Dodaj do ulubionych

GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 11:34
CZY KTOS JA TAM WIDZIAŁ KIEDYS ?NAPISZCIE PROSZE GDZIE MOŻNA JA ZOBACZYC?
Obserwuj wątek
    • Gość: sąsiadka Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.net.autocom.pl 20.06.05, 20:23
      na żabińcu- tu mieszkają i się plączą
      • mimrek Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? 21.06.05, 12:37
        a w jakiej to jest mniej wiecej okolicy?blisko rynku?napisz prosze!
        • luckystrike Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? 21.06.05, 12:56
          Żabiniec jest blisko rynku. musisz minąć McDonaldsa , jakieś 3 hamburgery dalej
          po skręcić w lewo i jesteś na zabińcu !
    • Gość: lilka Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.76.classcom.pl 22.06.05, 10:21
      na razie widzialam to cos z 'radziem' na rondzie matecznego (w aucie) i jak sie
      opychali w mcdonald's w plazie, a potem polezli do fantasy parku (co ciekawe
      obzerali sie przed jakims waznym meczem, w ktorym potem radzio przepuscil sporo
      bramek - juz wiem dlaczego - dupa byla za ciezka;))
      • mimrek Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? 22.06.05, 11:16
        dlaczego mówisz na dode "to coś"?nie rozumiem bo przecież jest piękna!
        • Gość: Lola Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.autocom.pl 22.06.05, 12:54
          Na Żabińcu - żeby było śmieszniej - sprzątneli nam mieszkanie sprzed nosa -
          teraz mieszkamy blok obok.
          Piękna? - hmmmm - rzecz gustu. Mnie tam ani jedno ani drugie się nie podoba.
          Ani z zewn. ani ze stylu życia i bycia...
      • spin_spin_sugar Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? 03.09.05, 16:43
        hehhe:)
    • Gość: krak Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: 81.21.196.* 24.06.05, 11:18
      a ja ją widziałam ( albo moze to nie byla ona, ale w kazdym razie bardzo
      podobna:D) pod latarnią na zakopiance.:)
      • Gość: asd Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.icslab.agh.edu.pl 24.06.05, 12:26
        we franticu bez radzia
    • Gość: Czarna Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 26.06.05, 20:49
      Na Zabincu w knajpce - bynajmniej siedzac obok przy stoliku nie byl to mily
      widok. Troche kultury , minmum dobrego zachowania by im sie przydalo- przeciesz
      tam biegalo dziecko. A makijaz to chyba z 5 godzin przed lustrem robila zanim z
      domu wyszla :P
      • Gość: " Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.chello.pl 27.06.05, 13:10
        zazdrosnica :)
        • Gość: Czarna Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 27.06.05, 21:35
          e tam, wole naturalny ladny makijazyk i moje czarne wloski ;) ma fajne cialko
          nie powiem ale urody nie jestem w stanie okreslic po tonie kosmetykooF :>
          • Gość: maria Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 13:02
            fajne ciałko?smieszne!przecież ona jest spasiona jaj swinia i ma krotkie nogi
            oraz jest tłusta jak baleron!kiedys moze była lepsza ale odkad sie roztyła to
            masakra!ona ma wrecz odpychajace ciało!a te grube uda!fuj!ty chyba nigdy nie
            widziałas prawdziwej laski!
            • Gość: Czarna Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 29.06.05, 10:36
              owszem widzialam, i uwazam jednak ze ma ladne cialo, jesli Ty wolisz
              szkielety , ktore jak zlapie sie za dupe to im kosci polamiesz - Twoja sprawa:)
              kazdy ma swoje zdanie
    • Gość: karolina Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 18:35
      A gdzie dokładniej mieszka? Taka głupia ciekawość. też mieszkam na Zabincu
      • Gość: Lola Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.autocom.pl 29.06.05, 10:36
        Na Konecznego nad pizzerią Mafioso
        • oryginal Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? 01.07.05, 21:36
          Już od dawna nie mieszkają na Żabińcu... Obecnie mieszkają pod Krakowem.
          • spin_spin_sugar Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? 03.09.05, 16:46
            Zabierzów?
            gdzieś to słyszałam...że im wynieśli złodzieje jakąś biżuterię...czy coś
            takiego - czego to się człowiek nie dowie
    • Gość: majka Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 11:49
      doda ma brzydkie ciało i nie chodzi o gust w szkieletorach lecz o naprawde
      szczupłe dziewczyny i zgrabne a doda taka nie jest ,,,ona jest za gruba
      zdecydowanie i gdyby była ciut chudsza to wyglądałaby o niebo lepiej!i wtedy
      mogła by byc niezła laską!a teraz jest ohydna a te co mówia ze ma piekne ciało
      założe sie ze same sa grubsze i brzydkie dlatego ją bronia bo chciałyby
      wyglądac jak np.wera rosati czy renata gabryjelska!
      • nick_wazny Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? 29.06.05, 16:27
        Ej Majka , Majka...Podobają mi się inne dziewczyny niż Doda, zdecydowanie
        bardziej naturalne, nie wyglądające jak lalki Barbie i pomimo tego, że
        strasznie wkur..a mnie ta kobieta to nigdy nie powiem, że ma brzydkie ciało.
        Stuknij się zazdrosna kobietko w główeczkę :)
    • oryginal Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? 01.07.05, 21:37
      W Cieniu.
      • Gość: to ja Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 16:17
        jak wiadomo dorota ma silikonowe piersi a to w polaczeniu z solarium moze
        zrobic z przecietniaczki ,,laske", ma naprawde krzywe nogi i nie pisze z
        zazdrosci bo to po prostu widac na kazdym zdjeciu w spodnicy czy krotkich
        spodenkach. Przecietnie ladna twarz+ blond wloski+solarka+sztuczne
        cycki= ,,laska".
        • Gość: Radek Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 17.07.05, 14:07
          Obejrzyj sobie teledyk, zaoszczędzisz czas ...
    • lunatica W Loży, róg Rynku i św. Jana nt. 18.07.05, 12:37

• yamat I w loży przy Reymonta 22 ;-) 24.08.05, 18:23
    • Gość: a Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 16:22
      ?????????
    • Gość: misza Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 23:30
      przeciez ona jest zona michala wisniewskiego! czy ona go zdradza z radoslawem
      majdanem?! nie wieze...klamcy oszczercy
    • Gość: natia Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.citynet.pl 30.08.05, 23:05
      Niestety Dode znam osobiście .. :/
      Pisze "niestety", bo uwazam, ze nie mam się czym chwalić. Mamy wspólnych
      znajomych -a właściwie z Radkiem i w ten sposób zaczęła się moja przygoda z Doda.
      Co do tej dziewczyny, można dużo opowiadać. Ma plusy, ale większość to minusy.
      Nie mówiąc juz o wyglądzie (strasznie spasiona i w dodatku tona tapety),
      najgorszy jest jednak jej charakterek. Zachowuje się jakłby nie miała ukończonej
      nawet podstawówki, jest bardzo chamska i opryskliwa, bez jakichkolwiek
      zachamowań. Nieraz wygląda to poprostu bardzo niesmacznie...
      No cóż -biedny Radzio.... :/:/:/
    • Gość: kata Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 09:46
      Tribeca Coffee, lub Officyna, Rynek 27. Pracuję tam, bardzo często przychodzą z
      Majdanem.
    • bagietka_14 KRAKów-wróże 04.09.05, 16:53
      Wróze.Chcesz znac jutro dzis?
    • Gość: D. Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.autocom.pl 07.09.05, 11:42
      Galeria Kazimierz - Cinema City!
    • Gość: wiem_co_pisze Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 01:20
      any time, ale w tym przy błoniach, mają tam swoja sale która jest zarezerwowana
      dla: dody i radzia, mandaryny i (jej nowego chłopaka) ivana i tym podobnych,
      czasami można tam spotkać wojewódzkiego i muche...
      wybieraja to miejsce ze względu na cisze i spokój..
    • Gość: bm Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.chello.pl 30.11.05, 00:09
      najczęściej razem z Radkiem przesiadują w Jeffsie w Galerii Kazimierz
    • Gość: LLLLLLI Re: GDZIE MOŻNA SPOTKAĆ DODE-ELEKTRODE W KRAKU? IP: *.net.autocom.pl 15.02.06, 23:36
      w KFC koło Makro (niedaleko Azorów)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka