peteen 24.07.02, 19:39 z kaźmierskiego grillowania, rzecz jasna od jutra będą do wglądu i zabrania ( wraz z kliszami ), wyglądacie godnie, a jednej pani, co się boi fbi w ogóle nie ma pozostaję z wyrazami :c) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mtq Re: Cóż za urocze zdjęcia !... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 21:03 PIERWSZY! a czy jutro jest jakieś spotkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Cóż za urocze zdjęcia !... 24.07.02, 21:07 chyba nie, ale skks-a i mnie znajdziesz w firmie między 11 a 15 ( no, mnie na pewno )... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Cóż za urocze zdjęcia !... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 21:17 Ech, poczekam do spotkania, albo może na rowerku przyjadę? Mogę? Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Cóż za urocze zdjęcia !... 24.07.02, 21:19 Wrrrrrrr :( Czy spotkanie nie może się odbyć np. w piątek? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Cóż za urocze zdjęcia !... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 21:23 nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Cóż za urocze zdjęcia !... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 22:07 a ja Ci mowie, ze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka to może 24.07.02, 22:26 umówcie się prywatnie na randkę, bo innych zazdrość bierze patrzeć, jak się tak słodko przekomarzacie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: to może 24.07.02, 22:49 grzeczny chłopczyk :(( to jednak może idź ty się z krissem umawiaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzaaa Re: to moze spotkanie??:) IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 25.07.02, 13:23 W sobote na przyklad?:) Ja sie bede pewno gdzies po Kazimierzu "poniewierac":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzaaa Re: to moze spotkanie??:) IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 25.07.02, 13:26 Ja jeszcze chcialam bardzo przeprosic jednego milego osobnika bez kropki, on wie za co. Niestety nie zarejestrowalam dokladnie jak to mialo byc i przez to tak wyszlo. Pozdrawiam i pytam czy moze spotkanie w sobote?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: to moze spotkanie??:) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 13:28 W sobotę? Wątpię, żeby ktoś mógł :-))) Od poniedziałku probujemy się spotkać w parę osób, a co dopiero całe forum :-) Niestety takie spotkania chyba trzeba ogłaszać miesiąc wcześniej :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: to moze spotkanie??:) 25.07.02, 13:50 A może jednak ktoś chciał by się spotkać. Kto by był chętny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: to moze spotkanie??:) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 13:57 a zdjęcia właśnie podziwia skks... :c) PS. sobota, oczywiście, odpada ! Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: to moze spotkanie??:) 25.07.02, 14:00 Gość portalu: peteen napisał(a): > a zdjęcia właśnie podziwia skks... > :c) > PS. sobota, oczywiście, odpada ! no wiedziałem!!! :-))) sorry :C))) Odpowiedz Link Zgłoś
gonzales Re: to moze spotkanie??:) 25.07.02, 14:02 Kathy38, popieram pomysł, jak już wiesz, przepraszam, że nie piszę mailem, ale coś mi Onetowa skrzynia nie działa :(((( nie wysyła maili, nie wiem co się dzieje... Co do zapytania - oficjalnie potwierdzam, że we wrześniu oferuję pole na imprezę, gmina Mogilany, widok na Babią Górę/Turbacz gratis, dojazd własny. Jeśli będzie dyskusja na forum gdzie zrobić imprezkę, to ja się polecam :))) A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzaaa Re: to moze spotkanie??:) IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 25.07.02, 15:30 aha:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 samarytanin ! 25.07.02, 19:13 > > Co do zapytania - oficjalnie potwierdzam, że we wrześniu oferuję pole na > imprezę, gmina Mogilany, widok na Babią Górę/Turbacz gratis, dojazd własny. > Jeśli będzie dyskusja na forum gdzie zrobić imprezkę, to ja się polecam :))) chyba z nieba nam spadles, bo nie ma gdzie robic imprezy plenerowej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: samarytanin ! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 20:14 nie czepiaj się, lepiej spytaj, kto gwarantuje transport !!! :c) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: samarytanin ! 25.07.02, 20:21 ja sie nie czepialem ! a ta dzialka to daleko? opis miejsca nic mi nie mowi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: samarytanin ! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 20:29 chopie, to są mogilany, cwancyk kilometrów od miasta..., potrzebny jest transport zorganizowany, lubo nocleg ! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: samarytanin ! 25.07.02, 20:36 Gość portalu: peteen napisał(a): > chopie, to są mogilany, cwancyk kilometrów od miasta..., potrzebny jest > transport zorganizowany, lubo nocleg ! ja bym byl za ew. noclegiem. to uswobodzi atmosfere i nikt nie bedzie sie hamowal... (a potem znowu na forum o forum ktos napisze, ze my tylko alkohol.....) ;-))) no, a zreszta jesli dzialka nie ma wyumiarow 20x20m to chyba mozna posiedziec w nocy.... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: samarytanin ! 25.07.02, 20:41 proszę dostarczyc pisemną zgodę parentsów, albo przyjechac z nimi ! zresztą, kto zorganizuje nastepny mityng forumowiczów ??? bo myśmy z skks-em się już wyeksploatowali... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: samarytanin ! 25.07.02, 20:44 peteen napisał: > proszę dostarczyc pisemną zgodę parentsów, albo przyjechac z nimi ! kombinujesz :-) > zresztą, kto zorganizuje nastepny mityng forumowiczów ??? bo myśmy z skks-em > się już wyeksploatowali... gonzales daje poletko.. znaczy dzialke, a reszta? moze jakos ... wspol..nie? (nie wierze, zeby udalo sie wspolnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: samarytanin ! 25.07.02, 21:29 no zaraz, tych wirtualnych imprezowiczów to jednak w setki się nie liczy, nie? parę osób ma samochody albo rodzinę z autkiem, to po 4 sztuki plus konsumpcja do bagażnika to chyba można ustalić? można się od razu umówić, żeby z krakowa wyjechac o godzinie x albo zbierać ludzi po drodze, jeśli dogodnie mieszkają, nie widzę problemu. tylko jak zwykle najpierw zrobić listę na zapisy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: samarytanin ! 25.07.02, 21:39 jottka napisała: > no zaraz, tych wirtualnych imprezowiczów to jednak w setki się nie liczy, nie? wszystkich jest cos kolo setki, ale jak przyjdzie powyzej 30 to sie zdziwie... > parę osób ma samochody albo rodzinę z autkiem, to po 4 sztuki plus konsumpcja > do bagażnika to chyba można ustalić? mozna. ale na razie mamy jeszcze lipiec, a gonzales oferowal wrzesien :-) > > można się od razu umówić, żeby z krakowa wyjechac o godzinie x albo zbierać > ludzi po drodze, jeśli dogodnie mieszkają, nie widzę problemu. tylko jak zwykle > > najpierw zrobić listę na zapisy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka no to 25.07.02, 21:46 apropo wrześniowego terminu - na razie zachować ofertę we wdzięcznej pamięci, a pod koniec sierpnia czy na początku września przypomnieć sobie i się policzyć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: no to 25.07.02, 21:54 ale moze znajdzie sie ktos, kto udostepni pole w sierpniu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: no to 25.07.02, 22:04 mikolaj7 napisał: > ale moze znajdzie sie ktos, kto udostepni pole w sierpniu ;-) To nie jest dobry pomysł, cały sierpień nie ma mnie w Polsce :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: no to 25.07.02, 22:14 kuba203 napisał: > mikolaj7 napisał: > > > ale moze znajdzie sie ktos, kto udostepni pole w sierpniu ;-) > > To nie jest dobry pomysł, cały sierpień nie ma mnie w Polsce :))) alee fajnie, tez bym chcial wyjechac za granice w tym roku... gdzie jedziesz? a co do blon - zadeptaja je znowu :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: no to 25.07.02, 22:20 mikolaj7 napisał: > alee fajnie, tez bym chcial wyjechac za granice w tym > roku... gdzie jedziesz? Do Niemiec. > > a co do blon - zadeptaja je znowu :-( No niestety, ale przynajmniej miasto zawsze "po papieżu" siało nową trawę, w przeciwieństwie do organizatorów innych imprez :((( Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: samarytanin ! 25.07.02, 21:28 Gość portalu: peteen napisał(a): > nie czepiaj się, lepiej spytaj, kto gwarantuje transport !!! > :c) Przecież Ty masz samochód, mógłbyś za przewoźnika robić :))) Odpowiedz Link Zgłoś