Dodaj do ulubionych

to forum jest genialne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 12:02
Oczywiście Kraków to Kraków!!!
Ludzie na tym forum są genialni!!! Z humarem, jajami, bez złośliwości.
Właśnie przeczytałam min. Zamkowe Mocne :). Znam je i też walczę za jego
pomocą ( i jeszcze kilku innych) z tym zjawiskiem.
:)))))
Obserwuj wątek
    • Gość: forumowicz Re: to forum jest genialne IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.06.05, 12:55
      hahaha, az sie zastanawialem przez chwile, czy na pewno piszesz o tym forum . zwlaszcza ten
      brak zlosliwosci mnie zadziwil, ale moze tak to wyglada dla ludzi "z zewnatrz" :P
      • mrug Re: to forum jest genialne 13.06.05, 13:00
        Jesteś złosliwy...;)
        • Gość: kaśka Re: to forum jest genialne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 13:16
          Fakt, że niezbyt częto tu zaglądam, ale jeśli porównam z forum Poznań, to.....
          a to właśnie forum czytam częściej, bo od ładnych paru lat tu mieszkam. Serce
          jednak zostało w Krakowie:(
          • seven Re: to forum jest genialne 13.06.05, 13:38
            noo z poznania to chyba az tak daleko do krakowa nie ma, zeby sie od razu zalamywac ;)

w kazdym razie fajnie, ze dostrzegasz tyle pozytywow na naszym forum, moze fatycznie nie jest
            tak zle, jak sie wydaje?! xD
            • hatra Re: to forum jest genialne 26.06.05, 01:47
              Bedzie jeszcze jeden kandydat na prezydenta.

Najlepszy.

Z poczuciem humoru.

e-politicus.net/viewtopic.php?t=361&start=0
              261 stron do przeczytania
              • Gość: krak Re: to forum jest genialne IP: *.net.autocom.pl 26.06.05, 03:37
                D Z I Ę K U J E M Y!!!!
                Jeszcze chcemy.....
              • seven Re: to forum jest genialne 26.06.05, 11:38
                nie chce mi sie tego czytac, nawet pierwszego postu, ktory zreszta byl napisany ze dwa lata
                temu. stresc w 5 zdaniach program i wizje tego kandydata to pomysle, czy nie glosowac :P
                • hatra Re: to forum jest genialne 26.06.05, 13:09
                  seven napisał:

> nie chce mi sie tego czytac, nawet pierwszego postu, ktory zreszta byl napisany
                  > ze dwa lata
                  > temu. stresc w 5 zdaniach program i wizje tego kandydata to pomysle, czy nie gl
                  > osowac :P

261 stron strescic sie nie da.

Program bedzie na mojej stroni juz nie dlugo.

Kazdy kandydat ma program.

Pamietajcie, wazny jest w tym wszystkim czlowiek, kim jest, czy bedzie tanczyl,
                  jak ktos zagra, czy bedzie walczyl o dobro Polski nawet z narazeniem wlasnego
                  zycia. Dlatego poczytajcie - caly watek "Sierpniowe wspomnienia" swiadczy o
                  mnie, o mojej nieugietej postawie. Mimo strasznych atakow, paszkwili - dla mnie
                  najwazniejsza Polska, Polacy - 50 milionow.

Juz ponad 3 lata i nie poddalam sie.

Innych kandydatow juz znacie.

Wybor bedzie zalezal od wszystkich, ale tez wszyscy poniosa konsekwencje.

Zagladajcie na forum Polska Zbrojna -

Temat: ELEKTRONICZNY POMNIK OFICERÓW POLSKICH
                  Autor: OZ CROC (61.68.0.253)
                  Data: 26.06.05 10:40

ELEKTRONICZNY POMNIK OFICERÓW POLSKICH
                  ------
                  • Gość: pytajnik a co twoje wypociny mają wspólnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 13:15
                    z tematem wątku?
                    pogięło cię, czy spamujesz?
                    • ciupazka Re: a co twoje wypociny mają wspólnego 26.06.05, 20:56
                      Święto racja, nos tyz hatra dopadła...Ona z misjom obwoźnie i obłoźnie choryk
                      na władze..., hehe...
                  • seven Re: to forum jest genialne 26.06.05, 22:42
                    > seven napisał:
                    >
                    > > nie chce mi sie tego czytac, nawet pierwszego postu, ktory zreszta byl na
                    > pisany
                    > > ze dwa lata
                    > > temu. stresc w 5 zdaniach program i wizje tego kandydata to pomysle, czy
                    > nie gl
                    > > osowac :P
                    >
                    > 261 stron strescic sie nie da.
                    >
                    > Program bedzie na mojej stroni juz nie dlugo.
                    >
                    > Kazdy kandydat ma program.
                    >

no niezbyt zachecajaco wypadlas, a mowia, ze liczy sie pierwsze wrazenie. jesli tak to moj glos
                    juz stracilas. nie oczekiwalem streszczania 261 stron (nawiasem mowiac strescic mozna
                    wszystko, jak sie tylko chce), ale kilku zdan na twoj temat. a ty mi tu wklejasz jakies
                    antyzydowskie, przynajmniej na pierwszy rzut oka, pierdoly. konkrety jakies moze? a jak nie to
                    sie paluj po prostu, bo czuje, ze niedlugo zaspamujesz to forum swoja osoba.
    • czesiekkk Re: to forum jest genialne 26.06.05, 21:09
      Jako raczej czytający niż piszący, mogę napisać jedynie, że czytam je z
      przyjemnością.
      • Gość: hatra Re: to forum jest genialne IP: *.sympatico.ca 29.06.05, 00:09
        List do Internetowych Przyjaciol

Kochani !

Znalazlam sie w momencie kulminacyjnym mojego zycia.

Obie sprawy - Teksas ( trylion dolarow) i kandydowanie na prezydenta Polski sa
        na szczycie.

Jagienka od Zbyszka z Bogdanca moze natychmiast utworzyc komitet i pisze mi,
        zeby podac osoby popierajace mnie.

Ile mozecie zebrac podpisow na moja rzecz i przeslac Jej ?

Na e-politicus pisza:

Factor
        Temat postu: "Sierpniowe wspomnienia"

Zupełnie poważnie uważam ze powinniśmy pomóc zebrać Eli te podpisy.
        Bardzo chciałbym, żeby Ela była oficjalną kandydatką.Serio.

Dejmos

Forum e-Politicus.net Strona Główna -> Forum polityczne - najciekawsze tematy

Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3 ... , 261, 262, 263 Następny Strona 262 z 263

Potrzebne sa dane imie nazwisko adres PSEL tel.

Uwazam, ze Polacy musza miec szanse wyboru.

Pan Maciej Giertych ma male poparcie, ja w tej chwili mniejsze, ale nie wiemy,
        co moze stac sie w dniu wyborow 9 pazdziernika.

Moze wlasnie na mnie zaglosuja miliony.

Elzbieta

hatra@interia.pl
        • hatra Re: to forum jest genialne 29.06.05, 01:20

Mr Bean

Temat postu: "Sierpniowe wspomnienia"

Radzę głosować na Elżbietę.

Będziemy mieli pierwszy raz kobietę-prezydenta. Może właśnie pod jej władzą coś
          się w kraju zmieni na lepsze?

Do tej pory wybieraliśmy oceniając programy wyborcze Kwacha, Wałęsy czy innych.

No i co z tego wyszło? Takie to były inteligentne facety, takie płomienne mowy,
          niektórzy mieli takie wykształcenia czy jeszcze wyższe.

I co?

Ano nic. Koryto się zapełniało a majątku narodowego ubywało.

Jaki z tego wniosek?

Ano taki, że te programy dotychczas panujących nie były warte funta kłaków.

Na nic się zdały wykształcenia, płomienne mowy i wzniosłe programy.

"Zrobimy z Polski Japonię!" - krzyczał Wałęsa.

Nie potrzeba Polsce kwiecistych mówców. To nie da nam dobrobytu!

Potrzeba Polsce kogoś, kto bedzie umiał podejmować właściwe decyzje.

Jak do tej pory to nie było takiego ani jednego, który podjąby chociaż jedną
          mądrą decyzję a naród skorzystałby a niej i ludziom żyłoby się dostaniej.

Uważam, że należy dać szansę Polsce i głosować na Elżbietę Gawlas.

Nie chodzi o 'politykę' - chodzi o przyszłość narodu.

Jak do tej pory, dotychczas wybierani okazali się zdrajcami narodu.

Należy ich z tego rozliczyć.

pzdr...
          [/code][/list]

Forum e-Politicus.net Strona Główna -> Forum polityczne - najciekawsze tematy

Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3 ... 261, 262, 263 Strona 263 z 263

• Gość: konstytucjonalista brednie, brednie, brednie IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.06.05, 10:44
            czytam to i smiac mi sie chce. "Potrzeba Polsce kogoś, kto bedzie umiał podejmować właściwe
            decyzje." tak sie sklada, ze prezydent ma wladze w Polsce bardzo ograniczona, to nie dyktatura,
            zeby mozna bylo podejmowac samodzielnie decyzje o czymkolwiek! ty hatra lepiej pokaz swoje
            zdjecie, bo prezydent w naszym kraju de facto ma dobrze wygladac, byc znany za granica, miec
            talent dyplomatyczny. dzialania w kraju sprowadzaja sie do patronowania, podpisywania i
            czasem pogrozenia palcem. potrzeba zaplecza w sejmie (niekoniecznie w postaci konkretnej
            partii), ktorym ty nigdy nie bedziesz dysponowac. aa i jeszcze 2 uwagi, musisz wczesniej zebrac
            100 tysiecy podpisow jesli sie nie myle :) powodzenia.. a druga sprawa - kandydatow
            opierajacych sie na antysemityzmie (czyli takich jak ty) mamy w Polsce przy okazji kazdych
            wyborow. ty nawet giertychowi nie podskoczysz, a zaryzykuje stwierdzenie, ze mozesz osiagnac
            gorszy wynik niz niejaki leszek bubel 5 czy 10 lat temu..
            • Gość: hatra Polska IP: *.sympatico.ca 29.06.05, 10:47
              Gazeta.pl > Forum > Regionalne > Kujawsko-pomorskie > Bydgoszcz

Środa, 29 czerwca 2005

Bydgoszcz

Re: kraj ma
              Autor: Gość: hatra IP: *.sympatico.ca
              Data: 29.06.2005 10:42

Z utesknieniem - mozilla - czeka Przyjaciel lub wrog.

Moi Przyjaciele - to Umilowani Synowie Wolnej, Suwerennej, Niepodleglej POLSKI !

forum.patriota.pl/viewtopic.php?t=760&postdays=0&postorder=asc&start=315
              • Gość: konstytucjonalista do hatry IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.06.05, 11:10
                co to mialo byc? pieknie sie wpisujesz w model nawiedzonego forumowicza z kanady
                ogarnietego roznymi obsesjami. ciekawe kiedy admin zacznie wycinac te glodne kawalki, jak
                znam zycie to juz go reka swierzbi.
                w dalszym ciagu czekam na ustosunkowanie sie do mojego postu, ale moze na zbyt wiele licze?
                • Gość: hatra Re: do hatry IP: *.sympatico.ca 29.06.05, 11:58

do hatry
                  Autor: Gość: konstytucjonalista IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl
                  Data: 29.06.2005 11:10

co to mialo byc? pieknie sie wpisujesz w model nawiedzonego forumowicza z kanady
                  ogarnietego roznymi obsesjami. ciekawe kiedy admin zacznie wycinac te glodne
                  kawalki, jak
                  znam zycie to juz go reka swierzbi.
                  w dalszym ciagu czekam na ustosunkowanie sie do mojego postu, ale moze na zbyt
                  wiele licze?

Przepraszam, ze nie odpisuje.

Jak przed referendum spie po 2 godziny.

Pracy tak duzo.

Widzisz, nas w Sierpniu 80 roku bylo 10 milionow "nawiedzonych" !

To nam zostalo.
              • Gość: hatra Re: Polska IP: *.sympatico.ca 29.06.05, 11:46
                e-politicus.net

"Sierpniowe wspomnienia"

prawy.pl

29/06/2005

Obchody 25 rocznicy pierwszej "Solidarności"

Niezależne od partii politycznych, administracji państwowej i unijnej ! Trudno
                uwierzyć, że to już 25 lat. Dni strajku, negocjacje, porozumienie i kilkanaście
                miesięcy Solidarności - to dla wielu z nas najważniejsze życiowe doświadczenie.
                Na wywalczonym skrawku wolności budowaliśmy wolną i demokratyczną Polskę.
                Mieliśmy świadomość ryzyka, siedzieliśmy na wulkanie, ale Solidarność
                rozszerzała się na wszystkie grupy zawodowe i społeczne, nawet na członków PZPR.
                Narzucony siłą system rozpadał się.

Dzisiaj, kiedy z archiwów PRL zaczyna wyłaniać się prawdziwy obraz siły i
                zakresu kontrataku systemu komunistycznego na społeczeństwo obywatelskie, w
                nowym świetle widzimy osiągnięcia Solidarności. Mimo wielu agentów wpływu w
                najwyższych władzach i tysięcy zwykłych donosicieli, mimo zaangażowania
                ogromnych sił i środków w tajne operacje, które miały ukierunkować i osłabić
                Związek, nie udało się Solidarności wmontować w system. Trzeba było 8 lat stanu
                wojennego, aby oduczyć ludzi demokracji, solidarności i patriotyzmu, wylansować
                agentów i wyeliminować niezależnych działaczy.

Przegraliśmy ze zdradą we własnych szeregach, brutalną przemocą, kłamstwem,
                podstępem i dezinformacją. W normalnych kategoriach porównania sił i środków
                powinniśmy przegrać już w strajku, a to, że broniliśmy się tak długo i
                skutecznie graniczy z cudem.

Pamięci o pierwszej Solidarności zniszczyć się nie da, chociaż wciąż podejmowane
                są próby fałszowania historii. Prawda przekazywana jest dzieciom przez rodziców,
                ponieważ było to doświadczenie milionów Polaków. Ale to nie wystarcza, bo
                panująca w mediach cenzura i autopropaganda spowodowała, że Polacy nie widzą
                związku między sprawą teczek, afer ekonomicznych i sporów politycznych a zdradą
                Pierwszej Solidarności. Historię najnowszą musimy poznać nie tylko z obowiązku
                patriotycznego, ale w celu zrozumienia tego, co dzieje się w naszym życiu
                politycznym. Rocznica Solidarności to święto tych, którzy potrafili dochować Jej
                wierności, płacąc często za to wysoką cenę. Do uczestnictwa zapraszamy
                wszystkich, a szczególnie młodych ludzi, którym nie wystarczają informacje
                podawane w telewizji i prasie.

W rocznicę powstania Solidarności chcemy spotkać się, porozmawiać, przypomnieć,
                zastanowić. Nie mamy pieniędzy, organizacji, dostępu do mediów, ale to już
                znamy. Nawet w stanie wojennym dzięki ofiarności i samoorganizacji udawały się
                spotkania, demonstracje, happeningi, wystawy i pokazy filmów. Redakcja magazynu
                "Obywatel" i niezależna fundacja Instytut Spraw Obywatelskich pomogą nam w
                sprawach organizacyjnych i zbieraniu pieniędzy. Znamy niezależnych reżyserów,
                którzy bezinteresownie pokażą nam niepoprawne politycznie filmy objęte cenzurą.

Nie planujemy hucznych obchodów, a zorganizowanie chociażby skromnych spotkań
                pierwszej Solidarności powinno się udać we wszystkich regionach. W Gdańsku
                planujemy pokazy filmowe, spotkania, dyskusje. Czy będzie poważnie, czy wesoło,
                skromnie czy wystawnie - będziemy u siebie. Warto to zrobić.

Komitet Obchodów 25 Rocznicy Pierwszej Solidarności - maj 2005

Andrzej Gwiazda - Wolne Związki Zawodowe (WZZ), Prezydium Międzyzakładowego
                Komitetu Strajkowego (MKS), Międzyzakładowy Komitet Założycielski (MKZ),
                wiceprzewodniczący Krajowej Komisji Porozumiewawczej (KKP), Zarząd Regionu
                Gdańsk, Komisja Krajowa (KK)

Joanna Duda-Gwiazda - WZZ, Prezydium MKS i MKZ, Zarząd Regionu Gdańsk

Anna Walentynowicz - WZZ, Prezydium MKS, MKZ Gdańsk

Lech Sobieszek - Prezydium MKS, MKZ Gdańsk

Stefan Lewandowski - Prezydium MKS, MKZ Gdańsk

Jadwiga Chmielowska - Zarząd MKZ Katowice, Zarząd Regionu Śląsko-Dąbrowskiego

Ewa Kubasiewicz-Houee - WZZ, Zarząd Regionu Gdańsk

Krzysztof Wyszkowski - WZZ

Wiesława Kwiatkowska - sekcja historyczna KKP, KK

List Otwarty do Parlamentu Europejskiego

Informacja Komitetu Organizacyjnego

Aktualnych informacji szukaj na www.obywatel.org.pl

Kochani.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka