Dodaj do ulubionych

Edyta Górniak

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:38
70zł za bilet...to chyba "lekka" przesada...
Obserwuj wątek
    • Gość: Es Re: Edyta Górniak IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 19.07.05, 14:03
      Nie 70 tylko 80 zl!!!
    • Gość: zz 70-80 zl to sporo zbyt duzo IP: *.76.classcom.pl 23.07.05, 08:51
      70-80 zl to sporo zbyt duzo
    • Gość: marta Re: Edyta Górniak IP: 82.177.176.* 27.07.05, 00:22
      jesli chodzi o cene biletu, to moze i maie racje ze cena 70-80zl. to duzo. ale
      uwierzcie mi bylam na koncercie Edyty i bylo poprostu wspaniale. naprawde warto
      dac tyle pieniedzy. koncert byl na zywo, ten klimat....poprostu brak i slow.
    • Gość: mala Re: Edyta Górniak IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 28.07.05, 22:33
      Czytam chyba szosty raz zapowiedz koncertu Gorniak - wszystkie teksty autorstwa
      bb , czy Bartka Borowicza. niewiele roznia sie od siebie , choc jedne sa
      dluzsze inne krotsze, inaczej podane te same informacje. Wstyd, ze piszac szesc
      razy o tym samym (sama nie wiem po co - ale to na marginesie) nie podales choc
      raz co bedzie na tym koncercie..Bo to nie bedzie zwykly pop-rockowy koncert!!
      chyba w ogole nie rozmawiales z organizatorem... tez pracuje w mediach, stad
      nie moge wyjsc ze zdumienia.
      no ale placa choc dobrze za wierszowke? - to najwazniejsze!
      z szacunkiem,
      mala
    • Gość: czarnuch Re: Edyta Górniak IP: *.euroscript.pl / *.devs.futuro.pl 29.07.05, 16:25
      ..a straszyła że kończy karierę.. teraz będzie straszyła na dziedzińcu za jedyne
      70 zl. ktos sie wybiera ze znajomych?
    • 1sk1 Czy koncert będzie powtórzony? Przegapiłem.Szkoda 29.07.05, 22:56
      • keri5 Re: Czy koncert będzie powtórzony? Przegapiłem.Sz 03.08.05, 16:39
        Żałujcie!!! oprócz cudownego koncertu spotkanie 1,5 h z Edytą sam na sam po koncercie, było super i nie żałuje.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka