
      Nie wiem, może w tej akcji chodzi o coś innego niż tolerancję. Są na przykład
      kluby czy kawiarnie dla samotnych. Samotni ludzie przychodzą tam z nadzieją, że
      może znajdą z kimś nieznajomym jakiś wspólny temat. Spodziewają się też, że
      spotkani tam ludzie mają podobne cele.
      Może więc tęczowe lokale nie mają niczego manifestować, ale dać szansę osobom
      kochającym inaczej poznanie kogoś o podobnych zainteresowaniach.
      Pozdrawiam.
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką 02.06.05, 15:39
      ta akcja jest skandaliczna! ale z drugiej strony przynajmniej porządni ludzie
      wiedzą które speluny maja omijać z daleka...pondato właściciele tych klubów az
      proszą się by zrobić z nimi porządek
    • Gość: laz777 Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 15:42
      Boję sie tylko, że naziści z LPR i MW będą masowo wybijać szyby w tak
      oznakowanych lokalach.
    • Gość: yka Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką IP: *.chello.pl 02.06.05, 15:45
      Ha ha ha, niech się oklejają! Już widzę te powybijane szyby...
      • Gość: lewako prawicowiec Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką IP: *.client.insightBB.com 03.06.05, 11:21
        Z tymi szybami to przesada. J nie libie manifestacji gejowskich, al enei lubie
        tez przemocy. Jak maja swoje miejsca to war od nich. Nie widze powodu aby szyby
        wybijac komus za to co lubi. Z drugiej jednak strony geje powinny sznowac to,
        ze wiel osob nie lubi patrzec na ich umizgi. Chca szacunku niech go sami tez
        okazuja.
    • serwal Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką 02.06.05, 15:50
      Przynajmniej będzie wiadomo, gdzie gromadzi się "element". Takie lokale będę
      omijał z daleka.
      • Gość: goscportalu Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 15:58
        sam jestes element ty idioto. Skurcz cie za mozg chwycil? GFdyby bylo mniej
        takich oszolomow i pseudokonserwatystow moze polska bylaby przyjemniajeszym
        krajem a nie gdzie cudzoziemiec o nieco innym kolorze skory nie moze spokojnie
        przejsc przez krakow, czy 2 facetow trzymajacych sie za reke jest wytykanych
        palcami.
        • Gość: lewako prawicowiec Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką IP: *.client.insightBB.com 03.06.05, 11:26
          W sumie to dobrze ze jest w Poslce rasizm, moz ezapobiegnie to osiedlaniu sie
          kolorowych i konfliktow rasowych. W Angli kilka la temu w jakims miasteczku
          doszlo do powaznych zadym miedzy bialymi anglikami a muzulmanskim
          Pakistynczykami ktorzy opanowali miasteczko to az w 50%. Ja bym tam nie chcial
          aby w Polsce byly getta dla kolorowych. Kilka procent wyksztalconcyh kolorowych
          ok. Ale w rzeczywistosci kolorowi stanowia w duzych skupisakch najwieksz
          koncentracje przestepczosci - arabskei obrzeza Paryza, getta w Nowym Jorku,
          muzulmanskie dzielnice Rotterdamu, tereckie w Niemczech itd.
    • Gość: str8 Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką IP: *.echostar.pl 02.06.05, 16:02
      Proponuję do wyboru przekreśloną tęczową nalepkę - WSTĘP WZBRONIONY IDŹCIE SIĘ
      LECZYĆ.
    • m635 "Baraka" bliska plajty - stąd te rozpaczliwe próby 02.06.05, 16:13
      Ta knajpa w tygodniu świeci pustkami. Na piętrze wiatr hula, parę osób w całym
      lokalu. Drogo, marnie, niewygodne siedziska i ohydnie pstrokate ściany
      wywołujące oczopląs. Klapa!
      Stąd rozpaczliwe próby zdobycia klientów.
      Przychodziłem tam czasem bo można było spokojnie pogadać bez ścisku i
      siedzących blisko ludzi.
      NIGDY WIĘCEJ!
      Albo zajmują się knajpą albo propagowaniem zboczeń. Jeśli tym drugim to beze
      mnie.
    • Gość: pubiarz Ten lokal ze zdjęcia jest na kazimierzu IP: *.chello.pl 02.06.05, 16:50
      będę wszystkim go odradzał a moja noga w tym spedalonym lokalu już się nie
      pojawi.
      • amdrzej11 Re: Ten lokal ze zdjęcia jest na kazimierzu 02.06.05, 17:44
        www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/00000886.htm
    • Gość: rifter Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 17:12
      Mam pytanie , czy w Mc Donaldzie , Hawełce , Wierzynku też będą takie
      naklejki ?
      • Gość: ok Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką IP: *.do.pl / *.generacja.pl 02.06.05, 17:20
        Gość portalu: str8 napisał(a):

> Kiedyś zamiast uładzonego "gej", "homoseksualista" mówiło się : pederasta,
        > zboczniec. Tolerancyjni panowie i panie zostali niestety skutecznie poddani
        > praniu mózgów przez progejowską propagandę. O tym, że jest to zboczenie i do
        > tego podlegające leczeniu nikt jakoś nie wspomina.

Kiedyś, zamiast uładzonego "ateista", "niewierzący" mówiło się po prostu:
        przeklęty pomiot szatana...
        • Gość: ok Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką IP: *.do.pl / *.generacja.pl 02.06.05, 17:24
          Zboczeniem może to jest określane w katechizmach.
          Tylko, że żaden katechizm nie ma nic i mieć nigdy nie będzie do gadania w
          polskim prawie.
          Prawem rządzi racjonalność i logika oraz założenie niezbywalnej wolności każdej
          istoty ludzkiej, o ile nie krzywdzi innej.
        • amdrzej11 Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką 02.06.05, 17:49
          www.moriel.org/articles/discernment/church_issues/misery_and_the_gay.htm
        • Gość: x Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką IP: *.crowley.pl 02.06.05, 17:49
          Czyli twierdzisz ze homokseksualizm jest nastepnym stadium w rozwoju
          cywilizacji i humanizmu tak?
          Szkoda mi cie
          • Gość: ok Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką IP: *.do.pl / *.generacja.pl 02.06.05, 18:05
            Brednia. Nic takiego nie powiedziałem. Usiłujesz manipulować moimi słowami dla
            własnej wygody - nie mogąc podać racjonalnych argumentów na poparcie swoich.
            • Gość: x Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką IP: *.crowley.pl 02.06.05, 18:11
              ...ale ja jeszcze zadnych swoich pogladow nie przedstawialem.
              Komentowalem tylko twoj belkot.
    • Gość: Pawlo No coz... IP: *.access.telenet.be 02.06.05, 17:22
      Kilku klientow zyskaja, kilkudziesieciu straca - rachunek jest prosty.
      Ludzie nie lubia kiedy jakas grupa zaczyna byc nadmiernie faworyzowana. Ja z
      cala pewnoscia z przybytkow tak oznaczonych korzystal nie bede!
      Pozdrawiam
    • Gość: X TO JUZ JAKIES SZALENSTWO!!! IP: *.crowley.pl 02.06.05, 17:47
      ...niedlugo lokale ktore nie maja takiej nalepki bo nie chca ulegac modzie
      beda bojkotowane, obierane im beda koncesje,...a potem co rozbijanie szyb i
      podpalanie.

TECZOWI FASZYSCI!!!!!!!!
      • Gość: ok Re: TO JUZ JAKIES SZALENSTWO!!! IP: *.do.pl / *.generacja.pl 02.06.05, 18:04
        Co ty za bzdury wygadujesz????
        • Gość: x Re: TO JUZ JAKIES SZALENSTWO!!! IP: *.crowley.pl 02.06.05, 18:08
          Jakie buzdury?
          Jestes omamiony garstka lewackich dzialaczy ktorzy na Twoich plecach chca
          dostac sie do Sejmu lub zaistniec w europie pod haslem:
          "nawracamy na humanizm katoland-czyli cimnogrod w srodku europy"

Przejzyj na oczy gosciu!
    • Gość: xxx TECZOWI FASZYSCI W KRAKOWI!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 02.06.05, 17:53
      ...lewactwo upatrzylo sobie Krakow na swoje dzilanie.
      Wiadomo miasto papieza i krolow polskich, Wawel, Skalka, trzeba to opluc tak?
      Kole was to w oczy.

Teczowe wlepki. Podejzewam ze niedlugo wszycy ktorzy nie beda wojujacymi
      lewackimi homosiami beda napietnowani jako "mowiacy jezykiem nienawisci
      oszolomi"
    • Gość: xxxxx CZARNY ZYD HOMO -anty-amerykanin IP: *.crowley.pl 02.06.05, 18:44
      Dochodze do wniosku ze obecnie probuje sie stworzyc nowy gatunek najoskonalszego
      czelowieka przyszlosci. Ma to byc:
      "Czarny Zyd homoseksualista nienawidzacy USA" (nie wiem jak to bedzie po
      lacinie)
      -taki to uznawany bylby prawie za chodzace bostwo.
    • marcin.brzezinski Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką 02.06.05, 19:04
      Biznes to biznes.
      Ludzie zaczną omijać knajpy przyjazne dla sodomitów, właściciele zaczną liczyć
      straty, po jakims czasie cichutko bez rozgłosu zawieszą swoją "tolerancję" na
      kołku i zdrapią naklejki.

Nie jestem z Krakowa ale uwazam że to super miasto. Przykro mi będzie gdy na
      Sukiennicach zawiśnie kolorowa flaga sodomitów. Wierzę że Krakowianie do tego
      nie dopuszczą.

M
    • gertruda_g ja takie lokale będę omijała dużym łukiem 02.06.05, 19:23
      I wątpię żeby taka nalepka przysporzyła obrotów lokalowi. Bo pederaści i geje to
      margines społeczeństwa, 3 % populacji. Skutek będzie taki ,że klientów ubędzie.
      Bo lokal się będzie jednoznacznie kojarzył z wprost gejowskim.
      • Gość: x Re: ja takie lokale będę omijała dużym łukiem IP: *.crowley.pl 02.06.05, 19:26
        Odwrotnie bedzie "trendy" "cool" "zajebisty".
        Pseudo-intelektualne snoby beda tam przsiadywac by demonstrowac swoja
        niechec dla "ciemnogrodu" i udzielac wywiadow dla "oswieconej prasy"
    • Gość: Emeryt z Bydgoszcz Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką IP: *.telsten.com / *.telsten.com 02.06.05, 20:43
      To dobry pomysl.W naszym nietolerancyjnym spoleczenstwie to krok naprzod do
      cywilizacji.A propos Kaczynskiego,to powinien zajac sie nim rzecznik praw
      obywatelskich.Nie jestem gejem,ale uwazam,ze to jest naturalna orientacja
      seksualna.To wymyslila natura i zakazy Kaczynskiego,kosciola rowniez,powinny
      byc traktowane jak przestepstwo i nawolywanie do wasni miedzyludzkich.
      • amdrzej11 Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką 02.06.05, 21:19
        Szanowny Panie Emerycie! Natura "wymyslila" w s z y s t k o co nas otacza.
        I to zywe i martwe. "Wymyslila" pedofilie, zoofilie, nekrofilie, masochizm
        i sadyzm. "Wymyslila" Stalina, Hitlera, Pol Pota, Mao Tse Tunga. "Wymyslila"
        seryjnych mordercow i ludzi zjadajacych swe ofiary. "Wymyslila" nawet cos tak
        obrzydliwego jak koprofilia. "Wymyslila" rowniez zwyklych ludzi. Gratulacje dla
        natury i Pana!
        • tempus Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką 02.06.05, 22:23
          amdrzej11 napisała:

> Szanowny Panie Emerycie! Natura "wymyslila" w s z y s t k o co nas otacza.
          > I to zywe i martwe. "Wymyslila" pedofilie, zoofilie, nekrofilie, masochizm
          > i sadyzm. "Wymyslila" Stalina, Hitlera, Pol Pota, Mao Tse Tunga. "Wymyslila"
          > seryjnych mordercow i ludzi zjadajacych swe ofiary. "Wymyslila" nawet cos tak
          > obrzydliwego jak koprofilia. "Wymyslila" rowniez zwyklych ludzi. Gratulacje
          dla
          >
          > natury i Pana!

Rusz trochę mózgiem i zauważ pewne różnice. Homoseksualiści nie krzywdzą
          partnera. Robią to dobrowolnie. I mają do tego prawo.
          • Gość: pochopek Nie wnioskuj pochopnie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 23:07
            Ojej, uczył Marcin Marcina. Zwróć może w wolnej chwili uwagę, że (przepraszam
            za temat i przykład), że koprofil, nekrofil i osoby w grupach sado-maso, jak i
            ci którzy lubią we trójkę, w czwórkę czy w piątkę - też nikogo (żywego) nie
            krzywdzą i robią to dobrowolnie (daruję sobie uwagę, że zoofil robi zwierzątku
            mniejszą krzywdę niż rzeźnik). I co z tego? Też mają urządzać marsze i obnosić
            się ze swoją "indywidualnością"? Żądać praw małżeństw? Pozdrawiam (i dziękuję
            uprzejmie z góry za ewentualne wyzwiska), pa
            • Gość: rye Re: Nie wnioskuj pochopnie.... IP: *.chello.pl 03.06.05, 00:10
              Gość portalu: pochopek napisał(a):

> Ojej, uczył Marcin Marcina. Zwróć może w wolnej chwili uwagę, że (przepraszam
              > za temat i przykład), że koprofil, nekrofil i osoby w grupach sado-maso, jak i
              > ci którzy lubią we trójkę, w czwórkę czy w piątkę - też nikogo (żywego) nie
              > krzywdzą i robią to dobrowolnie (daruję sobie uwagę, że zoofil robi zwierzątku
              > mniejszą krzywdę niż rzeźnik). I co z tego? Też mają urządzać marsze i obnosić
              > się ze swoją "indywidualnością"? Żądać praw małżeństw? Pozdrawiam (i dziękuję
              > uprzejmie z góry za ewentualne wyzwiska), pa

Ty z kolei masz kłopot z zauważeniem innej różnicy. Otóż wszystkie zachowania
              seksualne, które wymieniłeś mogą być dla publiki gorszące. Równie gorszące może
              być jednak manifestowanie i obnoszenie się z heteroseksualnymi praktykami.
              Podejrzewam, że poczucie dobrego smaku wielu osób zostałoby naruszone przez
              dajmy na to marsz zwolenniczek połykania spermy. Sedno sprawy leży zupełnie
              gdzie indziej.

Otóż nikt z homoseksualistów nie rości sobie prawa do swobodnego demonstrowania
              praktyk seksualnych, bo te powinny stanowić intymną sprawę człowieka bez względu
              na orientację. Geje i lesbijki żądają natomiast akceptacji dla ich uczuć i
              wolnego ich wyrażania. Zadziwia mnie, że na hasło "związek damsko - męski"
              przychodzi Ci zapewne do głowy "piękno uczuć", tymczasem słysząc
              "homoseksualista" od razu myślisz o wyuzdanej kopulacji. Najpierw i przede
              wszystkim jest miłość dwojga osób. Seks jest potem.
              • Gość: lewako prawicowiec Re: Nie wnioskuj pochopnie.... IP: *.client.insightBB.com 03.06.05, 23:31
                To dla czego kluby gejowskie sa tak seksualne. Owszem w "normalnych" klubaw
                faceci podrywaja kobiety ale takiej nachalnosci jak w gejowskich klubach nie
                uswiadczysc wsrod hetero. Bylem w niejdenym klubie gejwoskim w Chicago
                (pracowalem z wielom gejami) i wcal emi te miejsca nie przeszkadaly, zwlaszcza,
                ze wiedzalem gdzie ide, ale faceci sie tam bardzo do siebie przytulali,
                wkladali rece do spodni itp. Homoseksualista to tez samiec, samiec to zwierze
                seksualne, z niepochamowanymi rzadzami myslacy najpierw o seksie a dopiero
                potem, po jakims czasie i kilku stosunkach o uczuciach. Homoseksualisci to
                dwoch samcow, (nawet jezeli jeden jest zniewiwscialy) a wiec natezenie
                seksualizmu jest podwojone. Homoseksualni partnerzy czesciej zmieniaj
                kochankow, i ni ejest niczym dziwnym wyrywanieinnego faceta co noc. Nie
                zaprzeczam, ze hetero tak sie tez nie zachowuja, ale procentowo jednak nie tak
                czesto. Wielu gejow nie wiel rozni sie od facetow typu maczo, chodzacych na
                dziwki lub wyrywajacych co ina laske kilka razy w tygodniu - tyle, ze wsrod
                hetero taki typ maczo to mniejszosc a wsrod gejow to wiekszoc. Dla czego wsrod
                gejow wenery rozprzestrzeniaja sie czesciej niz wsrod hetero? czmu w San
                Francisko duza czesc gejow ma aids a procent hetero majacy aids jest nizszy?
                Wynika to z czestych zmian partnerow. Ja tego nie wymyslilem, wiekszosc lekarzy
                seksuaologow, psychologow zajmujacych sie srodowiskami gejowskimi o tym pisze.
    • Gość: liv Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką IP: *.chl.asp.gda.pl 02.06.05, 23:23
      no wlasnie,mam juz dosyc tego gowna, doniedawna bylem tolerancyjne wzgledem mniejszosci seksualnych, ale zaczyna mnie ta propaganda mierzic, robia ludzia sieczke z mozgu, agresja tego srodowiska przybiera na sile.
    • Gość: legs Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką IP: *.devs.futuro.pl 02.06.05, 23:25
      a czy lokale dla hetero też będą oznaczane? TO PARANOJA!
      nie mam nic do gejów i lesbijek, nie rozóżniam ich, nie przeszkadzają mi,ale czy oni zawsze coś muszą robić na pokaz? Czy hetero organizują marsze? Rany!
    • Gość: jan Co za idiotyzm :DDD Kto to wymyślił ?:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 23:35
    • Gość: tygiel chetnie poznam taki lokal IP: *.chello.pl 02.06.05, 23:43
      dajcie znac, ktory lokal ceni normalnosc
    • Gość: Drwal Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką IP: *.icpnet.pl 03.06.05, 00:44
      Tak jak Nazisci zniszczyli starogermanski znak, swastyke, tak pedaly zniszczyly
      piekna tecze... Szkoda ze IMGW wczesniej jej nie zarezerwowalo, albo Aeroklub
      Wielkopolski...
    • Gość: DDD Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.06.05, 01:11
      ponuję naklejke z przekreśloną parówą :)
      • Gość: 20% Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 01:24
        Gość portalu: DDD napisał(a):

> proponuję naklejke z przekreśloną parówą :)

He, he... dobry pomysł! :)

Sprawa z tęczowymi naklejkami upadnie szybko. Cokolwiek by sobie nie gadali
        oświeceni humaniści, to większość ludzi po prostu toleruje pederastów, ale na
        pewno ich nie akceptuje. Knajpy przestaną być odwiedzane i tyle.
    • Gość: Franek Kimono Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką IP: *.zab.nat.hnet.pl 03.06.05, 01:28
      To afiszowanie sie z "gejową kulturą" jest doprawdy męczące. Czy człowiek
      przyjazny gejom i lesbom musi się z tym afiszować?
    • Gość: faRal kraków zawsze był zasciankiem i pozostanie IP: 62.233.162.* 03.06.05, 01:39
      cóz mieszkam tu juz 30 lat i niestety wiele z tego co sie dzieje w ty miescie
      to chybione decyzje i inwestycje....naklejki dla lokali przyjazne dla gejów...a
      co to jest? jakies zoo sie tworzy?ludzie opamietanie. jaka tolerancja? u nas w
      Polsce? chyba zartujecie.ja osobiscie nie znam zadnego tolerancyjnego Polaka.
      sam nim nie jestem i cioty wszelkiej masci niech sie trzymaja z dala ode mnie.
      to samo tyczy sie asfaltów i innych brudasów.wynocha do toleranycjnego i
      zepsutego Zachodu - ja tam nie jezdze i wisi mi co tam robicie,tutaj chce miec
      spokoj od "innych"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka