Dodaj do ulubionych

Festiwal w Sopocie

IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 21:12
Właśnie przeglądałem kanały i widzę nadają ten festiwal.
Nigdy go nie trawiłem i nadal nie trawię. Podczas Golców tańczyły jakieś
laski jak na aeronibu:) nie wiem kto robi taką choreografię (tak samo
beznadziejna była w Opolu). Teraz odkurzyli Irenę Santor wolę poczytać forum,
chociaż jej Dzikie plaże:)))

Co sądzicie o tym festiwalu?
Obserwuj wątek
    • prokocim1 Re: Festiwal w Sopocie 23.08.02, 21:16
      Gość portalu: Zbigniew napisał(a):

> Właśnie przeglądałem kanały i widzę nadają ten festiwal.
      > Nigdy go nie trawiłem i nadal nie trawię. Podczas Golców tańczyły jakieś
      > laski jak na aeronibu:) nie wiem kto robi taką choreografię (tak samo
      > beznadziejna była w Opolu). Teraz odkurzyli Irenę Santor wolę poczytać forum,
      > chociaż jej Dzikie plaże:)))
      >
      > Co sądzicie o tym festiwalu?

wlasnie czytalem ze gwiazdami beda jakis zuckero (lub jakos tak) i jakis garou
      z kanady. Zuckero to chyba obilo mi sie kiedys o uszy, chyba byl w sopocie za
      moich czasow, natomiast ta druga "gwiazda" to ni cholery nie kojarze.
      • Gość: Zbigniew Re: Festiwal w Sopocie IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 21:19
        prokocim1 napisał:

> wlasnie czytalem ze gwiazdami beda jakis zuckero (lub jakos tak) i jakis
        garou
        > z kanady. Zuckero to chyba obilo mi sie kiedys o uszy, chyba byl w sopocie za
        > moich czasow, natomiast ta druga "gwiazda" to ni cholery nie kojarze.

To taki francuzik co śpiewa tkliwą piosenkę dla kobietek:))
        • prokocim1 Re: Festiwal w Sopocie 23.08.02, 21:22
          Gość portalu: Zbigniew napisał(a):

> prokocim1 napisał:
          >
          > > wlasnie czytalem ze gwiazdami beda jakis zuckero (lub jakos tak) i jakis
          > garou
          > > z kanady. Zuckero to chyba obilo mi sie kiedys o uszy, chyba byl w sopocie
          > za
          > > moich czasow, natomiast ta druga "gwiazda" to ni cholery nie kojarze.
          >
          > To taki francuzik co śpiewa tkliwą piosenkę dla kobietek:))

moze spiewia po francusku ale podobno z kanady i zeby od razu "gwiazda".
          Pamietam jak kiedys mysleli o Julio Iglesias ale podobno krzyknal ze chce mucho
          deniro. Ale syn jego jest teraz na topie, powinni sprobowac.
          • Gość: kiwi Re: Festiwal w Sopocie IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 21:28
            Jaki festiwal takie gwi(a)zdy !
            W ostatniej Angorze był wywad z Rodowiczką, że nie będzie czyścić sceny przed
            cukierkiem i nie wystąpi bo chciała zaśpiewać 4 piosenki a organizatorzy
            zgodzili się tylko na dwie.
            A drzewiej to bywało w Sopocie - taki Denis Russos ( niby tańczył z Ireną
            Dziedzic i śpiewał - z taśmy ) i Bony M - z ocenzurowanym Rasputinem.
        • wrb Re: Festiwal w Sopocie 23.08.02, 21:30
          WSZYSTKIE FESTIWALE JAKIE SA W POLSCE TO JAKAS RZENADA .ROK W ROK JEST TA SAMA
          KICHA I NIC NOWEGO NIE WYMYSLA TE TEMPAKI Z KWIATKOWSKIEJ TELEWIZJI.POKAZUJA TE
          SAME GEBY CO W TAMTYM ROKU (MAM NA MYSLI BROTHERS GOLEC).POWINNI CALKOWICIE
          ZMIENIC REPERTOAR NA COS BARDZIEN NOWOCZESNEGO I NA TOPIE ,POWINNI ZAPROSIC
          NP.EMINEMA,ALE NIE ONI WOLA WYLADOWAC KASE NA COS CZEGO NIKT NIE SLUCHA.
          NARAZIE.
          • mlodybatiuk Re: Festiwal w Sopocie 23.08.02, 21:34
            Ale rzeczywiście z tą Santor to troche przesadzili, tego sie naprawdę słuchać
            nie da. Dobrze chociaż, że nie puszczają tego na obu kanałach tak jak dawniej
            dziennik telewizyjny, to by dopiero było!

Z drugiej strony to dobrze, że telewizja jest do kitu, można zawsze jakąś
            książkę poczytać albo z kimś się na piwko umówić!

• prokocim1 Wszytkie te gwiazdy 23.08.02, 21:49
              Byly chyba "gwiazdami" tylko w swoim kraju i na festiwalu w Sopocie.
              Moze z wyjatkiem Druppi ktory byl zaproszny przez Queen na koncert po smierci
              Frediego.
              • Gość: MICHAL Dac szanse innym... IP: *.swipnet.se 24.08.02, 23:03
                ...moze zalezalo zaprosic dawno nie ogladana Slawe Przybylska.
                Irena Santor musi miec ogromna sile przebicia skoro w wieku
                70 lat ma swoj kolejny come back.Podobno Santorka ma niedlugo
                debiutowac w Madison Squere Garden.
    • kathy38 Re: Festiwal w Sopocie 25.08.02, 01:19
      Dla mnie gwiazdą Sopotu był Drupi. Oczywiście dawno to i nieprawda, ale mnie
      się bardzo podobał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka