Gość: agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 19:46 Czy przed zjedzeniem zawsze sprawdzacie czy nie ma robakow w srodku? czy po prostu od razu zajadacie ze smakiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kremoofka Re: czeresnie a robaki 23.06.05, 19:48 tylko w piątek, żeby nie jeśc mięsa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cammelia Re: czeresnie a robaki 23.06.05, 19:48 zjadamy to tylko proteiny a te nam dobrze robia Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: zawsze sprawdzam, wolę nie ryzykować :))) nt 23.06.05, 20:08 W każdej? A w poziomkach też sprawdzasz? A w groszku? A w maku??? . Odpowiedz Link Zgłoś
cammelia Re: zawsze sprawdzam, wolę nie ryzykować :))) nt 23.06.05, 20:09 i w szpinaku Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: zawsze sprawdzam, wolę nie ryzykować :))) nt 23.06.05, 22:04 sprawdzam tylko w czereśniach i bobie, bo ja niestety za mięskiem nie przepadam :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: czeresnie a robaki IP: *.net / 213.199.205.* 23.06.05, 20:58 Ja sprawdzam w każdej, jak nie ma robaka to wyrzucam jak jest to wyjadam robaka, no bo co mi po czereśni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: czeresnie a robaki IP: *.chello.pl 23.06.05, 21:07 a po co sprawdzać? to tylko dodatkowe białko a poza tym za to też wkońcu płacisz :) jakbym tak miała zaglądać do każdej to by mi odeszła ochota do jedzenia a ile czasu by to zajeło pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: czeresnie a robaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 22:38 szkoda że nie wiesz jaki jest duży w pełni rozwinięty i jakie pozostawia zanieczyszczenia wokół pestki jedynie chronione chemicznie czeresnie nie posiadają mieszkańca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodzu Re: czeresnie a robaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 21:13 ba, czy sprawdzam na poczatku sezonu jak jestem jeszcze nienapasiony to nawet nie pamietam czy mialy pestki..... Odpowiedz Link Zgłoś
baronova_malcontent Re: czeresnie a robaki 23.06.05, 21:20 No, ja to nawet nie sprawdzam czy to czereśnie... (tu baronowa się zamyśliła...spodobało jej się to i zamyśliła się znowu, w nawiązaniu do wszechobecnego wątku sowieckiego agenta) Odpowiedz Link Zgłoś
dex3 Re: czeresnie a robaki 23.06.05, 23:11 Nie jadam czereśni od lat nastu a wiśni (sic!) od kilku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryetre Re: czeresnie a robaki IP: *.chello.pl 24.06.05, 00:26 ja pierdzę po czereśniach, a o robakach nawet nie wiedziałem, że istnieją w tychże owocach. Przeginacie pałę coś mi się zdaję. Jeszcze nikt od tego nie umarł. Od E643 i tym podobnych w Coca-Coli czy innym Nestle, niejeden się już przekręcił. Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: czeresnie a robaki 24.06.05, 00:43 Nie jadam czeresni juz od kilku lat (chociaz bardzo lubilam) - czyli odkad przekonalam sie, ze prawie zawsze sa "nadziewane". I musze przyznac, ze zazdroszcze tym, ktorym to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś