30.06.05, 17:15
czy ktos ma informacje nt tego developera? Czy jest wiarygodny i solidny?
Obserwuj wątek
    • dr.verte Re: PLOMBA SC 01.07.05, 13:37
      Nie wiem ale nazwa jest fajna.
      • kinia111 Re: PLOMBA SC 07.07.05, 18:49
        naprawde nikt nic nie wie?
        • dr.verte Re: PLOMBA SC 08.07.05, 08:48
          Naprawde.
          • Gość: krisssssssssssss Re: PLOMBA SC IP: *.polkomtel.com.pl 10.07.05, 13:39
            A gdzie chcesz zainwestować? Ja mieszkam na Bohaterów września 81 w
            blokuwybudowanym przez tą firmę. Zapraszam do pooglądania. Przez 2 lata kilka
            razy zrywano kostkę i płytki bo źle uszczelniono blok. Proszę zobaczyć garaże
            podziemne (wylewki). Jak popada to garaże są zalewane. Poproś dewelopera o to,
            aby pooglądać ten blok i zorientować się. Dodatkowo porozmawiaj z mieszkańcami.
            Zobacz jeszcze inne lokalizacje i pogadaj z mieszkańczami. Takl najlepiej
            sprawdzić jakość wykonania.
            Pozdrawiam
            • kinia111 Re: PLOMBA SC 10.07.05, 22:50
              Firma ta zamierza w najblizszym czasie wybudowac domki jednorodzinne w
              zabudowie szeregowej. Poniewaz okolica mi odpowiada a nic nie wiem o firmie,
              tym cenniejsze są uwagi co do jakości wykonania. Az sie boje tego, co napisałeś
              o tych niedoróbkach. A jak z uczciwością tej firmy? jak skonstruowane są umowy
              przedwstępne? Czy bardzo na niekorzyść klienta? I czy ta firma budowała coś
              jeszcze poza blokiem na Boh. Wrzesnia?
              • Gość: krisssssssssssssss Re: PLOMBA SC IP: *.polkomtel.com.pl 11.07.05, 13:36
                Popatrz na ich stronę internetową. Tam pewnie będą informacje o ich
                inwestycjach.
                Pozdr.
              • gosiaczek337 Re: PLOMBA SC 19.07.05, 18:59
                Znam tą firmę bardzo dobrze, gdyż pośredniczyłam w sprzedaży kilku mieszkań.
                Jest to bardzo dobra firma, umowy są proste, zrozumiałe, nie ma
                ukrytych "haczyków". Są otwarci na wszelkie propozycje ze strony klienta
                starając się wybrać jak najdogodniejszą dla niego opcje. Co do wykonawstwa, to
                o KAŻDYM developerze słyszałam zarówno dobre jak i złe opinie. Znam tą firmę
                bardzo dobrze, gdyż pośredniczyłam w sprzedaży kilku mieszkań. Jest to bardzo
                dobra firma, umowy są proste, zrozumiałe, nie ma ukrytych "haczyków". Są
                otwarci na wszelkie propozycje ze strony klienta starając się wybrać
                jaknajdogodniejszą dla niego opcje.
    • kinia111 Re: PLOMBA SC 21.07.05, 18:13
      czyzby chodziło o lokalizację na Boh. Wrzesnia - czy ludzie tam są zadowolenie
      z wykonania bloku?
      Btw - haczyki w umowie wychwyce wszystkie, i co z tego, skoro i tak te
      wszystkie umowy deweloperskie maja charakter umow adhezyjnych...
      • gosiaczek337 Re: PLOMBA SC 21.07.05, 21:39
        Nie słyszałam do tej pory krytycznych uwag o żadnej z ich inwestycji.
        Klienci raczej są zadowoleni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka