kinia111 30.06.05, 17:15 czy ktos ma informacje nt tego developera? Czy jest wiarygodny i solidny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krisssssssssssss Re: PLOMBA SC IP: *.polkomtel.com.pl 10.07.05, 13:39 A gdzie chcesz zainwestować? Ja mieszkam na Bohaterów września 81 w blokuwybudowanym przez tą firmę. Zapraszam do pooglądania. Przez 2 lata kilka razy zrywano kostkę i płytki bo źle uszczelniono blok. Proszę zobaczyć garaże podziemne (wylewki). Jak popada to garaże są zalewane. Poproś dewelopera o to, aby pooglądać ten blok i zorientować się. Dodatkowo porozmawiaj z mieszkańcami. Zobacz jeszcze inne lokalizacje i pogadaj z mieszkańczami. Takl najlepiej sprawdzić jakość wykonania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kinia111 Re: PLOMBA SC 10.07.05, 22:50 Firma ta zamierza w najblizszym czasie wybudowac domki jednorodzinne w zabudowie szeregowej. Poniewaz okolica mi odpowiada a nic nie wiem o firmie, tym cenniejsze są uwagi co do jakości wykonania. Az sie boje tego, co napisałeś o tych niedoróbkach. A jak z uczciwością tej firmy? jak skonstruowane są umowy przedwstępne? Czy bardzo na niekorzyść klienta? I czy ta firma budowała coś jeszcze poza blokiem na Boh. Wrzesnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krisssssssssssssss Re: PLOMBA SC IP: *.polkomtel.com.pl 11.07.05, 13:36 Popatrz na ich stronę internetową. Tam pewnie będą informacje o ich inwestycjach. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek337 Re: PLOMBA SC 19.07.05, 18:59 Znam tą firmę bardzo dobrze, gdyż pośredniczyłam w sprzedaży kilku mieszkań. Jest to bardzo dobra firma, umowy są proste, zrozumiałe, nie ma ukrytych "haczyków". Są otwarci na wszelkie propozycje ze strony klienta starając się wybrać jak najdogodniejszą dla niego opcje. Co do wykonawstwa, to o KAŻDYM developerze słyszałam zarówno dobre jak i złe opinie. Znam tą firmę bardzo dobrze, gdyż pośredniczyłam w sprzedaży kilku mieszkań. Jest to bardzo dobra firma, umowy są proste, zrozumiałe, nie ma ukrytych "haczyków". Są otwarci na wszelkie propozycje ze strony klienta starając się wybrać jaknajdogodniejszą dla niego opcje. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia111 Re: PLOMBA SC 21.07.05, 18:13 czyzby chodziło o lokalizację na Boh. Wrzesnia - czy ludzie tam są zadowolenie z wykonania bloku? Btw - haczyki w umowie wychwyce wszystkie, i co z tego, skoro i tak te wszystkie umowy deweloperskie maja charakter umow adhezyjnych... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek337 Re: PLOMBA SC 21.07.05, 21:39 Nie słyszałam do tej pory krytycznych uwag o żadnej z ich inwestycji. Klienci raczej są zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś