Dodaj do ulubionych

Szukam dobrego ginekologa z Krakowa,pomozcie!!!

04.07.05, 18:31
Czesc wszystkim,mieszkam w Kraku od niedawna i wlasnie zaszlam w ciaze.Czy
mozecie mi polecic dobrego ginekologa, ktory poprowadzi moja ciaze? Blagam
pomozcie, bo sama nie wiem gdzie trafie:(
Obserwuj wątek
    • Gość: roza Re: Szukam dobrego ginekologa z Krakowa,pomozcie! IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 04.07.05, 19:01
      ja znam bardzo dobra lekarke, tylko, ze prywatnie, mnie prowadzila, co prawda
      nie bylam w ciazy, tylko chora, wizyta u niej kosztuje 50zl i nazywa sie Ewa
      Glinka przyjmuje na Nowowiejskiej tylko sa tam terminy czasem dlugie, ale warto:)
    • Gość: jolanda Re: Szukam dobrego ginekologa z Krakowa,pomozcie! IP: *.zsyp.lan / *.net 04.07.05, 20:21
      Ja chcę ci polewcić swojego gina.Chodziłam do niego z dwiema swoimi
      ciążami.Jestem z niego bardzo zadowolona.Nazywa się dr Skotnicki.Dokładne
      namiary www.skotnicki.pl/ginekologia/
      • Gość: mika Re: Szukam dobrego ginekologa z Krakowa,pomozcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:00
        dobra rada - sprawdź czy wybrany ginekolog pracuje w jakimś szpitalu, jeśli tak
        905 z nich będzie chciało ci wmówić, że potrzebujesz hospitalizacji. ja mam 2
        dzieciaków wiem z autopsji oraz rozmów ze znajomymi o czym napisałam. Kiedyś na
        Długiej przyjmował dr Filipowicz, polecam.
        powodzenia
      • ola07 Re: Do jolandy 04.07.05, 23:16
        Czy możesz mi powiedzieć ile kosztuje wizyta u dr Skotnickiego? i czy zajmuje
        się też problemami z zajściem w ciążę?,oraz jakie jest jego podejście jeśli
        chodzi o zlecanie badań.Będę wdzięczna za odpowiedż.
        • madai do wszystkich 05.07.05, 01:26
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=11907544
        • Gość: jolanda Re: Do jolandy IP: *.zsyp.lan / *.net 05.07.05, 10:59
          Wizyta kosztuje 50 PLN.Ja nie miałam kłopotów z zajściem w ciążę ale moja
          koleżanka tak.Chodziła także do dr Skotnickiego i ma obecnie 7 miesięcznego
          Marcinka.Badania wykonuje tylko te najbardziej niezbędne.Polecam
    • Gość: dośka Re: Szukam dobrego ginekologa z Krakowa,pomozcie! IP: *.77.classcom.pl 05.07.05, 09:26
      ja moge polecic mojego lekarza - jestem bardzo zadowolona, z opieki podczas
      ciazy i porodu rowniez miach.republika.pl/wizytowka.htm
    • kubowa1 Re: Szukam dobrego ginekologa z Krakowa,pomozcie! 05.07.05, 13:34
      Anna Szłojdo-Brąglewicz. polecam. chodzę do niej od 5 lat. mam 17-to
      miesięcznego synka i jeśli zdecyduję się kiedyś na drugie dziecko, to napewno
      ona będzie znów mnie prowadzić.
      • Gość: do kubowej1 Re: Szukam dobrego ginekologa z Krakowa,pomozcie! IP: *.autocom.pl 11.07.05, 14:38
        gdzie pani doktor przyjmuje?
        • anulla1 Anna Szłojdo-Brąglewicz- nie polecam 11.07.05, 21:48
          Nie polecam tej pani doktor, byłam u niej prywatnie potraktowała, mnie
          niegrzecznie wręcz bezczelnie, krzycząc na mnie upominając, i wmawiając rzeczy
          nie zgodne z prawdą. Do tego ma zła opinię w środowisku lekarskim.
          Ja polecam Krzysrofa Berezę - przyjmuje w Scanmedzie, i pracuje na klinice.
          Mogę odpowiedzieć na wiecej pytań na prvie.
          Ania
    • Gość: gosć Re: Szukam dobrego ginekologa z Krakowa,pomozcie! IP: *.76.classcom.pl 11.07.05, 12:34
      koniecznie dr Gach
    • Gość: asia Re: Szukam dobrego ginekologa z Krakowa,pomozcie! IP: 195.214.222.* 11.07.05, 13:56
      lek. med. Józefa Waligóra-Masny
      przyjmuje na ulicy Starowiślnej 13.
      Jest to przychodnia dla kobiet(prywatna) - Krakowskie Towarzystwo Świadomego
      Macierzyństwa.
      Wizyta 65 zł. tel. 422-78-08
      Pani po 50-tce, fajna, dobrze prowadzi ciążę, konkretna, powie jakie badania
      należy zrobić.
      A na USG wysyła do wspomnianego już tutaj dr Filipowicza, który pracuje na ul.
      Długiej i jest bardzo dobrym specjalistą jeśli chodzi o USG.
      Polecam!
    • Gość: asia Re: Szukam dobrego ginekologa z Krakowa,pomozcie! IP: 195.214.222.* 11.07.05, 14:01
      A jeśli chodzi o USG na ul. Długiej to podaję tel. 632-80-80, 633-02-58
      ul. Długa 30, pytać o pana Filipowicza. Jest naprawdę świetny.
      USG płaciłam ok. 2 lata temu 30 zł.
      • kigo Re: Szukam dobrego ginekologa z Krakowa,pomozcie! 11.07.05, 20:31
        Polecam Panią Dr Annę Springwald- przyjmuje na Bronowickiej 83 w Towarzystwie
        Rozwoju Rodziny i w "Klinice Zdrowia" na Żabińcu (ul. Modrzewskiego 3). Miła,
        sympatyczna, a przede wszystkim kompetentna!
    • Gość: tash Re: Szukam dobrego ginekologa z Krakowa,pomozcie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:09
      a ja polecam dr.szczudrawę. 100 % kompetencja i delikatność. Pełna kultura i
      ogromana wiedza. Przyjmuje na Dunajewskiego 6 w Prenatal tel: 422 44 41
    • Gość: Lidia Re: Szukam dobrego ginekologa z Krakowa,pomozcie! IP: *.eranet.pl 07.08.05, 22:12
      polecam - dr ginekolog-poloznik Piotr Jaszczynski, jest swietny, rejestracja na
      kom602669994, gabinet ul. Lotnicza 3, Krakow (niedaleko Krakchemi), przyjmuje w
      pon i srody od 17 do 19.
    • Gość: Gienia Re: Szukam dobrego ginekologa z Krakowa,pomozcie! IP: *.chello.pl 07.08.05, 22:34
      ja polecam dr A. Marcinka. znakomity fachowiec. Przyjmuje prywatnie na ul.
      Friedleina w Krakowie a poza tym jest chyba dyr.(ordynatorem?) szpitala na
      siemiradzkiego
      • minerwamcg Re: Szukam dobrego ginekologa z Krakowa,pomozcie! 24.08.05, 22:40
        Zgadza się. Mogę go rekomendować każdemu - wykonał u mnie z sukcesem operację,
        która na ludzki rozum miała nikłe szanse się udać. On też nie obiecywał
        powodzenia - a jednak zrobił to, i to zrobił dobrze.
        Jest dyrektorem szpitala na Siemiradzkiego. Ma prywatny gabinet na Friedleina
        38. Gdzieś na forum podawałam telefon.
    • reniferek144 Re: Szukam dobrego ginekologa z Krakowa,pomozcie! 07.08.05, 23:56
      polecam dr.Miaśkiewicza przyjmuje na Siemieradzkiego 16/5 tel:6324604.:)
    • drazetka_homeopatyczna dr.Marta Rajska 24.08.05, 23:05
      tez jestem "ciężarówką" od jakichs czterech miesiecy:) polecam te lekarkę bo
      jest jednoczśnie poloznikiem i pracuje w szpitalu ZEROMSKIEGO:)....wiecej info
      na maila;) pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka