Gość: m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:38 70zł za bilet...to chyba "lekka" przesada... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Es Re: Edyta Górniak IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 19.07.05, 14:03 Nie 70 tylko 80 zl!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz 70-80 zl to sporo zbyt duzo IP: *.76.classcom.pl 23.07.05, 08:51 70-80 zl to sporo zbyt duzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Edyta Górniak IP: 82.177.176.* 27.07.05, 00:22 jesli chodzi o cene biletu, to moze i maie racje ze cena 70-80zl. to duzo. ale uwierzcie mi bylam na koncercie Edyty i bylo poprostu wspaniale. naprawde warto dac tyle pieniedzy. koncert byl na zywo, ten klimat....poprostu brak i slow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Edyta Górniak IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 28.07.05, 22:33 Czytam chyba szosty raz zapowiedz koncertu Gorniak - wszystkie teksty autorstwa bb , czy Bartka Borowicza. niewiele roznia sie od siebie , choc jedne sa dluzsze inne krotsze, inaczej podane te same informacje. Wstyd, ze piszac szesc razy o tym samym (sama nie wiem po co - ale to na marginesie) nie podales choc raz co bedzie na tym koncercie..Bo to nie bedzie zwykly pop-rockowy koncert!! chyba w ogole nie rozmawiales z organizatorem... tez pracuje w mediach, stad nie moge wyjsc ze zdumienia. no ale placa choc dobrze za wierszowke? - to najwazniejsze! z szacunkiem, mala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnuch Re: Edyta Górniak IP: *.euroscript.pl / *.devs.futuro.pl 29.07.05, 16:25 ..a straszyła że kończy karierę.. teraz będzie straszyła na dziedzińcu za jedyne 70 zl. ktos sie wybiera ze znajomych? Odpowiedz Link Zgłoś
keri5 Re: Czy koncert będzie powtórzony? Przegapiłem.Sz 03.08.05, 16:39 Żałujcie!!! oprócz cudownego koncertu spotkanie 1,5 h z Edytą sam na sam po koncercie, było super i nie żałuje. Odpowiedz Link Zgłoś