Gość: miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 11:34 CZY KTOS JA TAM WIDZIAŁ KIEDYS ?NAPISZCIE PROSZE GDZIE MOŻNA JA ZOBACZYC? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sąsiadka Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.net.autocom.pl 20.06.05, 20:23 na żabińcu- tu mieszkają i się plączą Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? 21.06.05, 12:37 a w jakiej to jest mniej wiecej okolicy?blisko rynku?napisz prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? 21.06.05, 12:56 Żabiniec jest blisko rynku. musisz minąć McDonaldsa , jakieś 3 hamburgery dalej po skręcić w lewo i jesteś na zabińcu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.76.classcom.pl 22.06.05, 10:21 na razie widzialam to cos z 'radziem' na rondzie matecznego (w aucie) i jak sie opychali w mcdonald's w plazie, a potem polezli do fantasy parku (co ciekawe obzerali sie przed jakims waznym meczem, w ktorym potem radzio przepuscil sporo bramek - juz wiem dlaczego - dupa byla za ciezka;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? 22.06.05, 11:16 dlaczego mówisz na dode "to coś"?nie rozumiem bo przecież jest piękna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.autocom.pl 22.06.05, 12:54 Na Żabińcu - żeby było śmieszniej - sprzątneli nam mieszkanie sprzed nosa - teraz mieszkamy blok obok. Piękna? - hmmmm - rzecz gustu. Mnie tam ani jedno ani drugie się nie podoba. Ani z zewn. ani ze stylu życia i bycia... Odpowiedz Link Zgłoś
spin_spin_sugar Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? 03.09.05, 16:43 hehhe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krak Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: 81.21.196.* 24.06.05, 11:18 a ja ją widziałam ( albo moze to nie byla ona, ale w kazdym razie bardzo podobna:D) pod latarnią na zakopiance.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.icslab.agh.edu.pl 24.06.05, 12:26 we franticu bez radzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 26.06.05, 20:49 Na Zabincu w knajpce - bynajmniej siedzac obok przy stoliku nie byl to mily widok. Troche kultury , minmum dobrego zachowania by im sie przydalo- przeciesz tam biegalo dziecko. A makijaz to chyba z 5 godzin przed lustrem robila zanim z domu wyszla :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: " Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.chello.pl 27.06.05, 13:10 zazdrosnica :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 27.06.05, 21:35 e tam, wole naturalny ladny makijazyk i moje czarne wloski ;) ma fajne cialko nie powiem ale urody nie jestem w stanie okreslic po tonie kosmetykooF :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 13:02 fajne ciałko?smieszne!przecież ona jest spasiona jaj swinia i ma krotkie nogi oraz jest tłusta jak baleron!kiedys moze była lepsza ale odkad sie roztyła to masakra!ona ma wrecz odpychajace ciało!a te grube uda!fuj!ty chyba nigdy nie widziałas prawdziwej laski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 29.06.05, 10:36 owszem widzialam, i uwazam jednak ze ma ladne cialo, jesli Ty wolisz szkielety , ktore jak zlapie sie za dupe to im kosci polamiesz - Twoja sprawa:) kazdy ma swoje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 18:35 A gdzie dokładniej mieszka? Taka głupia ciekawość. też mieszkam na Zabincu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.autocom.pl 29.06.05, 10:36 Na Konecznego nad pizzerią Mafioso Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? 01.07.05, 21:36 Już od dawna nie mieszkają na Żabińcu... Obecnie mieszkają pod Krakowem. Odpowiedz Link Zgłoś
spin_spin_sugar Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? 03.09.05, 16:46 Zabierzów? gdzieś to słyszałam...że im wynieśli złodzieje jakąś biżuterię...czy coś takiego - czego to się człowiek nie dowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 11:49 doda ma brzydkie ciało i nie chodzi o gust w szkieletorach lecz o naprawde szczupłe dziewczyny i zgrabne a doda taka nie jest ,,,ona jest za gruba zdecydowanie i gdyby była ciut chudsza to wyglądałaby o niebo lepiej!i wtedy mogła by byc niezła laską!a teraz jest ohydna a te co mówia ze ma piekne ciało założe sie ze same sa grubsze i brzydkie dlatego ją bronia bo chciałyby wyglądac jak np.wera rosati czy renata gabryjelska! Odpowiedz Link Zgłoś
nick_wazny Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? 29.06.05, 16:27 Ej Majka , Majka...Podobają mi się inne dziewczyny niż Doda, zdecydowanie bardziej naturalne, nie wyglądające jak lalki Barbie i pomimo tego, że strasznie wkur..a mnie ta kobieta to nigdy nie powiem, że ma brzydkie ciało. Stuknij się zazdrosna kobietko w główeczkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? 01.07.05, 21:37 W Cieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 16:17 jak wiadomo dorota ma silikonowe piersi a to w polaczeniu z solarium moze zrobic z przecietniaczki ,,laske", ma naprawde krzywe nogi i nie pisze z zazdrosci bo to po prostu widac na kazdym zdjeciu w spodnicy czy krotkich spodenkach. Przecietnie ladna twarz+ blond wloski+solarka+sztuczne cycki= ,,laska". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 17.07.05, 14:07 Obejrzyj sobie teledyk, zaoszczędzisz czas ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 16:22 ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 23:30 przeciez ona jest zona michala wisniewskiego! czy ona go zdradza z radoslawem majdanem?! nie wieze...klamcy oszczercy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natia Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.citynet.pl 30.08.05, 23:05 Niestety Dode znam osobiście .. :/ Pisze "niestety", bo uwazam, ze nie mam się czym chwalić. Mamy wspólnych znajomych -a właściwie z Radkiem i w ten sposób zaczęła się moja przygoda z Doda. Co do tej dziewczyny, można dużo opowiadać. Ma plusy, ale większość to minusy. Nie mówiąc juz o wyglądzie (strasznie spasiona i w dodatku tona tapety), najgorszy jest jednak jej charakterek. Zachowuje się jakłby nie miała ukończonej nawet podstawówki, jest bardzo chamska i opryskliwa, bez jakichkolwiek zachamowań. Nieraz wygląda to poprostu bardzo niesmacznie... No cóż -biedny Radzio.... :/:/:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kata Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 09:46 Tribeca Coffee, lub Officyna, Rynek 27. Pracuję tam, bardzo często przychodzą z Majdanem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.autocom.pl 07.09.05, 11:42 Galeria Kazimierz - Cinema City! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem_co_pisze Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 01:20 any time, ale w tym przy błoniach, mają tam swoja sale która jest zarezerwowana dla: dody i radzia, mandaryny i (jej nowego chłopaka) ivana i tym podobnych, czasami można tam spotkać wojewódzkiego i muche... wybieraja to miejsce ze względu na cisze i spokój.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bm Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.chello.pl 30.11.05, 00:09 najczęściej razem z Radkiem przesiadują w Jeffsie w Galerii Kazimierz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LLLLLLI Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.net.autocom.pl 15.02.06, 23:36 w KFC koło Makro (niedaleko Azorów) Odpowiedz Link Zgłoś