Dodaj do ulubionych

Hej Rita !!!! Ogladasz U.S. Open ?

• Gość: rita Re: Hej Rita !!!! Ogladasz U.S. Open ? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 21:13
      Odwołuje wszystko poprzednie - Agassi jest wspanialy w tej grze, dobiega do
      wszystkich piłek i je kończy, ale Hewitt zepsuł taką wystawkę, że mógł się
      załamać. No patrzmy dalej.
      • Gość: bonzaj Re: Hej Rita !!!! Ogladasz U.S. Open ? IP: *.krakow.pl 07.09.02, 21:46
        Meczu stulecia nie ma ale kilka wymian było jak to mowi Karol Stopa z " gatunku
        fantastycznych "
        • Gość: rita Re: Hej Rita !!!! Ogladasz U.S. Open ? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 21:49
          Finał już chyba znany, ale magiczny wynik tenisowy to 5:2 i 40:15 wtenczas taki
          wynik jest przegraną i wszystko może się obrócić na odwrót.
    • Gość: rita Re: Hej Rita !!!! Ogladasz U.S. Open ? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 22:21
      Pokaz dla dzieci jak trzeba walczyć do ostatniej piłki. Popatrz jaka ogromna
      ilość przyszła na mecz. Ciekawe ile brali za bilety.
      • prokocim1 Re: Hej Rita !!!! Ogladasz U.S. Open ? 07.09.02, 22:38
        Gość portalu: rita napisał(a):

> Pokaz dla dzieci jak trzeba walczyć do ostatniej piłki. Popatrz jaka ogromna
        > ilość przyszła na mecz. Ciekawe ile brali za bilety.

Na ta sesje juz nie ma tickets, w tej chwili jest jeszcze 20 biletow na sesje
        wieczorna ktora zacznie sie o 19 czasu nowojorskiego (ET). Bilety sa na
        najwyzsze rzedy w cenie od 72 do 89 dolarow.
        Na niedziele jest jeszcze 6 biletow do sprzedania, te same rzedy i ta sama cena.
        Niestety nie znam ceny biletow w rzedach srodkowych i dolnych ale moge sobie
        wyobrazic.
        • Gość: rita Re: Hej Rita !!!! Ogladasz U.S. Open ? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 23:02
          A ile kosztuje reklamowa piłka tenisowa - taka dużaa.
          Przegrał mój Hewitt, co ja teraz powiem dzieciom, że miał zły dzień.
          • gatsby_ck Re: Hej Rita !!!! Ogladasz U.S. Open ? 07.09.02, 23:04
            powiedz im, ze Agassi lepszy jest i tyle. a najlepszy Pete!
          • prokocim1 Re: Hej Rita !!!! Ogladasz U.S. Open ? 07.09.02, 23:12

> A ile kosztuje reklamowa piłka tenisowa - taka dużaa.
            > Przegrał mój Hewitt, co ja teraz powiem dzieciom, że miał zły dzień.

35 dolarow, ma 13 cali srednicy to chyba ok. 32-33 cm
    • gatsby_ck Re: Hej Rita !!!! Ogladasz U.S. Open ? 07.09.02, 22:57
      jest Pete- Andre! ale walczyli! no Rita, twoi podopieczni maja szansę zobaczyć
      dwóch największych w akcji:)))
      • Gość: rita Re: Hej Rita !!!! Ogladasz U.S. Open ? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 23:09
        Zobaczymy jaki będzie finał, na kogo stawiacie. Sampras będzie moim faworytem,
        dziś Agassi się wymęczył jednak, bądż co bądż.
        A gdzie byłeś w czasie meczu, że cię nie było.
        • gatsby_ck Re: Hej Rita !!!! Ogladasz U.S. Open ? 07.09.02, 23:13

> Zobaczymy jaki będzie finał, na kogo stawiacie. Sampras będzie moim
          faworytem,
          > dziś Agassi się wymęczył jednak, bądż co bądż.
          > A gdzie byłeś w czasie meczu, że cię nie było.
          miałem na bieg iść, ale jak zaczeli Hewitt z Agassim, to sie oderwać nie
          mogłem. jutro rano idę. no i oglądałem na dużym TV, a nie na tym małym koło
          kompa. Pete powinien wygrać, bo dzisiaj grał tak sobie i pora na wielki tenis.
          Andre jednak chyba sie troche zmęczył...ale Pete'owi i tak nie będzie łatwo.
          • Gość: rita Re: Hej Rita !!!! Ogladasz U.S. Open ? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 23:25
            No to do spotkania na finale. Jutro rano grają dziewczynki, ale kiedy grają
            mężczyżni. O 16.00 gram z Tomkiem, gdzieś dwie godziny, czy zdąże na finał.
            • prokocim1 Re: Hej Rita !!!! Ogladasz U.S. Open ? 07.09.02, 23:33

> No to do spotkania na finale. Jutro rano grają dziewczynki, ale kiedy grają
              > mężczyżni. O 16.00 gram z Tomkiem, gdzieś dwie godziny, czy zdąże na finał.

jakie jutro? dziewczynki graja za trzy godziny (hehe) 2:30 niedziela rano czasu
              polskiego. Chlopcy beda grac o 22:00 waszego czasu ale 2 godziny wczesniej
              bedzie final debla.
            • Gość: Bombel Re: Hej Rita !!!! Ogladasz U.S. Open ? IP: *.proxy.aol.com 07.09.02, 23:37
              Dziewczynki zaczynaja grac o 7:3o wieczorem,czyli u was bedzie 3:3o rano.
              Ladne mi dziewczynki-cybordki;tatoos Wiliams ma lebisko co? Kasiore kosi ,ze
              hey, a cybordkom-coreczkom odpala na "zelastwo" w pempkach.
              Chopaki tez poznym wieczorkiem grac beda. Muszo OLDBOYE troche wypoczac.
              W koncu do koopy maja 63 lata.
              A ktory wygra?Ja chcialbym Piotrusia, araby juz nawygrywali;
              A z cybordkow dzis lepsza bedzie Venoos;Glowny programista zaprogramowal,ot co!
              Howgh!
              • prokocim1 Re: Hej Rita !!!! Ogladasz U.S. Open ? 07.09.02, 23:39
                Gość portalu: Bombel napisał(a):

> Dziewczynki zaczynaja grac o 7:3o wieczorem,czyli u was bedzie 3:3o rano.
                > Ladne mi dziewczynki-cybordki;tatoos Wiliams ma lebisko co? Kasiore kosi ,ze
                > hey, a cybordkom-coreczkom odpala na "zelastwo" w pempkach.
                > Chopaki tez poznym wieczorkiem grac beda. Muszo OLDBOYE troche wypoczac.
                > W koncu do koopy maja 63 lata.
                > A ktory wygra?Ja chcialbym Piotrusia, araby juz nawygrywali;
                > A z cybordkow dzis lepsza bedzie Venoos;Glowny programista zaprogramowal,ot
                co!
                > Howgh!

jaka 3:30? 2:30
                • prokocim1 no i nie ma tenisu 08.09.02, 02:47
                  mial sie zaczac 15 minut temu ale nadal jest finalowy mecz z college football.
                  Jeszcze 3 minuty gry do konca ale patrzac na przerwy w grze + reklamy to 10-15
                  minut jeszcze zejdzie.
                  • Gość: Gatsby Re: no i nie ma tenisu IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.09.02, 02:57
                    prokocim1 napisał:

> mial sie zaczac 15 minut temu ale nadal jest finalowy mecz z college football.
                    > Jeszcze 3 minuty gry do konca ale patrzac na przerwy w grze + reklamy to 10-
                    15
                    > minut jeszcze zejdzie.
                    >
                    • Gość: PROKOCIM Re: no i nie ma tenisu IP: *.client.attbi.com 08.09.02, 03:01
                      Gość portalu: Gatsby napisał(a):

> prokocim1 napisał:
                      >
                      > > mial sie zaczac 15 minut temu ale nadal jest finalowy mecz z college footb
                      > all.
                      > > Jeszcze 3 minuty gry do konca ale patrzac na przerwy w grze + reklamy to 1
                      > 0-
                      > 15
                      > > minut jeszcze zejdzie.
                      > >
                      • Gość: Gatsby Re: no i nie ma tenisu IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.09.02, 03:13
                        Gość portalu: PROKOCIM napisał(a):

> wlasnie sie zaczyna, pol godziny pozniej. jak tam w polsce?

jak to w Millerlandzie...jeśli chodzi o mnie, to olalem politykę.
                        teraz tylko sport...wszystko lepiej wyglada pewnie z zagranicy, bo nie widac
                        szczegolow. szajs, lepper i tyle...ale moze bedzie lepiej. a wy na wojne sie
                        wybieracie. no i rocznica sie zbliza...

• prokocim1 Re: no i nie ma tenisu 08.09.02, 03:18

> Gość portalu: PROKOCIM napisał(a):
                          >
                          > > wlasnie sie zaczyna, pol godziny pozniej. jak tam w polsce?
                          >
                          >
                          > jak to w Millerlandzie...jeśli chodzi o mnie, to olalem politykę.
                          > teraz tylko sport...wszystko lepiej wyglada pewnie z zagranicy, bo nie widac
                          > szczegolow. szajs, lepper i tyle...ale moze bedzie lepiej. a wy na wojne sie
                          > wybieracie. no i rocznica sie zbliza...
                          >

mialem na mysli mecz siostrzyczek, czy zaczal sie u was na zywo? 45 minut temu
                          czy moze tez macie poslizg.
                          9/11 sie zbliza i wcale sie nie ciesze. wolabym zeby tego nie bylo. stracilem
                          tam znajoma osobe. dopiero jak sie kogos straci to widac jakie to przykre.
                          pozdr
                  • Gość: Gatsby Re: Prokocim, widziałeś żonę Samprasa? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 03:02
                    aktorka, była miska teksasu...czytałem z nia wywiady i przemiła jest.
                    a jaka fotogeniczna...;)

sam zobacz:
                    www.samprasfanz.com/offcourt/wedplanner/index.htm
                    • Gość: PROKOCIM Re: Prokocim, widziałeś żonę Samprasa? IP: *.client.attbi.com 08.09.02, 03:07

> aktorka, była miska teksasu...czytałem z nia wywiady i przemiła jest.
                      > a jaka fotogeniczna...;)
                      >
                      > sam zobacz:
                      > <a
                      href="www.samprasfanz.com/offcourt/wedplanner/index.htm"target="_blan
                      > k">www.samprasfanz.com/offcourt/wedplanner/index.htm</a>

Ladna ale takie znajomosci nie maja przyszlosci. Agassi byl z Brookie Shields i
                      zle to sie dla niego skonczylo. Stracil kilka lat zanim zaczal znowu dobrze
                      grac. Stefcia agrafka nie jest piekna ale moze odpowiednia.
                      • Gość: PROKOCIM Arita Franklin teraz spiewa, hoho IP: *.client.attbi.com 08.09.02, 03:11
                        Ostatnio widzialem ja jak spiewala w Blues Brothers w 1980 roku. Ogladalem film
                        wczoraj po raz enty.........................
                        • Gość: Gatsby Re: Arita Franklin teraz spiewa, hoho IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.09.02, 03:21

> Ostatnio widzialem ja jak spiewala w Blues Brothers w 1980 roku. Ogladalem
                          film
                          >
                          > wczoraj po raz enty.........................
                          ja tak ogladam Zadlo czyli Sting i Lowce Jeleni z De Niro. to moje numery 1.

Dobranoc Prokocimiu. muszę oszczędzać siły na jutrzejszy finał;)
                          a siostry, to mnie tak nie obchodzą. chyba tatuś kazal wygrac Venus. zobaczymy.
                          do jutra. czesc
    • Gość: Gatsby Re: Serena wygrywa z Venus 6-4 6-3 ... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 04:53
      jak patrzę na statystyki, to to jest jakiś żart...
      piłki wygrywajace: 29
      błędy niewymuszone: 52 - na dwa w sumie krótkie sety.
      lepiej Rita nie pokazuj tego swojemu Flakowi...broń Boże, niech tak nie gra.
      to smutne, ze bezmyślna siła wygrywa teraz w kobiecym tenisie i można wygrywać
      mecze robiąc aż tyle błędów...gdyby Martinka była trochę większa...a tu same
      potwory: siostry, Moresmo, Capriati, Davenport (ona choć jest miła),Pierce...
      dla mnie mogłyby grać tylko takie zawodniczki jak: Hingis, Henin, może
      Hantuchowa (duża, ale potrafi ładnie grać)

no i nagraj finał mężczyzn. będzie na co popatrzeć! a wygra Pete!

C'mon Pete, do it! Get'im!

• prokocim1 Re: Serena wygrywa z Venus 6-4 6-3 ... 08.09.02, 07:00

> jak patrzę na statystyki, to to jest jakiś żart...
        > piłki wygrywajace: 29
        > błędy niewymuszone: 52 - na dwa w sumie krótkie sety.
        > lepiej Rita nie pokazuj tego swojemu Flakowi...broń Boże, niech tak nie gra.
        > to smutne, ze bezmyślna siła wygrywa teraz w kobiecym tenisie i można
        wygrywać
        > mecze robiąc aż tyle błędów...gdyby Martinka była trochę większa...a tu same
        > potwory: siostry, Moresmo, Capriati, Davenport (ona choć jest miła),Pierce...
        > dla mnie mogłyby grać tylko takie zawodniczki jak: Hingis, Henin, może
        > Hantuchowa (duża, ale potrafi ładnie grać)
        >
        > no i nagraj finał mężczyzn. będzie na co popatrzeć! a wygra Pete!
        >
        > C'mon Pete, do it! Get'im!
        >

ze kto? Pete MICHAL Sampras? brrrrrrr
    • Gość: Gatsby Re: jaki wynik Pete - Andre obstawiacie? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 04:58
      Sampras w 3 setach
      Agassi w 3 setach
      Sampras w 4 setach - to mój typ!
      Agassi w 4 setach
      Sampras w 5 setach - no ewent.
      Agassiw 5 setach
      • Gość: PROKOCIM Re: jaki wynik Pete - Andre obstawiacie? IP: *.client.attbi.com 08.09.02, 06:43

> Sampras w 3 setach
        > Agassi w 3 setach
        > Sampras w 4 setach - to mój typ!
        > Agassi w 4 setach
        > Sampras w 5 setach - no ewent.
        > Agassiw 5 setach

agassi w pol godziny
        • Gość: PROKOCIM Gatsby, tak na marginesie IP: *.client.attbi.com 08.09.02, 06:45
          spisz czasami?
          • prokocim1 Kurnikova, tak gwoli przypomnienia 08.09.02, 07:15
            www.miniclip.com/kornakova.htm
          • Gość: Gatsby Re: tylko tenis doprowadza mnie do takiego stanu.. IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.09.02, 11:49

> spisz czasami?

pilka nożna nie, nic innego...ale od poniedziałku wszystko wraca do normy - do
            Australian Open:))
            • Gość: bonzaj Re: tylko tenis doprowadza mnie do takiego stanu. IP: *.krakow.pl 08.09.02, 12:45
              Ja obstawiam na Andre w 5 setach...Rewanż za ubiegły rok :)
    • Gość: Gatsby Pete Sampras - Andre Agassi... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 18:54
      juz sie denerwuję...a Eurosport ma u mnie przerąbane...taki mecz, a oni go nie
      transmitują!

Go Pete!
      • Gość: bonzaj Re: Pete Sampras - Andre Agassi... IP: *.krakow.pl 08.09.02, 19:35
        Go Andre !!!!!!!!!!!!
        • Gość: Gatsby Re: Pete Sampras - Andre Agassi... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 19:37
          zawsze wszyscy zachwyceni Agassim mówią, że wygra, a kto wygrywa, no kto?
          • Gość: bonzaj kto?? Andre??? :D IP: *.krakow.pl 08.09.02, 19:41
            Jak to kto Andre :P
        • Gość: rita Re: Pete Sampras - Andre Agassi... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 19:38
          Kto wygrał z chłopców i czy był piękny mecz, czy warto nagrywać finał.
          Teraz będę czytać poprzednie posty - pa
          • Gość: Gatsby Re: Pete Sampras - Andre Agassi... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 19:44

> Kto wygrał z chłopców i czy był piękny mecz, czy warto nagrywać finał.
            > Teraz będę czytać poprzednie posty - pa
            oj Rita...przecież to dopiero o 22.00 u nas. w Eurosporcie retransmisja jutro o
            8.30
            • peteen Re: Pete Sampras - Andre Agassi... 08.09.02, 19:48
              dla mnie obojętne, lubię ich obu, dali dubla gówniarzerii - brawo dziadki !!!
              • Gość: Gatsby Re: Pete Sampras - Andre Agassi... IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.09.02, 19:52
                peteen napisał:

> dla mnie obojętne, lubię ich obu, dali dubla gówniarzerii - brawo dziadki !!!

lubię Andre, ale Pete'owi kibicuję juz 7-8 lat...no i troche się angażuję.
                podoba mi sie Twoj nick PETEen;) że też ja na to nie wpadłem:)
                • Gość: tomCrac Re: Pete Sampras - Andre Agassi... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 20:02
                  bardzo lubię Andre, ale Pete'owi kibicuję juz 6 lat, wiec jezeli graja przeciwko sobie to jednak Pete zwycieza :)
                  • Gość: Gatsby Re: Pete Sampras - Andre Agassi... IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.09.02, 20:11
                    Gość portalu: tomCrac napisał(a):

> bardzo lubię Andre, ale Pete'owi kibicuję juz 6 lat, wiec jezeli graja
                    przeciwk
                    > o sobie to jednak Pete zwycieza :)
                    tomCrac ja Cie chyba jednak trochę lubię;)
            • Gość: rita Re: Pete Sampras - Andre Agassi... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 19:51
              A prokocim nie będzie nam komentował na żywo. To takie mamy brzydkie
              zakończenie US OPEN . A na internecie nie ma bezpośredniej transmisji.
              • Gość: Gatsby Re: Pete Sampras - Andre Agassi... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 19:57

> A prokocim nie będzie nam komentował na żywo. To takie mamy brzydkie
                > zakończenie US OPEN . A na internecie nie ma bezpośredniej transmisji.
                oczywiście,że jest!

www.usopen.org
                kliknij "realtime scoreboard".
                • Gość: Gatsby Re: Pete Sampras - Andre Agassi... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 20:00
                  bezpośredni link do IBM realtime scoreboard:

www.usopen.org/images/nav/top/uo00000g4_options.gif
                  • Gość: rita Re: Pete Sampras - Andre Agassi... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 20:04
                    Gatsby dałeś mi pustą stronę.
                  • Gość: bonzaj Re: Pete Sampras - Andre Agassi... IP: *.krakow.pl 08.09.02, 20:04
                    cos chyba nie tak z tym linkiem :)
                  • Gość: Gatsby Re: Pete Sampras - Andre Agassi... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 20:05
                    ten jest juz dobry:

scoreboard.usopen.org/ibmrealtime/ad_np_.html
                    • Gość: bonzaj Re: Pete Sampras - Andre Agassi... IP: *.krakow.pl 08.09.02, 20:08
                      www.usopen.org/ibmrealtime/#scoreboard a potem kilkasz w ibm real
                      scoreboard
                      • Gość: rita Re: Pete Sampras - Andre Agassi... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 20:15
                        Proszę was załóżcie nowy wątek - nie daję rady tyle czekać na post, już mi się
                        nie ładuje. Czekam na ciąg dalszy na nowym wątku.
                    • Gość: Gatsby Re: na razie chyba nie działa... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 20:09
                      pewna droga to

www.usopen.org
                      i kliknąc w IBM realtime scoreboard
                      • Gość: bonzaj Re: na razie chyba nie działa... IP: *.krakow.pl 08.09.02, 20:12
                        dziala ..przynajmniej u mnie...
                        acha zerknij na ibm real i tam kliknij na kort 7 tam w kategori girl's doubles
                        finals i tam w deblu gra jakas dziewczyna o polskim nazwisku T.Zawacki ...czy
                        ktos wie o kpogo chodzi ??
                        • Gość: Gatsby Re: na razie chyba nie działa... IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.09.02, 20:14
                          Gość portalu: bonzaj napisał(a):

> dziala ..przynajmniej u mnie...
                          > acha zerknij na ibm real i tam kliknij na kort 7 tam w kategori girl's
                          doubles
                          > finals i tam w deblu gra jakas dziewczyna o polskim nazwisku T.Zawacki ...czy
                          > ktos wie o kpogo chodzi ??
                          na pewno nie Polka, bo Karol by zapowiadał tydzień wcześniej:)
                          • Gość: bonzaj Re: na razie chyba nie działa... IP: *.krakow.pl 08.09.02, 20:18
                            ehhehe o tak...to nie polka sprawdzilem...to Torry albo Terry
                            Zawadzki...Amerykanka.... Zarobiła na korcie juz ponad 3 tys dolarów...w tym
                            175 $ w deblu .. :)
    • Gość: bonzaj No to wbilo nam 300!!!! IP: *.krakow.pl 08.09.02, 20:13
      niezly watek :)
      • Gość: Gatsby Re: No to wbilo nam 300!!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 20:16
        Gość portalu: bonzaj napisał(a):

> niezly watek :)
        dobra Bonzaj, wygrałeś o jakieś 10 sek.:)
        • Gość: bonzaj Re: No to wbilo nam 300!!!! IP: *.krakow.pl 08.09.02, 20:21
          tak tak wiem wiem...gratulacjie pózniej .. :) to co robimy ?? Bo roita prosi o
          nowy wątek bo jej komp nie wyrabia...
          ale ja nie wiem czy jest sens bo przciez " To już jest koniec.Nie ma juz
          nic "... :(
          • Gość: Gatsby Re: No to wbilo nam 300!!!! IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.09.02, 20:23
            jeszcze jeden mecz. i ten mecz zasługuje na nowy wątek:)
            • Gość: rita Do Prokocimia IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 22:07
              Prokocim, zasługujesz na sportowe oklaski za ten wątek, oraz puchar, który ci
              wręczą Gatsbi i bonzaj kiedy przyjedziesz do Polski, zabawa była doskonała,
              chłopaki zmusili mnie do oglądania turnieju, za co im bardzo dziękuję.
              • prokocim1 Re: Do Prokocimia 11.09.02, 05:18

> Prokocim, zasługujesz na sportowe oklaski za ten wątek, oraz puchar, który ci
                > wręczą Gatsbi i bonzaj kiedy przyjedziesz do Polski, zabawa była doskonała,
                > chłopaki zmusili mnie do oglądania turnieju, za co im bardzo dziękuję.

you are welcome......
                przyjemnosc po mojej stronie
                pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka