curli 10.06.05, 11:12 pilnie szukamy męskiego striptizu!!! i żeby był ciekawy, interesujący, no i żeby było na co popatrzeć... ;-) Pomóżcie!!! Help!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: gdzie męski striptiz???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 00:58 nikt nie wie hmmmm a moze jednak ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: gdzie męski striptiz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 11:05 W nowym klubie ASTART na ul. Brackiej. Będziesz zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Re: gdzie męski striptiz???? IP: *.chello.pl 14.07.05, 17:14 a powiedzcie mi, czy to jest wlasnie gejowski klub? Bo ja tam bylam dwa razy i cos m sie tak wydaje... Ogolnie klub Astart jest super, szczegolnie muzyka swietna, taka, jak lubie, ale ci faceci.. i to towarzystwo... maja jakas strone www? i od kiedy sa na brackiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: gdzie męski striptiz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 11:06 ....albo zachwycony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: gdzie męski striptiz???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:33 no ja mam nadziej byc zachwycona :) a czy to jest jakis gejowski klub ?? bo jak tak to srednio a w jakie jest dni ?? i czy powaznie jest ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: gdzie męski striptiz???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 01:18 Gdzie mozna urządzic wieczór panieński?jakaś knajpka z męskim striptizem?PILNE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekny Re: gdzie męski striptiz???? IP: *.utaonline.at 30.07.05, 05:02 w nowym jorku Odpowiedz Link Zgłoś