Gość: rita Re: Hej Rita !!!! Ogladasz U.S. Open ? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 21:13 Odwołuje wszystko poprzednie - Agassi jest wspanialy w tej grze, dobiega do wszystkich piłek i je kończy, ale Hewitt zepsuł taką wystawkę, że mógł się załamać. No patrzmy dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Hej Rita !!!! Ogladasz U.S. Open ? IP: *.krakow.pl 07.09.02, 21:46 Meczu stulecia nie ma ale kilka wymian było jak to mowi Karol Stopa z " gatunku fantastycznych " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Hej Rita !!!! Ogladasz U.S. Open ? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 21:49 Finał już chyba znany, ale magiczny wynik tenisowy to 5:2 i 40:15 wtenczas taki wynik jest przegraną i wszystko może się obrócić na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Hej Rita !!!! Ogladasz U.S. Open ? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 22:21 Pokaz dla dzieci jak trzeba walczyć do ostatniej piłki. Popatrz jaka ogromna ilość przyszła na mecz. Ciekawe ile brali za bilety. Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Hej Rita !!!! Ogladasz U.S. Open ? 07.09.02, 22:38 Gość portalu: rita napisał(a): > Pokaz dla dzieci jak trzeba walczyć do ostatniej piłki. Popatrz jaka ogromna > ilość przyszła na mecz. Ciekawe ile brali za bilety. Na ta sesje juz nie ma tickets, w tej chwili jest jeszcze 20 biletow na sesje wieczorna ktora zacznie sie o 19 czasu nowojorskiego (ET). Bilety sa na najwyzsze rzedy w cenie od 72 do 89 dolarow. Na niedziele jest jeszcze 6 biletow do sprzedania, te same rzedy i ta sama cena. Niestety nie znam ceny biletow w rzedach srodkowych i dolnych ale moge sobie wyobrazic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Hej Rita !!!! Ogladasz U.S. Open ? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 23:02 A ile kosztuje reklamowa piłka tenisowa - taka dużaa. Przegrał mój Hewitt, co ja teraz powiem dzieciom, że miał zły dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
gatsby_ck Re: Hej Rita !!!! Ogladasz U.S. Open ? 07.09.02, 23:04 powiedz im, ze Agassi lepszy jest i tyle. a najlepszy Pete! Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Hej Rita !!!! Ogladasz U.S. Open ? 07.09.02, 23:12 Gość portalu: rita napisał(a): > A ile kosztuje reklamowa piłka tenisowa - taka dużaa. > Przegrał mój Hewitt, co ja teraz powiem dzieciom, że miał zły dzień. 35 dolarow, ma 13 cali srednicy to chyba ok. 32-33 cm Odpowiedz Link Zgłoś
gatsby_ck Re: Hej Rita !!!! Ogladasz U.S. Open ? 07.09.02, 22:57 jest Pete- Andre! ale walczyli! no Rita, twoi podopieczni maja szansę zobaczyć dwóch największych w akcji:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Hej Rita !!!! Ogladasz U.S. Open ? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 23:09 Zobaczymy jaki będzie finał, na kogo stawiacie. Sampras będzie moim faworytem, dziś Agassi się wymęczył jednak, bądż co bądż. A gdzie byłeś w czasie meczu, że cię nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
gatsby_ck Re: Hej Rita !!!! Ogladasz U.S. Open ? 07.09.02, 23:13 Gość portalu: rita napisał(a): > Zobaczymy jaki będzie finał, na kogo stawiacie. Sampras będzie moim faworytem, > dziś Agassi się wymęczył jednak, bądż co bądż. > A gdzie byłeś w czasie meczu, że cię nie było. miałem na bieg iść, ale jak zaczeli Hewitt z Agassim, to sie oderwać nie mogłem. jutro rano idę. no i oglądałem na dużym TV, a nie na tym małym koło kompa. Pete powinien wygrać, bo dzisiaj grał tak sobie i pora na wielki tenis. Andre jednak chyba sie troche zmęczył...ale Pete'owi i tak nie będzie łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Hej Rita !!!! Ogladasz U.S. Open ? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 23:25 No to do spotkania na finale. Jutro rano grają dziewczynki, ale kiedy grają mężczyżni. O 16.00 gram z Tomkiem, gdzieś dwie godziny, czy zdąże na finał. Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Hej Rita !!!! Ogladasz U.S. Open ? 07.09.02, 23:33 Gość portalu: rita napisał(a): > No to do spotkania na finale. Jutro rano grają dziewczynki, ale kiedy grają > mężczyżni. O 16.00 gram z Tomkiem, gdzieś dwie godziny, czy zdąże na finał. jakie jutro? dziewczynki graja za trzy godziny (hehe) 2:30 niedziela rano czasu polskiego. Chlopcy beda grac o 22:00 waszego czasu ale 2 godziny wczesniej bedzie final debla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bombel Re: Hej Rita !!!! Ogladasz U.S. Open ? IP: *.proxy.aol.com 07.09.02, 23:37 Dziewczynki zaczynaja grac o 7:3o wieczorem,czyli u was bedzie 3:3o rano. Ladne mi dziewczynki-cybordki;tatoos Wiliams ma lebisko co? Kasiore kosi ,ze hey, a cybordkom-coreczkom odpala na "zelastwo" w pempkach. Chopaki tez poznym wieczorkiem grac beda. Muszo OLDBOYE troche wypoczac. W koncu do koopy maja 63 lata. A ktory wygra?Ja chcialbym Piotrusia, araby juz nawygrywali; A z cybordkow dzis lepsza bedzie Venoos;Glowny programista zaprogramowal,ot co! Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Hej Rita !!!! Ogladasz U.S. Open ? 07.09.02, 23:39 Gość portalu: Bombel napisał(a): > Dziewczynki zaczynaja grac o 7:3o wieczorem,czyli u was bedzie 3:3o rano. > Ladne mi dziewczynki-cybordki;tatoos Wiliams ma lebisko co? Kasiore kosi ,ze > hey, a cybordkom-coreczkom odpala na "zelastwo" w pempkach. > Chopaki tez poznym wieczorkiem grac beda. Muszo OLDBOYE troche wypoczac. > W koncu do koopy maja 63 lata. > A ktory wygra?Ja chcialbym Piotrusia, araby juz nawygrywali; > A z cybordkow dzis lepsza bedzie Venoos;Glowny programista zaprogramowal,ot co! > Howgh! jaka 3:30? 2:30 Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 no i nie ma tenisu 08.09.02, 02:47 mial sie zaczac 15 minut temu ale nadal jest finalowy mecz z college football. Jeszcze 3 minuty gry do konca ale patrzac na przerwy w grze + reklamy to 10-15 minut jeszcze zejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: no i nie ma tenisu IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.09.02, 02:57 prokocim1 napisał: > mial sie zaczac 15 minut temu ale nadal jest finalowy mecz z college football. > Jeszcze 3 minuty gry do konca ale patrzac na przerwy w grze + reklamy to 10- 15 > minut jeszcze zejdzie. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: no i nie ma tenisu IP: *.client.attbi.com 08.09.02, 03:01 Gość portalu: Gatsby napisał(a): > prokocim1 napisał: > > > mial sie zaczac 15 minut temu ale nadal jest finalowy mecz z college footb > all. > > Jeszcze 3 minuty gry do konca ale patrzac na przerwy w grze + reklamy to 1 > 0- > 15 > > minut jeszcze zejdzie. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: no i nie ma tenisu IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.09.02, 03:13 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > wlasnie sie zaczyna, pol godziny pozniej. jak tam w polsce? jak to w Millerlandzie...jeśli chodzi o mnie, to olalem politykę. teraz tylko sport...wszystko lepiej wyglada pewnie z zagranicy, bo nie widac szczegolow. szajs, lepper i tyle...ale moze bedzie lepiej. a wy na wojne sie wybieracie. no i rocznica sie zbliza... Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: no i nie ma tenisu 08.09.02, 03:18 Gość portalu: Gatsby napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > wlasnie sie zaczyna, pol godziny pozniej. jak tam w polsce? > > > jak to w Millerlandzie...jeśli chodzi o mnie, to olalem politykę. > teraz tylko sport...wszystko lepiej wyglada pewnie z zagranicy, bo nie widac > szczegolow. szajs, lepper i tyle...ale moze bedzie lepiej. a wy na wojne sie > wybieracie. no i rocznica sie zbliza... > mialem na mysli mecz siostrzyczek, czy zaczal sie u was na zywo? 45 minut temu czy moze tez macie poslizg. 9/11 sie zbliza i wcale sie nie ciesze. wolabym zeby tego nie bylo. stracilem tam znajoma osobe. dopiero jak sie kogos straci to widac jakie to przykre. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Prokocim, widziałeś żonę Samprasa? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 03:02 aktorka, była miska teksasu...czytałem z nia wywiady i przemiła jest. a jaka fotogeniczna...;) sam zobacz: www.samprasfanz.com/offcourt/wedplanner/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Prokocim, widziałeś żonę Samprasa? IP: *.client.attbi.com 08.09.02, 03:07 Gość portalu: Gatsby napisał(a): > aktorka, była miska teksasu...czytałem z nia wywiady i przemiła jest. > a jaka fotogeniczna...;) > > sam zobacz: > <a href="www.samprasfanz.com/offcourt/wedplanner/index.htm"target="_blan > k">www.samprasfanz.com/offcourt/wedplanner/index.htm</a> Ladna ale takie znajomosci nie maja przyszlosci. Agassi byl z Brookie Shields i zle to sie dla niego skonczylo. Stracil kilka lat zanim zaczal znowu dobrze grac. Stefcia agrafka nie jest piekna ale moze odpowiednia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Arita Franklin teraz spiewa, hoho IP: *.client.attbi.com 08.09.02, 03:11 Ostatnio widzialem ja jak spiewala w Blues Brothers w 1980 roku. Ogladalem film wczoraj po raz enty......................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Arita Franklin teraz spiewa, hoho IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.09.02, 03:21 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > Ostatnio widzialem ja jak spiewala w Blues Brothers w 1980 roku. Ogladalem film > > wczoraj po raz enty......................... ja tak ogladam Zadlo czyli Sting i Lowce Jeleni z De Niro. to moje numery 1. Dobranoc Prokocimiu. muszę oszczędzać siły na jutrzejszy finał;) a siostry, to mnie tak nie obchodzą. chyba tatuś kazal wygrac Venus. zobaczymy. do jutra. czesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Serena wygrywa z Venus 6-4 6-3 ... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 04:53 jak patrzę na statystyki, to to jest jakiś żart... piłki wygrywajace: 29 błędy niewymuszone: 52 - na dwa w sumie krótkie sety. lepiej Rita nie pokazuj tego swojemu Flakowi...broń Boże, niech tak nie gra. to smutne, ze bezmyślna siła wygrywa teraz w kobiecym tenisie i można wygrywać mecze robiąc aż tyle błędów...gdyby Martinka była trochę większa...a tu same potwory: siostry, Moresmo, Capriati, Davenport (ona choć jest miła),Pierce... dla mnie mogłyby grać tylko takie zawodniczki jak: Hingis, Henin, może Hantuchowa (duża, ale potrafi ładnie grać) no i nagraj finał mężczyzn. będzie na co popatrzeć! a wygra Pete! C'mon Pete, do it! Get'im! Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Serena wygrywa z Venus 6-4 6-3 ... 08.09.02, 07:00 Gość portalu: Gatsby napisał(a): > jak patrzę na statystyki, to to jest jakiś żart... > piłki wygrywajace: 29 > błędy niewymuszone: 52 - na dwa w sumie krótkie sety. > lepiej Rita nie pokazuj tego swojemu Flakowi...broń Boże, niech tak nie gra. > to smutne, ze bezmyślna siła wygrywa teraz w kobiecym tenisie i można wygrywać > mecze robiąc aż tyle błędów...gdyby Martinka była trochę większa...a tu same > potwory: siostry, Moresmo, Capriati, Davenport (ona choć jest miła),Pierce... > dla mnie mogłyby grać tylko takie zawodniczki jak: Hingis, Henin, może > Hantuchowa (duża, ale potrafi ładnie grać) > > no i nagraj finał mężczyzn. będzie na co popatrzeć! a wygra Pete! > > C'mon Pete, do it! Get'im! > ze kto? Pete MICHAL Sampras? brrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: jaki wynik Pete - Andre obstawiacie? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 04:58 Sampras w 3 setach Agassi w 3 setach Sampras w 4 setach - to mój typ! Agassi w 4 setach Sampras w 5 setach - no ewent. Agassiw 5 setach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: jaki wynik Pete - Andre obstawiacie? IP: *.client.attbi.com 08.09.02, 06:43 Gość portalu: Gatsby napisał(a): > Sampras w 3 setach > Agassi w 3 setach > Sampras w 4 setach - to mój typ! > Agassi w 4 setach > Sampras w 5 setach - no ewent. > Agassiw 5 setach agassi w pol godziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Gatsby, tak na marginesie IP: *.client.attbi.com 08.09.02, 06:45 spisz czasami? Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Kurnikova, tak gwoli przypomnienia 08.09.02, 07:15 www.miniclip.com/kornakova.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: tylko tenis doprowadza mnie do takiego stanu.. IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.09.02, 11:49 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > spisz czasami? pilka nożna nie, nic innego...ale od poniedziałku wszystko wraca do normy - do Australian Open:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: tylko tenis doprowadza mnie do takiego stanu. IP: *.krakow.pl 08.09.02, 12:45 Ja obstawiam na Andre w 5 setach...Rewanż za ubiegły rok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Pete Sampras - Andre Agassi... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 18:54 juz sie denerwuję...a Eurosport ma u mnie przerąbane...taki mecz, a oni go nie transmitują! Go Pete! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Pete Sampras - Andre Agassi... IP: *.krakow.pl 08.09.02, 19:35 Go Andre !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Pete Sampras - Andre Agassi... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 19:37 zawsze wszyscy zachwyceni Agassim mówią, że wygra, a kto wygrywa, no kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj kto?? Andre??? :D IP: *.krakow.pl 08.09.02, 19:41 Jak to kto Andre :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Pete Sampras - Andre Agassi... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 19:38 Kto wygrał z chłopców i czy był piękny mecz, czy warto nagrywać finał. Teraz będę czytać poprzednie posty - pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Pete Sampras - Andre Agassi... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 19:44 Gość portalu: rita napisał(a): > Kto wygrał z chłopców i czy był piękny mecz, czy warto nagrywać finał. > Teraz będę czytać poprzednie posty - pa oj Rita...przecież to dopiero o 22.00 u nas. w Eurosporcie retransmisja jutro o 8.30 Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Pete Sampras - Andre Agassi... 08.09.02, 19:48 dla mnie obojętne, lubię ich obu, dali dubla gówniarzerii - brawo dziadki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Pete Sampras - Andre Agassi... IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.09.02, 19:52 peteen napisał: > dla mnie obojętne, lubię ich obu, dali dubla gówniarzerii - brawo dziadki !!! lubię Andre, ale Pete'owi kibicuję juz 7-8 lat...no i troche się angażuję. podoba mi sie Twoj nick PETEen;) że też ja na to nie wpadłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Pete Sampras - Andre Agassi... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 20:02 bardzo lubię Andre, ale Pete'owi kibicuję juz 6 lat, wiec jezeli graja przeciwko sobie to jednak Pete zwycieza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Pete Sampras - Andre Agassi... IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.09.02, 20:11 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > bardzo lubię Andre, ale Pete'owi kibicuję juz 6 lat, wiec jezeli graja przeciwk > o sobie to jednak Pete zwycieza :) tomCrac ja Cie chyba jednak trochę lubię;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Pete Sampras - Andre Agassi... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 19:51 A prokocim nie będzie nam komentował na żywo. To takie mamy brzydkie zakończenie US OPEN . A na internecie nie ma bezpośredniej transmisji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Pete Sampras - Andre Agassi... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 19:57 Gość portalu: rita napisał(a): > A prokocim nie będzie nam komentował na żywo. To takie mamy brzydkie > zakończenie US OPEN . A na internecie nie ma bezpośredniej transmisji. oczywiście,że jest! www.usopen.org kliknij "realtime scoreboard". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Pete Sampras - Andre Agassi... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 20:00 bezpośredni link do IBM realtime scoreboard: www.usopen.org/images/nav/top/uo00000g4_options.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Pete Sampras - Andre Agassi... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 20:04 Gatsby dałeś mi pustą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Pete Sampras - Andre Agassi... IP: *.krakow.pl 08.09.02, 20:04 cos chyba nie tak z tym linkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Pete Sampras - Andre Agassi... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 20:05 ten jest juz dobry: scoreboard.usopen.org/ibmrealtime/ad_np_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Pete Sampras - Andre Agassi... IP: *.krakow.pl 08.09.02, 20:08 www.usopen.org/ibmrealtime/#scoreboard a potem kilkasz w ibm real scoreboard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Pete Sampras - Andre Agassi... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 20:15 Proszę was załóżcie nowy wątek - nie daję rady tyle czekać na post, już mi się nie ładuje. Czekam na ciąg dalszy na nowym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: na razie chyba nie działa... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 20:09 pewna droga to www.usopen.org i kliknąc w IBM realtime scoreboard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: na razie chyba nie działa... IP: *.krakow.pl 08.09.02, 20:12 dziala ..przynajmniej u mnie... acha zerknij na ibm real i tam kliknij na kort 7 tam w kategori girl's doubles finals i tam w deblu gra jakas dziewczyna o polskim nazwisku T.Zawacki ...czy ktos wie o kpogo chodzi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: na razie chyba nie działa... IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.09.02, 20:14 Gość portalu: bonzaj napisał(a): > dziala ..przynajmniej u mnie... > acha zerknij na ibm real i tam kliknij na kort 7 tam w kategori girl's doubles > finals i tam w deblu gra jakas dziewczyna o polskim nazwisku T.Zawacki ...czy > ktos wie o kpogo chodzi ?? na pewno nie Polka, bo Karol by zapowiadał tydzień wcześniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: na razie chyba nie działa... IP: *.krakow.pl 08.09.02, 20:18 ehhehe o tak...to nie polka sprawdzilem...to Torry albo Terry Zawadzki...Amerykanka.... Zarobiła na korcie juz ponad 3 tys dolarów...w tym 175 $ w deblu .. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj No to wbilo nam 300!!!! IP: *.krakow.pl 08.09.02, 20:13 niezly watek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: No to wbilo nam 300!!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 20:16 Gość portalu: bonzaj napisał(a): > niezly watek :) dobra Bonzaj, wygrałeś o jakieś 10 sek.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: No to wbilo nam 300!!!! IP: *.krakow.pl 08.09.02, 20:21 tak tak wiem wiem...gratulacjie pózniej .. :) to co robimy ?? Bo roita prosi o nowy wątek bo jej komp nie wyrabia... ale ja nie wiem czy jest sens bo przciez " To już jest koniec.Nie ma juz nic "... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: No to wbilo nam 300!!!! IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.09.02, 20:23 jeszcze jeden mecz. i ten mecz zasługuje na nowy wątek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Do Prokocimia IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 22:07 Prokocim, zasługujesz na sportowe oklaski za ten wątek, oraz puchar, który ci wręczą Gatsbi i bonzaj kiedy przyjedziesz do Polski, zabawa była doskonała, chłopaki zmusili mnie do oglądania turnieju, za co im bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Do Prokocimia 11.09.02, 05:18 Gość portalu: rita napisał(a): > Prokocim, zasługujesz na sportowe oklaski za ten wątek, oraz puchar, który ci > wręczą Gatsbi i bonzaj kiedy przyjedziesz do Polski, zabawa była doskonała, > chłopaki zmusili mnie do oglądania turnieju, za co im bardzo dziękuję. you are welcome...... przyjemnosc po mojej stronie pozdr Odpowiedz Link Zgłoś