Gość: gazeta wyborcza IP: *.rrcnet.com 04.08.02, 23:01 www.strony.wp.pl/wp/gazeta.wyborcza/matrix.html oczywiście "Uwolnić Słonia!" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magazyn1 Re: Sequele 'Matrixa' wstrzymane? nie... IP: *.proxy.aol.com 04.08.02, 23:29 A nie mozna po polsku napisac?Tak trudno siegnac do slownika? Jaki Gosc taka i gazeta,niestety. Kiedys jeszcze porzygacie sie tymi "hamburgerami" do koopy z Macamioddonalda! Ale mnie toto wqrvia! Yezooo! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Sequele 'Matrixa' wstrzymane? nie... 05.08.02, 00:02 Gość portalu: Magazyn1 napisał(a): > A nie mozna po polsku napisac?Tak trudno siegnac do slownika? > Jaki Gosc taka i gazeta,niestety. > Kiedys jeszcze porzygacie sie tymi "hamburgerami" do koopy z Macamioddonalda! > Ale mnie toto wqrvia! Yezooo! rany... co sie stalo, zes taki zly? :-) mcdonald`s nie jest taki zy, czasem mam ochote tam zjesc... ale i tak w Krakowie mozna zjesc lepiej, zdrowiej, przyjemniej i taniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Magazynie! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 00:07 > mcdonald`s nie jest taki zly, czasem mam ochote tam > zjesc... Wypij dwie setki.. albo od razu caly literek! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magazyn1 Re: Magazynie! IP: *.proxy.aol.com 05.08.02, 00:10 Na razie walnalem pyfo Okocim,jedno.Czuje jednak,ze Ty mnie skusisz na ten alkohol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Magazynie! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 00:15 Juz nic nie pisze, bom chory i na antybiotykach, a w lodoweczce zimniutkie Tyskie! Ciekawe czy wytrzymam... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Magazynie! 05.08.02, 00:25 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Juz nic nie pisze, bom chory i na antybiotykach, a w lodoweczce zimniutkie Tysk > ie! Ciekawe czy wytrzymam... :) kuruj sie!! :-)) Magazyn niech wypije za wszystkich, bo chyba tylko on teraz moze... heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magazyn1 Re: Magazynie! IP: *.proxy.aol.com 05.08.02, 00:31 M7: Twoj "Staruszek" nie ma w lodooveczce pyfka Okocim? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Magazynie! 05.08.02, 00:35 Gość portalu: Magazyn1 napisał(a): > M7: Twoj "Staruszek" nie ma w lodooveczce pyfka Okocim? okocimia nie ma, bo pija alm i cos tam jeszcze. zreszta gdybym o tej porze udal sie do lodowki po piwo cokolwiek by sie zdziwil... ja tez, bo padam z nog... uaaa, papa do jutra (mam nadzieje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magazyn1 Re: Magazynie! IP: *.proxy.aol.com 05.08.02, 00:38 Bede okolo godziny 11 rano a pozniej juz we wtore bo z pracy wracam o 1-ej waszego czasu. Pozdrawiamy razem z Bomblem! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Magazynie! 05.08.02, 00:24 Gość portalu: Magazyn1 napisał(a): > Na razie walnalem pyfo Okocim,jedno.Czuje jednak,ze Ty mnie skusisz na ten > alkohol. cholera... to wypij jeszcze za mnie... upal i nudy na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magazyn1 Re: Sequele 'Matrixa' wstrzymane? nie... IP: *.proxy.aol.com 05.08.02, 00:08 Troista czerwona krew mnie zalewa jak slysze w polskim radiu, w polskiej telewizji, w polskiej prasie, od Polakow czy to w kraju czy to tutaj i gdy widze te reklamy ,te szyldy nad sklepami w tym jezyku. Tylko nasz pokrecony Narod robi z siebie posmiewisko. Czy widzial ktos z Was bedac za granica w normalnym kraju,nie mowie o III czy IV-tym Swiecie tyle tego Macdonaldowskiego jezyka? Widzial kto?! No? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Sequele 'Matrixa' wstrzymane? nie... 05.08.02, 00:10 Gość portalu: Magazyn1 napisał(a): > Troista czerwona krew mnie zalewa jak slysze w polskim radiu, w polskiej > telewizji, w polskiej prasie, od Polakow czy to w kraju czy to tutaj i gdy widz > e > te reklamy ,te szyldy nad sklepami w tym jezyku. > Tylko nasz pokrecony Narod robi z siebie posmiewisko. > Czy widzial ktos z Was bedac za granica w normalnym kraju,nie mowie o III czy > IV-tym Swiecie tyle tego Macdonaldowskiego jezyka? Widzial kto?! No? przyznam, ze widzial McD we wszystkich krajach, w ktorych dotad bylem, a bylo ich kilka. ale zeby w duzych ilosciach to nie... jeden w centrum, moze jeden na pryferiach, chyba tylko w wiedniu przyuwazylem 3 McD... Odpowiedz Link Zgłoś