Gość: mv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 14:27 Witam, Czy ktoś z Państwa kupił tam mieszkanie? Słyszałem dużo złego o tej spółce. -- mv Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b_ws Re: SM Salwator ul. Chmieleniec 07.09.05, 16:40 Witam. Niestety ja kupiłem od mieszkanie od SM Salwator na ul. Chmieleniec i potwierdzam wszystkie złe opinie o tej firmie, a mogę jeszcze sporo dodać od siebie. Generalnie firma nie jest przygotowana do realizacji inwestycji budowlanych (nawet tak małych jak ta na Chmieleńcu), tak organizacyjnie jak i finansowo. Na dodatek ich traktowanie klientów woła o pomstę do nieba. Radzę SM Salwator omijać z daleka. B_WS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klm Re: SM Salwator ul. Chmieleniec IP: 213.134.191.* 07.09.05, 19:18 a ja miłaem zamiar kupić tam mieszkanie super lokalizacja ( zapolskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klm Re: SM Salwator ul. Chmieleniec IP: 213.134.191.* 07.09.05, 20:14 ale volviaki mają wypasione na maxa i też Odpowiedz Link Zgłoś
m.kawowy Re: SM Salwator ul. Chmieleniec 09.09.05, 21:17 i tak nie przebiją jaguara szefa SM Zadworze. A jakość usług tej firmy porownywalna z Salwatorem. Architektura jeszcze bardziej paskudna. No cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: SM Salwator ul. Chmieleniec IP: 213.134.191.* 09.09.05, 21:48 jak mają kase na takie auta i tak długo budują to w czym problem dobra umowa i zostajesz właścicielem mieszkania choćby z małym poślizgiem ale zostajesz i kropka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: SM Salwator ul. Chmieleniec IP: 83.175.177.* 23.09.05, 20:10 WItam! CHyba najlepiej kondycje i podejscie do KLIENTA przez SM Salwator widac na ich stonie internetowej (www.salwator.com.pl). W tym momencie maja kupe rozpoczetych inwestycji - OK TErmin realizacji wiekszosc z nich to tylko pobozne zyczenie (niektore inwestycje nie maja nawet okien, a pisza ze oddanie bedzie np 2 kwartal 2006) - !? Kilka inwestycji juz powinno byc oddanych np. 2-3 kwartal 2005 a na ich stronie sa pod zakladka "INWESTYCJE W TRAKCIE REALIZACJI" - !? A NAJLEPSZE JEST TO JAK PUBLIKUJA ZDJECIA Z BUDOWY -))))) WSZYSTKIE SA ROBIONE Z DOLU DO GORY I NIE WIDAC JAK WYGLADA OTOCZENIE BUDYNKOW, KTORE JUZ POWINNY BYC ODDANE!!!! Pozdrowienia dla fotografa z SALWATORA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dali Re: SM Salwator ul. Chmieleniec IP: *.nespo.pl / *.w-net.pl 24.09.05, 23:41 potwierdzam wszystkie negatttywne opinie o tej k....skiej "czymć tamś". 2 lata temu wyruchali mnie bez ... .psy j..ane!!! Odpowiedz Link Zgłoś