Gość: jano IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:39 widzial ktos moze wczoraj okolo 21:20 cos jasno swiecacego spadajacego z nieba kierunek poludniowy -ciekawe co to moglo byc jesli meteoryt to wyjatkowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruczaj.x Re: spadlo z nieba 19.07.05, 23:56 ja widziałem :) patrząc z Ruczaju widoczne na płd-wschodzie, coś tak... tyle, że zastanowił mnie kolor - zielony... nie wiem czy meteoryty spalają się w ten sposób pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: spadlo z nieba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 09:34 Hej hej Mars napada Przerażona ludzi gromada hej hej Mars atakuje Na prostych ludzi poluje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też z Ruczaju Re: spadlo z nieba IP: *.net.autocom.pl 27.07.05, 00:13 Hej,ruczaj.x. Wy macie podobno jakieś stowarzyszenie.Czy zauważyłeś,że odkąd pojawiły się tanie linie lotnicze Skyjet,ich samoloty zaczęły latać nad naszym pieknym niebem,zamiast robić pętlę bardziej na południe poza terenami zabudowanymi? Średnio dwa razy dziennie? Weźcież napiszcie jakiś liscik do Balic,coby latali gdzie indziej i nie oszczędzali na paliwie nad naszymi głowami. Odpowiedz Link Zgłoś