ztmztm 12.05.09, 11:43 Gdzie w w-wie można porządnie zbadać słuch. Może być odpłatnie. Jakoś nie mam zaufania do firm od aparatów słuchowych, ktore robią badanie za free............ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ztmztm Re: badanie czego ? 12.05.09, 12:49 Siuchu - nie wiesz co to jest ?????..........:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: badanie czego ? IP: *.chello.pl 12.05.09, 14:29 przy pl. Trzech Krzyży jest firma, która wykonuje takie badanie, koszt 30 zeta. Mieści się w budynku Instytutu Głuchoniemych po lewej stronie. Niestety nie pamiętam jej nazwy, ale łatwo trafic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuna Re: Badanie siuchu IP: *.chello.pl 12.05.09, 22:18 Instytut Fizjologii i Patologii Słuchu, ul. Zgrupowania AK Kampinos. Całkiem fajni są, mają doświadczenie, ale potrzebne skierowanie. Ja byłam dwa lata temu odpłatnie, badania bardzo dokładne, teraz mam skierowanie i nie płacę, a zakres i jakość badań równie dobre, tylko trzeba się trochę naczekać w kolejkach. Odpowiedz Link Zgłoś
ztmztm Re: Badanie siuchu 13.05.09, 08:29 Dzwoniłem tam wczoraj, ale odplatnie nie przyjmują.........:( Tylko ze skierowaniem. Nie chcą KASY.......:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuna Re: Badanie siuchu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 08:59 No co Ty??? Ja kiedyś normalnie zapłaciłam w kasie i miałam wszystkie badania zrobione w jeden dzień! Musiało coś się tam zmienić w przepisach wewnętrznych. Ale to dziwne, przecież tracą klienta i kasę. Odpowiedz Link Zgłoś