Gość: Bożena IP: 195.150.72.* 15.08.05, 21:21 Witam, polećcie mi proszę fajną dyskotekę w Krakowie. Chodzi mi o miejsce, gdzie nie grają techno, ale normalną muzykę do tańca.dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: disco 15.08.05, 21:22 Nie mam pojęcia ale grają z pewnością nie techno w Stalowych magnoliach...a i tańczyć możesz... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
comatosa Re: disco 15.08.05, 21:32 Jazz Rock cafe?:) napewno nie techno!:)nie pamietam na jakiej ulicy, jaks boczna od rynku, florianska, czy to ana czy slawkowska,nie pamietam pod jaszczurami na rynku-takie starsze i niezbyt stare rytmy Carpe Diem, slawkowska, ale tam naprzykład mi sie nie podoba-zero klimatyzacji, syf, nie da sie wytrzymac, ale niektorzy lubia no i we franticu mniejsza sala, gdzie graja r&B i hiphop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena Re: Uważasz że przy techno niemożna tańczyć?????? IP: 195.150.72.* 15.08.05, 22:01 pewnie ty lubisz i ok. Ja wolę jednak coś spokojniejszego, zarówno ze względu na uszy, jak i na towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś