Dodaj do ulubionych

ACTIV - OKULICKIEGO !!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 09:25
cZY MOŻE JEST KTOŚ KTO JUZ PODPIUSAŁ UMOWĘ PRZEDWSTEPNĄ NA MIESZKANIE PRZY UL. OKULICKIEGO?
PROSZE OWSZELKIE WSKAZÓWKI NA CO ZWRACAĆ UWAGĘ PRZY PODPISYWANIU TAKIEJ UMOWY.
Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Re: ACTIV - OKULICKIEGO !!!!!!! IP: 217.8.183.* 08.07.05, 09:52
      przede wszystkim na całą stronę o budowie która będzie przebiegała obok:)oraz na to że chcą być przez wiele lat zarządcą budynku:)
      • Gość: Piotrek.... Re: ACTIV - OKULICKIEGO !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:02
        W umowie nic nie pisze / albo ja sie nie doczytałem / o innej budowie, wiem tylko że mają powstać tam jeszcze inne bloki - ale chyba na to nie mamy żadnego wpływu?
        A co do zarządzania budynkiem możemy wypoweidzić umowę tzn. wszysscy właściciele mieszkań muszą jednogłośnie wyrazić na to zgodę / okres wypowiedzenia 6 miesięcy /.
        Podpisałeś już umowę , jak tak to jakie warunki wynegocjowałeś , czy podpisywałeś umowę przedstwstępną w formie aktu notarialnego?
        Pozdrawiam
        P.
        • Gość: mm Re: ACTIV - OKULICKIEGO !!!!!!! IP: 217.8.183.* 11.07.05, 16:29
          cała strona o korzystaniu z infrastruktury energetycznej itd itd a Ty mówisz ze sie nie wczytałes, jesli sie podpisuje umowe w której sie godzisz na zarządzanie budynkiem do 2011 roku to chyba trudno to potem wypowiedzieć:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka