Dodaj do ulubionych

Henryka Bochniarz w Krakowie

IP: *.org / *.krakow.pl 11.07.05, 20:56
Fajnie, ze mlodzi ludzie beda wysoko!!!!precz z Okonskim czy Kuzniak ,
postawmy na Mlodych!!!trzymam kciuki za Pietraszewskiego i Brzozowska!!!!
pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: Pepperoni Okropne! IP: *.mim.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:03
      Z sondaży wynika, że kurczy się w Polsce ilość mądrych ludzi. No bo jak inaczej
      interpretować dane wskazujące, że na kandydatkę Partii Mądrych Ludzi chce
      głosować tylko 1-2 % mieszkańców Polski? Czeka nas zguba! Panie Frasyniuk,
      dlaczego w tej sprawie Mądrzy Ludzie nie ogłoszą listu otwartego? Gdzie
      krakowscy intelektualiści?
      • Gość: re Re: Okropne! IP: *.chello.pl 11.07.05, 22:36
        Pieprzyć, że trzeba być przedsiębiorczym każdy potrafi. Nie każdy za to jako
        minister zleca swej firmie robienie ekspertyz na publiczne pieniądze. Bochniarz
        jest najbardziej przebrzydłą postacią w polskiej polityce. Oszukuje każdy -
        owszem. Rzecz w tym, że nikt tak jak ona ma gębę pełną frazesów mydlących
        ludziom oczy.
        • m635 Noc Żywych Trupów 2 czyli zjazd wirtualnej partii 11.07.05, 22:56
          Jakie życie, taka śmierć...
          UD/UW/PD kona w konwulsjach.
          2% poparcia mimo wysiłków mediów z GW na czele, mdły, nijaki, bezbarwny
          kandydat z łapanki w wyborach prezydenckich, śmieszne kolejne listy
          otwarte "największych autorytetów moralnych" w obronie esbeckich kapusiów,
          koniec kasy z gospodarczych przekrętów po odpadnięciu od koryta, napływ różnej
          maści PZPRowców i SLDowców z Hausnerem na czele kojarzonych słusznie z
          najgorszą komuną i kolesiostwem...
          Zdychaj potworze, to już koniec :-)))
          I to se ne vrati!!!
          • Gość: lukas Żart IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.07.05, 23:08
            Henryko - do boju - 1% społeczeństwa nie może sie mylić

Pozdro
            • Gość: ola A JA POPIERAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:46
              Ludzie, a Wy umiecie tylko obrzcac sie obelgami, frazesami... Ja popieram
              kandydature i wierze w demokratow!!! A ile bedzie % w wyborach to sie dopiero
              przekonamy!!!!!!! Ten sie smieje kto sie smieje ostatni drodzy koledzy....
              • Gość: tutu Głupich nie sieją IP: *.crowley.pl 12.07.05, 00:13
                Gość portalu: ola napisała:

> Ludzie, a Wy umiecie tylko obrzcac sie obelgami, frazesami...

Jak kto złodziej, partacz, nieudacznik, krętacz i głupek to też mam pisać, że
                jest cacy? A co mają frazesy do obelg? Wiesz co znaczy to słowo?

> Ja popieram kandydature i wierze w demokratow!!!

Ja też popieram kandydaturę i wierzę w demokratów.
                Na szczęście inną kandydaturę i innych demokratów :-)

> A ile bedzie % w wyborach to sie dopiero
                > przekonamy!!!!!!!

Ile by nie było to nikt mi nie wmówi, że zbieranina takich kanalii jak Hausner,
                karierowiczów bez charakteru jak była działaczka PZPR Bochniarz czy chamskich
                półgłówków jak Frasyniuk to partia, na którą warto oddać głos.

> Ten sie smieje kto sie smieje ostatni drodzy koledzy...

Koledzy? Drodzy? Na szczęście nie...
                To brzmi jak groźba. Już raz towarzyszom Hausnerowi i Bochniarz wydawało się,
                że wygrali. To było w grudniu 1981 roku.
                • Gość: Wojtek Baluch Skoro wyzywasz ludzi od kanali to miej tyle odwagi IP: *.ghnet.pl 12.07.05, 11:27
                  żeby podpisać się imieniem i nazwiskiem. W czasach walki z komuną Frasyniuk,
                  Lityński, Bujak, Wałesa, Gwiazda jawnie przciwstawiali się reżimowi i w tym
                  była nasza siła. Teraz w wolnym państwie obrzucasz ludzi błotem pod nickiem.
                  Wstyd Panie tutu - pawnie walczy Pan o jawność a chowa się jak donosiciec pod
                  pseudonimem.
                  • Gość: Zofia Grzyb Kanalia jest kanalią i nie zmienisz Pan tego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 15:50
                    Gość portalu: Wojtek Baluch napisał:

> jawnie przciwstawiali się reżimowi i w tym
                    > była nasza siła.

A Pan łaskawy walczył z tą komuną razem z sekretarzem KK PZPR Hausnerem? Bo o
                    niego tu chodzi a nie o Gwiazdę - przyzwoitego i uczciwego człowieka głęboko
                    gardzącego takimi ludźmi jak czerwoni i różowi karierowicze z PD.

> Teraz w wolnym państwie obrzucasz ludzi błotem pod nickiem.
                    > Wstyd Panie tutu - pawnie walczy Pan o jawność a chowa się jak donosiciec pod
                    > pseudonimem.

Nie wiem o co walczy tutu i mam to gdzieś. Wiem natomiast jakie zasady panują w
                    internecie. Takie, że naturalne i normalne jest to, że ktoś wystepuje pod
                    nickiem. I żaden to wstyd! Jeśli nie odpowiadają Panu, Panie Baluch, takie
                    zasady to nie korzystaj Pan list dyskusyjnych i forów internetowych. Oskarżanie
                    kogoś o to, że jest "donosicielem" bo występuje pod nickiem jest głupotą i
                    zwyczajnym chamstwem. Chamstwem prawie równym temu, do jakiego przyzwyczaił nas
                    już guru Pańskiej partii - W. Frasyniuk.

A to, że aktywista PZPR szczebla wojewódzkiego i współpracownik Służby
                    Bezpieczeństwa w dziele zwalczania niezależności uczelni i swobody zrzeszania
                    się jest kanalią to nie podlega moim zdaniem dyskusji.
                    To, że myli się Panu w historii Polski rola tow. Hausnera z rolą Andrzeja
                    Gwiazdy jest albo dowodem demencji albo manipulacją.
                    Może to jednak demencja skoro stary chłop podpisuje się "Wojtek". Może
                    lepiej "Wojtuś" :-)))
                    • Gość: Wojciech Baluch Zasady forum nie zmieniają zasad kultry i szacunku IP: *.ghnet.pl 12.07.05, 16:10
                      dla człowieka. Nazywanie kogoś kanalią po 15 latach bez podania jakichkolwiek
                      powodów i dowodów, jest podłe i warto się pod tą podłością podpisać imieniem i
                      nazwiskiem. Inaczej jest się drobnym tchórzem i nie zmieną tego konwencje forum.
                      Tak, to donosiciele i SB-ecy występowali w czasach PRL-u jako anonimowi
                      prowokatorzy i zastraszacze. To nie czas internetu wprowadził zwyczaj
                      anonimowych telefonów z pogróżkami, czy sugestii, że oto ktoś z kręgu twoich
                      przyjaciół doniósł na ciebie.
                      Prosiłbym też o czytanie postów ze zrozumieniem. Gwiazda czu Bujak zostali
                      przeciwstawieni anonimowym głosom obrzucających ludzi błotem na forum i nie
                      tylko. I Hausner nie ma tu nic do rzeczy.
                      Tak jak forma mojego imienia. Pani uwaga świadczy jedynie o zacietrzewieniu i
                      niczym więcej. Podobnie jak sugestie moich związków z Hausnerem w latach
                      80tych. Sama zresztą Pani użyła właściwego dla Siebie
                      określenia "gardzącego". "Oni" też gardzili intelektualiatami i prostymi
                      robotnikami.
                      Jestem dumny z tego, że jestem w PD. Partii, która przeciwstawia się zwyczjom,
                      które wyrastają z PRL-owskiej mentalności.
                      • Gość: Zofia Grzyb Robienie z katów ofiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 17:50
                        Gość portalu: Wojciech Baluch napisał:

> Nazywanie kogoś kanalią po 15 latach bez podania jakichkolwiek
                        > powodów i dowodów, jest podłe

Czemu akurat po 15 latach nie można? Przedawnia się? Nawet po kilkuset latach
                        Poniński i Szczęsny-Potocki pozostaną podłymi zdrajcami, po 60 latach
                        szmalcownik pozostaje wyrzutkiem społecznym i zbrodniarzem a PPRowiec sowieckim
                        pachołkiem, a po 20 latach Hausner nadal będzie świnią z PZPRu (mimo Pańskich
                        starań).

> i warto się pod tą podłością podpisać imieniem i
                        > nazwiskiem. Inaczej jest się drobnym tchórzem

Zasad odwagi cywilnej uczył się Pan szanowny od Hausnera?

> Tak, to donosiciele i SB-ecy występowali w czasach PRL-u jako anonimowi
                        > prowokatorzy i zastraszacze. To nie czas internetu wprowadził zwyczaj
                        > anonimowych telefonów z pogróżkami, czy sugestii, że oto ktoś z kręgu twoich
                        > przyjaciół doniósł na ciebie.

W dziedzinie współpracy z SB ma Pan w swojej partii znanych fachowców, wierzę
                        że taki Hausner niejedną ZBoWiDowską historię może opowiedzieć.

> Prosiłbym też o czytanie postów ze zrozumieniem. Gwiazda czu Bujak zostali
                        > przeciwstawieni anonimowym głosom obrzucających ludzi błotem na forum i nie
                        > tylko. I Hausner nie ma tu nic do rzeczy.

Oni nie mają tu nic do rzeczy, mowa była o Pańskich partyjnych kolegach z
                        SBecko-PZPRowską przeszłością.

> Podobnie jak sugestie moich związków z Hausnerem w latach 80tych.

To było pytanie, nie sugestia. Chyba nie wstydzi się Pan związków z partyjnym
                        towarzyszem?

> "Oni" też gardzili intelektualiatami i prostymi robotnikami.

Taak. "Oni" też chodzili w butach, rozumiem, że pan z tego powodu wyłącznie na
                        bosaka.
                        Poza tym nie wiem czy "oni" gardzili intelektualistami. Gdyby tak było to nie
                        załatwialiby sobie rzutem na taśmę w 1988,89 roku tytułów profesorskich tak jak
                        np. Hausner.

> Jestem dumny z tego, że jestem w PD. Partii, która przeciwstawia się
                        > zwyczjom, które wyrastają z PRL-owskiej mentalności.

Taak. PD zażarcie walczy z PRL-em broniąc ubeckiej agentury i zamieniając
                        rolami ofiary z katami.
                        • Gość: Wojciech Baluch Pytania retoryczne są sugestiami, a w Pani IP: *.ghnet.pl 13.07.05, 00:01
                          przypadku oszczerstwami. Pan Hausner przez 15 lat wiele dla Polski zrobił, co
                          mogłem usłyszeć także od jego politycznych przeciwników, z którymi
                          współpracował. Pani zaś kontynuuję PRL-owski tradycje dyskredytowania cudzych
                          argumentów poprzez rzucanie oszczerstw i manipulowania wypowiedzią adwersarza.
                          A zmienianie ofiar z katami jest po prostu bezczelnym kłamstwem.
                    • Gość: Dagor Re: Kanalia jest kanalią i nie zmienisz Pan tego IP: *.crowley.pl 12.07.05, 16:12
                      dodałbym tyle ze najwieksza manipulacja do jakiej tu doszlo to mowienie, ze
                      Bochniarz i Hausner wygrali w 1981 roku.No bez przesady.Nie wiem czy zylas w
                      tych czasach Zofijo ale w 1981 mnostwo ludzi partyjnych do tej pory zaczelo
                      sympatyzowac z solidarnoscia, zaczelo pomagac ludziom opozycji demokratycznej. A
                      hausner i bochniarz nie byli wtedy glownymi beneficjentami prl.
                      Co to znaczy karierowicze z PD?? czy jezeli sa jacys karierowicze w PD to roznia
                      sie czyms od karierowiczow z innej partii?? Nie!! Jezeli sa w PD karierowicze to
                      ich wskaz, powiedz kto i dlaczego tak sadzisz.To pierwszy krok do tego by nie
                      znalezli sobie miejsca w polityce.
                      tak btw to jak dla mnie nick tutu jest znacznie bardziej dziecinny niz nazywanie
                      siebie Wojtek. ale moze to kwestia tego ze nie mialas sie czego doczepic:>>
                      Pozdrawiam serdecznie
                      • Gość: Zofia Grzyb Re: Kanalia jest kanalią i nie zmienisz Pan tego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 17:18
                        Gość portalu: Dagor napisał:

> dodałbym tyle ze najwieksza manipulacja do jakiej tu doszlo to mowienie, ze
                        > Bochniarz i Hausner wygrali w 1981 roku.No bez przesady.Nie wiem czy zylas w
                        > tych czasach Zofijo ale w 1981 mnostwo ludzi partyjnych do tej pory zaczelo
                        > sympatyzowac z solidarnoscia

Ano niestety żyłam i pamiętam, że Hausner nie tylko nie sympatyzował z
                        Solidarnością i opozycją a zaciekle je zwalczał. Pamiętam jak pracował w
                        komitecie wojewódzkim PZPR i jako sekretarz decydował o tym, kto z pracowników
                        uczelni może wyjechać na Zachód i kto łaskawie może otrzymać tytuł naukowy. W
                        tym dziele blisko współpracował z bezpieką. Pamietam jak w 1990 roku bohatersko
                        bronił PZPR przed odebraniem jej nakradzionego majątku i jak współdziałał z
                        Gajewiczem przy bezprawnym sprzedaniu gmachu KW za ułamek wartości kolegom z
                        BPH i próbie zwinięcia tej niemałej sumki.
                        O tym, że podobna była przeszłość Bochniarz wiem z prasy.

> A hausner i bochniarz nie byli wtedy glownymi beneficjentami prl.

To kto był jeśli nie sekretarze PZPR? :-)))

> Co to znaczy karierowicze z PD??

To był skrót myślowy - chodziło mi o ludzi gotowych dla kariery porzucić grono
                        ludzi przyzwoitych i pchać się do koryta razem z PZPRowskimi kanaliami.

> ale moze to kwestia tego ze nie mialas sie czego doczepic:>

To prawda. Pisanina Pana Wojciecha podniosła mi zbytnio poziom adrenaliny. Mam
                        uczulenie na typowych przedstawicieli Partii Ludzi Rozumnych.

Pozdrawiam
                  • Gość: tutu Wojtek posłem? IP: *.crowley.pl 13.07.05, 01:03
                    Gość portalu: Wojtek Baluch napisał:

> Skoro wyzywasz ludzi od kanali

Nie od kanali lecz od kanalii.

> to miej tyle odwagi żeby podpisać się imieniem i nazwiskiem

Ktoś już tu napisał Ci Wojtku jakie są zasady na forach internetowych, nie będę
                    powtarzał.
                    Pewnie kandydujesz w wyborach i dlatego tak nachalnie się reklamujesz :-) Jeśli
                    walczysz o komunistyczny elektorat to nawet nieźle Ci idzie.

A Andrzejem Gwiazdą nie wycieraj sobie gęby, z łaski swojej. Gdyby Polską
                    rządzili ludzie tak prawi, uczciwi i mądrzy jak on to cała ta udecko-ubecka
                    banda spod znaku grubej kreski siedziałaby w kryminale za zdradę Polski oraz za
                    zwyczajne złodziejstwa.
                    • Gość: Wojciech Baluch Zadbaj o swoją uczciwość i przyzwoitość tutu. IP: *.ghnet.pl 17.07.05, 13:42
                      Czytaj też teksty ze zrozumieniem, alby przynajmniej kometnarze (to o Gwieździe)
                      Owszem kandyduję. Z dalekiego miejsca, a kampanię wspieram swoich koleżanek i
                      kolegów.
                      Zasad przyzwoitości nie zmienisz i nie pomogą Ci żadne forumowe zwyczaje.
                      Chamskie ataki pod nickiem są podłe. Czy to na forum czy w innym medium.
    • m635 Bochniarz nie pokaże teczki! Nic dziwnego... 12.07.05, 09:37
      Zważywszy na jej przeszłość, nie powinno to dziwić.

Na stronie:

www.bochniarz.com

jest parę ciekawych informacji o drodze życiowej kandydatki Partii Ludzi
      Rozumnych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka