Dodaj do ulubionych

Moje urodziny tez jutro

30.08.02, 17:30
No to jest nas dwoch razem z Josephem
Obserwuj wątek
    • Gość: tomCrac Re: Moje urodziny tez jutro IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 17:33
      No to jeszcze raz syckiego najlepszego z grodu Kraka dla emigranta Krakowiaka! :D
      • jottka Re: Moje urodziny tez jutro 30.08.02, 19:47
        to nie dwóch, tylko trzech solenizantów, bo jeszcze waldzios się przyznał do
        obchodów jutro - łącznie wszystkiego dobrego :)))
    • kathy38 Re: Moje urodziny tez jutro 30.08.02, 21:31
      Sto lat, sto lat niech żyje, żyje nam
      Sto lat, sto lat niech żyje, żyje nam
      Jeszcze raz, jeszcze raz niech żyje żyje nam
      Nieeech żyyje naaaaaaam!

Niech mu gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie
      nigdy nie zagaśnie...

Ode mnie prezent już dostałeś, potraktuj go jak urodzinowy.

Pozdrawiam serdecznie
      K.

• Gość: rita Re: Moje urodziny tez jutro IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 21:50
        Nie liczę godzin i lat .....
        Niech życie długo trwa ..
        Prokocim uwazaj by cię do Iraku nie wysłali, może wracaj do Krakowa
    • prokocim1 dzieki wam 30.08.02, 22:06
      widze ze chociaz cztery osoby troche mnie lubia, hehe
      osobiscie nie wiem czy lubie urodziny, w koncu bede starszy o kolejny rok
      • prokocim1 raz, dwa, trzy 30.08.02, 23:56
        wylaczamy forum a ja sie szykuje na jutrzejsze swietowanie
        • Gość: rita Re: raz, dwa, trzy IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 00:06
          prokocim1 napisał:

> wylaczamy forum a ja sie szykuje na jutrzejsze swietowanie
          Czym i z kim będziesz świętował.
          • prokocim1 Re: raz, dwa, trzy 31.08.02, 00:08
            Gość portalu: rita napisał(a):

> prokocim1 napisał:
            >
            > > wylaczamy forum a ja sie szykuje na jutrzejsze swietowanie
            > Czym i z kim będziesz świętował.

delikatnie w kasynie z kilkoma kumplami.
            Wiekszosc wyjechala na dlugi weekend
    • Gość: Gatsby Re: Moje urodziny tez jutro IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 31.08.02, 00:09
      w Polsce juz masz urodziny:)) wszystkiego najlepszego!!!
      • prokocim1 Re: Moje urodziny tez jutro 31.08.02, 00:09
        Gość portalu: Gatsby napisał(a):

> w Polsce juz masz urodziny:)) wszystkiego najlepszego!!!

dzieki
    • wodnik74 Re: Moje urodziny tez jutro 31.08.02, 13:20
      Ja też, serdeczne bardzo pozdro, pomyśl, że nie tylko jesteś starszy ale i
      mądrzejszy :)))
    • Gość: peteen Re: Moje urodziny tez jutro IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.02, 14:35
      no to oby ci było jak najlepiej na tym łez padole
      trzymaj się zdrowo i ciepło
      walnę dzisiaj lufę za twoje zdrowie...
      :c)
    • joseph.007 Re: Moje urodziny tez jutro 31.08.02, 16:25
      Jako geograficzny dyslektyk mam kłopoty, z ustaleniem, czy w momencie w którym
      to piszę u Ciebie jest wczoraj, dziś czy jutro. Kiedy by nie było, to
      wszystkiego dobrego, a nawet - jak to u was mawiają - hepy bersdej, żeby Ci
      darowana od kol. Kasi Trzydziestej Ósmej gwiazdka pomyśności zawsze świeciła i
      żebyś nigdy nie zapomniał o krzewieniu zdrowych, staropolskich wartości w
      nihilistycznej Ameryce (mam na myśli picie mocnych alkoholi bez mieszania z
      hadwao). Pzdr
    • mikolaj7 Re: Moje urodziny tez jutro 31.08.02, 19:04
      pozycze tylko jak najszybszego przyjazdu do Polski na
      spotkanie z forumowiczami :-)))
    • connie1 Re: Moje urodziny tez jutro 31.08.02, 19:11
      A ja mam w ciągu najblizszego tygodnia cały szereg świąt:
      2.09 - przyszłam na świat'
      3.09 - moje urodziny
      7.09 - wychodzę za mąż!
      Pozdrawiam
      • connie1 Re: Moje urodziny tez jutro 31.08.02, 19:12
        3.09 - oczywiście imieniny , rozpędziłam się sorry!
        • Gość: tomCrac Re: Moje urodziny tez jutro IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 19:29
          > 3.09 - oczywiście imieniny , rozpędziłam się sorry!

Myslalem i myslalem nad tym jak to mozliwe i dobrze, ze napisalas ze to blad, bo bym sie tak zamyslil na smierc ;)
          • izai Re: Moje urodziny tez jutro 31.08.02, 19:32
            nie zamyśl sie proszę!
            Pozdrawiam
            Izka
            • Gość: tomCrac Re: Moje urodziny tez jutro IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 19:36
              > nie zamyśl sie proszę!

Czyzby nowa "twarz" na forum sie ujawnila, czy tylko troszczysz sie o starego tomCraca, ktory czasami ma tendencje do 'zamysliwania sie'? ;))

• izai Re: Moje urodziny tez jutro 31.08.02, 19:45
                Nie wiem , czy jestem nowa twarzą , czasem tu zaglądam...
                • Gość: tomCrac Re: Moje urodziny tez jutro IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 19:50
                  > czasem tu zaglądam...

Nie dosc, ze sie o mnie troszczysz, to jeszcze jaka skromnosc przez Ciebie przemawia... hmmm juz sie nie moge doczekac wrzesniowki ;)
                  • izai Re: Moje urodziny tez jutro 31.08.02, 19:52
                    ???????
                    • Gość: tomCrac Re: Moje urodziny tez jutro IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 20:04
                      No coz mam Ci napisac Izo.. znowu sie zamyslam ;) Skad przybywasz?
                      • connie1 Re: Moje urodziny tez jutro 31.08.02, 20:05
                        Kraków.... Polska.... itd...
                        • Gość: tomCrac izai==connie1? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 20:19
                          A teraz pytanie z innej beczki: dlaczego tak rzadko piszesz/piszecie na forum?! :)
                          • Gość: izai=connie Re: izai==connie1? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 31.08.02, 20:21
                            Rzadko mam czas, ale często zaglądam , a dzis mam samotny wieczór...
                            Pozdrowionka
                            • Gość: tomCrac Re: izai==connie1? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 20:30
                              No tak, ja teraz chojrakuje, ale jak sie zacznie studiowanie na dobre, to z pisywaniem na forum tez moze nie byc ciekawie.. Pozdrawiam dwie jaznie Izy ;)
                              • connie1 Re: izai==connie1? 31.08.02, 20:31
                                Studia skończyłam 4 lata temu niestety ( a może stety)..
                                • Gość: tomCrac Re: izai==connie1? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 21:28
                                  > Studia skończyłam 4 lata temu niestety ( a może stety)..

NIESTETY.. i tej wersji sie trzymajmy, bo ja studia dopiero zaczynam :) Chociaz jezeli studiowalas na UJ, to tam moge zaakceptowac Twoje 'stety' ;)
                                  • connie1 Re: izai==connie1? 31.08.02, 21:29
                                    Studiowałam na UJ , ale ze skrótem CMUJ
                                    • Gość: tomCrac Re: izai==connie1? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 21:33
                                      > Studiowałam na UJ , ale ze skrótem CMUJ

Ze skrotem czy bez nie przypominam sobie, zebym slyszal cos dobrego na temat UJ :( moze sie myle?
                                      • connie1 Re: izai==connie1? 31.08.02, 21:45
                                        Coś dobrego by sie znalazło , ja swoje wspominam z nostalgią pomimo obiegowej
                                        opinii o ich ciężkości.
                                        • Gość: tomCrac Re: izai==connie1? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 21:52
                                          > Coś dobrego by sie znalazło , ja swoje wspominam z nostalgią pomimo obiegowej
                                          > opinii o ich ciężkości.

No to moze jakies szczegoly? :) Czyzbym rozmawial z Pania doktor?
                                          • connie1 Re: izai==connie1? 31.08.02, 21:54
                                            tak , chociaz doktorat w dalekich planach.
                                            Na razie na pieczątce mam lekarz medycyny.
                                            • Gość: tomCrac Re: izai==connie1? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 22:04
                                              > Na razie na pieczątce mam lekarz medycyny.

Jak mi serduszko peknie, to sie zglosze na leczenie ;)
                                              • connie1 Re: izai==connie1? 31.08.02, 22:04
                                                Pracuję na kardiochirurgii...
                                                • Gość: tomCrac Re: izai==connie1? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 22:09
                                                  > Pracuję na kardiochirurgii...

ahhh ta moja empatia ;)))
                                                  • connie1 Re: izai==connie1? 31.08.02, 22:13
                                                    Prawda..
                                                    A za 7 dni dopisuję drugie nazwisko ...
                                                  • dreamlover Re: izai==connie1? 31.08.02, 22:17
                                                    connie1 napisała:

> Prawda..
                                                    > A za 7 dni dopisuję drugie nazwisko ...

Szczęściara...
                                                  • Gość: tomCrac Re: izai==connie1? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 22:22
                                                    > > Prawda..
                                                    > > A za 7 dni dopisuję drugie nazwisko ...
                                                    >
                                                    > Szczęściara...

Prawda! :) Juz teraz skladam najszczersze zyczenia pozycia w szczesciu, zdrowiu i dobrobycie! :D Connie szkoda, ze sie wczesniej nie pojawilas, bo wtedy podciagnelibysmy Ciebie pod "malzenstwo forumowe" ;)
                                                  • dreamlover Re: izai==connie1? 31.08.02, 22:24
                                                    Gość portalu: tomCrac napisał(a):

Connie szkoda, ze sie wczesniej nie pojawilas, bo wtedy podciagnelibysmy Ciebie
                                                    pod "malzenstwo forumowe" ;)

Ku uciesze redakcji ;P
                                                  • Gość: tomCrac Re: izai==connie1? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 22:30
                                                    > Ku uciesze redakcji ;P

i naszej oczywiscie! :D A Ty senna kochanko nie zamierzasz sie jakos hajtac? ;)Chyba jakas moda teraz panuje, bo caly czas sie ktos zeni lub wychodzi za maz.
                                                  • dreamlover Re: izai==connie1? 31.08.02, 22:34
                                                    Gość portalu: tomCrac napisał(a):

> Chyba jakas moda teraz panuje, bo caly czas sie ktos zeni lub wychodzi za maz.

A ja zauwazyłam, że jest zupełnie odwrotnie. Nie ma już starych panien ani
                                                    wiecznych kawalerów tylko tzw. "single". Czyli Ci niezależni, którzy są
                                                    podziwiani głównie za to, że nie boją się samotności.
                                                  • connie1 Re: izai==connie1? 31.08.02, 22:37
                                                    Ja tez długo byłam sama..., a swojego przyszłego poznałam w... sieci (choć nie
                                                    na forum)
                                                    Pozdrawiam
                                                  • Gość: tomCrac Re: izai==connie1? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 22:46
                                                    > A ja zauwazyłam, że jest zupełnie odwrotnie. Nie ma już starych panien ani
                                                    > wiecznych kawalerów tylko tzw. "single". Czyli Ci niezależni, którzy są
                                                    > podziwiani głównie za to, że nie boją się samotności.

To tylko chwilowa moda, ktora przeminie tak szybko jak sie pojawila.
                                                  • connie1 Re: izai==connie1? 31.08.02, 22:49
                                                    Myślę,ze nie jest to moda , tylko trochę zagubienia w codzienności...
                                                    Pozdrawiam
                                                  • Gość: tomCrac Re: izai==connie1? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 22:57
                                                    Za malo mam w tych sprawach doswiadczenia, zebym mogl polemizowac. Moze za jakis czas znowu tutaj wpadne i napisze swoje refleksje :)
                                                  • connie1 Re: izai==connie1? 31.08.02, 22:58
                                                    Trudno mi mówić o doświadczeniu , ale czasem wydaje mi się,że słowo sm nie
                                                    równa się samotny...
    • mikolaj7 Rafal!! 31.08.02, 19:58
      pokaz no sie, bo chcialem o cos spytac, a zawsze jak ja
      jestem to Ciebie nie widze.
      • Gość: rita Re: Rafal!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 21:31
        mikolaj7 napisał:

> pokaz no sie, bo chcialem o cos spytac, a zawsze jak ja
        > jestem to Ciebie nie widze.

Mikołaj . już chyba Rafał świętuje, zwż, że może mieć trudności z przeczytaniem
        postu.
        • mikolaj7 Re: Rafal!! 31.08.02, 21:52

> mikolaj7 napisał:
          >
          > > pokaz no sie, bo chcialem o cos spytac, a zawsze jak ja
          > > jestem to Ciebie nie widze.
          >
          > Mikołaj . już chyba Rafał świętuje, zwż, że może mieć trudności z przeczytaniem
          >
          > postu.

oni tam maja dopiero popoludnie (wczesne zreszta), wiec
          moze wejdzie.... a jesli juz swietuje to dobrze, moze sie
          pojawic na forum, bedzie sie fajnie gadalo :-))
    • Gość: rita Re: Moje urodziny tez jutro IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 22:38
      Mikolaj, myślisz, że trafi ręką w klawiaturę.
      • mikolaj7 Re: Moje urodziny tez jutro 31.08.02, 22:59

> Mikolaj, myślisz, że trafi ręką w klawiaturę.

jak trafi to dobrze, kiedys chyba trafial w takim stanie i
        bylo fajnie :-))

zreszta nawet bez tego potrafi super pisac, pare razy sie
        poplakalem ze smiechu przy jego postach, taki
        'wyrachowany' humor :-))
    • Gość: Connie1 Re: Moje urodziny tez jutro IP: *.chello.pl / *.chello.pl 01.09.02, 14:17
      Kto jest moim astrologicznym bliźniakiem (blizniaczką) tj . urodził się
      2.09.2002?
      Pozdrawiam
      • Gość: peteen Re: Moje urodziny tez jutro IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 14:42
        jak może być bliźniakiem, skoro się jeszcze nie narodził ???...
        ;c)
        • Gość: Connie1 Re: Moje urodziny tez jutro IP: *.chello.pl / *.chello.pl 01.09.02, 14:45
          Oczywiście, sorry za niescisłość -rok jest obojetny!
          Pozdrawiam
          • Gość: peteen Re: Moje urodziny tez jutro IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 14:54
            córka siostry mojej żony, kasia, urodziła się 2.09., równe 18 lat temu...
    • prokocim1 dzieki za zyczenia, juz wrocilem do swiata zywych 01.09.02, 21:39

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka