Dodaj do ulubionych

Ignatianum - czy wiecie cos o tej uczelni?:)

01.07.05, 16:28
chcialabym studiowac pedagigike spoleczno-opeiekuncza na Ignatianum, w piatek
8 lipca czeka mnie egzamin. czy ktos slyszal jakies opienie o tej szkole?:) a
mzoe ktos tam studiowal?
Obserwuj wątek
    • nulka8 Re: Ignatianum - czy wiecie cos o tej uczelni?:) 01.07.05, 23:13
      Studiowal moj szwagier, skonczyl, pracuje i ma sie dobrze. Zdaje sie, ze teraz
      studiuje tam jeszcze jakis drugi kierunek. On byl (i chyba jest) ze studiow
      bardzo zadowolony. Kolezanka kolezanki tez tam studiowala, ale jak z jej ocena
      tej szkoly, to nie wiem.
      Pozdrawiam
    • pikieta kaszana forever 03.07.05, 10:44
      Lepiej kufle w barze myć niż w ignatianum uczniem być. Kaszana forever. po
      prostu syf dla zakonnic i matołków, którzy nie dostali się nigdzie na normalne
      studia a potrzebują papierek.
      • Gość: Mada Re: kaszana forever IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 03.07.05, 14:28
        Nie zgadzam się z poprzednikiem!! Też tam studiowałam, trzeba się nastawić na
        dużą dawkę nauki, nie wszystkie przedmioty są potrzebne później, ale niestety
        tak jest. Jak zaczynałam studia było spoko, w trakcie zmienił się rektor i
        zasady. Ogólnie nie jest źle, ale jakbym jeszcze raz miała wybierać, poszłabym
        na przedszkolną i wczesnoszkolną, po opiekuńczo społecznej jest niestety mało
        możliwości pracy.
        • pikieta poziom poniżej warstwy mułu... 05.07.05, 23:09
          czysta maszynka do robienia pieniedzy. pogratulować zakonnikom - jezuitom
          pomysłu!
        • pikieta jakiej nauki? 05.07.05, 23:12
          chyba nie piszesz o ignatianum na kopernika tylko np. o AP lub UJ? i
          wstydziłabys się chwalić ta uczelnią. Tam na tych pieknych pzreszklonych
          drzwiach powinien byc napis dla zakonnic i matołków!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka